Υπαρχουν και αλλοι που τα πιστευουν αυτα μην κανετε μπαχαλο το θεμα , ετσι αποτρεπετε τους αλλους να πουνε την αποψη τους υπο τον φοβο της κοροιδιας!
Φύσει γαρ άνθρωπος, ό βούλεται, τούτο και οίεται .
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΥΣΑΥΡΟΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ?
Υπαρχουν και αλλοι που τα πιστευουν αυτα μην κανετε μπαχαλο το θεμα , ετσι αποτρεπετε τους αλλους να πουνε την αποψη τους υπο τον φοβο της κοροιδιας!
θα απαντησω με αυτο που γραφει ο γιωργος.
οχι οτι δεν μπορω.?
λυκε αν ποτε σου βιωσεις κατι τα ξαναλεμε.
παραμυθας και σκιαγμενος δεν ειμουνα ποτες.
Ρε παιδια ολα καλα μεχρι εδω και σεβαστα τα πιστευω τους, για οσους τα πιστευουν αυτα τα πραγματα… αλλα να ρωτησω κατι...
γιατι εμεις οι υπολοιποι δεν ειδαμε, ποτε, πουθενα και τιποτε και ανεξαρτητως την ωρα στα χρονια που ασχολουμαστε?... κι αν
θα δουμε ποτέ, πότε θα τα δουμε?...δλδ δεν ετυχε να περασαμε ποτε απ το καταλληλο σημειο ας πουμε?... μηπως λεω μηπως, θα πρεπει να τα πιστευει και λιγο καποιος αυτα, παρασυρμενος απ τα πιστευω του, ωστε να μη μπορει να δωσει καποια φυσιολογικη απαντηση στον εαυτο του γι αυτο που συμβαινει γυρω του?
PS
Ρε παιδια ολα καλα μεχρι εδω και σεβαστα τα πιστευω τους, για οσους τα πιστευουν αυτα τα πραγματα… αλλα να ρωτησω κατι...
γιατι εμεις οι υπολοιποι δεν ειδαμε, ποτε, πουθενα και τιποτε και ανεξαρτητως την ωρα στα χρονια που ασχολουμαστε?... κι αν
θα δουμε ποτέ, πότε θα τα δουμε?...δλδ δεν ετυχε να περασαμε ποτε απ το καταλληλο σημειο ας πουμε?... μηπως λεω μηπως, θα πρεπει να τα πιστευει και λιγο καποιος αυτα, παρασυρμενος απ τα πιστευω του, ωστε να μη μπορει να δωσει καποια φυσιολογικη απαντηση στον εαυτο του γι αυτο που συμβαινει γυρω του?
Εμ ειναι σα το "ματι" αμα δεν το πιστευεις δεν σε πιανει….
Ενα αστειο οπως το ελεγε ο χαρρυ κλυν "Εμενα δεν με πιανει ο σταυρος ειμαι Δρακουλας μωαμεθανος".
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."
παναγιωτη μπορει και να μην σου συμβει ποτες,αν πεσεις πανω επεσες ,ειδαλως τιποτα.
αυτος που ειναι σκιαγμενος παντα θα βλεπει διαφορα,οταν δεν θα το εχεις κατα νου τοτε μπορει να συμβη,
εξαρτατε και απο τους παραγοντες τις στιγμης.
και οπως ανεφερα τα πιο πολα ειναι ψευτικα και πλακες.
τιποτα αλλο δεν μπορω να πω.
το να μην πηστεβη καπιος δεν ειναι κακο,μονο να μην πουλα τρελα.
@007:
παναγιωτη μπορει και να μην σου συμβει ποτες,αν πεσεις πανω επεσες ,ειδαλως τιποτα.
αυτος που ειναι σκιαγμενος παντα θα βλεπει διαφορα,οταν δεν θα το εχεις κατα νου τοτε μπορει να συμβη,
εξαρτατε και απο τους παραγοντες τις στιγμης.
και οπως ανεφερα τα πιο πολα ειναι ψευτικα και πλακες.
τιποτα αλλο δεν μπορω να πω.
το να μην πηστεβη καπιος δεν ειναι κακο,μονο να μην πουλα τρελα.
Γιωργο δεν εχω κανα λογο να αμφισβητω λεγαμενα φιλων και σοβαρων ανθρωπων, που παραδεχονται οτι ειδαν καποια πραγματα…
προσωπικα δεν εχω βιωσει ποτε τιποτα, ακομα και βραδιες που ειμουν μονος εξω χωρις παρεα... και συμφωνω για την τρελα που λες.
PS
Γιωργο δεν εχω κανα λογο να αμφισβητω λεγαμενα φιλων και σοβαρων ανθρωπων, που παραδεχονται οτι ειδαν καποια πραγματα…
προσωπικα δεν εχω βιωσει ποτε τιποτα, ακομα και βραδιες που ειμουν μονος εξω χωρις παρεα... και συμφωνω για την τρελα που λες.
παναγιωτη μπορει και να μην δεις ποτες,καλυτερα βρες τα χρυσουλια και αυτα αστα.
τα πιο πολα ειναι μαγγανιες για να τραβαν χρημα απο αφελεις,και σκιαγμενους.
τα ρεπορταζ ειναι φισκα απο αυτα.
εχω μαθει αν δεν δω δεν εκφερω γνωμη για αυτα.
εχω καπιο βιωμα και μπορω να πω με σηγουρια,ειδαλως δεν θα υποστηριζα πληρως ,και δεν αρνιομουνα οτι δεν μπορει συμβαινη
θα αφηνα ενα μικρο παραθυρακη.
Εχετε στοιχιωμενο-ους θησαυρο-ους και –-----------13ευρω και τριτη μονο
Φοβαστε τη σολωμονικη ? --------------------------15ευρω μονο παρασκευες
Φοβαστε τα φαντασματα ή τα πνευματα ?------------ μετα της 24ωρα ,30 ευρω
Φοβαστε τους Εξωγιηνους ή τους Εσωγιηνους?------- Ε ,, 2ευρω
Φοβαστε καποιο ιερατειο ή απο ανωτερα οντα ?-------Αντε 7 ευρω
Εκταφες θησαυρων "ο Σακης" προσιτες τιμες.
Ξεχασε ο παλαβιαρις μαμουνη να βαλη τιμες . μου ταφησε σε μενα . Αρε ΣΑΚΙ Ξεχασιαρη.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
φιλε ζευς,δεν λεω πολλα,οτι ηπα το κινητο μου το εχουν πολλοι μπορης να το βρης ,,,,ελα ενα βραδυ ,να δοκιμασης να σκαψης εκει που πραγματικα εει χρυσο ,δεν λεω τιποτα αλο
Ανδρονικε , να σε ρωτησω επ αυτου.
Γιατι να πας βραδυ ? Αν πας μερα να σκαψεις ??
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ
φιλε ζευς,δεν λεω πολλα,οτι ηπα το κινητο μου το εχουν πολλοι μπορης να το βρης ,,,,ελα ενα βραδυ ,να δοκιμασης να σκαψης εκει που πραγματικα εει χρυσο ,δεν λεω τιποτα αλο
συναδελφε εαν εχεις δουλεια που φυλαγετε απο πνευμα κλπ να παμε να την παρουμε , τωρα να λεμε εδω εχει αλλα φυγανε, τα πηρε, κλπ δεν λεει. να ερθω να σκαψω οπου νομιζεις πως υπαρχουν , αν ομως σκαψω και δεν βρουμε τιποτα τι γινετε, ποιος κανει λαθος, εγω που θα σκαψω η το πνευμα που τα πηρε και εφυγε?
συναδελφε εαν εχεις δουλεια που φυλαγετε απο πνευμα κλπ να παμε να την παρουμε , τωρα να λεμε εδω εχει αλλα φυγανε, τα πηρε, κλπ δεν λεει. να ερθω να σκαψω οπου νομιζεις πως υπαρχουν , αν ομως σκαψω και δεν βρουμε τιποτα τι γινετε, ποιος κανει λαθος, εγω που θα σκαψω η το πνευμα που τα πηρε και εφυγε?
Εσύ θα κάνεις λάθος,που θα σκάψεις μόνο και μόνο από φαντασία και λογικά το εύρημα θα είναι και αυτό φανταστικό….....
Αυτό που θα την πληρώσει στο τέλος θα είναι ο χαμένος ύπνος.Πιθανόν να σου μείνει ενθύμιο και κανένα σωματικό κουσούρι,από το βαθύ σκάψιμο .........γιατί,αν δεν κατάλαβες καλά,αυτά είναι πολυυυυυυυύ βαθιά θαμμένα........
@wolf:
Εσύ θα κάνεις λάθος,που θα σκάψεις μόνο και μόνο από φαντασία και λογικά το εύρημα θα είναι και αυτό φανταστικό….....
Αυτό που θα την πληρώσει στο τέλος θα είναι ο χαμένος ύπνος.Πιθανόν να σου μείνει ενθύμιο και κανένα σωματικό κουσούρι,από το βαθύ σκάψιμο .........γιατί,αν δεν κατάλαβες καλά,αυτά είναι πολυυυυυυυύ βαθιά θαμμένα........
ειπμε να σκαψουμε αλλα οχι και πηγαδι, παντως τα φυλασομενα ειναι πιο ευκολα, φτανει να βρεις τον φυλακα, τον βαζεις και σκαβει τα παιρνεις και φευγεις, και αν δεν θελει τον αφηνεις συνορο. ας υπαρχουν και αφηστε να τα φυλανε ολα τα νεφελιμ…..............
ειπμε να σκαψουμε αλλα οχι και πηγαδι, παντως τα φυλασομενα ειναι πιο ευκολα, φτανει να βρεις τον φυλακα, τον βαζεις και σκαβει τα παιρνεις και φευγεις, και αν δεν θελει τον αφηνεις συνορο. ας υπαρχουν και αφηστε να τα φυλανε ολα τα νεφελιμ…..............
:36_2_33: :36_2_33:
Μια ερωτηση που φαινομενικα ειναι ασχετη με το θεμα.
Πιστευετε οτι τα σημαδια , ας παρουμε παραδειγμα τα νεωτερα που ειναι τα ανταρτικα ειναι και τα τελευταια , τα τελειωτικα σημαδια?
Για να εξηγηθω.
Μηπως οι θυσαυροι μεταφερθηκαν σε αλλα σημεια απ οπου πλεον συνεχισαν με αλλον κωδικα που εμεις δεν εχουμε παρει χαμπαρι και τρεχουμε ολα αυτα τα χρονια με Κζχψ κωδικες??
Μηπως οι κωδικες που λενε οτι παρθηκαν ή μεταφερθηκαν εντασσονταν σε αυτο το σκεπτικο?
Μεταφερθηκαν σε αλλες κρυψεις με αλλους κωδικες που καμια σχεση δεν εχουν με αυτα που νομιζουμε οτι γνωριζουμε.
Μα γινετε η αλεπου 100 και το αλεπουδακι (εμεις τα ψαχτηρια) 101 ?
Πριν να βιαστειτε να απαντησετε για να απαντησετε ,σκεφτειτε το πρωτα καλυτερα.
Think again , think twice.
Γιατι αν συμφωνησετε με αυτο τοτε συμφωνειτε και οτι φυλασσονται!
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ
Μια ερωτηση που φαινομενικα ειναι ασχετη με το θεμα.
Πιστευετε οτι τα σημαδια , ας παρουμε παραδειγμα τα νεωτερα που ειναι τα ανταρτικα ειναι και τα τελευταια , τα τελειωτικα σημαδια?
Για να εξηγηθω.
Μηπως οι θυσαυροι μεταφερθηκαν σε αλλα σημεια απ οπου πλεον συνεχισαν με αλλον κωδικα που εμεις δεν εχουμε παρει χαμπαρι και τρεχουμε ολα αυτα τα χρονια με Κζχψ κωδικες??
Μηπως οι κωδικες που λενε οτι παρθηκαν ή μεταφερθηκαν εντασσονταν σε αυτο το σκεπτικο?
Μεταφερθηκαν σε αλλες κρυψεις με αλλους κωδικες που καμια σχεση δεν εχουν με αυτα που νομιζουμε οτι γνωριζουμε.
Μα γινετε η αλεπου 100 και το αλεπουδακι (εμεις τα ψαχτηρια) 101 ?
Πριν να βιαστειτε να απαντησετε για να απαντησετε ,σκεφτειτε το πρωτα καλυτερα.
Think again , think twice.
Γιατι αν συμφωνησετε με αυτο τοτε συμφωνειτε και οτι φυλασσονται!
φιλε καλημερα
δεν ξερω αν φυλασσονται αλλα στα παραπανω γραφομενα σου θα συμφωνησω στο οτι στο τελικο σε καποιες δουλειες δεν ….και λεω δεν γιατι
σε δουλεια δικια μου η οποια ειναι εν εργασια 15 χρονια φτασαμε πριν απο 3 χρονια στον τομεα ...μπηκαμε στο τελικο ( οπου μεσα σε σπηλια πηραμε απο το 1,20 πλακα )
και 6 ατομα την κοιταμε εδω και 2 χρονια οπως η αγελαδα το τρενο ...δεν κολα πουθενα
η πλακα ειναι οτι ολα τα υπολοιπα ( οτι πηραμε απο κει ) ηταν στανταρ σε μοιρες ,μετρα ,σταθερα και ενα σεβαστο ποσο
στο τελικο μονο αυτος ο φουστης ηξερε τι να κανει και πως ....τελος
Let The Games Begin"
@agrypnos:
φιλε καλημερα
δεν ξερω αν φυλασσονται αλλα στα παραπανω γραφομενα σου θα συμφωνησω στο οτι στο τελικο σε καποιες δουλειες δεν ….και λεω δεν γιατι
σε δουλεια δικια μου η οποια ειναι εν εργασια 15 χρονια φτασαμε πριν απο 3 χρονια στον τομεα ...μπηκαμε στο τελικο ( οπου μεσα σε σπηλια πηραμε απο το 1,20 πλακα )
και 6 ατομα την κοιταμε εδω και 2 χρονια οπως η αγελαδα το τρενο ...δεν κολα πουθενα
η πλακα ειναι οτι ολα τα υπολοιπα ( οτι πηραμε απο κει ) ηταν στανταρ σε μοιρες ,μετρα ,σταθερα και ενα σεβαστο ποσο
στο τελικο μονο αυτος ο φουστης ηξερε τι να κανει και πως ....τελος
Για στειλτο να το δω…ποτε δεν ξερεις....
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."