Βρηκα και την φωτογραφια αναγκαστικα ομως να την αλλαξω διαστασεις επειδη δεν την δεχετε το συστημα και ετσι χανει στο ζοομ φαινεται ομως καθαρα οτι δεν ειναι κατι στον φακο αλλα κατι που ιπταται πανω απο τα δεντρα .
-
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΥΣΑΥΡΟΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ?
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
τη να γραψω ,,,ουτε εξογηινους ,,,,πιο κομα ,οτι ηταν εφυγε οτι ηξερε ,,κι ολα τα υπολοιπα ,,,,1 ειναι το θεμα ,,ναι φυλασοντε ,,,μονον απο πνευματα κι οταν λεμε πνευματα ,ενοουμε ,φυλακες θυσαυρου ,,ονοουμε ,διαολους ,,,,,μπορω να σας το αποδηξω ,,,,ετσι για πλακα ,,,σε πολλες δουλιες ,,,,μπορω να γραφω ορες ,,,αλα δεν χριαζετε ,,,δεν υπαρχει θεμα ,,,σημερα να βγη δουλια ,ουτε μια στιο δις ,,,,να μπητε λιγο στα μυστηρια ,,,,εγω που εχω ασχολιθη με τετοια ,,,,ας πουμε πχ ,,πος σε μια δουλια υπαρχουν 2 φυλακες ,μποω ετσι απλα να τα διοξω απο εκει ,,,,,να σκαψουμε κι να τα βγαλουμε ,,,πρεπη ομος να τα βγαλουμε πιν της 12 το βραδυ ,ο λογος ,,,τοτες βγενους οι στρατηγη ,,εχουν τον βαθμο τους κι αυτοι ,,,οπος οι δικη μας ,,στρατηγη ,μιχαηλ γαβρηοιλ ,κτλ ,,,,εφοσον ειμαι εκει κι μας παρη η ορα λεμε τορα 12και ,,,,δεν θα παθουμε τιποτα το χρημα θα το χασουμε ομος ,,,,,κι στην περηπτοση που ,ειναι 2 φυλακες ,3,κτλ μπορω ,,,κι οταν τα παρουμε ,,παλι θεμα εχουμε ,,,ενοω ,,,,αν οχι εμεις ,,καπιος απο την οικογενεια θα φυγη ,,δεν γλητονουμε ,,δεν θα μας παρη χρονος ,,,,,,ειναι σιγουρο ,,,πλακα κανουμε τορα που θα κλεψουμε εμεις το εονιο το αφθαρτο απο τον ακατανομαστο ,,,,,,λοιπον ,μολις τα παρουμε ,θα χρειαστο 10 ορες να τα καθαρισω να μην εχουμε θεμα ποτες ,,,,,,,,ετσι παη ,,,,,αλιος μην κουνιεστε ,,,,τορα ,,εγω ξερω ολους τους θυσαυρους που ειναι κτλ κτλ ,,,,εχω παρη την εντολη ,,να παρω ,,,ειμαι στο 100/100.σιγουρος ,,,πος δεν θα εχω ποτες θεμα ,,,,,κι ομος δεν τα βγαζω ,,,θελο να ειμαι 101/100,σιγουρος ,,πιστεψτε ,ειναι πλεον στην κυριαρχεια του ,,,,,,,,δεν ξερω γιατι ,,,,,,δεν θελο να γραψω πολλα ,,,μπορω να αποδηξω ,απιαδηποτε στηγμη ,αυτα που λεω ,,κι εχω κι μια απορια ,,,μες τα πααξενα που λεω ,,,,γιατι οι αγγλοι ,,,στην χρυση λιρα ,,,περαν την βασιλισα ,,,εχουν τον αγιο γιοργο ,,ποσπαθω ,μιπος το συνδιασω με ολα αυτα που σας λεω ,,,,
συναγωνιστη αντρονικε καλησπερα και καλη χρονια, πρωτον σεβομε αυτα που γραφεις, και δευτερον δειξε μου μια δουλεια που φυλασεται και μετα ελα για δανεικα, θα σου δωσω τα μισα και αγυριστα. και σε λιρες. οπως θα βγουν. αλλα πραγματικη δουλεια απον αυτες που σου εχουν δειξει οι αγγελοι. και ασε τους διαβολους σε μενα, μιλαω την γλωσσα τους.
-
Βρηκα και την φωτογραφια αναγκαστικα ομως να την αλλαξω διαστασεις επειδη δεν την δεχετε το συστημα και ετσι χανει στο ζοομ φαινεται ομως καθαρα οτι δεν ειναι κατι στον φακο αλλα κατι που ιπταται πανω απο τα δεντρα .
Αν ποτέ τα δείτε…...να προσέχετε την πόρτα......
-
Αν ποτέ τα δείτε…...να προσέχετε την πόρτα......
-
Να σας κανω μια ανάλυση?
Αν αρχίσω διαγραφές απαντήσεων τι θα πείτε ?
Φασίστας, ανέβηκε το καλάμι με ποιο δικαίωμα κλπ.
Εσείς με ποιο. δικαίωμα ?
Δεν σκέφτεστε προφανώς ότι το θέμα έχει ενδιαφέρον γι αρκετους αφού έχει πάνω από 2000 αναγνώσεις και παμε παλι να το απαξιωσουμε.
Ποιοι είναι αυτοί που διαβάζουν και δεν συμμετεχουν στην συζήτηση και γιατί ?
Τα έχουμε απαντήσει αυτά και τα έχουμε πει πολλάκις.
Ανοίξτε ενα θέμα στα χαλαρά και θα πάρω εκεί μέρος… κατάλληλα.
Εδώ ,επι του θέματος.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
λυπών πέρσι κάναμε μια μίνι συνάντηση στην περιστερά
πάνω σε μια κορυφή έχει 1 έκλεισακι, που πίσω από το ιερό σε πλάκες που πατάς είχε κάποια γραψίματα , πριν κάποια χρόνια σε μια ανακαίνιση τα γράμματα καλύφτηκαν με τσιμέντο ,
κάποιος ώμος πήγε και τα ξαναχαραξε ,μόλις περάσω από εκεί θα βγάλω φώτο
τα συμπερασματικα δικά σας
-
@wolf:
Είναι πρώτη φορά,που δεν έχω κάτι να διαφωνήσω με τα γραφόμενα σου !!!!!!!!!
Πιστεύω ότι,σε αυτές τις λίγες σειρές,είναι ότι το σημαντικότερα έγραψες μέσα στο φόρουμ …..Να συμπληρώσω ότι <<σύμμαχος>> στη φύλαξη,είναι το νερό(στα ναυάγια,πηγάδια κτλ)και τα πολλά μεταλλικά σκουπίδια στο χώμα.
Και Δεν Ειδα που οι αντηρισεις σου με τα γραφωμενα ΜΟΥ. Θαθελα Ενα παραδιγμα. ΛΥΚΕ.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Εδω υπαρχει σπηλια Με μπολικο υλικο. Δε νομηζω να φυλασετε. Αμα θες Γιωργο το σημαδεβω.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Αυτο που μπορω να αναφερω και ειναι σχετικα με τα ανταρτικα ειναι οτι μια ηλικιωμενη κυρια που εμενε στις παρυφες ενος χωριου φυλουσε κρυψη για πολλα χρονια και εδιωξε τα παιδια της που ζουσαν στην αλλοδαπη και ηρθαν να την δουνε και να προσπαθησουν βεβαια να την μεταπεισουν για τον θυσαυρο.
Γνωριζω επισης και για καπετανιο που παρεμεινε στην περιοχη μεχρι το τελος του και βολταροντας πρωι βραδυ σε μια περιοχη.
Αυτοι που τον φροντιζαν στα γεραματα με το μυαλο στον θυσαυρο δεν καταφεραν να του αποσπασουν καμια πληροφορια.
Αυτες οι δυο πληροφοριες μπορουν να ειπωθουν, το δευτερο μαλιστα ειναι δικη μου μαρτυρια καθως γνωριστηκα και συνομιλησα …!
Συμπεραινω λοιπον οτι οντος φυλλασονται σε αυτην την περιπτωση απο παραταξη του ανταρτικου.
Υπαρχουν και αλλα πολλα αλλα οχι για να ειπωθουν!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Αυτο που μπορω να αναφερω και ειναι σχετικα με τα ανταρτικα ειναι οτι μια ηλικιωμενη κυρια που εμενε στις παρυφες ενος χωριου φυλουσε κρυψη για πολλα χρονια και εδιωξε τα παιδια της που ζουσαν στην αλλοδαπη και ηρθαν να την δουνε και να προσπαθησουν βεβαια να την μεταπεισουν για τον θυσαυρο.
Γνωριζω επισης και για καπετανιο που παρεμεινε στην περιοχη μεχρι το τελος του και βολταροντας πρωι βραδυ σε μια περιοχη.
Αυτοι που τον φροντιζαν στα γεραματα με το μυαλο στον θυσαυρο δεν καταφεραν να του αποσπασουν καμια πληροφορια.
Αυτες οι δυο πληροφοριες μπορουν να ειπωθουν, το δευτερο μαλιστα ειναι δικη μου μαρτυρια καθως γνωριστηκα και συνομιλησα …!
Συμπεραινω λοιπον οτι οντος φυλλασονται σε αυτην την περιπτωση απο παραταξη του ανταρτικου.
Υπαρχουν και αλλα πολλα αλλα οχι για να ειπωθουν!Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.. Κατι παρόμοιο έχω και εγώ ως γνώση και όχι μόνο..