@ntinos-r Ναι το διάβασα με το σπάσιμο ποτηριών κ.λ.π. ! Τι να σου πω, εσύ γνωρίζεις τι θα κάνεις. Η αρνητική ενέργεια υπάρχει και σε άτομα που μας πιάνουν στο "στόμα" τους και όχι μόνο!
-
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΥΣΑΥΡΟΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ?
@mangojingo θα δούμε φίλε πως θα εξελιχθεί αυτό...το θέμα είναι μην πάθουμε καμία ζημιά μετά....
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
-
Έχω βρεθεί αρκετές φορές μόνος να με έχει πάρει βραδινές ωρες στο ψάξιμο. Δεν μου χει συμβεί ποτε το παραμικρο και πουθενά. Δε φοβάμαι, προσέχω και ξέρω μέχρι που μπορώ να φτάσω αλλα και μέχρι που με παίρνει γενικώς.
Αν πιστεύω σε αυτα που λένε κάποιοι ανά διαστήματα ότι τους έχει συμβει? Πιστεύω ότι τα πιστεύουν και ότι είδαν αυτό το κάτι άλλο, κι ότι δεν έχουν λόγο να πουν ψέματα ασχετα εαν δεν τα πιστεύω εγώ. Προσωπικά εαν ειμουν σίγουρος ότι μια δουλειά είναι εκεί δεν την άφηνα τούμπα να γύριζε ο ντουνιάς …. και ναι, έχω το κοκαλάκι της νυχτερίδαςPS
-
@stampa δηλαδή αν την έβγαζες τη δουλειά που μπορώ άνετα κι εγώ,και μετά ερχόταν η καταστροφή της ζωής σου τι θα έλεγες μετά?και να πω πως η δουλειά είναι σε ιδιωτικό σπ ιτι δικό μου έτσι....
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
-
@stampa
Φιλικά κανένας δεν εχει το κοκκαλακι της νυχτερίδας. Και αλλοι νόμισαν οτι το είχαν και πέρασαν και τον Κεντερη σε κάποια υπόθεση που πήγαμε. Δε θα γραψω παραπάνω γιατι ειναι πολλοι που τα χλευαζουν αυτα γιατι απλα δεν τους έτυχε. -
@fisherman κοίτα να δεις κάποιοι δεν τα πιστεύουν γιατί ίσως δεν τους έχει τύχει κάποιο περιστατικό....Και εύχομαι και να μην τους τύχει τίποτα και να βγάζουν λεφτά...Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι...
-
@ntinos-r Τα μελλούμενα δε τα ξέρει κανεις οποτε σε ανάλογη περίπτωση οπως μπορείς να τα παντρέψεις μπορείς και να τα ρίξεις στις συμπτώσεις. Εξέφρασα την άποψη μου και το τι έχω δει εγώ τόσα χρόνια χωρις να χλευάζω όσους έχουν δει κάποια πράγματα διαφορετικά, αντίθετα λέω ότι τους πιστεύω.
PS
-
@fisherman Αστειευόμενος το ανέφερα μιας και ειπώθηκε παραπάνω από άλλον σε άλλο ποστ.
PS
-
Απ τη στιγμή που γράφετε ζητωντας να ακούσετε απόψεις για το κάθε τι, να περιμένετε ότι ισως ακούσετε και διαφορετικές απ αυτές που περιμένετε οποτε δε χρειάζεται να χαλιεστε. Σκοπός είναι να μην υπάρχουν προσβολές σε προσωπικό επίπεδο για διαφορετικά πιστεύω.
Αυτό είναι το νόημα των συζητήσεων, να μπορεί να βγάλει κάποιος συμπεράσματα ακούγοντας διαφορετικές απόψεις.PS
-
@stampa δέκτη κάθε γνώμη...Ο καθένας πιστεύει αυτό που λέει...
-
Οι Θρησκείες (και αναφέρομαι στις βασικές , παραδοσιακές ), είναι ένα θέμα πάρα μα πάρα πολύ σοβαρό.
Πέραν της κοσμικής διάστασής τους που είναι η ηθική διάπλαση των ανθρώπων, έχουν και την μυστικιστική τους διάσταση, η οποία καταγίνεται με έναν παράλληλο, αόρατο για τις αισθήσεις μας κόσμο, ο οποίος υπό ορισμένες συνθήκες μπορεί να εκδηλωθεί και να γίνει αντιληπτός στην δική μας διάσταση.
Το ότι κάποιοι βλέπουν ή νοιώθουν αυτές τις εκδηλώσεις και κάποιοι άλλοι όχι, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει αυτή η άλλη διάσταση, αυτός ο άλλος κόσμος.
Το πόσο επηρεάζεται κάποιος όταν βλέπει τις εκδηλώσεις του και κυρίως διαισθάνεται την παρουσία του, αυτό δεν έχει να κάνει με το ερώτημα αν πιστεύει ή όχι. Εχει να κάνει καθαρά με τον χαρακτήρα του, τις ευαισθησίες του και κυρίως την ικανότητά του να συντονίζεται σε κάποιες συχνότητες, οι οποίες του επιτρέπουν να δεί ή να νοιώσει τις εκδηλώσεις αυτού του κόσμου.
Τα παραπάνω αποτελούν εν περιλήψει λόγια και θέσεις ανθρώπων των πιό προχωρημένων επιστημών, οι οποίοι όχι μόνο δεν αρνούνται την Θρησκεία, αλλά σε πολλές περιπτώσεις αφιερώνονται σ' αυτήν. -
Λίγο πολύ οπως όλοι σας οπως και γω, έχω ακούσει αρκετές ιστορίες αλλα και αφηγήσεις ανθρώπων που βίωσαν οι ίδιοι κάποια «παραξενα» πράγματα ας το πω έτσι.
Άτομα τα οποία με δυσκολία αφηγούνται τέτοιου είδους καταστάσεις, ακόμα και μετά από δεύτερες σκέψεις τύπου «μήπως δεν είδα καλά, μήπως έτσι, μήπως αλλιώς» προσπαθώντας ξανά και ξανά χωρις βεβαιότητα να βγάλουν ένα ασφαλές συμπέρασμα, μια απλή εξήγηση δλδ στο τι έγινε αλλα και άλλοι επισης από φόβο μήπως χλευαστούν σε αλλες περιπτωσεις καθώς είναι απολυτως βέβαιοι για αυτό το «κάτι» που βίωσαν.
Είναι ένα κομμάτι το οποίο δε θα εξηγηθεί ποτε πιστεύω όσες γενιές επόμενες και να έρθουν να πάρουν τη σκυτάλη συνεχίζοντας αυτό που κάνουμε και μείς. Αποτελει ένα μερος κι αυτο σε καποιες περιπτωσεις, ένα κομματι της όλης μαγείας στην ανεύρεση θησαυρών.Καλό θα ήταν να ακούμε τέτοια βιώματα, μα οι λόγοι που αναφέρω παραπάνω δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για κάτι τέτοιο.
PS
-
@stampa το θέμα είναι ότι εγώ τα βίωσα όλα αυτά και εξακολουθώ να τα βιώνω την ώρα του σκαψιματος....δεν άκουσα κάτι...γι αυτό τα λέω όλα αυτά και έχω απελπιστεί..ειμαι σε αδιέξοδο πως αλλιώς να το πω...Δεν ξέρω τι να κάνω για να τα πάρω....Πώς καθαρίζει ο χώρος σε αυτή την περίπτωση μου?
Μια βοήθεια ρε παιδιαΌταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
-
Ο/Η @ntinos-r είπε στο ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΥΣΑΥΡΟΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ?:
@stampa το θέμα είναι ότι εγώ τα βίωσα όλα αυτά και εξακολουθώ να τα βιώνω την ώρα του σκαψιματος....δεν άκουσα κάτι...γι αυτό τα λέω όλα αυτά και έχω απελπιστεί..ειμαι σε αδιέξοδο πως αλλιώς να το πω...Δεν ξέρω τι να κάνω για να τα πάρω....Πώς καθαρίζει ο χώρος σε αυτή την περίπτωση μου?
Μια βοήθεια ρε παιδιαΔε νομιζω να γνωρίζει κάποιος να σε κατευθύνει στην περίπτωση σου φιλε. Ακούσματα και πιστεύω πολλά και διαφορα βλεπεις, αυτά τονίζω και πιο πάνω στα γραπτά μου.
Μακάρι να βγάλεις άκρη και να τα πάρεις εαν είναι εκεί οντως.PS
-
Θα γράψω μια ιστορία από τα παλιά για την περίσταση!
Πριν από πολλά χρόνια στο καφενείο κάποιου χωριού
συνάντησα γνωστά ψαχτήρια πως τα πάτε παλληκάρια?
Πολύ καλά Κώστα έχομε εντοπίσει το σημείο και απόψε θα το κτυπήσουμε!
(είχαν προηγηθεί άλλες συζητήσεις και γνώριζα αρκετά για την υπόθεση)
Άντε με το καλό παλληκάρια και καλη τύχη!!!
Την άλλη μέρα πρωί πρωί στο καφενείο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων
Βλέπω τα ψαλτήρια να έρχονται ενας ενας από διαφορετικές κατευθύνσεις
Λίγο Μουδιασμένοι φοβισμένοι κάπως χλωμοί …………!
Τι έγινε ρε τι πάθατε?
ΑΣΕ Κώστα πάθαμε την πλάκα μας ξεκινήσαμε να σκάβουμε και μετα από δέκα λεπτά
ακούσαμε κάτι να ξεφυσά σταματήσαμε και αφουγκραστήκαμε από πού έρχεται αυτός
ο θόρυβος αλλά δεν μπορούσαμε να προσδιορίσουμε
ξεκινήσαμε πάλι το σκάψιμο πάλη τα ίδια
είπαμε ότι ήταν ιδέα μας Και συνεχίσαμε
ξαφνικά
έρχεται ένα άλογο πανύψηλο (εφάμιλλο με το μαστανγκ) και άρχισε να χτυπά τα πόδια του
κάτω και μετα μας επιτέθηκε να μας ποδοπάτηση
το βάλαμε στα πόδια προς διαφορετικά σημεία ο καθένας μας και τώρα φτάσαμε!!!
Μετα την αφήγηση της όλης ιστορίας και τις διευκρινήσεις στο ότι δεν υπήρχε περίπτωση
Κάποιος να γνώριζε και να τους έκανε πλάκα
τους είπα ρε εσείς γεννήματα της φαντασίας σας είναι μην το πείτε παρα πέρα γιατί θα σας κοροϊδεύουν!
Μα όχι ρε Κώστα όλοι το είδαμε το άλογο κλπ
Εντάξει στις τρεις που σχολά το προσωπικό να είστε απίκο θα στείλω το μηχάνημα και σε πέντε λεπτά θα είναι μέσα στον κουβά να έχετε ντορβάδες μαζί σας για να μοιράσετε!
Έτσι και έγινε σε 1+30 το μηχάνημα στο χώρο -
Που είναι - εδώ - ξεκινάμε άντε και πιο βαθιά άντε και λίγο παρα πέρα
αποτέλεσμα πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων
ο θησαυρός Άνθρακες τον στόχο τον είχε υποδείξει μαθητευόμενος ραβδοσκόπος!!!
Τους μάζεψα και τους είπα Για πέστε μου τώρα βρε παλικάρια τι σκατα φύλαγε ο αραπης με την μορφή του αλόγου???
Το ανέβασα για παραδειγματισμό και για ρεαλιστικές σκέψεις!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3551 | Δημοσιεύσεις: 9094 -
@panasss τι θες να μας πεις με ποιο απλά λόγια?
-
No θησαυρός no αραπακλας
-
Αυτό που λεμέ όλοι μας εσύ και κάποιοι άλλοι βλέπετε!
σε εμένα και σε πολλούς άλλους ντρέπονται και δεν εμφανίζονται!!!!!!!!!!!!!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@panasss ρε φίλε δεν με ενδιαφέρει αν πιστεύεις η δεν πιστεύεις αυτά που λέω..Και δεν με ενδιαφέρει κιόλας...Σου λέω τι βιώνω εγώ αυτή τη στιγμή...Δεν σημαι εί ότι σε όλους τους θησαυρούς υπάρχει και ένα φύλακας ή πνεύμα ή πες το όπως θες...Και δεν εκφράζω μια γνώμη...ειν αι γεγονότα αληθινά...