Δεν μπορω να αποκαλυψω πραγματα οπως και ο αγρυπνος χαχαχα παρα μονο οταν θα ειμαι στις μπαχαμες απο ιντερνετ καφε χαχαχα.
Το ερωτημα που προκυπτει αν και εφοσων δεχομαστε αυτο το σκεπτικο, ειναι : ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
-
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΥΣΑΥΡΟΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ?
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Μηπως οι θυσαυροι μεταφερθηκαν σε αλλα σημεια απ οπου πλεον συνεχισαν με αλλον κωδικα που εμεις δεν εχουμε παρει χαμπαρι και τρεχουμε ολα αυτα τα χρονια με Κζχψ κωδικες??
Μηπως οι κωδικες που λενε οτι παρθηκαν ή μεταφερθηκαν εντασσονταν σε αυτο το σκεπτικο?
Μεταφερθηκαν σε αλλες κρυψεις με αλλους κωδικες που καμια σχεση δεν εχουν με αυτα που νομιζουμε οτι γνωριζουμε.αυτο που καταλαβα,οτι ολλα τα σημαδια ειναι γενικα,και για χρημα ελαχιστα.
σηγουρα μεταφεραν,ξανακρυψαν κτλ.
αυτοι που τα βαλαν,τα πιο πολα τα πηραν μαζη τους.
και αυτα που βρεθηκαν τα πιο πολλα ειταν τυχαια,καπια διανηξη δρομου,σπιτιου κτλ.
και αυτα που παρθηκαν απο απο αυτους που τα βαλαν και δοσαν ,οδηγειες που θα τα βρουν. -
Μια ερωτηση που φαινομενικα ειναι ασχετη με το θεμα.
Πιστευετε οτι τα σημαδια , ας παρουμε παραδειγμα τα νεωτερα που ειναι τα ανταρτικα ειναι και τα τελευταια , τα τελειωτικα σημαδια?
Για να εξηγηθω.
Μηπως οι θυσαυροι μεταφερθηκαν σε αλλα σημεια απ οπου πλεον συνεχισαν με αλλον κωδικα που εμεις δεν εχουμε παρει χαμπαρι και τρεχουμε ολα αυτα τα χρονια με Κζχψ κωδικες??
Μηπως οι κωδικες που λενε οτι παρθηκαν ή μεταφερθηκαν εντασσονταν σε αυτο το σκεπτικο?
Μεταφερθηκαν σε αλλες κρυψεις με αλλους κωδικες που καμια σχεση δεν εχουν με αυτα που νομιζουμε οτι γνωριζουμε.
Μα γινετε η αλεπου 100 και το αλεπουδακι (εμεις τα ψαχτηρια) 101 ?
Πριν να βιαστειτε να απαντησετε για να απαντησετε ,σκεφτειτε το πρωτα καλυτερα.
Think again , think twice.
Γιατι αν συμφωνησετε με αυτο τοτε συμφωνειτε και οτι φυλασσονται!Αυτο που λες φιλε ούτως ή αλλως εχει επιβεβαιωθεί και από περιπτώσεις οπου περασε από στομα σε στομα από κοσμο που στις περιπλανήσεις τους στο βουνο κατά τον πολεμο πεσανε σε παλιότερες κρυπτες ή κωδικούς που τις σηματοδοτουσαν όπως και από κολαουζα που βρεθήκανε οπου περιγράφονται και τετοια πραγματα.
Το θεμα είναι ότι ολοι νομιζουνε ότι ξερουνε από κωδικες ενώ συμβαινει εντελως το αντιθετο και στην πραγματικοτητα αυτοι που γνωριζουν δεν είναι ουτε 1/10000
και βαση αυτου πανε οι στατιστικες και τα αποτελέσματα στις ερευνες.
Προσωπικα οσα χρονια ασχολουμαι εχω δει 2-3 που ισως να ξερουνε καποια πραγματα όπως ακριβως εχουν τιποτε παραπανω. -
Εγώ εν έτη 2023 πιστεύω πως οι Ματωμένες λιρες συγκεκριμένα που για αυτές έχει χυθεί αίμα για να τις πάρει αυτός που τις πήρε και της έκρυψε το πιστεύω... Μου συνέβησαν πολλά πράγματα όταν πήγα και συνεχίζω να πηγαίνω να τις πάρω....Μια έσπασε ποτήρι ξαφνικά,μια ακούστηκε ένας πολύ δυνατός ήχος,μια που κάηκε το μηχάνημα και άλλα πολλά...τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση ρε παιδιά?Υπάρχουν λεφτά και δεν μπορώ να τα πάρω...Έχω φοβηθεί....όποιος θελει τα πιστεύει αυτά που λέω...αν όχι δεν με.πειραζει....και δεν θελω εξυπνακηδες σε αυτα που λεω...
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
-
Ο/Η @ntinos-r είπε στο ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΥΣΑΥΡΟΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ?:
και δεν θελω εξυπνακηδες σε αυτα που λεω
Επειδή είμαι σαββατογεννημένος και δεν με πιάνει μάτι
έχω και το ελάττωμα να το ψάχνω μέχρι να βγει πόρισμα
δεν πιστεύω αυτά τα φαινόμενα
θεωρώ ότι είναι θέμα αυθυποβολής δηλαδή αν πιστεύεις στα ζούδια ε τότε θα τα δεις
είναι γέννημα της φαντασίας άντε και μια σειρά συμπτώσεων που είχαν αποτέλεσμα να σε κάνουν να το πιστέψεις!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@panasss Διευκρίνηση …………..ζούδι = παρεμφερές με το βριλ
(Τα βριλ είναι πλάσματα που κατοικούν στο εσωτερικό του πλανήτη (Γη). Συχνά πυκνά βγαίνουν στην επιφάνεια από μια δίοδο που βρίσκεται στα ... _)Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Εγώ εν έτη 2023 πιστεύω πως οι Ματωμένες λιρες συγκεκριμένα που για αυτές έχει χυθεί αίμα για να τις πάρει αυτός που τις πήρε και της έκρυψε το πιστεύω... Μου συνέβησαν πολλά πράγματα όταν πήγα και συνεχίζω να πηγαίνω να τις πάρω....Μια έσπασε ποτήρι ξαφνικά,μια ακούστηκε ένας πολύ δυνατός ήχος,μια που κάηκε το μηχάνημα και άλλα πολλά...τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση ρε παιδιά?Υπάρχουν λεφτά και δεν μπορώ να τα πάρω...Έχω φοβηθεί....όποιος θελει τα πιστεύει αυτά που λέω...αν όχι δεν με.πειραζει....και δεν θελω εξυπνακηδες σε αυτα που λεω...
Εγώ γεννημένος καθαρά Δευτέρα δε με πιαν τίπτα να με προτιμήσεις Απ τ κωτσοτομαρο
Ούτε εγώ τ πιστεύω -
@panasss τομαρ τα ηπινες;;
Από πού βγαίνουν τ ζουδια;;;εχ κ θηλυκά;; -
Παίδες δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση επειδή και εφόσον δεν πιστεύετε αυτά που λέω...Αλλά πως τα παίρνουν τα γ@μημεν@ με όλα αυτά που μου συμβαίνουν...τα αφήνω εκεί?
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
-
Στην αρχαιότητα, όταν δεν υπήρχαν τραπεζικά συστήματα και συστήματα προστασίας, οι άνθρωποι που είχαν χρήματα ή υπάρχοντα για να κρύψουν επέλεγαν είτε βράχους σε μυστηριώδη μέρη, δασικές εκτάσεις ή κομμάτια γης που μπορούσαν να προσδιοριστούν με πινακίδες. Ο άνθρωπος, που έθαψε πολύτιμα αγαθά, χωρίς να φαίνεται και κυρίως να μιλάει σε κανέναν, τηρώντας το απόρρητο όσο ζούσε, κατέφυγε σε άλλη προφύλαξη. Αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις πρακτικές εκείνης της εποχής, είναι να κάνει τα χρήματά του «απρόσιτα» με φυλαχτό και μαγικά. Ανεξάρτητα από τα έθιμα, τις πεποιθήσεις και τα έθιμά τους, αυτοί οι άνθρωποι συνέχισαν κυρίως την παράδοση να παραδίδουν τα χρήματά τους στους φύλακες του βασιλείου των Τζιν.
Δεδομένου ότι τα περιουσιακά στοιχεία και τα χρήματα που πρέπει να κρυφτούν (θαφτούν) είναι φυσικά πολύτιμα, δεν πρέπει να τα γνωρίζει κανείς. Για αυτό, οι αρχαίοι άνθρωποι θα επιλέξουν ένα έρημο, ήσυχο και απομονωμένο μέρος ενώ θα θάβουν τα χρήματά τους. Για το λόγο αυτό, θα επιλέξει μια στιγμή που δεν θα υπάρχει κανείς, πιθανότατα τη νύχτα. Αυτό; Είναι ένας δίκαιος και σωστός τρόπος ως προς τη δική του λογική. Το θέμα που μας απασχολεί εδώ είναι? Είναι θέμα μέτρων που πρέπει να ληφθούν για την προστασία της περιουσίας. Ο αρχαίος άνθρωπος, που δεν θα μπορεί να φυλάξει την περιουσία που έχει κρύψει για 24 ώρες, θα ζητήσει τη βοήθεια των φρουρών στο αόρατο βασίλειο -
Παίδες δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση επειδή και εφόσον δεν πιστεύετε αυτά που λέω...Αλλά πως τα παίρνουν τα!γ@μημεν@ με όλα αυτά που μου συμβαίνουν...τα αφήνω εκ
Να βρεις κάποιον που έχει κοκαλακι της νυχτερίδας στον κόρφο του θα αλλάξει η αύρα στην περιοχή και θα γίνει
η δουλειά ! 😄
Το σπορ είναι ομαδικό βρες δύο ανθρώπους που το λέει η περδικουλα τους και προχωρήστε την έρευνα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3551 | Δημοσιεύσεις: 9094 -
@fisherman απ' Ότι φαίνεται εκεί θα καταλήξω...Δεν έχω άλλη λύση...
-
@panasss με ποιο απλά λόγια αν μπορείς τι εννοείς....
-
@mangojingo πως δεν θα ασχοληθώ πάλι και δεν θα τα βγάλω ποτέ από ότι φαίνεται....λογω αυτών των συγκυριών...Έχω απελπιστεί
-
@ntinos-r Έχεις κάποιο θέμα ανεβάσει στη σελίδα σχετικά με αυτό που γράφεις ή είναι κάποια υπόθεση που δεν θέλεις να αναφερθεις σε αυτή ;
-
@mangojingo έχω γράψει παραπάνω περί τίνος πρόκειται...Δεν έχω ανεβάσει κάποιο θέμα...απλά έψαχνα περί πνευμάτων και φύλακες θησαυρών και απλά είπα αυτό που μου συμβαίνει....