Ενας γνωστος μου πηγε επισκεψη σε ενα φιλο σε καποιο χωριο εδω κ μερικα χρονια, αφου ηπιανε τα κρασακια τους κ φαγανε κ τα μεζεδακια τους του λεει δε παμε εδω απεναντι στο λοφο να χαζεψουμε λιγο; που να παμε λεει ο αλλος… εχουν περαση απο κει..... ε παμε κανα δυο οριτσες να ξεχαρμανιασουμε λιγο, οχι βρε λεει παλι αλλος τι να παμε να κανουμε; εχουν περαση απο κει χιλια μηχανακια..... ε βρε κ συ τι χιλια, τι χιλια ενα; παμε λιγο, με τα πολλα με τα λιγα πηγαινουν, κ παιρνη ενα κιουπι γεματο βενετσιανικα κ διαφορα αλλα, χαλκινα, ασημενια, κ λιγα χρυσα, εχω παη κ γω εκει, ειναι ενας λοφος που η επιφανεια του πανω ειναι περιπου στα 400 τετραγωνικα με θαμνους πουρναρια χορτα κ τα λοιπα, κ που το πηρε το κιουπι??? ακριβως στο μονοπατακι που περναγε για να βγεις πανω, κ εκει πανω πανω που ξανοιγη λιγο το μονοπατι κ μπωρεις να στρωσεις το δισκο εκει ακριβως το πηρε, οχι σε καποιο δυσκολο σημειο, απο κει περναγες υποχρεωτικα για να ανεβεις πανω δεν ειχε απο αλλου προσβαση.... αντε πειτε μου τωρα εσεις????? Βαθος; 30 ποντοι. Μηχανημα; minelab terra.
φιλε μου μην ξεχνας και τον παραγοντα και της τυχης εκτος του μηχανηματος