Εχουμε ενα δισκο χ κ ενα δισκο ψ, Ο δισκος χ, πειανη το 2ευρω στον αερα στους 30 ποντους, κ ο ψ στου 35, πιος ειναι ειναι πιο βαθυς?
Μα φυσικα ο δισκος ψ, ναι ετσι ειναι… η ετσι φαινετε να ειναι............... φαινομενικα δηλαδη..............?
-
ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ k ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ
Παιρνη καιρο μεχρι να καταλαβεις τι γινετε, η εμπειρια παιζη μεγαλο ρολο, αλλα κι αυτη πολλες φορες δε φτανη, κ για να πιασεις καποια πραγματα πρεπη να βαλεις το μυαλο να δουλεψη γερα,
που κ παλι απο ενα σημειο κ μετα ουτε αυτο θα ειναι αρκετο, γιατι χρειαζετε να γινης Αιστα'ι'ν αναφερομενοι παντα στο αντικειμενο που δουλευουμε. -
@VAN:
αμα ο χ επιανε το νομισμα στους 20 ποντους στον αερα θα πηγαινε ακομη πιο βαθια απο τον ψ. πχ. μινελαμπ.
Ωχ. ρε van παραδειγμα φερνω, πες 20 πες 10
-
το καταλαβα. το χτυπημα στον αερα δεν ειναι πειστηριο για το τι κανει ο ανιχνευτης στη γη. αυτο ειναι το συμπερασμα για μενα. αρα οση δυναμη δεν εχει στον αερα τοση εχει στη γη. νομιζω δε αυτο οφειλεται στην καλυτερη εξισοροπηση του εδαφους απο μερους του ανιχνευτη.
-
@VAN:
το καταλαβα. το χτυπημα στον αερα δεν ειναι πειστηριο για το τι κανει ο ανιχνευτης στη γη. αυτο ειναι το συμπερασμα για μενα. αρα οση δυναμη δεν εχει στον αερα τοση εχει στη γη. νομιζω δε αυτο οφειλεται στην καλυτερη εξισοροπηση του εδαφους απο μερους του ανιχνευτη.
Οχι… ενωειται οτι κανουμε σωστη εξισωροπηση που δεν ειναι κ τοσο δυσκολο πλεον.
-
Ας βαλουμε λοιπον ενα νομισμα εκει που ο ανιχνευτης το πιανη οχι οριακα αλλα σχεδον οριακα, μια ψιλη λιγο καλυτερα ας πουμε, κ πέρνα το δισκο απο πανω μια φορα μονο,
θες απο δεξια προς αριστερα θες αντιστροφος αλλα μια φορα, γιατι οταν ψαχνεις μια φορα περναη ο δισκος απ το συγκεκριμενο σημειο. -
@metal:
εγω θα πω μονο ενα πραγμα,οποιος θελει να δει της δυνατοτητες τον vlf ενα πραγμα του μενει να κανει!να παρει ενα gpx και να ξαναπερασει απο τα ιδια μερη!τοτε θα ξυπνησει απο τον βαθη υπνο που κοιμαται….
Εσυ μεταλ πηρες g.p.x και κανεις σαν κι αυτους που πατησανε το αυγο κ πηγαν στον ουρανο, μαλλον κατι παραπανω θα ξερεις σαν πιο καινουριος που εισαι.
-
Ο τυρεμπορας που πηρε το 5000 το πουλησε, καποια παιδια απο εδω μεσα δε θα πω ονοματα τα πουλησανε ολοι.
Ο δημητρης 31 που ειναι κ φιλος μου για αυτο κ τον λεω, ειχε ολη τη σειρα g.p.x εις διπλουμ κ τριπλουμ παρακαλω, ενα δωματιο ολοκληρο με μηχανηματα, κ τα πουλησε ολα. -
@metal:
και γω απελπιζομε της περισοτερες φορες απο της βαθιες τρυπες που κανω και βγαζω αχριστα ευγενη….
αυτο δεν λεει κατι ομως για την αποδοση του μηχανηματος...[/QUOTΤΤωρα ναι λες τη μιση αληθεια, γιατι την αλλη μιση επειδη εισαι καθαρο παιδι, τουλαχιστον ετσι σε εχω καταλαβη εγω, δεν την κρυβης, απλα δεν την ξερεις.
-
….............................................................. ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΗ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΕΝΗ…................................
….............................................ioylios 999 επανερχωμαι ταχιστα,............................................................................ -
….............................................................. ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΗ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΕΝΗ…................................
….............................................ioylios 999 επανερχωμαι ταχιστα,............................................................................πολλη αψογη και σωστη η συμβουλη τα λεει ολα
και συμπληρωνω
τοκαλητερο μηχανημα διαχωρισμου ειναι το φτιαρι…............... τελειωσε. -
Κώστα και εγώ έχω περάσει από ένα σημείο 4 φορές και τις 4 βρήκα πραγματάκια που είχαν μείνει μέσα, τις 3 απο της 4 φορές είχα πάει με το ίδιο μηχάνημα, τι λες να φτέει ο χειριστής, το μηχάνημα, η υγρασία, η ζέστη, το κρύο ή οτί ο δίσκος πέρναγε οριακά δίπλα από τους στόχους? ( όλα τα αντικείμενα ήταν απο 20-60 πόντους).
-
Κώστα και εγώ έχω περάσει από ένα σημείο 4 φορές και τις 4 βρήκα πραγματάκια που είχαν μείνει μέσα, τις 3 απο της 4 φορές είχα πάει με το ίδιο μηχάνημα, τι λες να φτέει ο χειριστής, το μηχάνημα, η υγρασία, η ζέστη, το κρύο ή οτί ο δίσκος πέρναγε οριακά δίπλα από τους στόχους? ( όλα τα αντικείμενα ήταν απο 20-60 πόντους).
@metal:εγω θα πω μονο ενα πραγμα,οποιος θελει να δει της δυνατοτητες τον vlf ενα πραγμα του μενει να κανει!να παρει ενα gpx και να ξαναπερασει απο τα ιδια μερη!τοτε μονο θα ξυπνησει απο τον βαθη υπνο που κοιμαται….
-
@metal:
μπιλη οταν λεω κατι ξερω τι λεω δεν ειμαι χθεσινος,ολες η δοκιμες γινονται σε μερη πολυ μικρα πχ 10χ10 οπου εχουνε βγει στο παρελθον με vlf στοχη μαζεμενει.
και να τελειωσω το θεμα γιατι δεν υπαρχη λογος συνεχειας θα πω δυο πραγματα.
το gpx ειναι μηχανημα με τελιο G.B και βαθος μακραν καλητερο απο το καθε vlf που υπαρχει!οποιος υποστηριζει το αντηθετο γη μονη δικαιολογια που μπορω να του δωσω ειναι οτι δεν το εχει δουλεψει ποτε του και εχει αγνοια.
το θεμα ειναι οτι σου βγενουν η πλατες οπως βγηκαν και σε μενα και σε κανει να σκεφτεσαι αν θα βγεις την επομενη για ερευνα…
οταν ειχα vlf ειχα σκεπαρι τωρα εχω κασμα αυτο και μονο λεει πολλα....Κώστα ξέρω πολύ καλά ότι δεν είσαι χθεσινός και δεν είπα κάτι για να σε μειώσω και το ξέρεις πολύ καλά, και οτι εκτιμάω τις αποψεις πάνω σε μηχανήματα που έχεις δοκιμάσει γιατί είσαι αντικειμενικός.
Αυτό που ήθελα να τονίσω ότι πολλές φορές δεν φτένε τα μηχανήματα αλλά ο τρόπος που ψάχνουμε.
Το σημείο που ανέφερα πριν ότι 3 στις 4 φορές ήταν το ιδιο μηχάνημα ήταν το Gpx5000 μια απο αυτές τις φορές έρχονταν από πίσω μου ένας με ένα γκαρετάκι 250 και κάπου χτύπησε (μόνο μια φορά) και έβγαλε ένα χαλκουδάκι που ήταν και το καλύτερο από ολη τη σαβούρα που είχα βγάλει εγώ νωρίτερα, και μου την είπε οτι αυτός με 300€ μηχάνημα πήγε καλύτερα από εμένα που είχα θεωρητικά το καλύτερο μηχάνημα των 5000€, δεν φτέει το μηχάνημα εγώ απλά δεν έτυχε να περάσω τον δίσκο πάνω από τον στόχο…................