Αυτό το φαινόμενο έχει τύχει και σε μενα. Το αποδιδω στις μπαταρίες. Με 70/100 οι μπαταρίες δεν πήγαινε ούτε στη μεση. Ενα άλλο είναι τα πηνία
-
ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ k ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ
Τα minelab ειτε παλμικα ειτε v.l.f ειναι απο τα καλυτερα μηχανηματα της αγορας, οσον αφορα τα παλμικα, προφανως αυτοι που τα πουλησανε, διαπιστωσανε οτι δεν ανταποκρινονταν για τη δουλεια που τα πηρανε.
Δεν μπωρει να εισαι οικογενειαρχης ανθρωπος και να πας να μου παρεις σπορ αμαξι, σκεπτομεμος ε' λιγο στριμωχτα χωρανε και τα παιδια πισω.
Δηλαδη εμ' οικογενειαρχης, εμ' θες να 'σαι κ πρωτη μουρη στο καβουρι.
Εκτος κ τα 'χεις οποτε εχεις ενα για την φαμιλια, ενα για τα γουστα σου, κ ενα σμαρτακι για την πολη.Καθε μηχανημα ειναι για μια δυο συγκεκριμενες δουλειες.
Πηγε κ ο αλλος…. βεβαια δεν γνωριζε κ πολλα ο ανθρωπος, κ παιρνη ενα δισκακι που δουλευε 4 κ κατι συχνοτητα, που να ασπριση!!!! Ασπρη μερα εβλεπε μονο οταν χιονιζε!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
@VAN:
Αυτό το φαινόμενο έχει τύχει και σε μενα. Το αποδιδω στις μπαταρίες. Με 70/100 οι μπαταρίες δεν πήγαινε ούτε στη μεση. Ενα άλλο είναι τα πηνία
Για αυτο φαινομενο θα μιλουσα προσεχως, αλλα μιας κ με προλαβατε θα μιλησω τωρα.
-
Παμε σε εναν τοπο χλοερο, τοπο δροσερο, εδω ακριβως ειμαστε μου λεει, ενα υψωματακι καμια διακοσαρια τετραγωνικα, ψαχνω κανα μισαωρο κ παραπανω ισως δεν θυμαμαι, δεν πηρα τιποτα,
παρτο ψαξε εσυ εγω παω να παρω τον καφε απο τα αμαξι να κανω ενα τσιγαρο, τοτε καπνιζα, τωρα καπνιζω πιο πολυ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!Ντιγκ εδω ντιγκ εκει βγαζη καμια 5-6 μαυρο'ι'α, ρε θα τρελαθουμε τωρα? Εκει ακριβως ημουνα, το 'φαγα το μερος.
Αυτο συνεβη καμποσες φορες, κ πριν κ μετα απ αυτη τη φορα.Ψαχνω ενα συγκεκριμενο χωρο, δεν παιρνω τιποτα φευγω παω παρακατω, ξαναγυρναω μετα απο καμια ωρα…....... αντε να ξαναψαξω ακομα λιγο εδω κ μετα παμε να φυγουμε,
τσουκ νασου ενα! μετα απο λιγο κι αλλο! Μα ειναι δυνατον????? -
Κι ομως ειναι, τι συμβαινη τωρα?? Αυτο που συμβαινη, κατα τη γνωμη μου ειναι το εξης….. κ μαλλον, επειδη το εχω προσεξη καλα δεν κανω λαθος.
Κανεις εξισοροπηση κ ξεκινας κ ψαχνεις, ομως το μηχανημα δεν εχει ακομη προσαρμοστη, ουτε στο ξεκινημα ουτε στο εδαφος, θελη καποιο χρονο για να αρχιση να αποδιδη συμφωνα με τις δυνατοτητες του.Η λυση ειναι η εξης κ πρεπει να το εχω αναφερη κ παλιοτερα, η αναβεις το μηχανακι κ το αφηνεις κανα τεταρτο με το δισκο ξαπλα στο χωμα κ με ηχο να ζεσταθη κ να παρη χρονο, η ξεκινας κ ψαχνεις ξεμπαρκα μεχρι να ολοκληροθουν τα παραπανω
κ μετα πας στο σημειο που παρουσιαζη ενδιαφερον. -
Ισχυει για ολα τα v.l.f για τα παλμικα επειδη εχουν αλλη αρχη λειτουργιας ισως να μην το παρουσιαζουν τοσο εντονα αυτο το φαινομενο, για μενα ομως νομιζω πως χρειαζονται κι αυτα το χρονο τους.
Αλωστε πολλοι κατασκευαστες το γραφουν κ μεσα στα μανουαλ οτι πρεπει να αναψεις το μηχανημα κ να το αφησεις κατω στο εδαφως με ηχο για να ζεσταθη πριν ξεκινησεις. -
@VAN:
μην λετε βλακιες οταν τα φτυσουν η μπανταριες δεν κανει κιχ