:36_15_4:…..........................
-
ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ k ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ
Στο πεδιον της μαχης θα φανουν τα εργαλεια, ειχα δυο δισκακια, παω βολτα σε εναν φιλο μου ηλεκτρονικο κ βλεπω στη γωνια ενα δισκακι, τι ειναι αυτο ρε;
απο ενα φιλο ειναι μου το αφησε να συμαζεψω κατι καλωδια, το πουλαη μου λεει, ποσο; τοσο κ επειδη την ειχα σε εκτιμηση τη συγκεκριμενη μαρκα απο δω απο κει το παιρνω κοψοχρονια, α λεω για να δουμε μπας κ ειναι καλυτερο αυτο.
Την επομενη κυριακη στο βουνο…... να μη σας τα πολυλογο απ τα δεκα σκαψιματα τα 5 τα 6 τα 7 ναναι βαθεια!!!!!!
Τι γινετε εδω ρε????? αααα!!!! για κατσε λιγο να κανουμε αναψηλαφηση των δεδομενων. -
Τι συμβαινη τωρα; το συγκεκριμενο μηχανημα σε μετρησεις αερα ηταν λιγο βαθυτερο απ το ενα που ειχα εγω αλλα με το αλλο ειχε ιδιο βαθος,
εκεινο που καταλαβα εγω ειναι το εξης…...κ ας βγουνε κ αλλα παιδια που ειναι ψαγμενα επι του θεματος να πουνε τη γνωμη τους.
Καποια μηχανακια μπωρουν κ περνανε καλυτερα το σημα μες το εδαφως, τουτεστιν θαλεγα γρηγοροτερα κ ετσι προλαβαινη κ συλαμβανη το βαθυ αντικειμενο.
Το δοκιμασα κ με βαθυτερο v.l.f αλλα ''νάκα'' ηταν βαθυτερο μονο στον αερα, η αν στεκοσουν πανω απ το στοχο. -
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ…..
Το συμπερασμα τελικα ειναι πως καλο v.l.f ειναι αυτο που μπωρη κ περναη με ανεση το σημα μες το εδαφως,
ειναι αρκετο ομως αυτο???
Για μενα αν ηταν να διαλεξω αναμεσα στα προτερηματα κ τα μειονεκτηματα ενος v.l.f θα διαλεγα το v.l.f που στα προτερηματα του θα 'χε αυτο,
αλλα ποιος το ξερη αυτο;
Απολυτως κανενας, κ μιλαω κατα βαση για τους εμπορους που οι περισοτεροι αναθεμα αν ξερουν τι τους γινετε. -
Ακουστε τι μου ειπε γνωστος γνωστοτατος εμπορος των Αθηνων προ τετραετιας περιπου σε τηλεφωνικη επικοινωνια…..
πηρα να ρωτησω για ενα φισερ, ε ειπαμε καποια πραγματα, κ καποια στιγμη του λεω με τα κεραμιδια πως τα παη; τα περναη;
Και τι μου λεει??????? Οπα'' Οπα'' μεγαλε παρτο παλι απ την αρχη κ πες το σαλονικιοτικα, οκ. Και τι με λεει???? Γιατι με λεει υπαρχη μηχανημα που περναη τα κεραμιδια????????????????????????????????? -
Το μονο σιγουρο ειναι δοκιμη στο χωμα. Ομως που να τα βρεις ολα τα μηχανακια για να τα κανεις τεστ???
Παντως σε γενικες γραμμες στις γνωστες μαρκες ξερουμε περιπου τι παιζει. Στα καινουρια ομως????
Και το κεραμιδι εχει τα χουγια του. Παραδειγμα… το GTI2500 στο all metal τα περναει σαν παλμικο σε αντιθεση με τον διαχωρισμο που δεν μπορω να καταλαβω γιατι "παραδινεται"... -
Για το G.T.I εχεις δικιο ετσι ειναι, ομως ειναι κι αλλα μηχανακια που το κανουν αυτο ομως οχι σε τετοιο, για παραδειγμα καποια μηχανακια που δοκιμαζα στο all metal περνουσαν 2 κ 3 κεραμιδια στη σειρα, στο διαχωρισμο ενα κ αλλα παλι ενα κ με το ζορι, το ακουγες δηλαδη το κρατσανουσε λιγο, τα βουλγαρικα ειναι πολυ καλα στα κεραμιδια δεν καταλαβαινουν τιποτα.
-
Το καλυτερο ειναι να δουλεψεις το μηχανακι στο all metal θα εχετε πολυ καλυτερες απολαβες, σε ολα τα μηκη κ πλατη του μηχανηματος, αλλα αυτο τουλαχιστον
στον καμπο δεν γινετε.
Και τον λογο οι εμπειροι ψαχτες τον γνωριζουν, στο βουνο δεν υπαρχη κ τοσο προβλημα.
Μπωρειτε ομως να κανετε το εξης για να ελαχιστοποιησετε τις οποιες απωλειες προκυπτουν απ το διαχωρισμο…............ -
Για το G.T.I εχεις δικιο ετσι ειναι, ομως ειναι κι αλλα μηχανακια που το κανουν αυτο ομως οχι σε τετοιο, για παραδειγμα καποια μηχανακια που δοκιμαζα στο all metal περνουσαν 2 κ 3 κεραμιδια στη σειρα, στο διαχωρισμο ενα κ αλλα παλι ενα κ με το ζορι, το ακουγες δηλαδη το κρατσανουσε λιγο, τα βουλγαρικα ειναι πολυ καλα στα κεραμιδια δεν καταλαβαινουν τιποτα.
Μιας και ειπες για κεραμιδια… ετσι ειναι και το GTI2500. Στα γενικα τα τρυπαει...... ενω στον διαχωρισμο κλ@νει πατατες, δεν πιανει σχεδον τιποτα κατω απο το κεραμιδι.
-
Το καλυτερο ειναι να δουλεψεις το μηχανακι στο all metal θα εχετε πολυ καλυτερες απολαβες, σε ολα τα μηκη κ πλατη του μηχανηματος, αλλα αυτο τουλαχιστον
στον καμπο δεν γινετε.
Και τον λογο οι εμπειροι ψαχτες τον γνωριζουν, στο βουνο δεν υπαρχη κ τοσο προβλημα.
Μπωρειτε ομως να κανετε το εξης για να ελαχιστοποιησετε τις οποιες απωλειες προκυπτουν απ το διαχωρισμο…............Εαν εχεις μηχανακι που στο all metal σου δειχνει και το ειδος του μεταλλου (GTI) τοτε δουλευεις αποκλειστικα στο all metal και σε καθε χτυπημα απλα κοιτας το καντραν για να δεις τι ειναι. Τουλαχιστον εαν σου δειχνει σιδηρα φευγεις μιας και σε αυτα τα παει καλα.
-
Aκριβως ετσι, ολα τα μηχανακια που διαθετουν οθονη κανουν διαχωρισμο κ στο all metal με τα νουμερα, αλλα κ αυτο ακομη γινετε κουραστικο αλλα κ επικινδυνο
το βραδυ.
Ειναι ομως μερικα μηχανακια που στο μεσον της οθονης τα νουμερα τα βγαζη πολυ μεγαλα κ αρκετα ευδιακριτα το βραδυ που σου επιτρεπη να εργαζεσε χωρις φωτισμο κ με λιγο φεγγαρι εισαι οκ, οπως τα minelab fisher k καποια αλλα.