Καλα καλα, δες πρωτα τις δικες σου κοκκινες καρτες… που λες οτι γινετε εξισσοροπιση με το zero και μετα αναφερεις και τα δικα μου οφ-σαιντ
-
ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ k ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ
Καλα καλα, δες πρωτα τις δικες σου κοκκινες καρτες… που λες οτι γινετε εξισσοροπιση με το zero και μετα αναφερεις και τα δικα μου οφ-σαιντ
Αμα θες να σου τις απαριθμισω μια μια τις χοντραδες σου που πηγες να το παιξης ο γνωστης των πραγματων (ως συνήθως) κ εσπασες τα μουτρα σου,
αλλα ως φαινετε εισαι πολυ μικρουλης σε (αντιθεση μ αυτο που θελεις να βγαλεις προς τα εξω) για να γνωριζης βασικους κανονες κ αρχες οπως για παραδειγμα…
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΓΟ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ..........??? -
Αμα θες να σου τις απαριθμισω μια μια τις χοντραδες σου που πηγες να το παιξης ο γνωστης των πραγματων (ως συνήθως) κ εσπασες τα μουτρα σου,
αλλα ως φαινετε εισαι πολυ μικρουλης σε (αντιθεση μ αυτο που θελεις να βγαλεις προς τα εξω) για να γνωριζης βασικους κανονες κ αρχες οπως για παραδειγμα…
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΓΟ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ..........???Γνωστης ειμαι πρωτα για την παρτυ μου, για τους αλλους δεν με πολυνοιαζει… πχ σαν εσενα...δεν μπορω οτι και να κανω να ανοιξω το μυαλο σου και να στο βαλω μεσα...αδικος κοπος... Για τις χοντραδες δεν θα σχολιασω, μετρα τις δικες σου σε αυτο το θεμα και αμα βγουν λιγοτερες απο τις δικες μου τα ξαναλεμε.Αληθεια μερικα πραγματα που γραφεις τα πιστευεις??
Οσο για το μικρος, μπορει να εχεις δικιο, ισως να ειμαι μικρος αλλα ξερω ενα βασικο κανονα... ΤΑ ΑΒΓΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!
-
Με αφορμη το θεματακι του φιλου μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ να σας πω δυο κουβεντες που ηθελα απο καιρο κ ολο αμελουσα.
Ο λογος για τα φιδια που αυτον το καιρο ειναι σε πληρη εξαρση, οποσδηποτε γαλοτσες ειδικοτερα τη νυχτα που δεν βλεπεις τιποτα, ειναι κατι γαλοτσες που ειναι αρκετα κομψες κ πανω πανω εχουν σφουγαρακι με κορδονι, εφαρμοζουν καλα κ δεν ενοχλουν, η οχια κυκλοφορη συνηθως σε πετρωδες κ βραχωδες μερη διοτι παρεχουν δροσια, 'εδε' ειναι το μονο φιδι που δεν κινητε απο τη θεση του οταν αντιληφθη εισβολεα, μενη εκει ακινητο ακομη κι αν τη πατησης που σημαινη τη πουτσισες, αν περασης απο διπλα της τοσο οσο ειναι το βεληνεκες της στην εχει ριξη.
Απαραιτητα μαζι μια σκυλα για να σηκωνετε τις πετρες πριν τις πιασετε με τα χερια οταν δουλευετε σε αναλογες περιοχες. -
Λοιποοοοοοοοον….......... συνεχιζουμε, μεχρι εδω ειμαστε καλα, μπωρουμε να κανουμε δουλεια, αλλα ερχονται αλλα πιο δυσκολα, πετρωματα κ βουνα.
Τα πετρωματα δειχνουν να ειναι προβλημα μεγαλο, σε μια συζητηση που ειχα προσφατα με εμπειρο ατομο πανω στα παλμικα κ οχι μονο, το σημα απ τα πετρωματα δεν μπωρη να ερθη πανω στη μοναδα απο μεγαλο βαθος, π.χ απο 1 μετρο κ πανω, αυτο δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυη, γιατι τα πετρωματα εχουν συνηθως μεγαλη επιφανεια δυναται να ειναι 1,2,κ 3 μετρα επιφανεια κ αν ειναι κ πολυ μεταλοφορο????????? δε μπωρο να ξερω τι γινετε, δεν ξερω ακομη αν κ τα καλα παλμικα που κανουν εξισωροπηση εδαφους μπωρουν πραγματι να σβησουν ενα τετοιο φουλ μεταλοφορο πετρωμα. -
Eδω λεμε χαιρετισματα, δεν υπαρχουν μηχανηματα, ολα ειναι πατατες κ.τ.λ κ.τ.λ κ.τ.λ.
Δυστηχως στο βουνο αλλαζουν τα γραμματα, εκει ειναι που πολλοι θα απογοητευτουν, κ οι δουλειες που ψαχνουμε οι περισοτεροι απο εμας βρισκονται στο βουνο.
Πολυ προσφατα εισεπραξα μια πατατα μα τι πατατα!!!!!!!
Λιγο πριν μπεις στη Καλιπευκη κανεις δεξια για Ραψανη Κρανια, κ μετα απο λιγα χιλιομετρα κανεις αριστερα για λιβαδακι, αφου διαβης 2 χιλιομετρα περιπου, απο κατω μερια δεξια αν κυττας καπου αναμεσα στα δεντρα ειναι σκαμενο προ εικοσι ημερων περιπου με τσαπακι ερπιστριοφορο.
Μεχρι να ερθη η μερα να παμε να το σκαψουμε ειχα χαση τον υπνο μου, ημουν σιγουρος οτι απο κατω υπηρχε αποθηκη, δεδομενου οτι υπηρχαν κ σημαδια στα γυρω δεντρα τοσο παλια που σχεδον ειχαν καλυφθη τα περισοτερα κ δυσκολα ξεχωριζες μερικα. -
Eδω λεμε χαιρετισματα, δεν υπαρχουν μηχανηματα, ολα ειναι πατατες κ.τ.λ κ.τ.λ κ.τ.λ.
Δυστηχως στο βουνο αλλαζουν τα γραμματα, εκει ειναι που πολλοι θα απογοητευτουν, κ οι δουλειες που ψαχνουμε οι περισοτεροι απο εμας βρισκονται στο βουνο.
Πολυ προσφατα εισεπραξα μια πατατα μα τι πατατα!!!!!!!
Λιγο πριν μπεις στη Καλιπευκη κανεις δεξια για Ραψανη Κρανια, κ μετα απο λιγα χιλιομετρα κανεις αριστερα για λιβαδακι, αφου διαβης 2 χιλιομετρα περιπου, απο κατω μερια δεξια αν κυττας καπου αναμεσα στα δεντρα ειναι σκαμενο προ εικοσι ημερων περιπου με τσαπακι ερπιστριοφορο.
Μεχρι να ερθη η μερα να παμε να το σκαψουμε ειχα χαση τον υπνο μου, ημουν σιγουρος οτι απο κατω υπηρχε αποθηκη, δεδομενου οτι υπηρχαν κ σημαδια στα γυρω δεντρα τοσο παλια που σχεδον ειχαν καλυφθη τα περισοτερα κ δυσκολα ξεχωριζες μερικα.Κάνεις που κάνεις τον κόπο….ρίξε και μια ματιά στην πίσω πλευρά του γηπέδου της Καλλιπεύκης (αντίθετα απο τον δρόμο) πρός τα δεξιά, από εκει που τελειώνει το γήπεδο και 10 μέτρα μακρυά.
-
Ο ενας εξ αυτων ειναι ειναι αρκετα δικος μου κ αραια κ που οταν τυχενη καποια δουλεια πηγαινουμε κ μαζι, αυτοι πηγαν 2-3 φορες επανω τη τελευταια φορα αφου εντοπισαν το σημειο βαλανε το λορενζ που το κατεχη οχι κ τοσο καλα αυτος ο δικος μου κ πιανανε ενα μερος 4χ4 μετρα.
Οποτε βρισκομασταν μου εξιστορουσε τα τεκτενομενα, με τα πολλα μου λεει μια μερα δεν ερχεσε κ συ να βαλεις το δικο σου να δουμε τι γινετε, να το εξακριβωσουμε καλυτερα μη σκαβουμε τζαμπα, εγω σχεδον αμελουσα κ για να πω κ την αληθεια δεν ειχα κ ορεξη να τρεχω στα κορφοβουνια καλοκαιριατικα με ολ τις χαζοι!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!
Μια κυριακη το κανονιζουμε ελα μου λεει με δικο μας αμαξι θα παμε θα πιουμε κ τσιπουρακια εκει στη πλατεια με τα πλατανια δε θα πληρωσεις τιποτα,
αυτο ελειπε λεω κ γω απο μεσα μου να πληρωσω κιολας, παιρνω το stinger μαζι κ ξεκιναμε…........
Στο δρομο αρχιζω να τον ξαναρωταω........ για λεγε ρε λιάγκουρα τι νουμερα σ εβγαζε το λορενζ; αυτα κ αυτα νουμερα για λαμαρινα, που το ειχες; το εβαλα κ εκει το εβαλα κ δω το γυρναω κ στο ground 1 κ πιανω ενα μερος 4χ4 φουλ λαμαρινα μου δινη.
Μαλιστα, ωραια, για να δουμε............... -
Φευγω ψηλα για το βουνο, κ υστερα πεφτω στο γκρεμο,
κ ταλαντευομαι στα βαθη κ στα υψη,
κ κουβαλαω μες τη σιγή μιαν ανυποταχτη κραυγη,κ καποια ανυποπτη ελπιδα που 'χει σβηση!!!!!!!
…..............................................ανιχνευσεις k μικρα μυστικα…........................................
by ioylios 999 -
Φτανουμε, πηγενετε εσεις μας λενε οι αλλοι δυο απ το χωριο γιατι εχουμε λιγο δουλεια κ ελατε μετα απ το μαγαζι,
πηγαινουμε…... βαζω το μηχανημα κ πιανω κ γω ενα μερος 4χ4 σημα καμπανα, διαχωρισμος φουλ λαμαρινα, εν το μεταξυ ο διαχωρισμος του stinger ειναι κατα πολυ καλυτερος απ αυτον του lorenz κ ενα δευτερο τον κραταη αρκετα ψηλα, σε μεγαλα αντικειμενα σου δινη νουμερα κ πανω απ το 1,50 μετρο.
Το περναω το ξαναπερναω τα ιδια...... επιανα 4χ4 καθομαστε λιγο εκει το κουβεντιαζουμε λιγο......τι γινετε τωρα εδω????? πρεπει να εχουμε θεμα δε βλεπω κατι αλλο.
Παμε στο χωριο βρισκομαστε με τους αλλους..... ετσι κ ετσι λεμε πιανουμε παλι αυτο το μερος, αφηνω κ μια πατινή κ λεω
τωρα ενταξη δε ξερουμε κιολας βουνο ειναι αυτο αλλα τι διαλο δυο μηχανηματα να μας γελασουν.
Συνενοουμαστε κ ο ενας εχει ενα φιλο κατω στα παράλια του ολυμπου με χωματουργικες εργασιες κ διεθετε τσαπακι, επι τοπου τελεφουνκεν μιλανε κ κανονιζετε για την επομενη κυριακη απο 40 ευρω ο ενας θα του δωσουμε κ θα ειναι κ μες τη δουλεια, εκει πηγε να δημιουργηθη μια ψιλοσυγχηση γιατι εμ' να τον πληρωσουμε εμ' να 'ναι κ μες τη δουλεια κ κατι τετοια, αλλα πριν παρη διαστασεις η διαφωνια επενεβηκα κ γω με τροπο διοτι καλα οι δυο οι δικοι μου αλλα κ οι αλλοι απ το χωριο που δεν τους ηξερα καθολου ειναι ολοι τους αρκετα μεγαλυτεροι απο μενα οικογενειαρχες με χωραφια ο ενας με επιχηρησεις ο αλλος κ δε συμαζευετε, κ τους λεω ας βρουμε κ δεν πειραζη αυτο, αφου αλλειως δε γινετε, δε λετε που βρηκαμε μηχανημα κ ερχετε ο ανθρωπος, τωρα αν μας πειραζη κ λιγο αυτο ας το καταπιουμε τι εγινε ρε αδερφε?
Και οπως λεει κ η παροιμια ''προσκύνα το διαολο να περασεις το γιοφυρη'' κ τους βλεπεις εκει ''οοοπ,, τα οπλα κατω........!! -
Φευγουμε, ολη τη βδομαδα συνεχως αυτο σκεφτομουν κ ολο το επεξεργαζομουν, ρε θες να μην ειναι τιποτα?? αλλα παλι να πιανη ακριβως 4 μετρα?? Το stinger δεν πιανη πετρωματα, αυτο το εχω εξακριβωμενο, αλλα θα μου πεις βουνο ειναι αυτο, δε ξερεις καμια φορα μπωρη φαω καμια φολα, το lorenz?? κ αυτο φολα???
Α'' μπα αποκλειετε εκει εχουμε θεμα, δεν υπαρχη περιπτωση, πρεπη να ειναι αποθηκη.
Δεν εβλεπα ποτε να ερθη η κυριακη να παμε επανω, κ σαν να μην φτανουν αυτα να εχω κ αλλα χαζα, ρε μη μας ριξουν κ πανε μονοι τους κ το φανε!!