Ξεφυγε η κατασταση και σε αυτο το θεμα...
-
Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!
Ο/Η @ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
Ο/Η @Geo είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
Ο/Η @babis74 είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
@Geo Κατα την ταπεινη μου γνωμη η συχνοτητα συντονισμου για το φαινομενο που στηριζονται τα μηχανηματα της μινεορο ειναι πολυ ποιο πανω απο αυτα που εχεις μετρησει φιλε Geo και δεν εχω και κανενα λογο να σε αμφισβητησω για τις μετρησεις σου αφου μαλλον η μινεορο οπως ειναι φυσικο δεν μας δινει την θεμελιωδη συχνοτητα.
Δεν ειναι θεμα συχνοτητας αλλα αρχης λειτουργειας. Εδω ειναι που δεν τα λεει οπως ειναι η εταιρεια.
Βγαλε απο το μυαλο σου την λεξη ιοντα και το υποτιθεμενο ion chamber και κοιτα τι απεμεινε. Σε αυτο (υπολοιπο) στηριζεται η λειτουργια των Mineoro.
Γιώργο αν έχεις χρόνο εξήγησε λίγο τη θεωρία στην οποία στηρίζονται αυτά τα Μινεόρο. Δηλ τί είναι αυτό που μένει αν βγάλουμε τα υποτιθέμενα ιόντα έξω.Κωστα θα το κουβεντιασουμε αλλα σε αλλο θεμα.
-
Ο/Η @storm είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
@babis74 Εαν η ανευρεση ευγενων μεταλλων βασιζοταν στον ιονισμο , ολοι θα κυκλοφορουσαμε με smoke detectors και θα σαρωναμε τα παντα , για να μην αναφερω και για ποιο sensitive ion detectors
ευχαριστω
Χαχα... Γιωργη εγραψες.
-
Ο/Η @Apogonos είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
Και κατι ακομα.... η φωτο με τον Αλονσο που κρατατε μια αλυσιδα ειναι αληθινη η μουφα??? εννοω την βρηκε με το δικο του FG90 η ετσι απλα τραβηξατε μια φωτο???
Ευχες και απο εμενα για Υγεια.Την απάντηση σε αυτό θα την πάρουμε ποτέ;
Ισως οταν ηρεμησουν τα πνευματα.
Εγραψα οτι ειναι εξυπνος, κανει το τελειο. Αποστασιοποιειται προς το παρον τουλαχιστον -
Γεια σου Χρηστο.
Καποτε πρεπει να τα πω με το ονομα τους μιας και δεν σεβονται τη σιωπη μουΓιώργο, την καλησπέρα μου
εγώ μετά από όλη αυτή την φασαρία έχω μια απορία
θυμάμαι όταν είχαμε διαγραφή από το coinsmania, όταν είχατε φτιάξει με την συγχωρημένο τον Πάρη το φόρουμ,
ο κυρίως λόγος ύπαρξης ήταν ο σχολιασμός και το άνοιγμα θεμάτων που αφορούσαν τα μηχανήματα, θυμάμαι να χειρουργεί ο Πάρης προσεχτικά με το χασαπομάχαιρο σε εκείνη την θρυλική συνάντηση το δικό σου iconos
από ότι βλέπω τώρα μόλις μπήκαν μερικές ερωτήσεις από κάποιον που ξέρει στον έμπορα έγινε ο κακός χαμός χωρίς αιτία και ο έμπορος άφαντοςΕνδιαφέρον
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Ο/Η @Apogonos είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
Γεια σου Χρηστο.
Καποτε πρεπει να τα πω με το ονομα τους μιας και δεν σεβονται τη σιωπη μουΓιώργο, την καλησπέρα μου
εγώ μετά από όλη αυτή την φασαρία έχω μια απορία
θυμάμαι όταν είχαμε διαγραφή από το coinsmania, όταν είχατε φτιάξει με την συγχωρημένο τον Πάρη το φόρουμ,
ο κυρίως λόγος ύπαρξης ήταν ο σχολιασμός και το άνοιγμα θεμάτων που αφορούσαν τα μηχανήματα, θυμάμαι να χειρουργεί ο Πάρης προσεχτικά με το χασαπομάχαιρο σε εκείνη την θρυλική συνάντηση το δικό σου iconos
από ότι βλέπω τώρα μόλις μπήκαν μερικές ερωτήσεις από κάποιον που ξέρει στον έμπορα έγινε ο κακός χαμός χωρίς αιτία και ο έμπορος άφαντοςΕνδιαφέρον
Ηρθε ωρα για εξω.
Αυριο παλι.... -
Τώρα καταλαβαίνεις μητσαρα γιατί έγραψα εγώ και τι είπα.
Από το θέμα του μινεορο αν δουλεύει δεν δουλεύει στα παλμικά και τα ίδια και τα ίδια.
Μην παρεξηγεις κάποια πράγματα τα οποία είναι αναμενόμενα και κουράζουν .
πάντα έτσι ήταν και έτσι θα μένει δεν αλαζει τίποτα.
Αυτά από μένα.Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
GEO το παλμικο του τυρεμπορα ειναι ενα μοναδικο μηχανακι δεν εχει σχεση καμια με τις βουρτσες τις Βουλγαρικες , και ειναι φυσιολογικο να του το εχει σχεδιασει , αναπτυξη αλλα και κατακευασει ενας αλλος
τεχνικος (τριτο ατομο) αφου ο ιδιος τις αντιστασεις τις περναει για φετα.χαχα,
το οτι χρηματοδοτισε ομως το προτζεκτ για τοσα χρονια ειναι τελικα και το πιο σημαντικο στις μερες μας . και του αξιζουν συγχαρητηρια γιατι ειναι ο πρωτος Ελληνας ,που το τολμησε , εαν θυμαστε πριν χρονια ολοι μιλουσαμε για την
μη ικανοτητα της χωρας μας να κατασκευασει ουτε μια καρφιτσα οχι το καλυτερο παλμικο .αυτες οι προσπαθειες αξιζουν Μπραβο , βεβαια ως λαος
απο τα αρχαια χρονια τρωγομαστε μεταξυ μας λογο της εντονης ζηλιας και αντι προσωπικα ο καθε ενας να προσπαθει να γινει καλυτερος απο τον καθε τυρεμπορα , ριχνουμε χολη στους αξιους για να ικανοποιησουμε το ΜΕγαλο μας Εγω, και για να μην με πεις παπαγαλακι να ξερεις οτι δεν εχω το παλμικο του τυρεμπορα αλλα και ουτε θα το αγορασω, -
αα και κατι που ξεχασα να πω για τον τυρεμπορα ειναι οτι
γνωστος πηρε μηχανακι και εκατσε μαζι με τον μητσο μεσα στην βροχη στα χωραφια 3 ωρες για να του διδαξει τα μυστικα του μηχανηματος , οταν οι αλλοι εμποροι το εχουν στην βιτρινα με την γραβατα και τις δοκιμες στον αερα
και τελειωνε γιατι εχω δουλεια. εγω του βγαζω το καπελο παντος , ,
βεβαια εχει ενα μοιονεκτημα βριζει αλλα οταν εχει δικιο -
@Τσολιας η φετινη χρονια απο προσπαθειες αξιολογες, ηταν το κατι αλλο...
και αυτο ειναι το σουπερ..
ετσι παντα να δημιουργητε, με ηρεμια, και φαντασια..
ολα τα αλλα, σβηνουν και με ενα ποτηρι τσιπουρο..
περναει η ζωη..
και επειδη η ρουφιανα ειναι μονο στιγμες, ας ειναι χαμογελαστες και ευχαριστες.. -
@Τσολιας ο τραμπ το τονησε..πρωτα η αμερικη..
πειτε και εσεις το ιδιο..
πρωτα η ελλαδα και εμεις.. -
Και γω οταν πηγα να το παρω το παρελαβα μετα απο δοκιμη και φροντιστηριο απο το χωραφι του και μετα ταβερναμε τα καλυτερα για μενα και τον φιλο μου που χα παρεα και οτι ακριβως ειδα στο δοκιμαστηριο φροντηστηριο του τυρεμπορα το ιδιο ακριβως εγινε και στο δικομου που ξερω και ακριβως το μεγεθος και το βαθος που ειναι οι στοχοι για εννια χρονια μεσα οχ χθεσινοι..
Να σε καλ ρε ΤΥΡΕΜΠΟΡΑ ..... -
@rafz750 ναναι καλα ολος ο κοσμος αδερφε.
και ο δημητρης, και ο γιωργος, και η φανη , και ολοι μας..
για να μη μας κουναει και το δαχτυλο ο καθε λεχριτης εκτος συνορων..
ομονοια και παλι ομονοια.. -
@Τσολιας καλο βραδυ ειπα στον αδερφο μου τηλεφωνικως πριν ενα μηνα, και την αλλη ημερα εφυγε..
το δυσκολο ειναι ναχουμε την υγεια μας..
και αφου την εχουμε προς ωρας, τα αλλα ειναι πολυτελειες..
θα πατε και πολυ καλυτερα..
ηδη καταφερατε πολλα..
καλο απογευμα απο εδω.. -
και παμε τωρα στο θεμα του mineoro ,,καταρχην παντα θα υπαρχουν εμποροι που θα πουλανε επωνημα -αντιπροσωπιων μηχανηματα αποστασεων
απο Okm μεχρι οι σουπερ βεργες .συνεπως δεν πρεπει να σχιζουμε τα υματια
σε καθε αγγελια τετοιου τυπου , τωρα για το εαν δουλευουν που εκει υπαρχει η μεγαλη κοντρα θα πω οτι οσο δουλευουν οι βεργες αλλο τοσο δουλευουν και τα αποστατικα , αυτο σημαινει με πιθανοτητες επι τις 100% για αλλα περισοτερες και αλλα λιγοτερες,. οταν ομως στον τομεα της ερευνας μας απο αποσταση ανιχνευσης θελουμε να αυξησουμε τις πιθανοτητες προσεγγισης
του στοχου χρειαζομαστε αρκετα μηχανηματα για επιβεβαιωση και για μια ομαδα που δεν εχει προβλημα οικονομικο το ανωτερο μηχανημα ειναι μια προσθετη βοηθεια στην επιλυση της εξισωσης . εαν οι συνθηκες της πληροφοριας πχ ταιριαξουν με τις συγκεκριμενες δυνατοτητες τοτε το μηχανακι θα χτυπησει .αλλα το προβλημα ειναι οταν οι συνθηκες δεν ειναι
ιδανικες πραγμα συχνο στην χωρα μας μπορει να περασεις πανω απο την δουλεια και να μην κανει κιχ
αυτα τα οποια αναφερω εχουν προκυψει απο DC2008 ΚΑΙ FG80 σε δοκιμαστηρια και οχι απο το FG90 .ιδανικες
μας μαε]ς
-
Ο/Η @dimitrisps είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
Καλημερα συναδελφοι. Βλεπω οτι καλα κρατει η κοντρα . Μηπως αραγε εθιξε καποιους. Φιλε γιωργη για τον τυρεμπορα ειναι λιγο αστοχο το σχολιο σου για το αν παραπαταω. δοξα το Θεο μια χαρα κρατω στα ποδια μου και εχει αποδειχθει επανειλημενως Αλλοι σερνονται σαν τις γατες εδω και χρονια εδω μεσα για να πιασουν τα ποντικακια. Ο ιδιος μαλιστα ειχες αναρτησει και νημα για κλικες που ποτε δεν τις παρουσιασες. Τ α γραφω αυτα γιατι διακρινω ενα υπερμετρο μενος απεναντι σε ενα νομιμο μελος εμπορο την στιγμη που δεκαδες μελη λειτουργουν παρανομα και υπογειως ανενοχλητοι και ασχολιαστοι Ο νοων νοητω. Δεν ξαναγραφω επι του θεματος γιατι ουτως η αλλως δεν με ενδιαφερει αλλα οταν κατ επιλογη γινονται διακρισεις καπως μουρχεται. Αν θελετε να αναπτυξουμε το θεμα για ολους ομως πολυ ευχαριστως
Ολα τα περιμενα αλλα οχι και αυτο.
Τι μιλας ΕΣΥ για κλικες???
Μα το εχω πει οτι ΕΣΥ ησουν η κλικα. Εσυ μου ειπες τηλεφωνικα οτι ειχες βαλει τον Yogi να πει αυτα που ειχε πει για εμενα οταν σε κοντραρισα σε παλαιοτερο θεμα με αλλο super παλμικο με το μεγαλο πηνιο που ειρωνευοσασταν κιολας αλλα οταν πιασατε αερα στο δοκιμαστηριο του Λεωνιδα δεν βγηκες να το πεις παρα ελεγες σε οποιον σε ρωτουσε "παρε φωνι" γιατι δεν ειχες τα γκιολια να το γραψεις εδω μεσα. Και επειδη δεν σου αρεσε η κριτικη εβαλες τον αλλο να μου τα πει. Και ακομα ψαχνεις για κλικες??? Παλι τον ιδιο εβαλες να δουλεψει το Λορενς. Αυτος που ελεγε οτι επιανε το κιβωτιο στα 3 μετρα τωρα με το ζορι το επιανε στα 2μ. Τι εχεις να πεις?? Μιλας ακομα για κλικες? Παλια ησουνα υπερμαχος αγωνιστης υπερ των μελων του φορουμ για να μην πιανονται κοροιδα αλλα απο τοτε που μπηκες "η προσπαθησες να μπεις" στο κλαμπ των εμπορων αλλαξες ροτα. Ειναι αυτο που εγραψα "αλλαξε ο Μανωλιος".... και ...
Εε ΟΧΙ και να μου τη πεις?????
Γιώργη εδώ είσαι πολύ λάθος το λορενζ το δούλεψαν τρία άτομα και το συγκεκριμένο
είναι αυτό που έχω χρησιμοποιήσει σε αρκετές δουλειές για αυτό τον λόγο μπορώ
να έχω άποψη!
Μέρα με την νύχτα η διαφορά του!
άρα δεν είναι ισχυρό αυτό που λες
να μη τα ισοπεδώνουμε όλα στην προσπάθεια να γλυκάνουμε την πικρή γεύση που άφησε η επιτυχία κάποιου άλλου!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ρεντ μπουλ, σου δινει φτεραααααααα. λεει η διαφημιση και το σλογκαν της εταιρειας. ειδατε κανεναν να εχει βγαλει φτερα πινοντας το ρσντ μπουλ???? συνεχιζει ομως ο κοσμος να το πινει και ας μην εχει βγαλει φτερα. πηγε κανεις στην εταιρεια να διαμαρτυρηθει γιατι δεν εβγαλε φτερα?????? την κατηγορησε για απατη???? παμε στα ινστιτουτα αδυνατισματος. τοσα κιλα σε ενα μηνα λεει η διαφημιση. δεν τα χανει η κυρια , φταιει το ινστιτουτο αρα ειναι απατεωνες. τα καρβελια που ντερλικωνε, ουτε καν τα ανεφερε στο συζυγο που πληρωνε. Συναδερφοι καλημερα. αρχισα το κειμενο με την παραπανω παραγραφο για να δειξω οτι στις διαφημισεις και τις παρουσιασεις προιοντων υπαρχει το στοιχειο της υπερβολης, με στοχο να πουλησουνε. η μεγαλη υπερβολη ομως, συνηθως γυριζει μπουμεραγκ στην εταιρεια. βασικα το κειμενο εχει εκφραστικο λαθος, για μενα δικαιολογημενα εξοργισε τον γιωργο. ιοντα, φαινομενο κλπ. τι ειναι ομως τα ιοντα και πως προερχονται??? για μενα προερχονται με την αποσυνθεση ευγενων και οξειδωση μη ευγενων μεταλων. ο χρυσος σαν ορυκτο δεν αποσυντιθεται, δεν οξειδωνεται. το χρυσο νομισμα (ΛΙΡΑ) ομως που αποτελειται απο 8% μη χρυσο, μετα απο καιρο θα εχει δημιουργησει ιοντα και φαινομενο. αυτο το εχω εξακριβωσει χιλιαδες φορες στην παραλια. αλλα νουμερα δινει το ευρω απο την τσεπη και αλλα το ευρω που βγαζω στην παραλια. αυτο ισχυει και για τα μη ευγενη. παμε στα χρυσαφικα. αλλα νουμερα και χρωμα δινει μια βερα και αλλο χρωμα και νουμερα οι βερες και τα χρυσαφικα της παραλιας. πριν χρονια στην γειτονια μου σηκωθηκε μια οικοδομη. στα γυρω χωματα ο αδερφος μου βρηκε ενα τουρκακι χρυσο. ηταν μαλακο, λυγιζε το ελεγξαμε και ηταν εικοσειτεσαρι. ηταν τελειως κιτρινο. αρα δεν ειχε ουτε ιοντα ουτε φαινομενο. αν εγραφε το διαφημηστικο ιοντα χρυσων νομισματων, κειμηλιων και χρυσαφικων, ο γιωργος δεν νομιζω να επαιρνε θεση. Στο ολο θεμα, που προεκυψε και κακως προεκυψε αφου προηλθε απο μια διαφημιση και με διευκρυνιση απο τον εμπορο, υπηρξαν πολλα ερωτηματικα αλλα και γνωμες και αρχιζω