@nikoslam Καλα αυτα ειναι χαζομαρες οτι δουλευουνε καλυτερα Βραζιλια...με τη σωστη ρυθμιση δουλευει παντου το ιδιο.
Εαν το εχει μετρησει καποιος μας λεει συχνοτητα λειτουργειας.
Ολα αυτα παντα φιλικα!!
-
Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!
Ο/Η @babis74 είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
@nikoslam Καλα αυτα ειναι χαζομαρες οτι δουλευουνε καλυτερα Βραζιλια...με τη σωστη ρυθμιση δουλευει παντου το ιδιο.
Εαν το εχει μετρησει καποιος μας λεει συχνοτητα λειτουργειας.
Ολα αυτα παντα φιλικα!!Αυτο που αλλαζει περα απο τα εδαφη και τις συχνοτητες που υπαρχουν ισως στον αερα ειναι και η ενταση του μαγνητικου πεδιου της γης
-
@PERSEAS Θα συμφωνησω μαζι σου...για αυτο λοιπον σωστη ρυθμιση!!
-
@Polatidis-Group Ο κ. Πολατιδης εαν θελει να μας πει συχνοτητα λειτουργειας.
Ευχαριστω για το χρονο σας. -
@babis74
Για πιο μοντελο θελεις συχνοτητα, το καθε ενα εχει διαφορετικη. -
Ο/Η @babis74 είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
@PERSEAS Θα συμφωνησω μαζι σου...για αυτο λοιπον σωστη ρυθμιση!!
Ποια ρυθμιση???? ενα κουμπι εχει και το βαζεις οριακα ισα ισα να μην χτυπαει. Δεν χρειαζεται και καμια μαεστρια να το κανεις αυτο.
-
@Geo Φιλε GEO οταν λεω ρυθμιση εννοω να παρεμβουμε εμεις και να κανουμε τη ρυθμιση .....συχνοτητα λειτουργειας fg80 & fg90 θα καταλαβουμε θεωρητικα τουλαχιστον εαν απο αυτα που εγραψε ο κ.Πολατιδης εαν καποια ισχυουν η ειναι ολα παραμυθια.
Ολα αυτα παντα φιλικα. -
Ο/Η @nikoslam είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
τα μινεορο προφανος δουλευουνε καλυτερα προς βραζιλια μερια μαλλον εχει καλυτερο σημα εκει . εναν κλωνο που εχω μου εβγαλε αλουμινιο απο αρκετα μετρα αλλα το μηχανακι δεν μου κανει γιατι τα λιρονια μεσα στο μεταλικο κουτι τους δεν προκειτε να τα πιασει ποτε χυμα δεν υπαρχουν αρα προσωπικα εμενα δεν μου κανει.
Έτσι όπως έθεσες το ζητούμενο σου ( δηλαδή χύμα λύρες μέσα σε ένα κλειστό μεταλλικό κουτί ) μπερδεύεσαι αν νομίζεις ότι υπάρχει μηχάνημα ( πάσης φύσεως ) το οποίο μπορεί να ξεχωρίσει τον χρυσό μέσα στο κλειστό κουτί
!| last edited by Σταύρος Φήμη: 45 | Δημοσιεύσεις: 477 -
και εγω δεν πιστευω στην ραβδοσκοπια αλλα επιτρεπω να υπαρχει μεσα στην σελιδα εφοσον αφορα το χομπυ.
οσον αφορα την δουλεια μου θεωρω τον παρθενοκισσο το ποιο αχρηστο φυτο και ομως το πουλαω απο την στιγμη που ειναι μεσα στην κατηγορια των φυτων.
πρεπει να εχεις τα παντα οτι και αν ζητησει ενας πελατης ειτε πιστευεις σε αυτο ειτε οχι, αν ο πελατης ζητησει την προσωπικη σου αποψη τοτε την εκφερεις οπως εκανε και ποιο πανω ο κ.Πολατιδης. -
@babis74
Ειναι πολυ φλου τα πραγματα.
Επειδη δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη ακριβως θα σου πω στο περιπου (με μεγαλη προσεγκιση).
Καταρχας εχουμε 3 μοντελα που χρησιμοποιουν ακριβως τον ιδιο δεκτη. Αυτα ειναι τα DC2008, FG80 και FG90.
To DC2008 ειναι συντονισμενο στους 133Κηζ, το FG80 στους 100Κηζ και το FG90 κοντα στους 32 Κηζ (αυτο με καποια επιφυλαξη, παντως ειναι αρκετα χαμηλα).
Το DCH δεν ειναι συντονισμενο (περαν καποιου φιλτρου) μιας και ειναι ηλεκτροστατικος ανιχνευτης.
Τωρα εαν μιλαμε για εσωτερικο χερι τοτε αυτο λεγεται μετατροπη (κοινως πουσαρισμα) και οχι ρυθμιση .
Πιστευω να σε καλυψα. -
Ο/Η @goldmaniac είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
και εγω δεν πιστευω στην ραβδοσκοπια αλλα επιτρεπω να υπαρχει μεσα στην σελιδα εφοσον αφορα το χομπυ.
οσον αφορα την δουλεια μου θεωρω τον παρθενοκισσο το ποιο αχρηστο φυτο και ομως το πουλαω απο την στιγμη που ειναι μεσα στην κατηγορια των φυτων.
πρεπει να εχεις τα παντα οτι και αν ζητησει ενας πελατης ειτε πιστευεις σε αυτο ειτε οχι, αν ο πελατης ζητησει την προσωπικη σου αποψη τοτε την εκφερεις οπως εκανε και ποιο πανω ο κ.Πολατιδης.Δηλαδη εαν αυριο βγεις και πεις οτι ο παρθενοκισσος προερχεται απο την διασταυρωση των 10 καλυτερων φυτων του κοσμου και οτι εχει DNA αποτελουμενο δεν ξερω και εγω απο ποσα στοιχεια και δευτερογενη φλοιο τουλαχιστον 2 εκατοστα για να αντεχει στο κρυο, εχεις την εντυπωση οτι θα την γλυτωσεις????
Τι πιο απλο απο το αν πουμε οτι εγινε ενα λαθος παρα να προσπαθουμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα????
Και για να τα πουμε και αλλιως ο Πολατιδης απο την φατσα του και μονο δειχνει για ενα αρκετα εξυπνο και ξύπνιο ατομο, δεν δικαιολογειται.....Αυταααα......
-
Δεν θελεις να καταλαβεις την διαφορα η κανεις πως δεν την καταλαβαινεις . Για τα Ελληνικα δεδομενα εγω προσωπικα πρωτη φορα διαβαζω εμπορο να παραδεχεται οτι καποιο απο τα προιοντα του ειναι αμφισβηφουμενο ως προς την αποτελεσματικοτητα του. Τωρα γιατι το πουλαει ενω ο ιδιος το αμφισβητει ειναι πολυ απλο . Για να το πουλαει του το ζητανε . Και εσυ να ησουνα το ιδιο θα εκανες. Εμπορος ειναι που ειναι το παρλογο. Τουλαχιστον κατα την γνωμη εχει υσηχη την συνηδειση του
-
@Geo Το φυσικο φαινομενο που περιγραφει ο Πολατιδης στη διαφημιση του μηχανηματος δεν ειναι ακριβες ενω η μινεορο στα βιντεακια της δινει ποιο ακριβη ορολογια.Τωρα οι συχνοτητες που δινεις δεν αντιστοιχουν σε αυτο το φαινομενο....γιατι δεν μας λεει ο Πολατιδης τις συχνοτητες...τι ειναι ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ?
Ολα αυτα παντα φιλικα!! -
χρειαζεται οντως πολυ λεπτοτητα οταν κανεις αναφερεται σε αντιπροσωπους,
οι οποιοι προτιστως, φροντιζουν να βγαζουν το ψωμι τους..
ειναι αγωνιστες της ζωης, και δεν θα σχολιασω κατι αλλο..
επισης το εμποριο σε γενικη μορφη, δεν εχει καμια σχεση με συναισθημα, παρα μονο
στοχο το κερδος..
που σημαινει, οτι ενας αντιπροσωπος δεν ειναι υποχρεωμενος και να δοκιμαζει
εως εξαντλησεως οτι φερει ως πωληση..
το συγκεκριμενο μηχανημα, ειναι πολυ τιμιο στην χωρα του, και μαλιστα
η συγκεκριμενη εταιρια φερει μονιμο δοκιμαστηριο πολλων ετων, προς διαπιστωση
των λειτουργιων σε καθε συσκευη που κατασκευαζει..
στην ελλαδα εχει οντως καποια θεματα, που σε καμια περιπτωση δεν νοητε οτι κατι φταιει ως ελατωμα κατασκευαστικο..
τα εμποδια ονομαζονται υγρασια, θερμοκρασια, και μαγνητικα πεδια που σωστα αναφερθηκαν εδω μεσα..
ενδεχομενως, σε περιοδους καυσωνα να αποδιδει πολυ καλα..
την ολη του φιλοσοφια την βρισκω ενδιαφερον..
με λιγα λογια, ενα καλο εργαλειο ερευνας, υπο συνθηκες.. -
Ο/Η @dimitrisps είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
Δεν θελεις να καταλαβεις την διαφορα η κανεις πως δεν την καταλαβαινεις . Για τα Ελληνικα δεδομενα εγω προσωπικα πρωτη φορα διαβαζω εμπορο να παραδεχεται οτι καποιο απο τα προιοντα του ειναι αμφισβηφουμενο ως προς την αποτελεσματικοτητα του. Τωρα γιατι το πουλαει ενω ο ιδιος το αμφισβητει ειναι πολυ απλο . Για να το πουλαει του το ζητανε . Και εσυ να ησουνα το ιδιο θα εκανες. Εμπορος ειναι που ειναι το παρλογο. Τουλαχιστον κατα την γνωμη εχει υσηχη την συνηδειση του
Xaxaxa... καλα προσπαθεις να μας δουλεψεις τωρα.
Δηλαδη το λεμε μεν αλλα εαν βρεθει το θυμα του τα αρπαζουμε κιολας με καθαρη συνειδηση???
Και βεβαια γιατι δεν βγηκε πρωτα να πει την αποψη του και μετα να βαλει και τα γραφομενα της εταιρειας??? Μα ειναι απλο, εριξε πρωτα τη διαφιμησαρα και μιας και δεν περασε το γυρισε για να εχει "υσηχη την συνειδηση του".
Πως λεει η παροιμια "αλλαξε ο Μανωλιος.. ταραρα ... ταραρα..."
Μητσε για συνελθε, παραπατας. -
Ο/Η @Τσολιας είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
χρειαζεται οντως πολυ λεπτοτητα οταν κανεις αναφερεται σε αντιπροσωπους,
οι οποιοι προτιστως, φροντιζουν να βγαζουν το ψωμι τους..
ειναι αγωνιστες της ζωης, και δεν θα σχολιασω κατι αλλο..
επισης το εμποριο σε γενικη μορφη, δεν εχει καμια σχεση με συναισθημα, παρα μονο
στοχο το κερδος..
που σημαινει, οτι ενας αντιπροσωπος δεν ειναι υποχρεωμενος και να δοκιμαζει
εως εξαντλησεως οτι φερει ως πωληση..
το συγκεκριμενο μηχανημα, ειναι πολυ τιμιο στην χωρα του, και μαλιστα
η συγκεκριμενη εταιρια φερει μονιμο δοκιμαστηριο πολλων ετων, προς διαπιστωση
των λειτουργιων σε καθε συσκευη που κατασκευαζει..
στην ελλαδα εχει οντως καποια θεματα, που σε καμια περιπτωση δεν νοητε οτι κατι φταιει ως ελατωμα κατασκευαστικο..
τα εμποδια ονομαζονται υγρασια, θερμοκρασια, και μαγνητικα πεδια που σωστα αναφερθηκαν εδω μεσα..
ενδεχομενως, σε περιοδους καυσωνα να αποδιδει πολυ καλα..
την ολη του φιλοσοφια την βρισκω ενδιαφερον..
με λιγα λογια, ενα καλο εργαλειο ερευνας, υπο συνθηκες..Επειδη στη Ελλαδα εχω ασχοληθει με αυτο το ρημαδι οσο ελαχιστοι επετρεψε μου να εχω πολλες αμφιβολιες ως προς την τιμιοτητα του συγκεκριμενου προιοντος.
Υπαρχουν πολλα τρικ πισω, τοσα που δεν μπορεις να φανταστεις.Υπενθυμιζω οτι δεν τα εχω βαλει ουτε με την εταιρεια ουτε με τον αντιπροσωπο προσωπικα μιας και δεν τον γνωριζω αλλα με τα αναγραφομενα στη διαφημιση. που καποιον σχετικο τον στελνουν αδιαβαστο.
-
@Geo σεβομαι οτι εμπειρια εχεις οπως και γνωσεις, μα τονιζω παλι την αποψη μου οτι το μηχανημα αυτο ειναι τιμιο..
εστω για τη χωρα του..