Ο/Η @PERSEAS είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
@Σταύρος Για τη ραβδοσκοπια επι χαρτου επειδη την αναφερες θα πω οτι πρεπει να λες 'δεν ξερω πρεπει να το δω με τα ματια μου να συμβαινει' και οχι να ισχυριζεσαι για πραγματα που εχεις παντελή αγνοια οτι δουλευουν ή δε δουλευουν.
Εδω ειναι ολο το θεμα μας νομιζω. Μιλαμε για πραγματα που δεν καταλαβαινουμε οι ιδιοι ορισμενες φορες και ορκιζομαστε οτι ειναι ετσι ή αλλιως.
Δωσε περιθωριο παντα οτι τα πραγματα δεν ειναι παντα ετσι οπως τα εχουμε στο μυαλο μας εμεις. Φανταζεσαι την εκταση των πραγματων να λειτουργουνε ολοι κατα αυτον τον τροπο; Tα καινουρια πραγματα ή ανακαλυψεις ή καινοτομιες ή οπως αλλιως θελεις να το πεις ερχονται παντα απο τους λιγους και αυτο ισχυει σε ολους τους τομεις της ζωης.
Αυτοι που ερχονται να ανοιξουν τα ματια στους αλλους αντιμετωπιζουνε απο αυτους παντα την ιδια κατασταση.
Το εχει δειξει η ιστορια αυτο και αυτη ειναι και η εξελιξη του ανθρωπου.
Οτιδηποτε καινουριο φερνει προβλημα μεγαλο σε αυτον που προσπαθει να το παρουσιασει στους υπολοιπους και ολοι λυσομανανε μη τυχον και αλλαξει το πιστευω τους και η πραγματικοτητα τους.
Προσωπικα η πειρα που εχω αποκτησει μεχρι σημερα μου λεει οτι ακομη και αν ενα αποστατικο δουλευει κατω απο πολυ συγκεκριμενες συνθηκες ειναι παρα πολυ μεγαλο πραγμα και ατου στην ερευνα. Αρκει να εχεις αντιληφθει καποιες απο τις προυποθεσεις και να εισαι ετοιμος να συμβιβαστεις με τις δυνατοτητες και να μην εχεις κολημενο το νου σου στο ιδανικο οπως το εχεις πλασει μεσα σου στο περασμα του χρονου.
Εδω στο κυνηγι του θυσαυρου εμπλεκονται μεσα τα χρηματα και για να φτασεις στο στοχο πρεπει ο εγωισμος σου να πεφτει στο ελαχιστο δυνατο για να δεις αποτελεσμα.
Αλλωστε μια καλη φορα αρκει για να ειναι κανεις ευχαριστημενος.
Βλεπω οτι αρκετοι λενε οτι το καλο μηχανημα δεν πουλιεται και τοτε καταλαβαινω πραγματικα ποσο εμπειρος ειμαι. Αυτο δεν ισχυει αλλα και ουτε το καλο μηχανημα αρκει για να βγαλει καποιος τον θυσαυρο. Αυτο δεν προκειται να το αναλυσω απλα οσοι ποτε φτασουνε στο επιπεδο να βριοσκουνε το σημειο ταυτοχρονα αρχιζουνε να αντιλαμβανονται οτι λιγοι θυσαυροι μπορει να δουλευτουν και βγαινουν.
Τα πεσμενα συνηθως ειναι αυτα που παιρνονται και ειναι μικρα σε μεγεθος και τις περισσοτερες φορες και σε αξια και τα κρυμενα που ειναι και αξιολογα στην συντριπτικη τους πλοιοψηφια δεν βγαινουνε. Πρεπει να φτασεις να δοκιμασεις μερικες φορες και μετα βλεπεις τη γλυκα απο αυτο που λεω.
Γιατι οπως βαζετε ορισμενοι τα κριτηρια σας στο τι μπορει να ειναι ενα καλο αποστατικο δεν δεχεστε για παραδειγμα απο αλλους να σας πουνε και τι θεωρουνε αυτοι ενα καλο τοπικο; O αλλος θελει λεει να πιανει κουτακι αναψυκτικου στο 1,40 με τοπικο. Εσεις σωνει και καλα του λετε οτι το καλυτερο αυτη τη στιγμη ειναι αυτο και τελος μην ψαχνεσαι. Δηλαδη μεχρι χθες που δεν υπηρχε αυτο το μηχανακι το ειχατε και προεξοφλημενο οτι συντομα θα υπαρξει;
Aν ειναι δυνατον...
Για να φτασεις στο σκοπο προσαρμοζεσαι στην τεχνολογια σε βαθμο που το σηκωνει η τσεπη σου και αυτο ειναι το οπλο σου για τον πολεμο.
Μαθαινεις καλα το οπλο σου και κανεις το καλυτερο δυνατο.
Δεν φαντασιωνεσαι το τελειο χωρις καν να γνωριζεις οτι υπαρχει και ποσο μαλλον αν μπορουσες και να το αποκτησεις.
Η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι οι περισσοτεροι θα μεινουνε και θα δουνε τη ζωη τους να περναει ψαχνοντας για το τελειο χωρις ποτε να καταφερουνε να βρουνε κατι χρησιμοποιωντας εστω αυτο που μπορουνε να εχουνε.
Το τελοιο αποστατικο που φανταζεστε ειναι μονο μεσα μας αλλα ειναι και αυτο μονο για ανοιχτα μυαλα. Δυστηχως δεν υπαρχει ορεξη και πραγματικη θεληση για να το αξιοποιησετε.
Δυστηχως......
Σέβομαι της απόψεις σου , αλλά επειδή η διαφορά που υπάρχει με της δικές μου και κυρίως με την γενικότερη οπτική είναι κάπως μεγάλη , θα σου πω μόνο αυτό , καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες !