@Σταύρος αποψεις ειναι αυτες αδερφε.
σεβαστες ολες..παντως αποστατικο καλο, δεν θεωρειται αυτο που εργαζεται κατα διαστηματα..
-
Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!
@Τσολιας και δεν εργαζεται πουθενα..οχι μονο στην ελλαδα..
απλα, υπολειτουργει.. -
Eδω εχει κομπιουτερακι οπου μπορεις με τις συντεταγμενες να βρεις την ενταση του μαγνητικου πεδιου σε οποιο μερος της γης θελεις.
Οποιος θελει να δει τι διαφορες υπαρχουν μελεταει και βλεπει.
Nα τα ξαναδω εγω απο την αρχη δεν προκειται να το κανω. Ετοιμο φαι κακο φαι.
https://www.ngdc.noaa.gov/geomag/magfield.shtml
Οσο για τα χωματα σε καθε μερος της γης υπαρχουνε ιδιαιτεροτητες και οταν μιλαμε για Ελλαδα το υπεδαφος ειναι πολυ πλουσιο σε μεταλευματα .
Σκεφτηκατε ποτε τι μπορει να παιζει σε χωρες που εχουνε ερημους και αμμο και το μεγαλυτερο ποσοστο του εδαφους ειναι ετσι;
Eiναι λιγες οι χωρες αυτες; -
γενικα δν με ενδιαφερει το θεμα με τα μινεορο,αλλα σαν κατοχος ενας τροποποιημενου(απο ηλεκτρονικο εκτος φορουμ για να μν παρεξηγηθω) και θεατης σε δοκιμες σε δοκιμαστηριο για εναν ανεξηγητο λογο εχουν μια αγαπη στο ασημι,δν ξερω γιατι,αλλα μεχρι εκει! στον χρυσο μουγκα..οταν περασει μινεορο και τον πιασει θα το γραψω!!
-
Ο/Η @Polatidis-Group είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
Γράφετε και λέτε διάφορα για ένα μηχάνημα που πολλοί από εσάς δεν έχετε τεχνολογία, τεχνογνωσία και γνώση και ποτέ δεν είχατε ένα Mineoro. Ο κ. Alonson είναι ιδιοκτήτης της Mineoro, μία γνωστή εταιρία στην παγκόσμια αγορά, όσους στους ανιχνευτές, τόσο και στους ανιχνευτές ασφαλείας.
Το FG90 είναι το πρώτο μηχάνημα που λειτουργεί με ιοντικό ανιχνευτή και είναι το μοναδικό που δε βρίσκει άλλα μέταλλα μόνο χρυσό. Είναι εφευρέτης στην παγκόσμια αγορά αναγνωρισμένος από όλο τον κόσμο, ο οποίος ασχολήθηκε από τους πρώτους με τους ιοντικούς ανιχνευτές. Η τιμή του FG90 δε πέφτει ποτέ και κάποιοι πονηροί, που γράφουν μέσα και κατηγορούν, αυτοί είναι υδραυλικοί και φτιάχνουν με τις σωλήνες που έχουν καλοριφέρ αντί για μηχάνημα. Και γιʾαυτό τα πουλάνε από 100€-800€. Αν είναι τόσο καλοί ας πάνε να πιάσουν δουλειά στη NASA και ας μη φτιάχνουν με τις σωλήνες καλοριφέρ και να πάνε να πιάσουν δουλειά σε καμιά οικοδομή. Τα μηχανήματα τους έχουν καμιά ταυτότητα, πώς ονομάζονται; Αυτοί που κριτικάρουν, ούτε η μάνα τους δεν τους ξέρει αλλά δεν έχουν δουλειά και γράφουν. Να ξέρουν όταν απευθύνονται σε ανθρώπους που δεν τους ενοχλούν και να έχουν λίγο σεβασμό στον κ. Alonson γιατί έχει και μία άλφα ηλικία, μακάρι να ήταν νέος να μας πρόσφερε περισσότερες γνώσεις. Είναι 84 ετών για όσους δεν τον ξέρουν. Ο Πολατίδης δεν πήρε κανέναν από το αυτί για να αγοράσει το FG90 απλώς σέβεται όλα τα ψαχτήρια και τους λέει ότι τα αποστατικά έχουν κάποια ένδειξη. Από εκεί και πέρα είναι θέμα χειριστή και συγγνώμη αν σε κάποιους δεν αρέσουν αυτά που γράφω, αλλά είναι η αλήθεια. Δε πρέπει να έχουμε τόσο δηλητήριο στη ψυχή μας.Δεν φτανει που ειστε ασχετοι, δεν θελετε να καταλαβετε κιολας.
Εφοσον το λεγομενο απο την Mineoro ""ion chamber" ειναι κλεισμενο αεροστεγως πως θα περασουν τα ιοντα μεσα για να διεγερθει??
Και απο την αλλη ποιος σας ειπε οτι οπου υπαρχει θαμενος χρυσος πετανε ελευθερα ιοντα στην ατμοσφαιρα???
Ο Mr Victor Alonso ονομαζεται Alonso και οχι Alonson. Σε αυτη τη σειρα παρουσιαζει σαν ιοντικους ανιχνευτες ολους απο τη σειρα PDC ακομα και χρησιμοποιει τον ιδιο σωληνα σαν ion chamber.
Το FG90 εχει ακριβως τον ιδιο δεκτη με το FG80 και το DC2008. Οι διαφορες τους θυμιζουν τις αυτοκινητοβιομηχανιες που αλλαζαν το σχεδιο των φωτων σε ενα οχημα για να δικαιολογησουν αλλαγη μοντελου.
Τωρα επειδη κριτικαρω εαν με ξερει η μανα μου ασε να το ξερω εγω. Παντως το Team της Mineoro με ξερει πολλα χρονια πριν γνωρισει εσενα.
Και οσον αφορα το εαν βρισκει μονο χρυσο.... αυτο δεν το παραδεχονταν ουτε ο μακαριτης ο Damasio στις καλες του και στις κακες του.
Εαν διαφωνεις μπορω να σου βαλω οσες φωτο θελεις απο το εσωτερικο ολων των μοντελων για να πεισθεις.
Και κατι ακομα, καλο θα ηταν να απαντουσες απευθειας εσυ και οχι να βαζεις αλλους για εσενα σε στυλ Νταβατζη. Το λεω αυτο γιατι σε εβλεπα που εμπενες, διαβαζες αλλα απαντουσαν τα τσιρακια σου.Περαν της κοντρας Φιλικα.
-
λυπάμαι για αυτά που θα πω αλλα ένταξη τώρα μονο λόγια και προσβολές είσαι το γιατί το ξέρεις εσύ και μονο εσύ ,προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο φέρεσαι έτσι και δεν μπορώ
το να αποκαλείς νταβατζή έναν έμπορο που μονο κάτι τέτοιο δεν μας έχει δείξει ως τώρα που και στις συνάντησης έρχεται και την γνώμη του την λέει καθαρά έχει σχετικά σχεδόν τις καλύτερες τιμές και σε πληροφορώ ότι ούτε έχει ανάγκη από τσιράκια ούτε από ακολουθους
από τους παλιούς πόρους έχεις αλλάξει συμπεριφορά έχεις ξεχάσει τι είναι να έχεις φιλιες μέσα στο φόρουμ , κρίμα γιατί εγώ σε εκτιμώ σαν άνθρωπο και δεν βλέπω τον λόγο τις επιθέσεις ,που στην ουσία δεν επιτίθεσαι στον πολατίδη αλλα στον αλόνσο που οποτε τον αναφέρεις εδώ και πολλά χρονια τον αποκαλείς αδερφό ?Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Ο/Η @PERSEAS είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
Eδω εχει κομπιουτερακι οπου μπορεις με τις συντεταγμενες να βρεις την ενταση του μαγνητικου πεδιου σε οποιο μερος της γης θελεις.
Οσο για τα χωματα σε καθε μερος της γης υπαρχουνε ιδιαιτεροτητες και οταν μιλαμε για Ελλαδα το υπεδαφος ειναι πολυ πλουσιο σε μεταλευματα .
Σκεφτηκατε ποτε τι μπορει να παιζει σε χωρες που εχουνε ερημους και αμμο και το μεγαλυτερο ποσοστο του εδαφους ειναι ετσι;
Eiναι λιγες οι χωρες αυτες;Kαποιος φιλος ζητησε να του υπολογισω γι'αυτον το μαγνητικο πεδιο στη Θεσ/νικη λογω γλωσσας.
Λοιπον.. στη Θεσσαλονικη ειναι 46,838.1 nT και στην Garopaba της Βραζιλιας που βρισκεται η Μινεορο ειναι 22,650.4 nT
Πανω απο το διπλασιο εδω με λιγα λογια. Εαν αυτο δεν ειναι διαφορα και δεν επηρεαζει το φαινομενο οποιο και να ειναι τοτε θα πω οτι αυτο ειναι θεμα για τους ειδημονες μονο| last edited by PERSEAS Φήμη: 124 | Δημοσιεύσεις: 2136 -
Ο/Η @soulis1 είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
λυπάμαι για αυτά που θα πω αλλα ένταξη τώρα μονο λόγια και προσβολές είσαι το γιατί το ξέρεις εσύ και μονο εσύ ,προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο φέρεσαι έτσι και δεν μπορώ
το να αποκαλείς νταβατζή έναν έμπορο που μονο κάτι τέτοιο δεν μας έχει δείξει ως τώρα που και στις συνάντησης έρχεται και την γνώμη του την λέει καθαρά έχει σχετικά σχεδόν τις καλύτερες τιμές και σε πληροφορώ ότι ούτε έχει ανάγκη από τσιράκια ούτε από ακολουθους
από τους παλιούς πόρους έχεις αλλάξει συμπεριφορά έχεις ξεχάσει τι είναι να έχεις φιλιες μέσα στο φόρουμ , κρίμα γιατί εγώ σε εκτιμώ σαν άνθρωπο και δεν βλέπω τον λόγο τις επιθέσεις ,που στην ουσία δεν επιτίθεσαι στον πολατίδη αλλα στον αλόνσο που οποτε τον αναφέρεις εδώ και πολλά χρονια τον αποκαλείς αδερφό ?Σουλη αν διαβασεις καλα θα δεις οτι δεν αποκαλω τον Πολατιδη νταβατζη αλλα αυτους που απαντουν για αυτον.
Διαβαζοντας το ποσταρισμα του θα δεις οτι με επιτιθεται γιατι κριτικαρω το μηχανημα του. Ποτε δεν εμαθα να κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου γιαυτο και τα λεω ευθεως. Βλεπεις εχω κακη εμπειρια απο μερικους που δεν τα ειπα οταν επρεπε. Και αφου αυτος με επιτιθεται γιατι απορεις που του το ανταποδιδω??? Εξαλλου που ειναι το παραμικρο ψεμα??
Ψεμα ειναι οτι το FG90 πιανει χρυσο που εγραψε ο Πολατιδηε και οχι οτι φορανε 3 μοντελα τον ιδιο δεκτη που γραφω εγω. Ψεμα ειναι οτι ειναι ιοντικος ανιχνευτης και οχι αυτα που γραφω εγω.
Μηπως ενοψει φιλιας πρεπει να αρχισουμε να κλεινουμε τα ματια και οποιον παρει το ποταμι τον πηρε???
Ειναι ψεμα οτι μεχρι να απαντησει ο Πολάτιδης απαντησαν τοσα μελη γιατι δηθεν θιξαμε το φιλαρακι?? βλεπεις "τονα χερι νιπτει ταλλο και τα δυο το προσωπο".
Τουλαχιστον θα περιμενα κατι αντιστοιχο με αυτο που εγραψες για εμενα να το γραψεις στην απαντηση του Πολατιδη προς ολους αυτους που κριτικαρουν το μηχανημα του.| last edited by Geo Φήμη: 13 | Δημοσιεύσεις: 4012 -
Eiναι λιγες οι χωρες αυτες;Kαποιος φιλος ζητησε να του υπολογισω γι'αυτον το μαγνητικο πεδιο στη Θεσ/νικη λογω γλωσσας.
Λοιπον.. στη Θεσσαλονικη ειναι 46,838.1 nT και στην Garopaba της Βραζιλιας που βρισκεται η Μινεορο ειναι 22,650.4 nT
Πανω απο το διπλασιο εδω με λιγα λογια. Εαν αυτο δεν ειναι διαφορα και δεν επηρεαζει το φαινομενο οποιο και να ειναι τοτε θα πω οτι αυτο ειναι θεμα για τους ειδημονες μονοΕπειδή τυγχάνει να έχω το πρωτονιακό μαγνητόμετρο και έχω ασχοληθεί αρκετά με το κεφάλαιο αυτό , θα σου πω το εξής μιας και γνωρίζεις την χρήση του συγκεκρημένου προγράμματος : η Βραζιλία είναι η πέμπτη μεγαλύτερη χώρα σε έκταση του κόσμου , το βόρειο με το νότιο άκρο της έχει μια απόσταση περί τα 7.000 χιλιόμετρα , για κάνε αν θες έναν υπολογισμό της διαφοράς έντασης του μαγνητικού πεδίου στα δυο άκρα της χώρας για να καταλάβεις πρωτίστως μέσα στην ίδια την Βραζιλία την διαφορά έντασης πεδίου , όπου εκεί παρότι αυτήν την μεγάλη διαφορά του μαγνητικού πεδίου '' εργάζεται '' γιατί υπάρχουν όπως έγραψα πολλές αναφορές ( από τον κύκλο Alonso ) σε διάφορα μέρη της Βραζιλίας ότι βγήκαν χρυσά αντικείμενα.
Δηλαδή '' οι διαφορές που δημιουργούν το πρόβλημα δυσλειτουργίας είναι μόνο μεταξύ της διαφοράς του δυναμικού των δυο χωρών '' ενώ οι μεγάλες διαφορές μέσα στην ίδια την χώρα είναι άνευ σημασίας ;; -
Ο/Η @Σταύρος είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
Πανω απο το διπλασιο εδω με λιγα λογια. Εαν αυτο δεν ειναι διαφορα και δεν επηρεαζει το φαινομενο οποιο και να ειναι τοτε θα πω οτι αυτο ειναι θεμα για τους ειδημονες μονοΕπειδή τυγχάνει να έχω το πρωτονιακό μαγνητόμετρο και έχω ασχοληθεί αρκετά με το κεφάλαιο αυτό , θα σου πω το εξής μιας και γνωρίζεις την χρήση του συγκεκρημένου προγράμματος : η Βραζιλία είναι η πέμπτη μεγαλύτερη χώρα σε έκταση του κόσμου , το βόρειο με το νότιο άκρο της έχει μια απόσταση περί τα 7.000 χιλιόμετρα , για κάνε αν θες έναν υπολογισμό της διαφοράς έντασης του μαγνητικού πεδίου στα δυο άκρα της χώρας για να καταλάβεις πρωτίστως μέσα στην ίδια την Βραζιλία την διαφορά έντασης πεδίου , όπου εκεί παρότι αυτήν την μεγάλη διαφορά του μαγνητικού πεδίου '' εργάζεται '' γιατί υπάρχουν όπως έγραψα πολλές αναφορές ( από τον κύκλο Alonso ) σε διάφορα μέρη της Βραζιλίας ότι βγήκαν χρυσά αντικείμενα.
Δηλαδή '' οι διαφορές που δημιουργούν το πρόβλημα δυσλειτουργίας είναι μόνο μεταξύ της διαφοράς του δυναμικού των δυο χωρών '' ενώ οι μεγάλες διαφορές μέσα στην ίδια την χώρα είναι άνευ σημασίας ;;Mήπως παίζει ρόλο νότιο-βόρειο ημισφαίριο και όχι η διαφορά της έντασης του μαγνητικού πεδίου? Υπόθεση κάνω, δεν το γνωρίζω το εργαλείο, μόνο μια φορά το έχω δει, αλλά αυτός που το είχε ήταν παντελώς άσχετος στη χρήση του.
-
Ο/Η @ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
Δηλαδή '' οι διαφορές που δημιουργούν το πρόβλημα δυσλειτουργίας είναι μόνο μεταξύ της διαφοράς του δυναμικού των δυο χωρών '' ενώ οι μεγάλες διαφορές μέσα στην ίδια την χώρα είναι άνευ σημασίας ;;Mήπως παίζει ρόλο νότιο-βόρειο ημισφαίριο και όχι η διαφορά της έντασης του μαγνητικού πεδίου? Υπόθεση κάνω, δεν το γνωρίζω το εργαλείο, μόνο μια φορά το έχω δει, αλλά αυτός που το είχε ήταν παντελώς άσχετος στη χρήση του.
Αυτό θα μπορούσε ίσως να το απαντήσει μόνο ο ίδιος ο Alonso ...........
-
Σταυρο αναφερω την ενταση του μαγνητικου πεδιου για να αντιληφθουμε ποσο πολυ μπορει να αλλαζουν καποιοι παραγοντες απο μερος σε μερος για να καταλαβουμε οτι οι συνθηκες για τετοιου ειδους μηχανηματα μπορει να ειναι και πολυ διαφορετικες σε καθε ερευνα. Η υγρασια για παραδειγμα σε χωματα πλουσια σε μεταλευμα ειναι εχει την ιδια επιδραση σε ενα μηχανημα με την υγρασια που υπαρχει π.χ. στα ασπροχωματα; To φαινομενο ανεξαρτητως του ποιο ειναι εχει την ιδια εμφανιση δηλαδη;
Aυτος ειναι και ο λογος που λεω καπου παραπανω οτι ο κοσμος μαλλον δεν εχει κατανοησει ακομη καλα πως λειτουργει το φαινομενο.
Μην ξεχναμε οτι μιλαμε για αρκετο κοσμο που λεει οτι κατι εκανε με μινεορο. Ειναι δυνατον αυτοι να πιστευουν οτι το φαινομενο δεν υπαρχει; Kατι αλλο συμβαινει εδω εκτος και αν η μινεορο βασιζεται σε κατι αλλο σαν θεωρια και εφαρμοζει κατι αλλο στην πραξη ενω αναφερει τα γνωστα. Εκ του αποτελεσματος μιλαμε εδω ασχετα αν ορισμενοι δε θελουνε να πιστεψουνε κανεναν απο ολους αυτους που ειχανε καποια επιτυχιαΝαι εχω υπ'οψιν απο το Geotech ακομη οτι εχουνε αναφερθει λεει επιτυχιες με τα μινεορο σε διαφορα μερη της Βραζιλιας
-
Φίλε μου , σίγουρα οι συνθήκες έρευνας σε διαφορετικά σημεία είναι της περισσότερες φορές αναλόγως διαφορετικές.
Όμως ..........μια οποιαδήποτε συσκευή αν σε ιδανικές γι αυτήν συνθήκες αποδίδει το 100% , σε μη ευνοϊκές συνθήκες δεν θα πρέπει να αποδώσει ένα 10-20% , όχι μηδέν εδώ , μηδέν εκεί , μηδέν αλλού , μηδέν παραπέρα !!!!!!!
Και για ένα αποστατικό εν παραδείγματι θα πω 50 μέτρα μια πολλή καλή απόσταση εντοπισμού σε ευνοϊκές συνθήκες , δεν θα έπρεπε όταν οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές να κάνει εντοπισμό από τα 5 μέτρα τουλάχιστον ;;;;;;
Πόσο παραπάνω όταν όπως έγραψα νωρίτερα στης δοκιμές που έκανα με το fg 90 είχαν εξασφαλιστεί όλες οι προυποθέσεις !
Και αν τελικά έχουμε τόσο διαφορετικά χώματα και μαγνητικό πεδίο , γιατί από την στιγμή που ενημέρωσα την Patricia ότι είμαι από Ελλάδα , αυτή δεν με ενημέρωσε ότι στην χώρα μας ισχύουν διαφορετικές ρυθμίσεις , μιας και αυτή ήταν μαζί με τον Alonso στης επιτυχίες που προέκυψαν από της '' ειδικές ρυθμίσεις '' που είχαν κατά της επιδείξεις τους ακριβώς στα μέρη μου ;;;;;;;;;;
Και τέλος θα πω για τον πολλή κόσμο όπως αναφέρεις ότι έκανε κάτι με το mineoro , μα εδώ υπάρχουν ψαχτήρια που ισχυρίζονται ότι κάνουν δουλειά σε ραβδοσκοπία επί χάρτου , δεν θα πιστέψουν στο φαινόμενο mineoro ;;;;;;;
Κατά την γνώμη μου τα πράγματα είναι τελείως απλά , πρώτα ο θεός στην πρώτη από τώρα συνάντηση όποιος έχει επί του θέματος κάτι αξιόλογο να δείξει , το φέρνει για επίδειξη , το φέρνει για να αποδείξει και να μεταφέρει την γνώση που δεν κατέχουμε ορισμένοι , αυτός δεν είναι και ο βασικός σκοπός του forum και των συναντήσεων ανταλλαγή απόψεων - αλληλεπίδραση - μεταφορά της γνώσης με απώτερο σκοπό το γενικό όφελος , αντίθετα αν αρχίσουμε τα ότι δουλεύει δεν εμφανίζεται δεν πωλείται και όσοι πιστεύεται , πιστεύεται , προσωπικά δεν βρίσκω κίνητρο να συνεχίζω να γράφω για αυτό το θέμα , γιατί πολλή απλά όπως σωστά έγραψε και συνάδελφος ποιος ο λόγος αφού θέλει να το χαίρεται μόνο ο ίδιος να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα ;;;;;;; -
γιατί πολλή απλά όπως σωστά έγραψε και συνάδελφος ποιος ο λόγος αφού θέλει να το χαίρεται μόνο ο ίδιος να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα ;;;;;;;
γεια στο στομα σου ορε σταυρο
τα ιδια παντελακη μου ως συνηθως
ανακυλωνεται ενα θεμα και βρισκεται συνεχως στο προσκηνιο χωρις διασαφηνησεις ουτε και δημοσιες παρουσιασεις
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ????????????????????????????????????????????????????????
το ρωτησα αλλα ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! -
@Σταύρος Για τη ραβδοσκοπια επι χαρτου επειδη την αναφερες θα πω οτι πρεπει να λες 'δεν ξερω πρεπει να το δω με τα ματια μου να συμβαινει' και οχι να ισχυριζεσαι για πραγματα που εχεις παντελή αγνοια οτι δουλευουν ή δε δουλευουν.
Εδω ειναι ολο το θεμα μας νομιζω. Μιλαμε για πραγματα που δεν καταλαβαινουμε οι ιδιοι ορισμενες φορες και ορκιζομαστε οτι ειναι ετσι ή αλλιως.
Δωσε περιθωριο παντα οτι τα πραγματα δεν ειναι παντα ετσι οπως τα εχουμε στο μυαλο μας εμεις. Φανταζεσαι την εκταση των πραγματων να λειτουργουνε ολοι κατα αυτον τον τροπο; Tα καινουρια πραγματα ή ανακαλυψεις ή καινοτομιες ή οπως αλλιως θελεις να το πεις ερχονται παντα απο τους λιγους και αυτο ισχυει σε ολους τους τομεις της ζωης.
Αυτοι που ερχονται να ανοιξουν τα ματια στους αλλους αντιμετωπιζουνε απο αυτους παντα την ιδια κατασταση.
Το εχει δειξει η ιστορια αυτο και αυτη ειναι και η εξελιξη του ανθρωπου.
Οτιδηποτε καινουριο φερνει προβλημα μεγαλο σε αυτον που προσπαθει να το παρουσιασει στους υπολοιπους και ολοι λυσομανανε μη τυχον και αλλαξει το πιστευω τους και η πραγματικοτητα τους.
Προσωπικα η πειρα που εχω αποκτησει μεχρι σημερα μου λεει οτι ακομη και αν ενα αποστατικο δουλευει κατω απο πολυ συγκεκριμενες συνθηκες ειναι παρα πολυ μεγαλο πραγμα και ατου στην ερευνα. Αρκει να εχεις αντιληφθει καποιες απο τις προυποθεσεις και να εισαι ετοιμος να συμβιβαστεις με τις δυνατοτητες και να μην εχεις κολημενο το νου σου στο ιδανικο οπως το εχεις πλασει μεσα σου στο περασμα του χρονου.
Εδω στο κυνηγι του θυσαυρου εμπλεκονται μεσα τα χρηματα και για να φτασεις στο στοχο πρεπει ο εγωισμος σου να πεφτει στο ελαχιστο δυνατο για να δεις αποτελεσμα.
Αλλωστε μια καλη φορα αρκει για να ειναι κανεις ευχαριστημενος.
Βλεπω οτι αρκετοι λενε οτι το καλο μηχανημα δεν πουλιεται και τοτε καταλαβαινω πραγματικα ποσο εμπειρος ειμαι. Αυτο δεν ισχυει αλλα και ουτε το καλο μηχανημα αρκει για να βγαλει καποιος τον θυσαυρο. Αυτο δεν προκειται να το αναλυσω απλα οσοι ποτε φτασουνε στο επιπεδο να βριοσκουνε το σημειο ταυτοχρονα αρχιζουνε να αντιλαμβανονται οτι λιγοι θυσαυροι μπορει να δουλευτουν και βγαινουν.
Τα πεσμενα συνηθως ειναι αυτα που παιρνονται και ειναι μικρα σε μεγεθος και τις περισσοτερες φορες και σε αξια και τα κρυμενα που ειναι και αξιολογα στην συντριπτικη τους πλοιοψηφια δεν βγαινουνε. Πρεπει να φτασεις να δοκιμασεις μερικες φορες και μετα βλεπεις τη γλυκα απο αυτο που λεω.
Γιατι οπως βαζετε ορισμενοι τα κριτηρια σας στο τι μπορει να ειναι ενα καλο αποστατικο δεν δεχεστε για παραδειγμα απο αλλους να σας πουνε και τι θεωρουνε αυτοι ενα καλο τοπικο; O αλλος θελει λεει να πιανει κουτακι αναψυκτικου στο 1,40 με τοπικο. Εσεις σωνει και καλα του λετε οτι το καλυτερο αυτη τη στιγμη ειναι αυτο και τελος μην ψαχνεσαι. Δηλαδη μεχρι χθες που δεν υπηρχε αυτο το μηχανακι το ειχατε και προεξοφλημενο οτι συντομα θα υπαρξει;
Aν ειναι δυνατον...
Για να φτασεις στο σκοπο προσαρμοζεσαι στην τεχνολογια σε βαθμο που το σηκωνει η τσεπη σου και αυτο ειναι το οπλο σου για τον πολεμο.
Μαθαινεις καλα το οπλο σου και κανεις το καλυτερο δυνατο.
Δεν φαντασιωνεσαι το τελειο χωρις καν να γνωριζεις οτι υπαρχει και ποσο μαλλον αν μπορουσες και να το αποκτησεις.
Η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι οι περισσοτεροι θα μεινουνε και θα δουνε τη ζωη τους να περναει ψαχνοντας για το τελειο χωρις ποτε να καταφερουνε να βρουνε κατι χρησιμοποιωντας εστω αυτο που μπορουνε να εχουνε.
Το τελοιο αποστατικο που φανταζεστε ειναι μονο μεσα μας αλλα ειναι και αυτο μονο για ανοιχτα μυαλα. Δυστηχως δεν υπαρχει ορεξη και πραγματικη θεληση για να το αξιοποιησετε.
Δυστηχως...... -
Ο/Η @ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
Αυτό θα μπορούσε ίσως να το απαντήσει μόνο ο ίδιος ο Alonso ...........
Σταυρο ο Αλονσο απαντησε στο Geotech1 μεσω του "εκπροσωπου του" για το προβλημα στην Ελλαδα και την αποτυχια του να βρει στοχους απο μεγαλη αποσταση. Προφανως αυτοι που επρεπε να το ξερουν δεν το ξερουν
-
ο λογαριασμος του κ.Πολατιδη μπορει να ειναι μεσα 24 ωρες το 24 ωρο αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και ο ιδιος μεσα και οτι παρακολουθει καθε απαντηση σας. αν εχετε μια ερωτηση σχετικα με καποιον ανιχνευτη θα σας απαντησει ο υπευθυνος που εχει ορισει ο ιδιος και οποιος ειναι υπαλληλος της εταιρειας, στην ....κοντρα σας ομως απανταει μονο ο ιδιος ο κ.Πολατιδης.
σας ενημερωνω πως ο κ.Πολατιδης ουτε τσιρακια εχει ουτε δικηγορους του διαβολου και αυτο το ξερουν πολυ καλα οσοι τον γνωριζουν.
εφοσον κατηγορειται την μινεορο μαζι με τον αλονσο και τον καθε αλονσο γιατι δεν τραβατε να το πειτε στους ιδιους και απευθυνεστε σε εναν εμπορο ο οποιος πουλαει προιοντα τους?
μηπως γιατι ψαχνετε εξιλαστηριο θυμα?