@Geo Κατα την ταπεινη μου γνωμη η συχνοτητα συντονισμου για το φαινομενο που στηριζονται τα μηχανηματα της μινεορο ειναι πολυ ποιο πανω απο αυτα που εχεις μετρησει φιλε Geo και δεν εχω και κανενα λογο να σε αμφισβητησω για τις μετρησεις σου αφου μαλλον η μινεορο οπως ειναι φυσικο δεν μας δινει την θεμελιωδη συχνοτητα.
-
Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!
@Σταύρος σωστα.. τα λιρονια μεσα σε μεταλλικο κουτι ξεχασετο δεν προκειτε νατα τσιμπισει. εαν ειναι χυμα εκτος κουτιου ( σκορπια - σε πουγκι- η σε κιουπι εκει οκ αν πανε ολα καλα θα τα τσιμπισει )
-
Ο/Η @nikoslam είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
@Σταύρος σωστα.. τα λιρονια μεσα σε μεταλλικο κουτι ξεχασετο δεν προκειτε νατα τσιμπισει. εαν ειναι χυμα εκτος κουτιου ( σκορπια - σε πουγκι- η σε κιουπι εκει οκ αν πανε ολα καλα θα τα τσιμπισει )
Σε καζάνι ?
Η λύση θέλει ... "Γαλλικά" κ εσυ πας με τα παπαγαλικά ... !
ΤΑΔΕ ΕΦΗ GUARDΤο να εισαι φτωχός, ΛΥΝΕΤΑΙ, δεν ειναι προβλημα.
Το να εισαι φτωχος στο μυαλό, ειναι προβλημα κ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ με ... τίποτα
ΤΑΔΕ ΕΦΗ ..... Αριστοτέλης Ωνάσης -
στην αποστατικη ερευνα, πρεπει κανεις να παρει αποφασεις εξ αρχης, οσο αναφορα τον τροπο ερευνας..
που σημαινει..
1 αναζητηση χρυσου σε χυμα μορφη. π.χ διασπαρτα χρυσα νομισματα
2 αναζητηση μεταλικων κιβωτιων με την ελπιδα να εμπεριεχουν κατι αξιολογο..
3 αναζητηση συμπηρωματικων μεταλων π.χ αλουμινιου σε στρατιωτικη χρηση παλαιοτερων εποχων..και αφου καταληξει, να κινηθει με διαφορες μεθοδους και μηχανηματα, εφοσον εχει και την τυχη με το μερος του..
η αλλιως, νομοι πιθανοτητων.. -
@Τσολιας πολυμηχανηματα οπου τα διαθετουν ολα, δεν αποδιδουν..και το λεω κομψα..
απλα, οι εταιριες προσφερουν οτι ζητα η φαντασια και το παθος του αρρωστου ερευνητη, και οχι του σκεπτομενου.. -
@Τσολιας επαναλαμβανω, το συγκεκριμενο μηχανημα ειναι λειτουργικο, μιας και η συγκεκριμενη εταιρια ειναι σοβαρη..
στην ελλαδα ομως, αποτελεσματα με προυποθεσεις.. -
καλημέρα πραγματικά δεν ξέρω γιατί αλλα όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στο χόμπι όλοι βρίζουν τους εμπορους τα "αποστατικα" τους ραβδοσκόπους τους "σελιδαρχες" τους κατασκευαστές τις λεγόμενες κλίκες τα λαμόγια που μπαίνουν στα φόρουμ και κλέβουν δουλειές συνήθως είναι μελi που δεν έχουν την πυγμή να πουν κάτι επώνυμα και κρίνονται πίσω από διπλα ονόματα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο να πω
για σκεφτείτε λίγο σοβαρά όλοι εσείς που είστε θιγμένη μήπως σας βγαίνει σε γκρίνια ,μήπως δεν θέλετε να βγαίνει κάποιος και να λέει την γνώμη του όπως την είπε ο πολατίδης που με πυγμή είπε τη πιστεύει σαν ψαχτήρι που είναι ο ίδιος ?Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Ο/Η @Guard είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
Ο/Η @nikoslam είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
Σε καζάνι ?
Σε οποιοδήποτε '' μεταλλικό κλειστό '' κουτί - δοχείο , εάν έχουμε κρύψει οποιοδήποτε μέταλλο ως περιεχόμενο στο εσωτερικό του , δεν είναι δυνατό να εντοπιστεί και να γίνει η διάκριση του , μόνο το έξω είναι εντοπίσημο ( η συσκευασία ).
Τώρα στο καζάνι αν σε μια περίπτωση υπάρχει από το επάνω μέρος ακάλυπτος χώρος τότε ναι είναι εντοπίσιμο , το περιεχόμενο.
Μια στιγμή όμως για να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή θέση : έχουμε μια πληροφορία για έναν χώρο και κατά την διάρκεια της έρευνας παίρνουμε ένα σήμα στόχου για κάτι μεγάλο η βαθύ ( καζάνι ) , δεν θα σκάψουμε ;;; Η να το πω και διαφορετικά.......... αν το μηχάνημα εντοπισμού μας δείξει ένδειξη σιδηρούχου , θα εμπιστευτούμε την συγκεκριμένη ένδειξη του μηχανήματος και πάλι δεν θα σκάψουμε ;
Θέλω δηλαδή να πω πως αν εξαιρέσουμε τα vlf για τα επιφανειακά , ποια μηχανάκια έχουν 100% πιστότητα διάκρισης μετάλλων όταν αυτά είναι βαθύτερα θαμμένα ;;;;; -
@Τσολιας οι ερευνα εχει ΑΡΧΕΣ, και η φυση εμποδια..
τα μηχανηματα χριζουν σεβασμο και δοκιμες, οι δε ερευνητες να ζουν παντα στον κοσμο της λογικης και της πραγματικοτητας.. -
Ο/Η @babis74 είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
@Geo Κατα την ταπεινη μου γνωμη η συχνοτητα συντονισμου για το φαινομενο που στηριζονται τα μηχανηματα της μινεορο ειναι πολυ ποιο πανω απο αυτα που εχεις μετρησει φιλε Geo και δεν εχω και κανενα λογο να σε αμφισβητησω για τις μετρησεις σου αφου μαλλον η μινεορο οπως ειναι φυσικο δεν μας δινει την θεμελιωδη συχνοτητα.
Δεν ειναι θεμα συχνοτητας αλλα αρχης λειτουργειας. Εδω ειναι που δεν τα λεει οπως ειναι η εταιρεια.
Βγαλε απο το μυαλο σου την λεξη ιοντα και το υποτιθεμενο ion chamber και κοιτα τι απεμεινε. Σε αυτο (υπολοιπο) στηριζεται η λειτουργια των Mineoro. -
Ο/Η @Τσολιας είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
στην αποστατικη ερευνα, πρεπει κανεις να παρει αποφασεις εξ αρχης, οσο αναφορα τον τροπο ερευνας..
που σημαινει..
1 αναζητηση χρυσου σε χυμα μορφη. π.χ διασπαρτα χρυσα νομισματα
2 αναζητηση μεταλικων κιβωτιων με την ελπιδα να εμπεριεχουν κατι αξιολογο..
3 αναζητηση συμπηρωματικων μεταλων π.χ αλουμινιου σε στρατιωτικη χρηση παλαιοτερων εποχων..και αφου καταληξει, να κινηθει με διαφορες μεθοδους και μηχανηματα, εφοσον εχει και την τυχη με το μερος του..
η αλλιως, νομοι πιθανοτητων..Ακριβως, πρωτα ερευνα μετα μελετη και μετα ανιχνευση
-
Ο/Η @Geo είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
Ο/Η @babis74 είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
Δεν ειναι θεμα συχνοτητας αλλα αρχης λειτουργειας. Εδω ειναι που δεν τα λεει οπως ειναι η εταιρεια.
Βγαλε απο το μυαλο σου την λεξη ιοντα και το υποτιθεμενο ion chamber και κοιτα τι απεμεινε. Σε αυτο (υπολοιπο) στηριζεται η λειτουργια των Mineoro.
Γιώργο αν έχεις χρόνο εξήγησε λίγο τη θεωρία στην οποία στηρίζονται αυτά τα Μινεόρο. Δηλ τί είναι αυτό που μένει αν βγάλουμε τα υποτιθέμενα ιόντα έξω. -
@Geo Παντως η θεωρια ιοντα και ιοντισμος υπαρχει....τωρα αν καταλαβα καλα τα μινεορο λες οτι δεν λειτουργουν με αυτη την αρχη αλλα σαν μια απλη γεννητρια που στελνει και λαμβανει με τον δεκτη μια συγκεκριμμενη συχνοτητα.
Ευχαριστω για το χρονο σου. -
@babis74 Εαν η ανευρεση ευγενων μεταλλων βασιζοταν στον ιονισμο , ολοι θα κυκλοφορουσαμε με smoke detectors και θα σαρωναμε τα παντα , για να μην αναφερω και για ποιο sensitive ion detectors
ευχαριστω
-
@storm Η μινεορο φιλε storm αυτην την αρχη δινει παντως για τα μηχανακια της και περα απο τη μινεορο που μπορει να λεει παραμυθια αλλα και τον καθε κατασκευαστη που μας θελει πελατες.....ειναι ενα ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
-
Και κατι ακομα.... η φωτο με τον Αλονσο που κρατατε μια αλυσιδα ειναι αληθινη η μουφα??? εννοω την βρηκε με το δικο του FG90 η ετσι απλα τραβηξατε μια φωτο???
Ευχες και απο εμενα για Υγεια.Την απάντηση σε αυτό θα την πάρουμε ποτέ;
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Ο/Η @dimitrisps είπε στο Mineoro FG90 Μοριακός Αποστατικός Ανιχνευτής!:
Καλημερα συναδελφοι. Βλεπω οτι καλα κρατει η κοντρα . Μηπως αραγε εθιξε καποιους. Φιλε γιωργη για τον τυρεμπορα ειναι λιγο αστοχο το σχολιο σου για το αν παραπαταω. δοξα το Θεο μια χαρα κρατω στα ποδια μου και εχει αποδειχθει επανειλημενως Αλλοι σερνονται σαν τις γατες εδω και χρονια εδω μεσα για να πιασουν τα ποντικακια. Ο ιδιος μαλιστα ειχες αναρτησει και νημα για κλικες που ποτε δεν τις παρουσιασες. Τ α γραφω αυτα γιατι διακρινω ενα υπερμετρο μενος απεναντι σε ενα νομιμο μελος εμπορο την στιγμη που δεκαδες μελη λειτουργουν παρανομα και υπογειως ανενοχλητοι και ασχολιαστοι Ο νοων νοητω. Δεν ξαναγραφω επι του θεματος γιατι ουτως η αλλως δεν με ενδιαφερει αλλα οταν κατ επιλογη γινονται διακρισεις καπως μουρχεται. Αν θελετε να αναπτυξουμε το θεμα για ολους ομως πολυ ευχαριστως
Ολα τα περιμενα αλλα οχι και αυτο.
Τι μιλας ΕΣΥ για κλικες???
Μα το εχω πει οτι ΕΣΥ ησουν η κλικα. Εσυ μου ειπες τηλεφωνικα οτι ειχες βαλει τον Yogi να πει αυτα που ειχε πει για εμενα οταν σε κοντραρισα σε παλαιοτερο θεμα με αλλο super παλμικο με το μεγαλο πηνιο που ειρωνευοσασταν κιολας αλλα οταν πιασατε αερα στο δοκιμαστηριο του Λεωνιδα δεν βγηκες να το πεις παρα ελεγες σε οποιον σε ρωτουσε "παρε φωνι" γιατι δεν ειχες τα γκιολια να το γραψεις εδω μεσα. Και επειδη δεν σου αρεσε η κριτικη εβαλες τον αλλο να μου τα πει. Και ακομα ψαχνεις για κλικες??? Παλι τον ιδιο εβαλες να δουλεψει το Λορενς. Αυτος που ελεγε οτι επιανε το κιβωτιο στα 3 μετρα τωρα με το ζορι το επιανε στα 2μ. Τι εχεις να πεις?? Μιλας ακομα για κλικες? Παλια ησουνα υπερμαχος αγωνιστης υπερ των μελων του φορουμ για να μην πιανονται κοροιδα αλλα απο τοτε που μπηκες "η προσπαθησες να μπεις" στο κλαμπ των εμπορων αλλαξες ροτα. Ειναι αυτο που εγραψα "αλλαξε ο Μανωλιος".... και ...
Εε ΟΧΙ και να μου τη πεις?????...........
μπάλα είναι κα γυρίζει χαχαχαχαχαχαχαχαχα τουλάχιστον εμείς ξέρουμε τι παίζει ,
τώρα τον ποιον αγωνιστή θα κάνουμε άγαλμα ας το ξέρουμε μόνο εμείς χεχεχεχεχεχεχεχεχεΤι μου θύμησες βρε Γιώργο το θέμα κλίκες χαχαχαχαχαχα
Μάλια κουβάρια και στο τέλος στην ηρεμία χαίρεται ο λύκος χαχαχαχα δεν το σκευτικατε αυτό,
τόσα χρονιά τα ίδια παντελή τα ίδια παντελακη κρεμάσου απ το βρακί και πιάσε το πουλάκι.Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!