@ΑΝΔΡΕΑΣ δεν το έχω ξαναπιάσει το Νοξ από τότε,δεν έχω προλάβει με τις δουλειές λόγο εορτών.να φανταστείς στις δύο Ιανουαρίου άλλαξα πληθυσμό ζώων,ούτε γιορτές δεν ευχαριστήθηκα μια μέρα...
-
Τα έχουν ξετινάξει τα κενά...
Ο/Η @Lord είπε στο Τα έχουν ξετινάξει τα κενά...:
@ΑΝΔΡΕΑΣ δεν το έχω ξαναπιάσει το Νοξ από τότε,δεν έχω προλάβει με τις δουλειές λόγο εορτών.να φανταστείς στις δύο Ιανουαρίου άλλαξα πληθυσμό ζώων,ούτε γιορτές δεν ευχαριστήθηκα μια μέρα...
Βρε τράβα βγάλε κ τ υπόλοιπα απ' τ μεροκάματο κανείς δε σωθκε
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ κάτσε πρώτα να υπάρχουν και άλλα,θα γίνει σωστή και εντατική έρευνα με συνεργάτη αδερφό,πρώτα πρέπει ερημώσει η περιοχή από τις ελιές.
Είναι θέμα να μπει 🔥 για τα βάτα,το επόμενο χωριό είναι στα 2χλμ και τα χωράφια τους είναι εκεί,δεν θέλω να κάνω τσαμπουκα τζάμπα και να χρεωθεί το σπίτι.Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Ο/Η @Lord είπε στο Τα έχουν ξετινάξει τα κενά...:
@ΑΝΔΡΕΑΣ κάτσε πρώτα να υπάρχουν και άλλα,θα γίνει σωστή και εντατική έρευνα με συνεργάτη αδερφό,πρώτα πρέπει ερημώσει η περιοχή από τις ελιές.
Είναι θέμα να μπει 🔥 για τα βάτα,το επόμενο χωριό είναι στα 2χλμ και τα χωράφια τους είναι εκεί,δεν θέλω να κάνω τσαμπουκα τζάμπα και να χρεωθεί το σπίτι.Ερημα τουρκοχωρια είναι φίλε;
-
Εγω παντως θελω να σας πω οτι πολλοι θεωρουν τα Κενα ευκολη υποθεση...ελα ντε, που ακομη και μηχανηματα που ειναι ειδικα φτιαγμενα για κενα΄,δυσκολευονται να τα δουν.
Τοσα χρονια εκτος απο μηχανηματα του εμποριου εχουν δοκιμαστει και παρα πολλες ιδιοκατασκευες, δεν εννοω ραβδοσκοπικα. εννοω πομπος και δεκτης, σε πολλες παραλλαγες, ενα ΤΙΠΟΤΑ -
@Λεων τα σωστά μηχανήματα σε εδαφικές συνθήκες όπου τα ευνοούν μπορούν να εντοπίσουν άνετα κοιλότητες σε μεγάλα βάθη με την κατάλληλη κεραία... Το έχω δει το έργο πίστεψέ με... Επίσης όμως έχω δει σε ακατάλληλες συνθήκες να μην μπορουν να διαβάσουν ούτε στο μετρό....
-
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Τα έχουν ξετινάξει τα κενά...:
@Λεων τα σωστά μηχανήματα σε εδαφικές συνθήκες όπου τα ευνοούν μπορούν να εντοπίσουν άνετα κοιλότητες σε μεγάλα βάθη με την κατάλληλη κεραία... Το έχω δει το έργο πίστεψέ με... Επίσης όμως έχω δει σε ακατάλληλες συνθήκες να μην μπορουν να διαβάσουν ούτε στο μετρό....
Κωστα το ξερεις οτι το εχω πει πολλες φορες και δημοσια κιολας, δεν συμβιβαζομαι να δωσω [εαν ειχα] ενα 5ψηφιο νουμερο για μηχανημα κενων και να δουλευει μονο σε ευκολα εδαφη και ομαλα.
-
@Λεων όλα τα γεωφυσικά μηχανήματα έχουν μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα και βάσει αυτών πρέπει να πορεύεσαι,μακάρι να υπήρχε το μαγικό μηχάνημα πού να δούλευε παντού και πάντα αλλά δυστυχώς δεν 😁
-
Το εμβόλιο κατά του Covid-19 περιέχει τεχνολογία που ενισχύει τις πνευματικές ικανότητες του φορέα, ως εκ τούτου είναι φυσικό να ενισχύει και το ραβδοσκοπο στην εύρεση κενών.
Στο σημείο αυτό ακόμη και τα πιο ακριβά γεωφυσικα μηχανήματα υστερούν μιας και με τη δυνατότητα που παρέχει το εμβόλιο στο ανθρώπινο σώμα, εκείνης της φυσικής εξέλιξης τεχνητά υποβοηθουμενη."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
@ΑΝΔΡΕΑΣ όχι καμιά σχέση,μετακίνηση της χούντας για καλύτερη ζωή...
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Καλημέρα σε όλους, πάρτε ασβοκουναβο και παρατήστε τα σκαν και τα αποστατικα 🤣😂🤣
https://www.lifo.gr/now/world/asbos-odigise-arhaiologoys-se-romaika-nomismata-krymmena-se-spilia-stin-ispaniaΧρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
@moyia Το εμβόλιο κατά του Covid-19 περιέχει τεχνολογία που ενισχύει τις πνευματικές ικανότητες του φορέα, ως εκ τούτου είναι φυσικό να ενισχύει και το ραβδοσκοπο στην εύρεση κενών.
Στο σημείο αυτό ακόμη και τα πιο ακριβά γεωφυσικα μηχανήματα υστερούν μιας και με τη δυνατότητα που παρέχει το εμβόλιο στο ανθρώπινο σώμα, εκείνης της φυσικής εξέλιξης τεχνητά υποβοηθουμενη...Δεν ξέρω τη λες εσύ Σάκη αλλά εγώ 14 μέρες και για μία εβδομάδα μετα την δεύτερη δόση πέρασα δύσκολα 😁 τυχαίο δεν μπορώ να το ξέρω....
-
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Τα έχουν ξετινάξει τα κενά...:
@moyia Το εμβόλιο κατά του Covid-19 περιέχει τεχνολογία που ενισχύει τις πνευματικές ικανότητες του φορέα, ως εκ τούτου είναι φυσικό να ενισχύει και το ραβδοσκοπο στην εύρεση κενών.
Στο σημείο αυτό ακόμη και τα πιο ακριβά γεωφυσικα μηχανήματα υστερούν μιας και με τη δυνατότητα που παρέχει το εμβόλιο στο ανθρώπινο σώμα, εκείνης της φυσικής εξέλιξης τεχνητά υποβοηθουμενη...Δεν ξέρω τη λες εσύ Σάκη αλλά εγώ 14 μέρες και για μία εβδομάδα μετα την δεύτερη δόση πέρασα δύσκολα 😁 τυχαίο δεν μπορώ να το ξέρω....
Θα πιάνς κενά τομάρ με τ ζωστήρα τωρα
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ
Έχω λεμφαδενοπάθεια εδώ και 4 μήνες, με τέτοιους πρησμενους αδένες πιάνω σήμα και από δορυφόρο!"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
@moyia
ότι και να κάνεις, γαλαξιακά σήματα , σαν αυτά που πιάνει ο Χριστόφορος, αποκλείεται να πιάσεις. -
@Kostas-13 καλησπέρα εγώ αυτό που είδα αναφερα .
Είπα ότι η έρευνα έγινε με γραδιομετρο και ποια ήταν τα αποτελέσματα
Θα ψάξω να βρω αρχεία του emp400
Σε ίδιο στόχο κενού με διάφορα στην υγρασία .
Μου έδωσες μια καλή πάσα .Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
@soulis1 Από τη στιγμή που το έδαφος ήταν βρεγμένο λογικό είναι να γίνει και πιο αγώγιμο με ότι συνεπάγεται αυτό...
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα ένα γεωραντάρ σε βρεγμένο έδαφος δεν διεισδύει τόσο καλά για το λόγο ότι το έδαφος γίνεται περισσότερο αγώγιμο,μ βρεγμένο έδαφος όμως έχει πλεονέκτημα να βρει ρηχούς στόχους που η αγωγιμότητά τους δεν είχαν τόσο μεγάλη διαφορά υπό κανονικές συνθήκες με το υπάρχον έδαφος ... -
Και να το θέσω και λίγο πιο απλά για να γίνει κατανοητό ένας PVC σωλήνας μέσα στο έδαφος θα εντοπιστεί πολύ πιο εύκολα αν περιέχει νερό γιατί η αντίθεση θα είναι μεγαλύτερη....
Προσωπικά για εμένα στην εύρεση κενών την πιο κατανοητή ερμηνεία σου τη δίνουν τα gpr αρκεί να υπάρχει δυνατότητα το σήμα να διεισδύσει και να εντοπίσει τον στόχο. -
Να βάλω και εγώ μία μέτρηση που υποδηλώνει υψηλή αντίσταση χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι και απαραίτητα αέρας μιας και η περιοχή που έγινε η μέτρηση γεωλογικά αφήνει ερωτηματικά, σίγουρα όμως χρήζει περαιτέρω έρευνας όπως παράδειγμα η σάρωση του σημείου με ένα GPR...
Με το παραπάνω θέλω να πω ακόμη ότι και με μηχανήματα πού εργάζονται σωστά τον πρώτο λόγο το έχει πάντα οι συνθήκες που επικρατούν στο έδαφος, τώρα αν πιστεύετε ότι με το κάθε γράφημα που ανεβάζει ο καθένας από μη αξιόπιστα μηχανήματα είναι και κενά όπως υποστηρίζουν με τόση ευκολία απλά πλανιέστε...