Ο/Η @VERGA είπε στο MINELAB GPX 4000:
@Kostas-13 Ως προς το βάθος πάνε περίπου το ίδιο. Απλώς το ινβενιο δε σε αναγκάζει να σκάψεις όπως καταλαβαίνω.
Παραπάνω δεν τα έχω ψάξει προσωπικά με διάβασμα παρά μόνο από παρουσιάσεις και λεγόμενα δικά σας.
Καλημερα φιλε,πριν λιγο εκατσα και διαβασα ολα τα επομενα μηνυματα σου απο χθες το βραδυ και διαπιστωσα, ή μαλλον ειμαι 100% σιγουρος οτι εισαι ενας υποψηφιος που θα σκασει τα 7000συν να παρει το invenio...μονο και μονο απο αυτα που του εχουν πει ή μαλλον ακουσε
Θα σου εξηγησω καποια πραγματα εντελως καλοπροαιρετα, γιατι απο τις τοσες φολες τοσα χρονια μεσα στα σαιτ ανα παση στιγμη πισω απο καποιο nikn name μπορει να κρυβεται ο οποιοσδηποτε. τεσπα
Πρωτον, αναφερεις οτι θες κατι να παει μεχρι 2-2.5 μετρα και κατεληξες σε αυτα τα δυο...αυτα τα μετρα με τον μαμισιο δισκο ακομη και με το minelab δεν τα φτανεις...εγω δηλαδη στα τοσα χρονια αν ειμαι με το μαμισιο δισκο δεν θα παω καν να ψαξω για τετοια βαθη...απλα θα πω οτι το μηχανημα μου δεν κανει για αυτη την τοσο βαθεια δουλεια.
Δευτερον το invenio δεν ξερω αν μπορει να παρει μεγαλυτερο δισκο... εννοω τοσο μεγαλυτερο οσο μπορει να παρει καποιο GPX...που πραγματικα παει παρακατω
Τριτον, σε καποιο μηνυμα σου γραφεις αν παρεις την αποφαση να παρεις Gpx, δεν δινεις λιγο
παραπανω να παρεις το invenio...φιλε μου ειλικρινα ειναι σαν να λες...εχω 100 χιλιαρικα να παρω μια porse,..αλλλα αφου θα δωσω τα 100 για την porse..δεν δινω λιγο παραπανω να αγορασω μια <<<replica ferrari..!!!>>> ακριβως το ιδιο πραγμα.
Τεταρτον και τελευταιο, ειμαι σιγουρος οτι εισαι ψημενος για το invenio απο 2 βασικους λογους.Ο ενας ειναι, αυτα που ακους στο you tube και δευτερον οτι και καλα θα βλεπεις το σχημα και θα καταλαβαινεις αν χρειαζεται να σκαψεις ή οχι..εδω κανεις ενα μεγαλο λαθος...νομιζεις οτι το invenio δειχνει και σε ποιο βαθειους στοχους το σχημα τους?????? γυρνα πλευρο για το καλο σου..!!!.γιατι μετα θα εχεις παθει χειροτερα απο αυτο με το Gτι... που επαθε ο πατερας σου...
Θα σου εγραφια κι αλλα, αλλα δεν νομιζω να σε γλιτωσω εγω ή καποιος αλλος εδω μεσα αν εχεις πορωθει με τις εικονες... και προς θεου δεν σου λεει κανεις να παρεις GPX...απλα εκατσα και στα εγραψα επειδη τα συγκρινες.