@Lord για μεγαλα αντικειμενα φιλε...
-
Minelab Gpx
@zerdes μονο απο αυστραλια αλλα ψαξε με τα μεταφορικα τι γινεται για να μην ξεφυγει οικονομικα το θεμα...
-
Minelab Gpx
Ο/Η @zerdes είπε στο MINELAB GPX 4000:
@stampa ευχαριστουμε για την ενημερωση,
εψαξα για τον NF25 DD, και δεν μπορω να βρω καποιον να το στελνει εδω, που θα βρουμε τωρα εναν τετοιο???Απο Αυστραλια φιλε απο καποιο εμπορο εκει .. απο τιμες δε γνωριζω
PS
-
Minelab Gpx
Ο/Η @Lord είπε στο MINELAB GPX 4000:
Καλημέρα @stampa ,ο 40χ20 για τι χρήση τον έχουν βγάλει;
Τι εννοεις γιατι χρηση? .. αν εννοεις αν δεν πιανει μικρα, πιανει και κερμα. Εχει τρελο βαθος παντως
PS
-
Minelab Gpx
@loukilouk Το 4000 με το 4500 δεν εχουνε διαφορες στο βαθος απλως το 4500 εχει το stabilizer,και στο soil timing special sharp..
To 5000 εχει ενα εξτρα προγραμμα το coin-relic οπου σε καθαρο εδαφος ειναι το βαθυτερο..Γενικα το 5000 ειναι βαθυτερο 20 με 25% απο τα αλλα δυο... -
Minelab Gpx
..για το φιλο @paoktsis...πριν βγει απο τη ζελατινα του...πριν χρονια...2009! χαχχαχαχα
| last edited by stampa Φήμη: 1294 | Δημοσιεύσεις: 3865 -
Minelab Gpx
Ο/Η @Λεων είπε στο MINELAB GPX 4000:
@paoktsis για το φιλο...
Φιλε ωραιος..Ειμαι πολυ μακρυα απο εσενα και τον stampa αλλιως θα κανονιζαμε πολλα πραγματα και δεν θα εμεινε τιποτα στα ισα του...Δειξε και τα αλλα τα καλα τα πλαισια τα μεγαλα...Ας παρουνε ματι και τα αλλα μελη...
-
Minelab Gpx
Ο/Η @paoktsis είπε στο MINELAB GPX 4000:
Φιλε ωραιος..Ειμαι πολυ μακρυα απο εσενα και τον stampa αλλιως θα κανονιζαμε πολλα πραγματα και δεν θα εμεινε τιποτα στα ισα του...Δειξε και τα αλλα τα καλα τα πλαισια τα μεγαλα...Ας παρουνε ματι και τα αλλα μελη...
Τα εχω ανεβασει τουλαχιστον δυο φορες...απλα χρωσταω βιντεο..
-
Minelab Gpx
Ο/Η @Λεων είπε στο MINELAB GPX 4000:
Ο/Η @paoktsis είπε στο MINELAB GPX 4000:
Τα εχω ανεβασει τουλαχιστον δυο φορες...απλα χρωσταω βιντεο..
Τουλαχιστον τα μεγαλα τα πλαισια εχουνε σταθεροτητα με το gpx?