Αλανια super πηνιο ειναι o nugget finder αυτος ο 25 και κοστιζει περιπου 650 δολαρια αυστραλιας αλλα θα εχει και τσουχτερο τελωνειο και κανεναν μηνα αναμονη απο αυστραλια...με το τελωνειο θα φευγει πολυ στην τιμη αλλα ειναι θηριο ο ατιμος...
-
Minelab Gpx
Ο/Η @paoktsis είπε στο MINELAB GPX:
Αλανια super πηνιο ειναι o nugget finder αυτος ο 25 και κοστιζει περιπου 650 δολαρια αυστραλιας αλλα θα εχει και τσουχτερο τελωνειο και κανεναν μηνα αναμονη απο αυστραλια...με το τελωνειο θα φευγει πολυ στην τιμη αλλα ειναι θηριο ο ατιμος...
Για τον 25αρη DD δε μίλησε κανεις αν τον έχει δοκιμάσει, μόνο για τον mono ακούσαμε κάποιο φίλο να λέει αλλα και σε οπτικό υλικο
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
Minelab Gpx
Ο/Η @stampa είπε στο MINELAB GPX:
Για τον 25αρη DD δε μίλησε κανεις αν τον έχει δοκιμάσει, μόνο για τον mono ακούσαμε κάποιο φίλο
σχετικα καινουργιο πηνιο ειναι φιλε περιπου 1,5 χρονο εχει που βγηκε αλλα πιστευω οτι ειναι ισαξιο με τον δικο σου τον 22 μονο και ο δικος σου ειναι πιο ελαφρυς..
-
Minelab Gpx
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο MINELAB GPX:
@stampa Το παρακάτω το βρήκα σε ένα forum αυστραλέζικο.
Αφορα έναν τύπο εκεί που τα βελτιώνει και καλά, δεν τα δίνω βάση καν κάτι τέτοια
PS
-
Minelab Gpx
@paoktsis Ξέρω απ τους πρώτους ποτέ βγήκε μιας και είχα στείλει και email στην NF όταν το άκουσα για την επιβεβαίωση παραγωγής.
Αλλα άλλο ο DD άλλο ο mono όπως ξερεις καμία σχέση. Καθένας έχει τα υπέρ τουPS
-
Minelab Gpx
@stampa Ξέρω απ τους πρώτους ποτέ βγήκε μιας και είχα στείλει και email στην NF όταν το άκουσα για την επιβεβαίωση παραγωγής.
Αλλα άλλο ο DD άλλο ο mono όπως ξερεις καμία σχέση. Καθένας έχει τα υπέρ του..Θεωρώ ότι ο DD είναι ασφαλέστερη αγορά λόγω ότι μπορεί να ανταποκριθεί πολύ καλά σε εδάφη με μεταλλεύματα,ο mono σε αυτό το κομμάτι υστερεί.
-
Minelab Gpx
Δεν ειναι το μόνο προβλημα...μεγαλο θεμα ειναι στις μεταφορικες...εχω μιλησει με ξαδερφο μου εκει και ειδικα με την καραντινα ακομη και οι ιδιωτικες μεταφορικες ειναι χειροτερες απο δω...μολις μου το ειπε δεν το πιστευα!!! Του εκαναν δυο μαλ@ακιες με κατ πραγματα που αγορασε και πουλησε δυο φορες συνεχομενα και διαφορετικες εταιριες!!
-
Minelab Gpx
@Kostas-13 Το gpx δεν έχει θέμα να δουλέψει σε οποιοδήποτε τύπο εδάφους. Αλλα αν θες πολύ βάθος πας σε μονο
PS
-
Minelab Gpx
Ο/Η @stampa είπε στο MINELAB GPX:
αλλο θηριο αυτο το 25 μονο..με αυτον παντα πρεπει να εχεις και jcb μαζι σου...
-
Minelab Gpx
Ο/Η @Λεων είπε στο MINELAB GPX:
Δεν ειναι το μόνο προβλημα...μεγαλο θεμα ειναι στις μεταφορικες...εχω μιλησει με ξαδερφο μου εκει και ειδικα με την καραντινα ακομη και οι ιδιωτικες μεταφορικες ειναι χειροτερες απο δω...μολις μου το ειπε δεν το πιστευα!!! Του εκαναν δυο μαλ@ακιες με κατ πραγματα που αγορασε και πουλησε δυο φορες συνεχομενα και διαφορετικες εταιριες!!
Λεωνιδα και εγω εχω συγγενεις στην αυστραλια..εαν αποφασισω να παω θα τον παρω κατευθειαν απο μαγαζι απο εκει..ειναι η ασφαλεστερη οδος για να μην γινει καμια μακακια με τις μεταφορικες.. -
Minelab Gpx
@paoktsis Λεωνιδα και εγω εχω συγγενεις στην αυστραλια..εαν αποφασισω να παω θα τον παρω κατευθειαν απο μαγαζι απο εκει..ειναι η ασφαλεστερη οδος για να μην γινει καμια μακακια με τις μεταφορικες..
Αν πας Αυστραλία εσύ εκεί θα μείνεις να ψάχνεις nagget 😂😂😂
-
Minelab Gpx
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο MINELAB GPX:
@paoktsis Λεωνιδα και εγω εχω συγγενεις στην αυστραλια..εαν αποφασισω να παω θα τον παρω κατευθειαν απο μαγαζι απο εκει..ειναι η ασφαλεστερη οδος για να μην γινει καμια μακακια με τις μεταφορικες..
Αν πας Αυστραλία εσύ εκεί θα μείνεις να ψάχνεις nagget 😂😂😂
Θα με δειτε σε πολλα video live πως τεντονουνε οι καμπουρες...