@JONY ειναι μια λυση και αυτη
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@dimitrisps μπαρμπα ο καπεταν μαρκος ειναι το ομορφο παληκαρι με την κοκινη αμανικη μπλουζα που τραβουσε με καμερα και οχι απο κινητο.....τι επαθες?ξεκουτιανες?
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@macgyver και που ηθελες να ξρω ορε γιαννο οτι ο θωμας στα ψαχτηρια ειναι ο καπεταν μαρκος??
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
dimitrisps καλημέρα,
εγώ μάλλον είμουν ο μοναδικός άτυχος της υπόθεσης λόγω δικού μου λάθους.
Ήλθα στο camping "BLUE BAY" στον Αγ. Κων/νο το μεσημέρη του Σαββάτου γύρω στις 12:15 και από την reception έμαθα ότι είχες φύγει..... περίμενα μέχρι τις 2:30 και μετά επέστρεψα Αθήνα.... Το λάθος μου ήταν ότι είχα μαζί μου λάθος τηλεφωνο ... δηλαδή το άλλο τηλεφωνο που χρησημοποιώ μόνο για την δουλειά. Ο κύριος στην reception όπως μου είπε ήταν και ξαδελφός σου δεν μπορούσε να μου δώσει το αριθμό από το κινητό σου χωρίς την "άδεια" σου...
Δεν πειράζει την επόμενη φορά.....Η μνήμη του Έλληνα είναι θολή, ρηχή και κοντή.
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@pozitron71 kala και εσυ ρε Θεοσκοτωμενε δεν ερχοσουν μεχρι τον Αγιο Κων/νο να ρωτησεις σε ενα μαγαζι σε ενα περιπτερο . ρε παιδια που ειναι το σπιτι του Ψιμογιαννου??? αλλα και μεσα στην σελιδα hellenic pulse να εμπαινες το ειχε το τηλεφωνο . τζαμπα ταλαιπωρια αδελφε μου ενω ηταν τοσο ευκολο. τι να πω λυπαμαμαι ειικρεινα για τον κοπο σου. υποσχομαι οτι θα επανορθοσω
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@dimitrisps στειλε μου το τηλεφωνο σου να κανονισουμε να βρεθουμε Αθηνα. αν και εκει πρεπει να γινει μια μαζωξη . τοσα μελη απο τοσες ομαδες ειναι. και εκει εχω ταβερνα πολυτελειας με ορχηστρα παμφτηνη και θα την κανονισουμε μεσημερι κυριακης
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@George νωρις ειναι ακομη ανηψουδ. να σφιξουνε λιγακι τα κρυα και θα το οργανωσυμε
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
Επισης μπαρμπα μολις γυρισα απο δοκιμη και μαλον εκει που πηγα να ψαρεψω γοπα επιασα ξιφια.....μολις μιλησα και με τον κυριακο και θα παρακαλεσω τον τρελοκυπριο τον γιαννη να ερθει μαζι μου σε επαφη γιατι ενω εψαχνα τις σφαιρες με τον δισκο στα 80 εκατοστα επιασα και ενα στοχο περιεργο 2.5 μευρα βαθος και 50 εκατοστα φαρδος περιπου.......μηπως ειναι κενο? Αλλά δεν ειχε το μπλε πανω απο το κιτρινο η περιοχη εκει ειναι βερμιο ανταρτολημερι με πολλα σημαδια στα 100 μετρα γυρω γυρω
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@macgyver λαθος διατυπωση μιας και ποσταρω απο κινητο τον μεγαλο τον στοχο τον επιασα στα 2.4 με 2.5 μετρα με το μεγαλο τελαρο το 1.4 .μετρα καθαρα και χωρις το turbo mode δηλ στη νορμαλ λειτουργεια ...αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν συγκυνηθηκε απο επειφανιακα σκουπιδακια και πετρωματ επειδη εκει υπαρχουν χαλαζιακα πετρωματα οπότε βγηκε λαθως η παραπανω διατυπωση
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@dimitrisps μπαρμπα αυριο μολις σχολασω ξημερωματα θα τρεξω σε δυσκολο τερεν το helenic ενος απιστου θωμα στην κοζανη και τοτε θα τα κανουν ολοι εκει πανω τους γιατι τα πιο πολα εργαλεια φτασαν σχεδον στη μεση.....(κυριακο μετα τις 9 το πρωι ...το φωνι στο αυτι)
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@macgyver γιαννη μην βιαζεσαι. εξασκησου λιγακι με το μηχανακι και δεν ειναι αναγκη να αποδειξεις σε κανεναν τιποτα. οσοι θελουν εδω ειμαστε εμεις
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@dimitrisps εγινε μητσο το δοκιμαστηριο ειναι φιλου και δεν παγω να αποδειξω κατι αλλα να το δουλεψω να το μαθω καλυτερα ωστε οταν παω εκει που πρεπει το αποτελεσμα να ειναι σιγουρο......επισης εκτιμω την βοηθεια του κυριακου που στα σκουρα ρυθμιζει και απο το τηλεφωνο οταν τον χρειαστεις
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
Ο/Η @macgyver είπε στο ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ:
@dimitrisps μπαρμπα ο καπεταν μαρκος ειναι το ομορφο παληκαρι με την κοκινη αμανικη μπλουζα που τραβουσε με καμερα και οχι απο κινητο.....τι επαθες?ξεκουτιανες?
Γειά σου φιλαράκι χάρικα που σε γνώρισα.Συνεργάζομαι μόνον με αυτούς που έχουν Τσίπα