Χαιρέτε παίδες .εγώ σήμερα παρέλαβα το hellenic. Θα με βαλετε και εμένα στο club??
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
σημερα το απογευμα επαληθευθηκαν κατοπιν ερευνας με το hellenic χθεσινη σε αγριο ολα τα στοιχεια που υπεδειξε ο χειριστης. δλδ στοχος σιδηρομαγνητικος μεγεθος βαθος. μπορει να μην ηταν το ποθουμενο αλλα η ακριβεια των λεγομενων για το αποτελεσμα με χαροποιησε ιδιεταιρα για τον λογο που αλλα μηχανακια που πέρασαν απο εκει εδειχναν πληθωρα στοχων . καποιος απο αυτους μαλιστα σκαφτηκε εως το 1.80 χωρις κανενα αποτελεσμα. το HELLENIC υπεδειξε 2 στοχους εκ των οποιων ο ενας σημερα απεδειχθη οτι ετσι ακριβως ητανε τα πραγματα
αλλα η ακριβεια
| last edited by dimitrisps Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7481 -
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@macgyver η επιτυχία Γιάννη μου δεν είναι ότι έπιασε έναν τέτοιο στόχο μεγάλο και σε τόσο μικρό βάθος. Η επιτυχία είναι ότι σε αρκετά δύσκολο έδαφος μέσα σε 10 στρέμματα έπιασε 2 στόχους αγνοώντας σκουπίδια και μικροπράγματα . Κάποια αλλά μηχανάκια κάνανε παρτυ
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
Συνάδερφοι όλου του Πανελληνίου μόλις γύρισα από το δοκιμαστήριο
του σιδερά στην Κόρινθο .Έκανα την πρώτη μου δοκιμή σε αυτό το δοκιμαστήριο του Παλμικού Hellenic Pulse .Καλά έχω πάθει ΛΑΧΤΑΡΑ -
ΓΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 3D . Λέω από μέσα μου ξέρεις τι έχεις αγοράσει μια FERRARI σε τιμή LADA αρά είναι η πρώτη φορά που δεν μου έπιασαν τον π...νό.
Αναλυτικά έγιναν οι πιο κάτω δοκιμές:- Δίσκος 60cm χωρίς turbo mode στο tune 1 έπιασε με μεγάλη ευκολία (δηλαδή δυνατό σήμα που το σκάβεις όχι απλό γραντζουνισμά) τους παρακάτω στόχους :
α) Αλουμίνιο στα 2 μέτρα.
β) δυο κιβώτια στο 1 μετρό .
γ) ένα κιβώτιο στο εναμισή μετρό
δ) κουδούνα στο 1,20 μέτρο
αύριο η συνέχεια
- Δίσκος 60cm χωρίς turbo mode στο tune 1 έπιασε με μεγάλη ευκολία (δηλαδή δυνατό σήμα που το σκάβεις όχι απλό γραντζουνισμά) τους παρακάτω στόχους :
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@Λεων για σου λεωνιδα φιλαρακι ευχαριστω να εισαι καλα .εαν μας θελετε ευχαριστος να ερθουμε. ενοειται.
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@ARGI Ααα για να μην σας κραταω σε αγωνια στην καταγραφη με το 3d ειναι ολα τα λεφτα , το περασα με το πηνιο το 1,40 χ 1,40 πανω απο το αλουμινιο στα 2 μετρα και στη ν αναπαραγωγη μετα μου εβγαλε τον στοχο ακριβως απεικονηζιντας με ακριβεια το βαθος 2 μετρα ,τον ογκο του αντικειμενου αλλα και ενα επιφανειακο σκουπιδι απο επανω που οντος υπηεχε. .,
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
Αργυρη για να ειμαστε αντικειμενικοι...αυτοι οι υπολογισμοι ειναι παντα κατα προσεγγιση ακομη και σε radar...οποτε το να σου βγαλει ακριβως το βαθος η τον ογκο, οποιοδηποτε μηχανημα εμενα δεν με εντυπωσιαζει, το ποιο σημαντικο ειναι να εχεις μια ..κατα προσεγγιση εκτιμηση...για το τι εντοπισες και με τι εχει να κανεις.
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
πηγα μετα στο ενα κιβωτιο στο 1,5 μετρο και εκει η απεικονηση στο 3d μoυ εβγαλε ενναν στοχο μονο με ακριβης διαστασεις του αντικειμενου αλλα στο βαθος μου το εβγαλε λιγο πιο βαθια απο οτι ηταν δηλαδη στα 2 μετρα,
εκει που εδωσε τα ρεστα το μηχανημα ηταν στο αμπρι του σιδερα στα 3 μετρα τα 3 ξιβωτια,
στην απεικονηση του 3d μου εβγαλε μονο εναν στοχο στα 3 μετρα βαθος αλλα και στον ογκο του αντικειμενου ακριβως 50cm x 50cm .μιλαμε για μεγαλη επιτυχια με την πρωτη . ξεχαστε οσα ξερατε μεχρι τωρα ,ογη