Μπραβο σε ολο το team bros..και φυσικα σε εσενα δημητρη...καλη συνεχεια με φωτεινες ιδεες εμπνευση και καλη καρδια...!!!!
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@ΦΩΤΕΙΝΟΣ-ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ φιλαρακι το mpros το εχει οικοιοποιηθει αλλος. ο μπαρμπας εδω και ενα χρονο δεν εχει καμοια σχεση απολυτως. εγινε μια προσπαθεια εκ μερους μου στην πορεια ομως για διαφορους λογους αποχωρησα η να το πω πιο απλα με αδειασανε με τον τροπο τους. πλεον δεν ξανα ασχοληθηκα. καλη πορεια να εχει ευχομαι. παρολο αυτα συνεχιζω με διαφορετικες προοπτικες πλεον απο ολες τις αποψεις. το hellenic-pulse ειναι γεγονος οπως και το LRL οπως και καποια αλλα μηχανηματα σε διαφορετικες κατηγοριες που επονται. ΑΥΤΟ αν μη τι αλλο δηλωνει ενα επιπεδο διαφορετικης τεχνογνωσιας και τεχνολογιας . αυτα απ τον μπαρμπα προσωρινα!!
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
Μπραβο ρε φιλαρακι τυρεμπορα,κορυφαιο το εργαλειο....περισοτερα δεν θα γραψω τα ειπ ολα ο Αργυρακος...Εγω εμεινα απολυτα εικανοποιημενος,ησυχο και πολυ δυνατο το μηχανακι....Τα πεταξε ολα στον αερα στο δοκιμαστηριο του σιδερα σημερα.
| last edited by rafz750 Φήμη: 5 | Δημοσιεύσεις: 24 -
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
το σημερινο σοου
Καλημέρα. Σε απάντηση του ερωτήματος σας στο <<γιατί δεν κάνουμε (κανω) ιστορική διαδρομή σχετικά με την MproS >>η απάντηση είναι ότι η MproS δεν έχει κλείσει ιστορία τουλάχιστον 30 χρονών ώστε ιστορικοί να μπορούν να κοινοποιήσουν με βάση τα δρόμενα και τα λεγόμενα των τότε εξελίξεων. Οι ιστορικοί γράφουνε τα καλώς και τα κακώς αφού περάσει μια γενιά τουλάχιστον και οι δημοσιεύσεις πάντα είναι για τις επόμενες γενιές που θα έρθουν να τις διαβάσουν όπως καλή ώρα δημοσίευσα την παραπάνω. Συγκεκριμένα εγώ σαν Αριστείδης δεν μπορώ να γράψω ιστορική αναδρομή παρά μονο εξελίξεις για την MproS. Πιστεύω να υπάρχει η ιδίαν γνώμη στο θέμα, ότι δεν μπορούμε να γράψουμε για εμάς.
Διαχείριση
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 13 λεπ.
Dimitris Psimogiannos
Dimitris Psimogiannos εγω ομως μπορω να γραψω φιλε αρη γιατι τα ξερω πολυ καλυτερα απο τους ιστορικους ως αναφορα την mpros.
Διαχείριση
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 8 λεπ.
Dimitris Psimogiannos
Dimitris Psimogiannos ειμαι αυτος που σε διαταζε να κανεις το mpros και αυτος που το παρουσιασε εναντι 100 ατομων το οποιο μετα το εξελιξες . αειντε να μην ανοιξω το στομα μου . εαν το θελεις το ανοιγω!!!!!
Διαχείριση
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 3 λεπ.
Dimitris Psimogiannos
Dimitris Psimogiannos το εξελιξες και καλαααααα γιατι στη ουσια το διελυσες!!!!
Διαχείριση
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 1 λεπτό -
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@dimitrisps μητσαρα μην τρελενεσαι....οι σωστοι κατοχοι ενος μηχανηματο λενε και τα θετικα αλλά και τα ψεγαδια........η αληθεια ειναι οτι για μενα συγκεκριμενα απο μια περιοχη 200 τετραγωνικων που το γραμα του παππου ελεγε για 2 στοχους εγω περυσι μετο bros επιασα 5 στοχους αλλά μετα την αναβαθμιση επιασα μονο τους 2 στοχους...την αλλη βδομαδα που θα βαλω και το hellenic pulse δα δω τι θα γραψει και θα αναρτηθουν φωτο και εντυπωσεις....απο την διαφορα των μηχανηματων και να ξερετε οτι ουτε στον Αρη θα χαριστω αλλά ουτε σε σενα
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@macgyver Τελικα ποιο μηχνημα να λεει την αληθεια...και ποια να ειναι αυτη η η προηγουμενη ενδιξη με τους 5 στοχους ?
| last edited by rafz750 Φήμη: 5 | Δημοσιεύσεις: 24 -
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@rafz750 (το γραμα ελεγε για 2 σημεια στον χωρο)η πρωτη ενδειξη ηταν 5 στοχοι.. μετο bros...μετα την ανα βαθμιση μειναν 2 σημεια που χτυπησε καθαρα αλλά επειδη εχουμε μονο μια αυκαιρια για σκαψιμο θα βαλω και το hellenic να δω τι θα γραψει και μετα θα ποσταρω τα αποτελεσματα αφου φυσικα σκαψω
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@macgyver με ενδιαφερει πολυ το αποτελεσμα γιατι εχω και τα δυο μηχανηματα στην κατοχη μου και πραγματικα εχω μπερδευτει πολυ,επισης δεν ξερω τι να κανω ακομα σχετικα με την αναβθμηση του mpross,δεν το χω στηλει ακομα στον Αρη γιατι γοβαμε μηπως γινει χειροτερο.
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@Λεων το έχω στα υπόψη, ευχαριστώ! Έτσι κι αλλιώς έχει λίγο δρόμο ακόμη μέχρι να ολοκληρωθεί το 3D.
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@rafz750 αν εχεις μπερδευτει πολυ ευχαριστως να σε ξεμπερδεψω. επιστρεφεις απλα το hellenic με το αντιτιμο του και αναβαθμιζεις οπως αναφερεις το mpros
-
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@prom_tech
Από το δοκιμαστήριο του Κώστα στα Τρίκαλα, 5 στόχοι κουτιά από σφαίρες 30*17 cm αντίστοιχα στους 80, 120, 150, 180 και 210 πόντους έκαστος. Ρύθμιση tune στο [15] [simple mode] με τελάρο 1,40 Χ 1,40. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα μέγεθη στο γράφημα ελάχιστα διαφέρουν μεταξύ τους. -
ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΛΜΙΚΟ
@dimitrisps θα δουμε δημητρη .τα πραγματα διχνουν οτι εχεις δικιο αλλα εγω λεω γιολας οτι το καλυτερο μηχανημα ειναι ο κασμας...αυτος θα πει την αληθεια.