Για τις παραλιες συμφωνω να βγαινει μια αδεια να περνας την ωρα σου , να βγαζεις μεροκαματο , να μαθαινεις το μηχανημα και να ξεχαρμανιαζεις καθε τοσο αλλα για δουλειες γραμμενες ανω του 1 κιβωτιου για μενα δεν πρεπει να βγαζεις αδεια και να πω το γιατι , υστερα απο τοσο τρεξιμο , τοσα εξοδα , τοσο αγχος , κουραση απογοητευση απο αλλες δουλειες και αλλα πολλα να καταφερεις να φτασεις στην δουλεια και να πρεπει να μοιραστεις αυτα που θα βρεις στην καλυτερη 50/50 με το κρατος , για πιο κρατος μιλαμε , ξερεις σε τηνος κοπροσκυλου τις τσεπες θα καταληξουνε , να ηξερες οτι 1000 % θα πανε αυτα που περνει το κρατος σε απορες οικογενειες να πω ναι αλλα ξυπνηστε φιλοι μου στην Ελλαδα βρισκομαστε , και το αλλο που το πατε , τι σχεση εχουν οι λιρες με τα αρχαια και απο που κι ως που ανηκουν στο κρατος , κανονικα σε ερευνα με αδεια αν βρεθουν αρχαια χρυσα να μην παιρνει τιποτα ο καταδοτης αλλα αν βρεθουν χρυσες λιρες μονο ( οχι χρυσα νομισματα παλια ) το κρατος να παιρνει το που…. να πληρωνονται μονο οι της επιτροπης και γεια σας , στο εξωτερικο οσα και να βρεις πληρωνεις ενα μικρο φορο και τελος μονο στην Ελλαδα ειναι τα ξυπνοπουλια του Ελληνικου δημοσιου , εσεις κυριε κυριτση την δουλεια σας κοιτατε και καλα κανετε '' γιατι αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει '' λεει μια παροιμια , ολοι εμεις που εχουμε μαγαζια ψαχνουμε καποια '' τρικ '' να δελεασουμε τους πελατες μας και να τους δωσουμε καποια κινητρα με αποτελεσμα να ανεβει ο τζιρος μας , γνωστος ο τροπος , αλλα αντι να μαζευτειται ολοι εσεις που πουλατε ανιχνευτες που εχετε και τις γνωριμιες να πιεσετε την κατασταση ζητατε απο εμας να βγαλουμε το φιδι απ την τρυπα , να κανουμε δηλαδη το εργο σας ευκολοτερο , κατι μου θυμιζει αυτο π.χ το κρατος ας πουμε με τις αδειες τρεξε-σκαψε-ανγχωσου-κουρασου-αγανακτησε...ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...σου λεει....οχι κυριοι για μενα αν υπαρχει καρατσεκαρισμενη δουλεια και μπροστα στην βουλη να ειναι θα ψαξω να βρω εναν τροπο να τα παρω και τσολιας θα ντυθω και θα βαλω το παλμικο κατω απ την φουστανελα την 400φιλη και θα συνδεσω το πηνιο με τα τσαρουχια αμα χρειαστει ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ.....δεν θα τους χαρισω ουτε σεντς....αυτη ειναι η δικη μου γνωμη πανω στο θεμα και ας κανει ο καθενας απο κει και περα οτι νομιζει , καλημερα σας κυριοι !!