η χρηστινα του απαντησε οτι και να κανει κανεις δεν εχει καμια σχεση με το φορουμ
ειμαστε υπεφθηνει εμεις δεν εχει κολιμα η χρηστινα [το φορουμ] και εχει ο τυρεμπορας ??
πολοι ηταν αυτοι που θελαν να παρουν θεση αλλα το θεμα κλειδωσε
ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ - διαβάστε !
η χρηστινα του απαντησε οτι και να κανει κανεις δεν εχει καμια σχεση με το φορουμ
ειμαστε υπεφθηνει εμεις δεν εχει κολιμα η χρηστινα [το φορουμ] και εχει ο τυρεμπορας ??
Την ίδια άποψη είχα και εγώ με την Χριστίνα και εσένα όπως και άλλα μελή και το θέμα έκλεισε!
Τώρα γιατί το επαναφέρεις?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
Καλησπέρα στο forum
Εκανα αίτηση έρευνας αρχές Οκτωβρίου 2014 , πήρα τηλέφωνο στην υπηρεσία για να δω τι γίνεται δύο μήνες μετά και απλά μου είπαν ότι δεν έβρισκαν την αίτησή μου (στο email) , την ξαναέκανα (και βρήκαν και την παλιά), μου ζήτησαν και υπεύθυνη δήλωση ποινικού μητρώου που και αυτή την έστειλα, πέρασαν αλλοι δύο μήνες και ακόμ τίποτα. Αφού βαρέθηκα να περιμένω πήγα από εκεί να ρωτήσω να μάθω τι γίνεται (έχουν ήδη περάσει έξη(6) μήνες από την αρχική μου αίτηση) και αφού επικράτησε ένας αρχικός πανικός με την προισταμένη να ψάχνει τον υπέυθυνο στο κινητό για να δει τι γίνεται η αίτηση, λίγες μέρες μετά φεύγει από εκει η υπόθεση και πάει στην τεκμηρίωση όπου εδώ και πάνω από ένα μήνα και μετά από κανα δυό ενοχλήσεις μου περιμένω πάλι την τελική έκβαση της υπόθεσης. Σημειωτέον έχουν περάσει σχεδόν επτά(7) μήνες από την αρχική μου αίτηση…..
Όπως καταλαβαίνετε θα έχει λήξη η εγγύηση του μηχανήματος και η αρχική δήλωση διάρκειας ενός χρόνου πριν ακόμα χρησιμοποιήσω τον ανιχνευτή!!!
Ούτε για σύνταξη να περίμενα!!
Θάνος
ΑΔΕΙΕΣ για ΕΡΕΥΝΑ, δεν μιλώ για σκάψιμο. Ο αρμόδιος του ΥΠ.ΠΟ λέει οτι αν δεν είναι απόλυτο οτι θα έχετε παρέα.
Έχει να κάνει με την τοπική σας αρχαιολογία πως θα το κανονίσουν.Για εμένα ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
Φερτε τους στη παραλία και στο χωράφι σας, να κάνετε έρευνα.
Είναι η δουλιά τους και αυτό ορίζει και ο νόμος.
Κάθε 10 - 15 ημέρες να αιτήστε άδεια και να έρχονται και αυτοί μαζί σας εάν φυσικά το θέλουν.
Πόσα είναι τα μέρη που θέλετε να ψάξετε? σίγουρα είναι πολλά.
Επειδη τρελαθηκε ο νομοθετης θα τρελανουμε και εμεις τους υπαληλους….............. και μετα θα συμπεθεριασουμε μαζι τους απο το πολυ το σουρτα-φερτα............................. και στο τελος θα τρελαθουμε και εμεις. Νομιζω οτι συνωμοτικα ειναι καλυτερα...................,παρτετο σαν νυχτερινη ασκηση οσοι πηγατε φανταροι και δεν φοβαστε τα σκοταδια.Με την πανσεληνο γινεται η καλυτερη ερευνα.
Καλησπέρα στο forum
Εκανα αίτηση έρευνας αρχές Οκτωβρίου 2014 , πήρα τηλέφωνο στην υπηρεσία για να δω τι γίνεται δύο μήνες μετά και απλά μου είπαν ότι δεν έβρισκαν την αίτησή μου (στο email) , την ξαναέκανα (και βρήκαν και την παλιά), μου ζήτησαν και υπεύθυνη δήλωση ποινικού μητρώου που και αυτή την έστειλα, πέρασαν αλλοι δύο μήνες και ακόμ τίποτα. Αφού βαρέθηκα να περιμένω πήγα από εκεί να ρωτήσω να μάθω τι γίνεται (έχουν ήδη περάσει έξη(6) μήνες από την αρχική μου αίτηση) και αφού επικράτησε ένας αρχικός πανικός με την προισταμένη να ψάχνει τον υπέυθυνο στο κινητό για να δει τι γίνεται η αίτηση, λίγες μέρες μετά φεύγει από εκει η υπόθεση και πάει στην τεκμηρίωση όπου εδώ και πάνω από ένα μήνα και μετά από κανα δυό ενοχλήσεις μου περιμένω πάλι την τελική έκβαση της υπόθεσης. Σημειωτέον έχουν περάσει σχεδόν επτά(7) μήνες από την αρχική μου αίτηση…..
Όπως καταλαβαίνετε θα έχει λήξη η εγγύηση του μηχανήματος και η αρχική δήλωση διάρκειας ενός χρόνου πριν ακόμα χρησιμοποιήσω τον ανιχνευτή!!!
Ούτε για σύνταξη να περίμενα!!
Θάνος
θανο να σου πω την σκεψη μου αν ημουν υπαληλος του υπουργειου των αδειων θα ειχα μια ομαδα επιθεσης με ψαχτηρια και για οπου φερναν τοπογραφικα για ερευνα θα τους αμολουσα και μετα το τελος θα σου εδινα την αδεια στο εξωτερικο η αδεια βγαινει αυθημερων ο νοων νοητω
κριμα τοσα παιδια εδω μεσα να θελουν να βγαλουν αδεια και μην μπορουν να βγαλουνε επειδη μεσα στο υπουργειο πολιτισμου (να μην το πω αλιως) οι υπαληλοι που διοριστικαν εκει μεσα εχουν το δικαιωμα να κοροιδευουν εμεσα με την αδιαφορια τους και πιο πολυ τσατιζομε ενω μας κοροιδευουν και το λιγοτερο που μπορουμαι να κανουμε εινε να τους κατωνασουμε….
κωστα και γρηγορη μονο για τον δασκαλο δεν μπορειτε να γελατε
εχει πολαπλασιες ωρεσ απολους μας με τον ανιχνευτη στο χερι
γιατι εγω παο με την βεργα φιλε σουλι και σε πεντε λεπτα εχω τελιωση την ερευνα
τι να κανο τορα να παρο ενα μηχανακι και να τρεχω τα βουνα και να βγαζω τινεκακια συδερα και οτι αλλο
υπαρχει στην γη και να λεω οτι εχω ωρες δουλιας [εγω γελασα με αυτο που εγραψε ο μεταλ]
To Θεμα εχει τιτλο "ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ - διαβάστε !" .-
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."