@VAN:
η δικια μου αιτηση δεν εχει τοσο καιρο. εχει μονο εφτα μηνες. τωρα ποιον ευνοει αυτη η κατασταση και γινεται δεν ξερω τι να υποθεσω. ξερω ομως οτι ο δημοσιος υπαλληλος που εχει αιτηση στα χερια του, πρεπει να απαντησει εγγραφως σε σαραντα ημερες. αρα ουτε την υπηρεσια συμφερει αλλα και τους υπαλληλους της.
@HOYLIO:
παιδια εχω πολλα νευρα ,και αυτο με τουσ τυπουσ τησ αρχαιολογικησ υπηρεσιασ.εκανα αιτηση και κατεθεσα τα χαρτια απο περυσι τον μαρτιο,για ανιχνευση σε παραλιεσ και εχει περασει ενασ χρονοσ.τι να σασ πω.ακομα περιμενω απαντηση.και δεν ειναι αυτο το θεμα μου.το θεμα ειναι οτι μαλλον τα παιρνουνε οι μαγκεσ για να δωσουν αδειεσ η' εχουν δικουσ τουσ που συνεργαζονται και οταν καταθετεισ περιοχη για ψαξιμο τοτε καθυστερουν επιτηδεσ για να προλαβουν να στειλουν δικουσ τουσ πρωτα.και αφου την σαρωσουν και τα παρουν πρωτοι τα ευρουλακια η' οτι αλλο βρεθει,πασ και δεν βρισκεισ ουτε καρφιτσα.ειναι μεγαλη κοροιδια,καθε μερα τουσ επαιρνα τηλεφωνο για να δω για την εγκριση επι εξι μηνεσ,και ολο παρε με σε δυο μερεσ η'θα σου δωσω παραλια και παραμυθια.και βεβαια με ολεσ τισ απαιτουμενεσ ενεργειεσ εκανα τα εγραφα.στο τελοσ θα δωσω ονοματα στην ασφαλεια στα κεντρικα,και θα τουσ δωσω ονομαστικα με αιτηση προσ τον υπουργο πολιτισμου.ντροπη τουσ και αισχοσ.μετα πωσ να μην προτιμασ την παρανομια και το βραδυ οταν αντιμετωπιζεισ τετοιεσ καταστασεισ.αν για μια αδεια τετοια θελουν εναν χρονο,τοτε πωσ βγαζουν για ανασκαφεσ θησαυρων τισ αδειεσ πολυ πιο γρηγορα.ντροπη στο υπουργειο πολιτισμου ..μεγαλο αισχοσ.α ρεε ελλαδα…
@KYRITSIS:
Τυπώστε ένα τοπογραφικο google earth, παρτε και την άδεια ανιχνευτή σας και επισκεφθείτε την τοπική σας αρχαιολογική υπηρεσία.
Ρωτήστε το Υπουργείο Πολιτισμού που θα βρείτε τη τοπική σας υπηρεσία, εδώ : 210 3238877 & 210 3238874
ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΔΕΙΑ, είναι υποχρεωμένη να σας τη δώσουν, πάρτε τη, και μετά ζητήστε και πάλι… ΞΑΝΑ ζητήστε.
Βαρίουνται να σας τη δώσουν, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση.
Θέλουν να έρθουν μαζί σας? ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ, πάτε βόλτα για έρευνα μαζί.
Διαφορετικά αυτοί μας σπρώχνουν στη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, και καταργούν το νομο ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ για νόμιμη κατοχή και έρευνα.
Γιατι δεν περνετε τον υπευθυνο του υπουργιου?
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."