Λοιπον , αν δεν βρεξεις τα ποδια σου δεν ξερεις αν το νερο ειναι ζεστο ή κρυο και επισης τα πολλα λογια ειναι φτωχια!
Καλα θα κανεις Παρη αν εχουμε ολα αυτα τα εγγραφα σε pdf να τα βαλεις σε μια γωνια να τα κατεβαζει οποιος ενδιαφερεται και με τις οδηγιες που μας ειπε ο Κυριτσης να ακολουθησει οποιος νομιζει την διαδικασια.
-
ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ - διαβάστε !
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Τί χειρότερα από ό,τι είναι για μας να γίνει ρε παιδιά… Εφόσον όπως είναι ο νόμος σήμερα, αγοράζεις έναν ανιχνευτή, τον δηλώνεις, έχεις μαζί σου τα νόμιμα χαρτιά και πάλι κινδυνεύεις να τον έχεις μέσα στο συτοκίνητό σου αν σε σταματήσουν... Εγώ προσωπικά, πρόλο που οι δίσκοι μας είναι δηλωμένοι, φοβάμαι όταν πάμε κάπου και έχουμε τους δίσκους στο αμάξι... Τώρα τελευταία, έχουμε καταντήσει να πηγαίνουμε για ψάξουμε μόνο με τα ραβδοσκοπικά, και αν δούμε κάπου ότι έχουμε ενδιαφέρον, τότε σχεδιάζουμε αν θα ξαναπάμε και πώς με τους δίσκους... Δηλ διπλά έξοδα, άσε που πολλά σημεία, αν δεν έχεις το δίσκο επιτόπου δεν έχεις και όρεξη να τα κεντράρεις καν με τη βέργα...
-
παιδες βοηθηστε οσο μπορειτε,το νερο ηδη τσουλαη στο αυλακι και ηδη με τον κυριτση συζηταμε νεες ιδεες για να κατατεθουν στο υπουργειο πολιτισμου
οσο για τα ενγραφα το ζητησα και εγω απο τον κυριτση και θα αναρτηθουν εδω για καθε ενδιαφερομενο,διαδωστε το να βγουν αδειες για οσους εχουν το χαρτι κατοχης και ας μην πανε παραλια,απλα να δειξουμε εναν αριθμο αδειων -
Θυμηθητε ομως οτι η ιστορια σε αυτο το παλιοκρατος μα εχει δειξει και συνεχιζει να μας δειχνει οτι οτι εχει ζητηση η αποτομη αυξηση αλλαζει τους νομους φορολογισης , των αριθμο των δικαιολογητικων , τον τροπο χρησης και εκμεταλλευσης αυτων παντα προς το χειροτερο δυνατο και δεν αναφερομαι στις αδειες απλα ο τροπος με τον οποιο παει να περπατησει το θεμα ταιριαζει με αυτα που λεω ( μαζικη αυξηση αιτησεων ) , οι συγκεκριμενοι που μας κυβερνανε ειδικα σε αυτη την φαση που βρισκεται το κρατος δεν ενδιαφερεται για εσοδα θελουν να μας γονατισουν και σε συγκριση με το ΦΠΑ που και καλα θα εισπραξουν απο την αυξηση πωλησεων ανιχνευτων τα προβληματα που θα προκυψουν με αρχαιολογικους και μη χωρους και τα διαφορα παρακλαδια του νομου που το καθενα θελει ξεχωριστη αντιμετωπιση πιστευω θα πουν …...δεν πατε στο δια.....λο...ο νομος μενει ως εχει η κοβουμε και τις αδειες τελειως.......αυτοι εχουν τους τροπους τους να τα παρουν ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ....ειναι παντα η γνωμη μου , αν θελει καποιος να ψαξει ψαχνει και σε παραλιες και σε βουνα οπου θελει απλα θελει λιγο προσοχη παραπανω
-
Πάρετε εσείς μερικές άδειες, και θα τους κάνουμε πρόταση για κάτι καλύτερο. Αυτη θα είναι η συμβολή σας, και γιατί όχι να πάτε και για έρευνα στη παραλία,
να δείξετε και τον ανιχνευτή σας σε άλλους και να κάνετε χόμπι.
Δεν σας καλώ να παρενοχλείτε το κράτος για άσκοπες αιτήσεις αδειών, σας προσκαλώ να κάνετε μια αρχή για να φανεί ότι υπάρχει ενα ΝΟΜΙΜΟ ΧΟΜΠΙ.
Καλλιο αργά παρά ποτέ.
Απο εκεί και ύστερα είναι στην ευχέρια των νομοθετούντων να μας ακούσουν σε μια πολύ έξυπνη, και καλή πρόταση που θα τους κάνουμε, και για εμάς και για αυτούς.@TSAPI.:
μονο που εδω περα φιλε μας κυριτση δεν ειναι αγγλια, παρα πολυ καλα εκανες και αναρτησες αυτο το θεμα, οπως ειδες σου βγαλαμε ολοι μας το καπελο και σε παραδεχτηκαμε για την κινηση σου, αλλα το θεμα θελει πολυ ψαξιμο διοτι καλα εμεις θα παμε να βγαλουμε αδειες, μετα αυτοι αν δουνε οτι εμεις βγαζουμε συνεχεια και υποψιαζοντε οτι παμε αλου για αλου μονο και μονο τη βγαζουμε για αλωθι, τους σηκωνουμε και απο τις καρεκλες καθε λιγο, τι θα κανουν μετα? μηπως το εκμεταλευτουν διαφορετικα? εγω προσωπικα δεν τους εχω καμια εμπιστοσυνη διοτι εδω στην ελλαδα οταν ενας τομεας οτιδηπωτε παει καλα, τον φτανουνε στον πατο, και μπορουν σε μια μερα να μας σβησουν ολους απο το χαρτη και να τα κανουν χειροτερα απο οτι ειναι.
Ιστοσελίδα: http://www.anixneytes-kyritsis.gr Facebook: https://www.facebook.com/kyritsis.detectors
-
λοιπον τελικα υπαρχει μια εμεση λυση.κανουμε τοπικους συλογους με σκοπο τον καθαρισμο των παραλιων.το δηλωνουμε στις τοπικες αρχες κι οπου χρειαζεται για αδεια μιας ημερας.κανουμε την πλακα μας και καθαριζουμε και τις παραλιες γυρω μας.ενοειται απο σκουπιδια πλαστικα μεχρι κερματα κι οτι αλλο βρεθει.οι συνοδοι απο υπηρεσιες οπως κι ο υπολοιπος κοσμος σιγα σιγα θα συνηθισει στην ιδεα και στην θεα ατμων με μηχανηματα στα χερια.τι λετε?ενοειτε αρκετοι μαζι,γιατι κανενας μονος του δεν θα μπει στην διαδικασια
-
Σήμερα είχα συνάντηση με τους κυρίους Παρά και Κουτσοθανάση του Υπουργείου Πολιτισμού.
Τα συμπεράσματα της συνομιλίας είναι θετικά.
Ο νόμος δίνει τη δυνατότητα να ερευνούμε ελεύθερα και να σκαλίζουμε έως 15 εκ. βάθος, έχοντας πάρει άδεια χρήσης ανιχνευτή.
Αναθεωρώ απόψεις και στερεότυπα, μπορούμε να είμαστε ΝΟΜΙΜΟΙ και όχι ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΗΣ.
Μπορούμε να κάνουμε αιτήσεις για έρευνα σε παραλίες αλλά και άλλα μέρη.
Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε φοβισμένοι και να μεταφέρουμε ανιχνευτές παράνομα,
ή να ερευνούμε παράνομα. Φαίνεται ότι είναι ευκολότερο να είμαστε νόμιμοι και δυσκολότερο να είμαστε παράνομοι.Όπως προανέφερα προχωρώ και την δικιά μου άδεια έρευνας, όμως πρώτα πρέπει να περιμένω αριθμό πρωτοκόλλου από τη δήλωση του ανιχνευτή μου.
Το έγγραφο και συνοπτικές οδηγίες για να δηλώσετε τον ανιχνευτή σας, σας τα παραθέτω συνημμένα.Οι κύριοι Παράς και Κουτσοθανάσης έχουν όλη τη καλή διάθεση να παραστούν σε μια συγκέντρωση χρυσοθηρών,
να μας ενημερώσουν για το νόμο, και να απαντήσουν σε ερωτήσεις ή παράπονα.
Επίσης είναι διαθετημένοι να ακούσουν και προτάσεις απο μέρους μας.
Μόνη προϋπόθεση να τους ειδοποιήσουμε τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα.Εάν υπάρχει ενδιαφέρον απο μέρους της κοινότητας σας, μπορώ να τους το μεταβιβάσω.
5251.pdfΙστοσελίδα: http://www.anixneytes-kyritsis.gr Facebook: https://www.facebook.com/kyritsis.detectors
-
Σήμερα είχα συνάντηση με τους κυρίους Παρά και Κουτσοθανάση του Υπουργείου Πολιτισμού.
Τα συμπεράσματα της συνομιλίας είναι θετικά.
Ο νόμος δίνει τη δυνατότητα να ερευνούμε ελεύθερα και να σκαλίζουμε έως 15 εκ. βάθος, έχοντας πάρει άδεια χρήσης ανιχνευτή.
Αναθεωρώ απόψεις και στερεότυπα, μπορούμε να είμαστε ΝΟΜΙΜΟΙ και όχι ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΗΣ.
Μπορούμε να κάνουμε αιτήσεις για έρευνα σε παραλίες αλλά και άλλα μέρη.
Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε φοβισμένοι και να μεταφέρουμε ανιχνευτές παράνομα,
ή να ερευνούμε παράνομα. Φαίνεται ότι είναι ευκολότερο να είμαστε νόμιμοι και δυσκολότερο να είμαστε παράνομοι.Όπως προανέφερα προχωρώ και την δικιά μου άδεια έρευνας, όμως πρώτα πρέπει να περιμένω αριθμό πρωτοκόλλου από τη δήλωση του ανιχνευτή μου.
Το έγγραφο και συνοπτικές οδηγίες για να δηλώσετε τον ανιχνευτή σας, σας τα παραθέτω συνημμένα.Οι κύριοι Παράς και Κουτσοθανάσης έχουν όλη τη καλή διάθεση να παραστούν σε μια συγκέντρωση χρυσοθηρών,
να μας ενημερώσουν για το νόμο, και να απαντήσουν σε ερωτήσεις ή παράπονα.
Επίσης είναι διαθετημένοι να ακούσουν και προτάσεις απο μέρους μας.
Μόνη προϋπόθεση να τους ειδοποιήσουμε τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα.Εάν υπάρχει ενδιαφέρον απο μέρους της κοινότητας σας, μπορώ να τους το μεταβιβάσω.
Βλεπω οτι διαθεση υπαρχει
Ειδοποιησε τους Γιαννη ακομα και αυριο -
Πολυ ενδιαφερων και κατατοπιστικο θα περιμενουμε τα νεα απο την αιτηση σας για αδεια ερευνας.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
εχω τον ανιχνευτη αγορασμενο κανονικα με αποδειξει 3 μηνες περιπου (μερικοι τον εχουν παραπανω)
μπορω να τον δηλωσω κανονικα κ να βγαλω αδεια η θα πουνε τοσο καιρο γιατι δεν τον δηλωσες
λετε να αντιμετωπησω καποιο προβλημα…..χιπυ οσα χρονια και να τον ειχες μπορεις να τον δηλωσης,ακομα και αν το εχεις φτιαξη εσυ,η αποδειξη ειναι δευτερεουσης σημασιας
-
Σημερα πηγα στην εφορια Αρχαιοτητων της περιοχης μου και εκανα αιτηση εχοντας μαζι μου τυπωμενες εικονες απο το google και απο το κτηματολογιο, αν και επεσα στο να λειπει με Αδεια η Αρχαιολογος, εκανα την αιτηση και πηρα αριθμο πρωτοκολλου και θα επικοινωνησω απο Δευτερα να βρω καποιον ποιο υπευθηνο, στην ουσια δεν ηξεραν τιποτα, εγω απλα τους ειπα οτι γινετε με φωτο και τις αδειες απο τα μηχανηματα. Τωρα θα δουμε πως θα εξελιχθει.
-
Kλειστο το θεμα γιατι δικαιολογημενα οι απορειες και οι προτασεις θα ειναι μυριες
Το αποτελεσμα θα ειναι το γνωστο
ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!
Αν επιτευχθει κατι απο οποιουσδηποτε το αναλαβουν θα ενημερωθουμαι ολοι
Προσωπικα προτεινω στον Αdmin αν θελει να αναρτησει ενα νεο θεμα με προτασεις και μονο με προτασεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! που θα θετει το καθε μελος ως αναφορα τηνεπερχομενη συναντηση
Καθε σχολιασμος ειρωνεια και παρατραγουδο μαζι με αυτον που θα το κανει στα αδυτα -
Στην παρούσα φάση η επιχειρηματολόγια μας, εξατμίζεται στο γεγονός ότι μόνο το 2 % όσων δήλωσαν μηχάνημα έκανε αίτηση άδειας.
Εάν το ποσοστό μας ήταν 90 % θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το στομα μας.
Θα φαινόταν δηλαδή πως ο χρυσοθήρας δεν έχει κάτι να κρύψει και είναι ΝΟΜΙΜΟΣ.κυριε κυριτσι μηπως θα επρεπε περισοτερο εσεις οι εμποροι που πουλατε μηχανηματα να κανετε και καποιες ενεργειες με τα εμπλεκομενα οιπουργεια ωστε να εξασφαλιστουν ποιο ασφαλεις ποιο ομαλες ποιο ακυνδυνες συνθηκες για τους λατρεις του χομπει.
Ιστοσελίδα: http://www.anixneytes-kyritsis.gr Facebook: https://www.facebook.com/kyritsis.detectors