Κια πες οτι παμε και μας δινουν για παραλια, λογικα δεν επιτρεπετε να σκαψουμε ουτε για να βρουμε ενα ευρω για παραδειγμα…μετα τι γινετε?
-
ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ - διαβάστε !
λεων αυτο το εχω ψαγμενο για να μιλω με 120% σιγουρια,για παραλιες και το δισκακι σου και το φτυαρακι ειναι επιτρεπτα εργαλεια και δεν σε λεη κανεις τιποτα,σε οριζουν τις παραλιες που ειναι ελευθερες,επιλεγεις ποιες θελεις και καθαρισες
αλλα ειπαμε αυτα ειναι μυστικα των καρεκλοκενταυρων της αρχαιολογιας,γιαυτο δεν βλεπη αδειες το υπουργειο
τραβατε ωρε εστω και για ερωτηση και εδω ειμαστε για να τους κανουμε να τραγουδησουν μετα
σε οποιον αρνηθουν την αδεια θα ζητατε και το ονομα του αρχαιολογου που σας ειπε το οχι και θα μου το στελνετε με ΠΜ,θα τους ετοιμασω παρτυ που ουτε ψιλλιαζονται -
Απο εβδομαδα εαν δεν εχω δουλεια θα παω στην Εφορια Αρχαιοτητων, εκει που δηλωσα τα μηχανηματα και θα ρωτησα για αδεια ερευνας, αν και μου ειχε σταλει πριν κανα 2 χρονια ενα χαρτι οπως και σε ολους τους υπολοιπους που ειχαν δηλωμενους ανιχνευτες, οτι πρεπει να βγαζουμ αδει για ερευνα κτλ
-
Μπραβο στον Κ.Κυριτη τουλαχιστων εγινε μια αρχη-ενημερωση. Αν ολοι βγουμε απο το τρυπακι, αμα δηλωσω το μηχανιμα θα ειμαι καρτας, και αν ζητησω αδεια θα με βαλουνε στο ματι, ισως και να με παρακολουθουνε…κτλ..κτλ..φοβιες που μας διακατεχουνε λιγο πολυ, τα πραγματα θα ειναι πολυ καλυτερα για ολους μας. φτανει αυτη η στενομυαλια και το τεμπελικη των δημοσιον! OPEN YOUR MIND teteleste..
-
φιλε αυτο που θα πω ειναι παρενθεση το θεμα δεν αλαζει. (πηγα στην εφορια να πληρωσω και σχεδων με το ζορι εγινε η δουλεια μου,κ αφου πηγα σε 15 γραφεια για το πιο τομαρη θα κουνηθη απτην καρεκλα του) καλα νανε μια κυρια που φιλοτημιθικε..δεν λεω οτι δεν θα γινει η δουλεια σου,αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα γινεις μπαλακη για καμποσες ωρες εως οτου τους ταρακινησεις να γινει η δουλεια σου. περασε μια βδομαδα και ακομα οταν το σκευτομαι φωρτωνο! τεσπα. εγω θα το προσπαθησω παντος με την πρωτη ευκαιρια και ευχομαι για το κοινο καλο να το κανουνε ολοι.
-
Μόλις κάλεσα και συνομίλησα τηλεφωνικά με τον κο Κουτσοθανάση του Υπουργείου Πολιτισμού.
-Θα υποβάλετε αίτηση για άδεια χρήσης με ένα απλο τοπογραφικό Google earth στην τοπική σας αρχαιολογική υπηρεσία.
Για να μάθετε που βρίσκεται τηλεφωνείτε εδώ 210 3238877-
Μαζί με το τοπογραφικό, θα επισυνάψετε και την δήλωση κατοχής του ανιχνευτή σας
-
Στο τοπογραφικό που πρέπει να είναι ορισμένης περιοχής, θα ορίσετε για παράδειγμα 20 παραλίες. Μπορεί να μην σας δώσουν άδεια για όλες,
και να πάρετε παράδειγμα άδεια για τις 10 παραλίες
-Η όλη διαδικασία απαιτεί κάποιες εσωτερικές γραφειοκρατικές γνωματέυσεις των τοπικών εφοριών αρχαιοτήτων και του Υπουργείου,
έτσι μπορεί να περιμένετε κανένα δίμηνο για παράδειγμα- Τώρα τα καλά νέα : Η άδεια σας θα ισχύει για 1 ΧΡΟΝΟ! Μπορεί να έχετε περιορισμό για το πότε θα μπορείτε να ερευνήστε πχ εργάσιμες ημέρες,
και όχι το βράδυ, αυτά θα τα αναφέρει η άδεια σας, και μπορεί να ζητήσετε και εσείς τι θέλετε. Στην έρευνα ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ σας.
Συνάδελφοι ερευνητές, τελικά υπάρχει θεός και είναι γενναιόδωρος!!! :36_2_47:
Εγώ δηλώνω μηχάνημα και το προχωράω, θα σας ενημερώνω αυτό το νήμα και εσείς να ενημερώνετε για τις δικές σας άδειες.
Να αποκωδικοποιήσουμε την άδεια, για τον απλό χρυσοθήρα να βοηθηθεί να πάρει και αυτός.Καλοκάιρι έρχεται, δείτε ένα μικρό μέρος απο τα ευρήματα μου σε δαχτυλίδια απο τη δεκαετία του '90 σε παραλίες σε αυτό το βίντεο, διαμάντια, πλατίνες :
Nα πω κι' εγώ ένα μπράβο στον κύριο Κυρίτση που ανακίνησε το θέμα των αδειών και ασχολήθηκε με το να ρωτήσει στο υππουργείο και να μας δώσει την ιδέα. Μακάρι να κάνουν και οι υπόλοιποι έμποροι τα ίδια. Πιστεύω ότι πρέπει να έχει δίκιο ο κύριος Κυρίτσης όταν λέει ότι είναι απλά τα πράγματα για άδεια έρευνας. Άλλο η άδεια έρευνας και άλλο η άδεια εκσκαφής. Λογικά, η άδεια εκσκαφής πρέπει να έχει την πολλή γραφειοκρατία. Εμείς απλά ζητάμε την άδεια να χρησιμοποιήσουμε τον ανιχνευτή ή τους ανιχνευτές που κατέχουμε νόμιμα σε μια περιοχή που έχουμε μια υπόνοια, η οποία θα βρίσκεται εκτός οριοθετημένης αρχαιολογικής περιοχής, και μακριά από εκκλησιαστικούς χώρους. Αν και βέβαια στην Ελλάδα τα πράγματα εξαρτώνται από το σε ποιόν καρεκλοκένταυρο θα πέσεις. Αν πέσουμε σε πανηλίθιους με όλη τη σημασία της λέξεως υπαλλήλους, τότε μπορεί να μας ζητήσουν χίλια δυο χαρτιά, αλλά δε μπορεί σε όλες τις αρχαιολογικές υπηρεσίες της Ελλάδας να υπάρχουν τέτοιοι… Αν γίνει μαζικά κάτι τέτοιο, στις περισσότερες περιοχές θα αναγκαστούν να δώσουν άδεια και να έρθουν μαζί μας και τότε θα δούμε τη φάτσα τους πώς θα κάνει από την αγωνία άμα θα βλέπουν το δισκάκι να βαράει και εμείς να τους λέμε: πώ..πώ...εδώ τρελαίνεται το μηχάνημα, έχει τεράστιο θησαυρό... χα...χα....
Ιστοσελίδα: http://www.anixneytes-kyritsis.gr Facebook: https://www.facebook.com/kyritsis.detectors
-
-
Εγω δεν καταλαβαίνω γιατι επρεπε να περιμενουμε τον Κο Κυρίτση να μπει στη διαδικασία και να μας ενημερώσει και να τον γεμιζουμε συγχαρητήρια κλπ κλπ. Υπαρχουν μέλη εδω πολλα χρονια. Μηπως και σε αυτο το θεμα επικρατει η ελληνικη προσεγγιση των πραγματων . Δηλαδη φτηνοι στο αλευρι και ακριβοι στα πιτουρα. Φλυαρουμε επι μακρον και αποκομιζουμε γνωσεις για εκαντοταδες θεματα ελασσονοσ σημασιας και για το νομικο καθεστως που στηριζεται η δραστηριοτητα μας αστο απο Δευτερα. Τελικα εχει δικιο ο μανιακος να μας λέει λαμογια. Βαζω τον εαυτο μου πρωτο γιατι και εγω μετα απο πολλες Δευτερες προχθες επικοινωνησα με το υπουργειο και ενημερωθηκα. Ημουν ετοιμος να αναφερω κατι αλλα με προλαβε η δουλεια μου.
Χωρις παρεξηγηση ετσι τα βλεπω. -
φιλε βαλε το νερο στο αυλακι και καπου θα σταματηση
οταν τα φωναζουμε εμεις μας εχουν διαβασμενους,ισως ο κυριτσης εχη μεγαλυτερη πειθω απο ολους τους υπολοιπους,και τελικα καταφερουμε κατι και με τον καταραμενο συλλογο
παντως σε αυτο το θεμα εχη την πληρη υποστηριξη μου -
geotimax. αυτο που αναφερει ο kyritsis ειναι παλιο μαλιστα καποιο μελος ειχε ανεβασει αντιγραφο τετοιας αδειας και αυτο που ειχε προβληματισει τους παντες ητανε η γραφεικρατικη διαδικασια.
δεν θυμαμε το ονομα του μελους αλλα μπορω να αφιερωσω χρονο βρισκοντας το θεμα."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Εχω τρεις ωρες που ψαχνω σε διαφορα site για να βρω περισοτερα στοιχεια για εκδοση αδειας ερευνας,,,αποτελεσμα μηδεν το μονο που βρισκω ειναι Γενικη αιτηση και αιτηση δηλωσεις ανιχνευτων.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Δεν τους συμφερει Νικο να κανουν κατι τετοιο μα ουτε και θα τους αφησουν οι ξενοι
Υπαρχουν μεγαλα συμφεροντα γυρω απο το αθλημα
Οτι μπορει να τροποποιηθει ο νομος γυρω απο την ερευνα για να μας κανουν πιο δυσκολη την ζωη και να εκμεταλευτουν χρηματικα την ψωρα μας ισως αλλα να απογορευτει το βλεπω αδυνατον επειδη ζητηθηκαν τοσες αδειες
Πολυ απλο!!!!!
ΣΚΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΨΑΧΤΕ!!!!! -
Τα συγχαρητήρια να τα δώσετε σε αυτούς που βγάζουν άδεια.
Ο άμεσος στόχος είναι να αποκωδικοποιηθεί η άδεια χρήσης ανιχνευτή μετάλλου για τον οποιοδήποτε χρυσοθήρα.
Γνωρίζουμε για τα σύμβολα των θησαυρών ενώ απο άδειες γνωρίζουμε ΜΗΔΕΝ.Ο έμμεσος στόχος είναι, να γίνει αυτο που έγινε και στην Αγγλία το 1981. Οπου απαιτούταν άδεια για χρήση ανιχνευτή. Οι Αγγλοι ήταν νόμιμοι.
Οι αιτήσεις έγιναν τόσες πολλές που δεν μπορούσαν πλέον οι αρμόδιοι να τις διαχειριστούν, και έτσι τις κατέργησαν.Αν θέλετε να έχετε χόμπι στο μέλλον….ΑΔΕΙΕΣ!
Εγω δεν καταλαβαίνω γιατι επρεπε να περιμενουμε τον Κο Κυρίτση να μπει στη διαδικασία και να μας ενημερώσει και να τον γεμιζουμε συγχαρητήρια κλπ κλπ.
Ιστοσελίδα: http://www.anixneytes-kyritsis.gr Facebook: https://www.facebook.com/kyritsis.detectors