Εμένα πάντως δεν μου δέχθηκαν χάρτες από το Google earth, μου ζήτησαν με συντεταγμένες από το κτηματολόγιο.
-
ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ - διαβάστε !
Εμένα πάντως δεν μου δέχθηκαν χάρτες από το Google earth, μου ζήτησαν με συντεταγμένες από το κτηματολόγιο.
Χρήση ανιχνευτών και οργάνων και δια δικασία χορηγήσεως αδειών χρήσεως.
Παράγραφος 1: «Για κάθε χρήση ανιχνευτών ή και ορ γάνων, ο κάτοχος υποβάλλει στην κατά τόπο αρμόδια Περιφερειακή ή Ειδική Περιφερειακή Υπηρεσία της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΥΠ.ΠΟ.Τ. σχετική αίτηση, επισυνάπτοντας φωτοαντί γραφο χάρτου ή τοπογραφικού διαγράμματος καταλλή λου κλίμακος, στον οποίο καθορίζεται η περιοχή όπου θα χρησιμοποιηθούνΚαι στο Google earth υπάρχουν συντεταγμένες αλλά και σε ένα απλό χάρτη (ΠΧ κλίμακας 1:5000) αν διαθέτεις. Ο τύπος που σου ζήτησε απο κτηματολόγιο ή ήθελε να σε αποφύγει ή δεν ξέρει τη τύφλα του.
Μάλλον έπεσες σε άσχετο. Προσπάθησε εκ νέου και να του προσάψεις το Φ.Ε.Κ και να ενημερωθεί.
-
Μάλλον αυτό παίζει γιατί κάθε φορά που πάω είναι άλλος υπάλληλος και μου λένε διαφορετικά πράγματα κάθε φορά. Δεν πρέπει να ζητάνε άδειες εδώ. Έχει πολλούς ανθρώπους της ασφάλειας με πολιτικά και με αγροτικά αυτοκίνητα η μηχανάκια σε πολλά μέρη όπου γίνονται λαθρανασκαφές. Με έχουν σταματήσει κιόλας όταν κάνω βόλτες με το αυτοκίνητο.
-
Νομίζω κύριοι συνάδελφοι πως για το θέμα με τις άδειες ο νεοσυσταθείς σύλλογος θα έπρεπε να αναθέσει το θέμα σε δικηγόρο ο οποίος θα καταθέτει και θα μεριμνά για την πρόοδο των αιτήσεων μας.
O Συλογος ειναι στη διαδικασια της Υλοποιησης.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Νομίζω κύριοι συνάδελφοι πως για το θέμα με τις άδειες ο νεοσυσταθείς σύλλογος θα έπρεπε να αναθέσει το θέμα σε δικηγόρο ο οποίος θα καταθέτει και θα μεριμνά για την πρόοδο των αιτήσεων μας.
Με σύσταση συλλόγου σαφώς το τοπίο θα είναι και ποιό ξεκάθαρο .. Για μένα καθε περιφέρεια θα έπρεπε να προβεί σε ενέργειες δημιουργίας συλλόγου. Οταν υπάρχει μια δομή Συλλόγου μπορεί να γίνουν πολλές αλλάγές στο νόμο προς το καλύτερο.
-
@ASTERIS:
Φίλε spartakos1967 θέλω να σε ρωτήσω κάτι να μου πεις εάν γνωρίζεις?ας πούμε ότι έχω κάνει αίτηση και έχω πάρει άδεια για κάποιες παραλίες και κάποιο απόγευμα που δεν έχω δουλειά θέλω να πάω να ψάξω για να περάσει η ώρα μου η κάποιο Σάββατο απόγευμα η Κυριακή απόγευμα πρέπει αν τους ειδοποιώ από πριν?και σε ρωτάω γιατί αυτό δεν στέκει λίγο γιατί εδώ δεν μιλάμε για κάποια συστηματική ξεκάθαρη δουλεία αλλά για κάποιο χόμπυ που το κάνεις όταν έχεις χρόνο και όποτε έχεις διάθεση και δεν βαριέσαι να πας ένα απόγευμα στην παραλία?
Δυστυχώς η άδεια χρήσης θα λέει μέσα. : Μόνο καθημερινές και από ώρα 8.00 έως 15;30. Με λίγα λόγια δε σου επιτρέπουν Σαββατοκύριακα.
Αυτό και καλά σε περίπτωση που θελήσει να έρθει κάποιος από την εφορία αρχαιοτήτων να δει. (σε καμιά όμως περίπτωση δε θα γίνει)
Τώρα. Ετυχε να πάω σε παραλία απόγευμα καθημερινή. Αμέσως σε μισή ώρα ήρθε το Λιμεναρχείο. (προφανώς κάποιος καλοθελητής θα ειδοποίησε) . Ήταν περίπου 19:30. Έδειξα τα χαρτιά τα είδανε και δεν είπανε τίποτα. Λέω εγώ τώρα. Εφόσον δεν είπανε τίποτα την επόμενη μέρα ξανά στην ίδια παραλία ημέρα Σάββατο. Στο τελείωμα ξανά το λιμεναρχείο. Αν και τα είχανε δει τα χαρτιά μου τα ζητήσανε πάλι. Μου είπανε μα αυστηρό ύφος. «Κύριε είσαι παράνομος» Είναι Σάββατο και από ότι λέει η άδεια δεν είναι επιτρεπτό. Σε παρακαλώ μην ξαναρθείς πλην καθημερινής.
Συμπέρασμα.
Είναι πως θα τύχει. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρω ξανά.
Επίσης η άδεια χρήσης θα αναφέρει να ειδοποιείται η εφορεία και το κατά τόπους Α.Τ 3 ή 5 μέρες πριν την χρήση.
Αυτό δεν είναι εφικτό απ ότι καταλαβαίνεις. Για να το παρακάμψεις πάνε στο νήμα όπου έχω αναρτήσει την άδεια χρήσης και το πρόγραμμα χρήσης των περιοχών μου και θα καταλάβεις. -
Το κρατος προσφερει ωραια ευκαιρια να γινεις παπας η ψαλτης ,να δουλευεις σαββατοκυριακα και να εχεις ελευθερες καθημερινες.Μπορεις να ασχοληθεις και με τραγουδι σε κανενα κεντρο ΠΣΚ .Καλωσηρθες στο χομπι των παρανομων ,που σε οδηγει ενα αλλοπροσαλο κρατος. Μην την ψαχνεις τοσο πολυ,ξεκινα και κανε το καλαμπουρι σου περνοντας τα ρισκα σου.
-
@ASTERIS:
Φίλε moyia από αυτά που μου είπε ο φίλος myrmidonas σχετικά με τις ώρες λειτουργίας και είναι δούλεμα κανονικό και σκέτη κοροιδιά από μεριά του κράτους έπρεπε να έχετε δημιουργήσει σύλλογο όχι σήμερα όχι αύριο αλλά πολύ πριν μπας και τα πράγματα πάρουν μία φυσιολογική κατάσταση λόγω πίεσης.Τι να πω ειλικρινά έχω κουφαθεί με το επιτρεπόμενο ωράριο στις παραλίες.
Ποτε δεν ειναι αργα μπορεις να στειλεις μην. στο διαχειριστη (goldmaniac) ωστε να γινεις και εσυ μελος του συλογου.
Εγω απεχω απο το συλογο για δικους μου λογους και θα εξακολουθησω να απεχω παλι για λογους δικους μου.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
@ASTERIS:
Φίλε myrmidonas αν πας τώρα στην παραλία με βέργες ραβδοσκοπίας και ένα βιβλίο εκμάθησης ραβδοσκοπίας για μάθημα και εκπαίδευση σου λένε κάτι η απαγορεύεται και αυτό?
Aν η παραλια δεν ειναι κοντα σε αρχαιολογικη περιοχη ,δεν πιστευω να εχεις προβλημα.Ορκο δεν παιρνω ,γιατι μπορει να επεσεις σε χοντρομαλ..α.Απεφυγε να πηγαινεις οταν υπαρχουν πολλα ματια γιατι οσοι περισσοτεροι σε βλεπουν θα πεσεις και στο ρουφιανο.
-
@ASTERIS:
Κύριε Κυρίτση με όλον το σεβασμό προς το πρόσωπο σας γιατί δεν σας γνωρίζω και από ότι έμαθα εδώ μέσα είστε σοβαρός και αξιόπιστος έμπορος και τους πελάτες σας όταν αγοράζουν ένα μηχάνημα δεν κάνετε την επόμενη ημέρα πως δεν τους γνωρίζετε αλλά τους προσφέρετε την πάσα βοήθεια(ενημέρωση,εκμάθηση,πληροφορίες περί νομοθεσίας κ.τ.λ.)λέτε εδώ ότι σε συνομιλία σας με αρμόδιο του υπουργείου πολιτισμού σας είπαν ότι ναι μεν δηλώνονται οι ανιχνευτές αλλά ελάχιστοι από αυτούς που δηλώνουν ανιχνευτές, ζητούν την άδεια χρήσης ανιχνευτή.
Έτσι εκ προοιμίου φαίνονται όλοι οι χρυσοθήρες ως παράνομοι.Και δεν είπες κύριε Κυρίτση στον ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΗΦΗΝΑ ότι πως να δηλώσουν για άδειες όταν οι ώρες που τους επιτρέπετε δεν μπορεί να πάει σχεδόν κανείς?και σας ρωτάω γιατί προσπαθώ να καταλάβω ποίος μας δουλεύει ψιλό γαζί που λένε?το υπουργείο?εσείς μαζί με το υπουργείο άθελα σας,και οι δύο μαζί συνειδητά?(ρητορικό αυτό)γιατί πριν από λίγο έμαθα από το μέλος Myrmidonas ότι επιτρέπεται να ψάχνεις στην παραλία μόνο τις καθημερινές από 8 έως 15:00 και όχι Σαββατοκύρικα και τα έπαιξα γιατί κύριε Κυρίτση την ώρα εκείνη ο κόσμος όλος δουλεύει και μόνο κάποια απογεύματα μπορεί να πάει και σίγουρα τα Σαββατοκύριακα που κάθεται και όχι τίποτα άλλο αλλά πώς μπαίνεις στο σάιτ έχεις μεγάλη καταχώρηση και προτρέπεις τον κόσμο να βγάζει άδειες που από την μία καλά κάνεις αλλά από την άλλη φαίνεται σαν δούλεμα με τις συνθήκες που δίνουν τις άδειες οι καρεκλοκένταυροι του υπουργείου?ότι έγραψα εδώ κύριε Κυρίτση δεν στρέφεται εναντίων σας αλλά το έγραψα γιατί ειλικρινά έχω φιλοκουφαθεί και απορώ γιατί κάποιος να πάει να βγάλει άδεια που ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ στο υπουργείο έχει μάλιστα και την απορία γιατί δεν βγάζουν οι κάτοχοι ανιχνευτών άδειες.Καταρχήν φίλε μου ο κάθε υπάλληλος πιστεύω ότι έχει κάποια υπευθυνότητα. Στο αν επιτρέπεται η όχι τα Σαββατοκύριακα δεν είναι θέμα υπαλλήλου αλλά ΝΟΜΟΣ του Κράτους ο οποίος απορρέει με σχετική γνωμοδότηση του Υπουργείου. Εδώ οι αρχαιολογικές εφορίες δε διαθέτουν προσωπικό για τη πλήρη οργάνωση, θα διαθέσουν για ελέγχους Σαββατοκύριακα? Ποιος είναι εκείνος ο χρήσης που διαθέτει άδεια χρήσης και έχει έρθει υπάλληλος για έλεγχο? Μόνο η αστυνομία και μετά από τυχόν καταγγελία. Οπότε μη τα βάζουμε με τους υπαλλήλους. Σήμερα είχα τηλεφωνική επικοινωνία με το Υπουργείο Πολιτισμού για τη πορεία της αίτησης μου που είχα υποβάλλει τον Απρίλιο. Ζήτησα τον κ. Κουτσοθανάση, αλλά πλέον δεν είναι στο συγκεκριμένο τμήμα. Λόγο φόρτο εργασίας η υπεύθυνη υπάλληλος δε μπορούσε να με εξυπηρετήσει εκείνη τη στιγμή . Μου ζήτησε τα στοιχεία μου και μου απάντησε ότι θα με ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν την ίδια μέρα για τη πορεία της αίτησή μου. Όντως κατά τις 14:00 με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε με ικανοποιητική απάντηση και έχει γίνει θετική γνωμοδότηση από την εφορία εναλίων για την αίτηση της αδείας μου .Ναι μεν έχουν παρέλθει 3 μήνες από τη μέρα που την υπέβαλλα την (σε ηλεκτρονική μορφή e-mail) αλλά καθυστέρηση οφείλεται στο ότι ή συγκεκριμένη υπηρεσία έχει να ασχοληθεί με όλη την Ελλάδα. Αυτό αφορά όμως μόνο παραλίες.
Δε μπορώ να πω ότι.. Δεν ήταν ευγενικοί …δεν ήταν εξυπηρετικοί και ήταν αδιάφοροι. Κατά την άποψή μου χρειάζεται υπομονή, και λίγο ψάξιμο στην υποβολή εγγράφων-τοπογραφικών. Θέλει συγκεκριμένα πράγματα με σαφήνεια και λίγο ψάξιμο για το ποιες περιοχές έχουν χαρακτηριστεί ως αρχαιολογικοί χώροι.
Επισημαίνω ότι την αίτηση την έχω υποβάλλει σε ηλεκτρονική μορφή απ ευθείας στο Υπ. Πολιτισμού. Όταν η αίτηση αδείας αφορά περιοχές ορεινές-χωριά- κτλ , τότε η αίτηση υποβάλλεται στην τοπική εφορία αρχαιοτήτων , η οποία γνωμοδοτεί θετικά ή αρνητικά για την άδεια στο Υπ. Πολιτισμού. Σ αυτή τη περίπτωση έχουμε την άδεια χρήσης ποιο σύντομα.
Είμαι υπέρ της αδείας . Δε μπορώ να πω ότι υπάρχει κάτι αρνητικό στο να έχουμε στη διάθεσή μας μια άδεια η οποία δε στοιχίζει απολύτως τίποτα. Ορισμένα παπαγαλάκια μιλάνε ότι είμαστε στόχος της κάθε τοπικής εφορίας .
Λάθος κατά την άποψή μου. Φυσικά ο καθένας πράττει όπως εκείνος θέλει.
Κάθε φορά ενημερώνω που θα δραστηριοποιούμε ενημερώνοντας την αρχαιολογία , αλλά και το κατά τόπους τις Αστυνομικές αρχές. Ποτέ δεν είχε πρόβλημα σε έλεγχο που έχω υποστεί. -
@ASTERIS:
Κύριε Κυρίτση με όλον το σεβασμό προς το πρόσωπο σας γιατί δεν σας γνωρίζω και από ότι έμαθα εδώ μέσα είστε σοβαρός και αξιόπιστος έμπορος και τους πελάτες σας όταν αγοράζουν ένα μηχάνημα δεν κάνετε την επόμενη ημέρα πως δεν τους γνωρίζετε αλλά τους προσφέρετε την πάσα βοήθεια(ενημέρωση,εκμάθηση,πληροφορίες περί νομοθεσίας κ.τ.λ.)λέτε εδώ ότι σε συνομιλία σας με αρμόδιο του υπουργείου πολιτισμού σας είπαν ότι ναι μεν δηλώνονται οι ανιχνευτές αλλά ελάχιστοι από αυτούς που δηλώνουν ανιχνευτές, ζητούν την άδεια χρήσης ανιχνευτή.
Έτσι εκ προοιμίου φαίνονται όλοι οι χρυσοθήρες ως παράνομοι.Και δεν είπες κύριε Κυρίτση στον ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΗΦΗΝΑ ότι πως να δηλώσουν για άδειες όταν οι ώρες που τους επιτρέπετε δεν μπορεί να πάει σχεδόν κανείς?και σας ρωτάω γιατί προσπαθώ να καταλάβω ποίος μας δουλεύει ψιλό γαζί που λένε?το υπουργείο?εσείς μαζί με το υπουργείο άθελα σας,και οι δύο μαζί συνειδητά?(ρητορικό αυτό)γιατί πριν από λίγο έμαθα από το μέλος Myrmidonas ότι επιτρέπεται να ψάχνεις στην παραλία μόνο τις καθημερινές από 8 έως 15:00 και όχι Σαββατοκύρικα και τα έπαιξα γιατί κύριε Κυρίτση την ώρα εκείνη ο κόσμος όλος δουλεύει και μόνο κάποια απογεύματα μπορεί να πάει και σίγουρα τα Σαββατοκύριακα που κάθεται και όχι τίποτα άλλο αλλά πώς μπαίνεις στο σάιτ έχεις μεγάλη καταχώρηση και προτρέπεις τον κόσμο να βγάζει άδειες που από την μία καλά κάνεις αλλά από την άλλη φαίνεται σαν δούλεμα με τις συνθήκες που δίνουν τις άδειες οι καρεκλοκένταυροι του υπουργείου?ότι έγραψα εδώ κύριε Κυρίτση δεν στρέφεται εναντίων σας αλλά το έγραψα γιατί ειλικρινά έχω φιλοκουφαθεί και απορώ γιατί κάποιος να πάει να βγάλει άδεια που ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ στο υπουργείο έχει μάλιστα και την απορία γιατί δεν βγάζουν οι κάτοχοι ανιχνευτών άδειες.Αναφορικά με τις ώρες που δίνεται η άδεια, συμφωνω ότι δεν επιτρέπουν στον όποιο εργαζόμενο, να κάνει το χόμπι του.
Η ενημέρωση - πρόσκληση μου την οποία παραθέτετε, γράφηκε όταν βγήκε αυτή η είδηση με την τροποποίηση του νόμου. Μέχρι τότε κανείς δεν γνώριζε ότι δίνονται άδειες, ούτε εγω είχα πάρει,
έτσι απλά, κανείς μας δεν γνώριζε τότε και τους όρους των αδειών.Εάν θέλετε να καλυτερέψει αυτό, θα χρειαστεί η φωνή όλων μας, και όχι του Κυρίτση ή του Αστέρη. Απευθυνόμενοι στο Υπουργείο μέσω φορέα εκπροσώπησης μας για υποβολή προτάσεων μας,
και όχι με ταμπέλες και χαρακτηρισμούς προς τους υπαλλήλους.
Ταμπέλες και χαρακτηρισμούς μας βάζουν και απο την πλευρά τους.
Καιρός είναι ΕΜΕΙΣ να κάνουμε τη διαφορά, πολιτισμένες, επίσημες και νόμιμες προτάσεις για το χόμπι μαςΙστοσελίδα: http://www.anixneytes-kyritsis.gr Facebook: https://www.facebook.com/kyritsis.detectors
-
Καταρχήν φίλε μου ο κάθε υπάλληλος πιστεύω ότι έχει κάποια υπευθυνότητα. Στο αν επιτρέπεται η όχι τα Σαββατοκύριακα δεν είναι θέμα υπαλλήλου αλλά ΝΟΜΟΣ του Κράτους ο οποίος απορρέει με σχετική γνωμοδότηση του Υπουργείου. Εδώ οι αρχαιολογικές εφορίες δε διαθέτουν προσωπικό για τη πλήρη οργάνωση, θα διαθέσουν για ελέγχους Σαββατοκύριακα? Ποιος είναι εκείνος ο χρήσης που διαθέτει άδεια χρήσης και έχει έρθει υπάλληλος για έλεγχο? Μόνο η αστυνομία και μετά από τυχόν καταγγελία. Οπότε μη τα βάζουμε με τους υπαλλήλους. Σήμερα είχα τηλεφωνική επικοινωνία με το Υπουργείο Πολιτισμού για τη πορεία της αίτησης μου που είχα υποβάλλει τον Απρίλιο. Ζήτησα τον κ. Κουτσοθανάση, αλλά πλέον δεν είναι στο συγκεκριμένο τμήμα. Λόγο φόρτο εργασίας η υπεύθυνη υπάλληλος δε μπορούσε να με εξυπηρετήσει εκείνη τη στιγμή . Μου ζήτησε τα στοιχεία μου και μου απάντησε ότι θα με ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν την ίδια μέρα για τη πορεία της αίτησή μου. Όντως κατά τις 14:00 με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε με ικανοποιητική απάντηση και έχει γίνει θετική γνωμοδότηση από την εφορία εναλίων για την αίτηση της αδείας μου .Ναι μεν έχουν παρέλθει 3 μήνες από τη μέρα που την υπέβαλλα την (σε ηλεκτρονική μορφή e-mail) αλλά καθυστέρηση οφείλεται στο ότι ή συγκεκριμένη υπηρεσία έχει να ασχοληθεί με όλη την Ελλάδα. Αυτό αφορά όμως μόνο παραλίες.
Δε μπορώ να πω ότι.. Δεν ήταν ευγενικοί …δεν ήταν εξυπηρετικοί και ήταν αδιάφοροι. Κατά την άποψή μου χρειάζεται υπομονή, και λίγο ψάξιμο στην υποβολή εγγράφων-τοπογραφικών. Θέλει συγκεκριμένα πράγματα με σαφήνεια και λίγο ψάξιμο για το ποιες περιοχές έχουν χαρακτηριστεί ως αρχαιολογικοί χώροι.
Επισημαίνω ότι την αίτηση την έχω υποβάλλει σε ηλεκτρονική μορφή απ ευθείας στο Υπ. Πολιτισμού. Όταν η αίτηση αδείας αφορά περιοχές ορεινές-χωριά- κτλ , τότε η αίτηση υποβάλλεται στην τοπική εφορία αρχαιοτήτων , η οποία γνωμοδοτεί θετικά ή αρνητικά για την άδεια στο Υπ. Πολιτισμού. Σ αυτή τη περίπτωση έχουμε την άδεια χρήσης ποιο σύντομα.
Είμαι υπέρ της αδείας . Δε μπορώ να πω ότι υπάρχει κάτι αρνητικό στο να έχουμε στη διάθεσή μας μια άδεια η οποία δε στοιχίζει απολύτως τίποτα. Ορισμένα παπαγαλάκια μιλάνε ότι είμαστε στόχος της κάθε τοπικής εφορίας .
Λάθος κατά την άποψή μου. Φυσικά ο καθένας πράττει όπως εκείνος θέλει.
Κάθε φορά ενημερώνω που θα δραστηριοποιούμε ενημερώνοντας την αρχαιολογία , αλλά και το κατά τόπους τις Αστυνομικές αρχές. Ποτέ δεν είχε πρόβλημα σε έλεγχο που έχω υποστεί.Ποιος είναι εκείνος ο χρήσης που διαθέτει άδεια χρήσης και έχει έρθει υπάλληλος για έλεγχο?
Καλησπέρα φίλοι και φίλες .Εγώ είμαι αυτός ο χρήστης.
Συνολικά έχουμε πάει για έρευνα 3 φορές και τις 3 μαζί με τον υπάλληλο!!! -
Καλησπερα και απο εμενα, εγω κατεθεσα σε δυο εφοριες αιτιση για παραλιες και τις ελαβα και τις δυο την προηγουμενη εβδομαδα μετα απο 2μιση μηνες και με αρκετα τηλεφωνα και χωρις να νιωθω ενοχες ή καπως περιεργα γι αυτο που ζηταω σαν κατι εντελως φυσιολογικο μιας και στο εξωτερικο ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα, και φυσικα ηταν ολοι τους πολυ ευγενικοι και στις εφοριες και στο υπουργειο και στην εναλιων, αν καποιος χρειαστει βοηθεια μπορει να μου στειλει μηνυμα.
-
Ποιος είναι εκείνος ο χρήσης που διαθέτει άδεια χρήσης και έχει έρθει υπάλληλος για έλεγχο?
Καλησπέρα φίλοι και φίλες .Εγώ είμαι αυτός ο χρήστης.
Συνολικά έχουμε πάει για έρευνα 3 φορές και τις 3 μαζί με τον υπάλληλο!!!Ίσως έτυχες σε αργόσχολους υπαλλήλους της τοπική εφορίας. Και στις τρείς έρευνες είχε παραστεί υπάλληλος ? Σε παραλία ή σε χερσαία περιοχή? Στη δικιά μου περίπτωση ποτέ δεν έχει έρθει κανείς. Δε χρειάστηκε ποτέ να τους ειδοποιήσω 3 η 5 μέρες πριν ξεκινήσω την έρευνα. Απλά δες τα συνημμένα πως ακριβώς ενεργώ .Για ευνόητους λόγους έσβησα τα στοιχεία μου όπως και στο πινάκα έβαλα ερωτηματικό (?) Στην αρχή όταν τα υπέβαλλα (και κάθε φορά υποβάλλω αν 20 μέρες περίπου) ήταν λίγο αρνητική η υπεύθυνη υπάλληλος. Της επισήμανα ότι εγώ έχω ΜΟΝΟ την υποχρέωση να τους ενημερώνω κι ότι ο σχετικός νόμος δεν αναφέρει αν θα είναι προφορικά ή γραπτώς. Έκτοτε δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μη νομίζει κάποιος ότι μεταβαίνω κάθε φορά στην εφορία. Με ένα απλό FAX έχουν την ενημέρωσή μου.
-
Ίσως έτυχες σε αργόσχολους υπαλλήλους της τοπική εφορίας. Και στις τρείς έρευνες είχε παραστεί υπάλληλος ? Σε παραλία ή σε χερσαία περιοχή? Στη δικιά μου περίπτωση ποτέ δεν έχει έρθει κανείς. Δε χρειάστηκε ποτέ να τους ειδοποιήσω 3 η 5 μέρες πριν ξεκινήσω την έρευνα. Απλά δες τα συνημμένα πως ακριβώς ενεργώ .Για ευνόητους λόγους έσβησα τα στοιχεία μου όπως και στο πινάκα έβαλα ερωτηματικό (?) Στην αρχή όταν τα υπέβαλλα (και κάθε φορά υποβάλλω αν 20 μέρες περίπου) ήταν λίγο αρνητική η υπεύθυνη υπάλληλος. Της επισήμανα ότι εγώ έχω ΜΟΝΟ την υποχρέωση να τους ενημερώνω κι ότι ο σχετικός νόμος δεν αναφέρει αν θα είναι προφορικά ή γραπτώς. Έκτοτε δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μη νομίζει κάποιος ότι μεταβαίνω κάθε φορά στην εφορία. Με ένα απλό FAX έχουν την ενημέρωσή μου.
Πολύ σωστός και πολύ έξυπνο.
-
Ίσως έτυχες σε αργόσχολους υπαλλήλους της τοπική εφορίας. Και στις τρείς έρευνες είχε παραστεί υπάλληλος ? Σε παραλία ή σε χερσαία περιοχή? Στη δικιά μου περίπτωση ποτέ δεν έχει έρθει κανείς. Δε χρειάστηκε ποτέ να τους ειδοποιήσω 3 η 5 μέρες πριν ξεκινήσω την έρευνα. Απλά δες τα συνημμένα πως ακριβώς ενεργώ .Για ευνόητους λόγους έσβησα τα στοιχεία μου όπως και στο πινάκα έβαλα ερωτηματικό (?) Στην αρχή όταν τα υπέβαλλα (και κάθε φορά υποβάλλω αν 20 μέρες περίπου) ήταν λίγο αρνητική η υπεύθυνη υπάλληλος. Της επισήμανα ότι εγώ έχω ΜΟΝΟ την υποχρέωση να τους ενημερώνω κι ότι ο σχετικός νόμος δεν αναφέρει αν θα είναι προφορικά ή γραπτώς. Έκτοτε δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μη νομίζει κάποιος ότι μεταβαίνω κάθε φορά στην εφορία. Με ένα απλό FAX έχουν την ενημέρωσή μου.
"Ίσως έτυχες σε αργόσχολους υπαλλήλους της τοπική εφορίας. Και στις τρείς έρευνες είχε παραστεί υπάλληλος ? Σε παραλία ή σε χερσαία περιοχή?"
Γεια σας και πάλι.Ναι και στις 3 σε παραλία.
βασικά αυτό έγινε με δικιά μας παρότρυνση και ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίστουμε με τους αρμόδιους υπαλλήλους και να τους δείξουμε τι ακρηβώς κάνουμε.