Εγώ παιδιά δεν έσκαψα ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:36_2_35::36_2_35:
-
Γκαλοπ για σκαψιματα !!!!
Εγώ προσωπικά εστιάζω στις μικρές. Αυτές είναι οι πιο σημαντικές τα βάλανε για να τα πάρουν. Τα βάλαν χωρίς να αφησουν ίχνη μεγάλου σκάμματος. Μέχρι ένα μέτρο βάθος κάτι θα πρέπει να πάρεις πραγματα ή κολαουζα. Η γνώμη μου είναι ότι όλες οι ατομικές αποκρύψεις είναι περίπου βαλμένα στο ένα μέτρο. Αν προκειται για άλλου είδους απόκρυψη παίρνεις κάτι (κολαουζο) και συνεχίζεις. Αν καταφέρεις και ερμηνεύσεις σωστά σκάβεις 1μ ξεταπώνεις και είσαι μέσα. Αν ήταν ο καπετάνιος μάγκας ξεταπώνεις και παίρνεις τα αρ….. μου. Τα έχω πάρει πολλές φορές τα τελευταία.... χαχαχαχα......
-
@gpr:
Εγώ προσωπικά εστιάζω στις μικρές. Αυτές είναι οι πιο σημαντικές τα βάλανε για να τα πάρουν. Τα βάλαν χωρίς να αφησουν ίχνη μεγάλου σκάμματος. Μέχρι ένα μέτρο βάθος κάτι θα πρέπει να πάρεις πραγματα ή κολαουζα. Η γνώμη μου είναι ότι όλες οι ατομικές αποκρύψεις είναι περίπου βαλμένα στο ένα μέτρο. Αν προκειται για άλλου είδους απόκρυψη παίρνεις κάτι (κολαουζο) και συνεχίζεις. Αν καταφέρεις και ερμηνεύσεις σωστά σκάβεις 1μ ξεταπώνεις και είσαι μέσα. Αν ήταν ο καπετάνιος μάγκας ξεταπώνεις και παίρνεις τα αρ….. μου. Τα έχω πάρει πολλές φορές τα τελευταία.... χαχαχαχα......
μια χαρα σε βρισκω. keep going
-
k αν ισε στο ενα μετρο κ το τοπικο βαραι ακομα???το αφινισ?γιαυτο μαζι με το μιχανιμα πρεπι να δινουν δορο κασμα φτιαρι.κ διο αλβανουσ..
αν βαράει ακόμα το τοπικό ετοιμάσου να μπεις από το παράθυρο ή το φωταγωγό την έχασες την είσοδο μικρό το κακό και καλύτερα που να ξεπαγιδεύεις. Πρέπει να έχεις και το νου σου όμως μη βρεις τίποτα που δεν κάνει να το βρείς γιατί είναι πολύ πάλιο(πραγμα).
-
@VAN:
χωρις γαντια και επιγονατιδες ο δασκαλος δεν παει ουτε παραλια. μεγαλη εχω φτασει εως 2 και 50 μετρα. εγω κι ακομη ενας. για μικρες πανω απο 4.000 χιλ.
Τις τρύπες τις κλείνεις μετά ;;;;;;…..... ή τις αφήνεις ανοιχτές μπας και πέσεις κανένας χριστιανός και από το μπινελίκι...... ξεβατιστεί και γίνει μωαμεθανός ....... χαχαχαχαχαχαχα
-
@wolf:
Τις τρύπες τις κλείνεις μετά ;;;;;;…..... ή τις αφήνεις ανοιχτές μπας και πέσεις κανένας χριστιανός και από το μπινελίκι...... ξεβατιστεί και γίνει μωαμεθανός ....... χαχαχαχαχαχαχα
αποπ αυτες πανω 3500 χιλ. τις εχω κλεισει. στις υπολοιπες ειχα κουραστει. βεβαια ξαναπερναω απο εκει και δεν φαινεται τιποτα.
-
και μερικες φωτο
Μπορεις να μου πεις στην τελευταια φωτο τι σας εδειξε το μηχανημα και κατεβήκατε τοσο κατω , ποιο ηταν το μηχανημα και επισης αν βρηκατε εκει κατω αυτό που σας εδειξε ότι υπαρχει πχ σιδερένιος ογκος , για να βγαζουμε και κανα συμπερασμα οσο αναφορα τα μηχανήματα στο τι δειχνουν και στο τι βρίσκουμε μετα το σκαψιμο !
-
Φίλε βενζινα καλημέρα στο χώρο πήγαμε με τα σημαδια και ραβδοσκοπικα το σκαναραμε με
μαγνητομετρο το οποίο μας έδειξε ότι υπήρχαν κάποιες ανωμαλίες τις οποίες τις βρήκαμε.Δεν είναι μόνο αυτό που βλέπεις είναι ένα τουνελ 7 ,8 μέτρων και αυτή μια τρυπα για να βγάζουμε τα μπάζα βρήκαμε κενά βρήκαμε κάποια στοιχεία βρήκαμε κάρβουνα αλλά άκρη δε βγηκε -
Ρε φιλαράκι για πιο μηχάνημα μιλάς στα 4 στα 5 στα 20 μετρα
Θα μου πεις τωρα τι κανείς κει κάτω, δηλαδή άμα βρεις σκαλοπάτια,
μπαζωμενο,αντικείμενα θα τα αφήσεις,δε νομιζω
Όσο αφορά τα αλλά και βέβαια δε σκαβεις ραβδοσκοπικα αλλά μόνο με ένδειξη από μηχάνημα
και φυσικά τις περισσότερες έχω βγάλει έτσι αντικείμενο