Γιατι ρε ληκε τετιες μερες
Με τρομαζεις
-
Ερχετε η καταστροφη ,,,
Τσιπρα για να φυγει η χολερα πασοκ νεα δημοκρατια τα λαμογια που τα πουλησανε ολα και τορα φοβηριζουν τον κοσμο (ουστ)
Φίλε να ξέρεις ενα πράγμα : Πως όλοι αυτοί που ειναι στην Βουλή , έχουν ΕΞΩ αφεντικά , και όλοι τους ειναι εβραϊκής καταγωγής . Τωρα το σύστημα στιριζει και θέλει τον συριζα . Να ξέρεις και κάτι ακόμα : πως όλοι αυτοί ανοίκουν στην ΛΕΣΧΗ ΜΠΗΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ , και πως απο εκεί παίρνουν και εκτελούν τις εντολές τους εδώ στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ .
-
Ερχετε η καταστροφη ,,,
Ολοι το ιδιο είναι με διαφορετικες ετικέτες. Θα πεφτει ΧΑ συννεφο εως οτου μας εγκαταλειψουν οι κοπριτες γιατι αυτή τη στιγμη πασχουμε από Ελληνες και όχι από προδοτες.
Ερχεται ο αθεος να κυβερνησει χωρα που αποτελείται στη συντριπτικη πλοιψηφια από Χριστιανούς ορθοδοξους.
Ξερετε τι σημαινει αυτό; Tο εχουν αναλογισθεί αυτό εκεινοι που θα τον ψηφισουν;
To χειροτερο για τον ανθρωπο λεγανε οι αρχαιοι φιλοσοφοι είναι να είναι άθεος -
Ερχετε η καταστροφη ,,,
Ολοι το ιδιο είναι με διαφορετικες ετικέτες. Θα πεφτει ΧΑ συννεφο εως οτου μας εγκαταλειψουν οι κοπριτες γιατι αυτή τη στιγμη πασχουμε από Ελληνες και όχι από προδοτες.
Ερχεται ο αθεος να κυβερνησει χωρα που αποτελείται στη συντριπτικη πλοιψηφια από Χριστιανούς ορθοδοξους.
To χειροτερο για τον ανθρωπο λεγανε οι αρχαιοι φιλοσοφοι είναι να είναι άθεοςΆρα μη θανόντες τώ δοκείν ζώμεν μόνον,
Έλληνες άνδρες, συμφορά πεπτωκότες
όνειρον εικάζοντες είναι τόν βίον;
ή ζώμεν ημείς, τού βίου τεθνηκότος; -
Ερχετε η καταστροφη ,,,
To χειροτερο για τον ανθρωπο λεγανε οι αρχαιοι φιλοσοφοι είναι να είναι άθεοςΟι μισοι ειναι αθεοι και οι αλλοι μισοι μασωνοι και τι σημαινει αυτο?
Δεν πρεπει με καποιο τροπο να σταματησει το πλιατσικο στις ζωες μας,
και να δοκιμαστει και καποιος αλλος μηπως και κανει το ενα δεκατο απο οτι λεει? -
Ερχετε η καταστροφη ,,,
****[h=2][/h] @perseas
Τι σου φταινε οι Αθεοι….επρεπε να σου φταινε οι Χριστιανοι που τους ψηφιζουν...
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Ερχετε η καταστροφη ,,,
Oπως τους δωσαμε δυναμη ετσι θα τους την παρουμε.Και επειδη η νεα ταξη συνθλιβει,καλυτερα να με συνθλιψει ορθιο απεναντι τους με οπλο στο χερι,παρα γονατιστο με τα παντελονια κατεβασμενα.
Σεβαστή η άποψή σου , αλλά πως θα τους πάρουμε την δύναμη , που στο ΕΓΓΥΣ - ΜΕΛΛΟΝ δεν θα είσαι π.χ ο Νίκος , αλλά ο αριθμός Α.Μ.Κ.Α. σου ,( δηλαδή μια ηλεκτρονική συσκευή , που εχει και ΟΝ και OFF ) . Απο την στιγμή που ο άνθρωπος εχει ξεχάσει τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ του , και για θεό του εχει το χρήμα , έλα και πες μου τωρα , οτι ο άνθρωπος ήρθε σΒ΄αυτον τον κόσμο να μην εχει να φάει , να ψωφισει η κατσίκα του γείτονα , να Ξεφτιλίζετε η ανθρώπινη αξιοπρέπεια , να κοιμάται στα παγκάκια , κ.τ.λ κ.τ.λ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ήρθε στην γη , και είπε λίγα όπως ( αγαπάτε αλλήλους ) …..............Άποψή μου . Φιλικά και Καλή Χρονιά .
-
Ερχετε η καταστροφη ,,,
Σεβαστή η άποψή σου , αλλά πως θα τους πάρουμε την δύναμη , που στο ΕΓΓΥΣ - ΜΕΛΛΟΝ δεν θα είσαι π.χ ο Νίκος , αλλά ο αριθμός Α.Μ.Κ.Α. σου ,( δηλαδή μια ηλεκτρονική συσκευή , που εχει και ΟΝ και OFF ) . Απο την στιγμή που ο άνθρωπος εχει ξεχάσει τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ του , και για θεό του εχει το χρήμα , έλα και πες μου τωρα , οτι ο άνθρωπος ήρθε σΒ΄αυτον τον κόσμο να μην εχει να φάει , να ψωφισει η κατσίκα του γείτονα , να Ξεφτιλίζετε η ανθρώπινη αξιοπρέπεια , να κοιμάται στα παγκάκια , κ.τ.λ κ.τ.λ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ήρθε στην γη , και είπε λίγα όπως ( αγαπάτε αλλήλους ) …..............Άποψή μου . Φιλικά και Καλή Χρονιά .
the money kil peapl. https://www.youtube.com/watch?v=rkRIbUT6u7Q
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Ερχετε η καταστροφη ,,,
Οι μισοι ειναι αθεοι και οι αλλοι μισοι μασωνοι και τι σημαινει αυτο?
Δεν πρεπει με καποιο τροπο να σταματησει το πλιατσικο στις ζωες μας,
και να δοκιμαστει και καποιος αλλος μηπως και κανει το ενα δεκατο απο οτι λεει?Το θεμα είναι ότι αυτό που λεει ο κοσμος "να δουμε και αυτόν" εδώ είναι η καταστροφή μας γιατι περα της αθειας εχει εκφρασει την αποψη του και με το ζητημα της Μακεδονιας και δηλωσε επισης ότι θα δωσει το δικαιωμα ψηφου σε ολους τους λαθρομετανάστες. Οποτε καταλαβαίνετε ποιοι θα καθοριζουν την Ελληνικη κυβερνηση μετα από αυτο
****[h=2][/h] @perseas
Τι σου φταινε οι Αθεοι….επρεπε να σου φταινε οι Χριστιανοι που τους ψηφιζουν...
Σαν να εχεις δικιο μου φαινεται.
-
Ερχετε η καταστροφη ,,,
τη λετε ρε παιδια ,το καναμε πολιτηκο το θεμα ,,,δεν θελο να πο πολλα ,,οτι ειχα να πο το ηπα ,,,γογος ,,,εισε σηντοπιτης μου ,,,μπορης να με βρης αν εχεις θεμα ,,,γενικα ,,μπορω να σου λισω τα παντα ,,,
Σε συμπαθυσα . Σενιορ Ανδρονικε. Αλλα καπου θελω να σε ενωχλο με ληγω χιουμορ . νομηζω μου το Επητρεπης. ευχαριστο. λυνεις κα τα κορδονια στα παπουτσα σου.???? Η βαριεσε και με κουταλα σπροχνεις το ποδι μεσα στο παπουτσι??? ΛΥΝΕΙΣ το ΚΑΘΕ ΤΗ Με συνεργασια των απο ΠΑΝΟ
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια