Aν ομως κι αυτος αφησει αφορολογητους καναλαρχες,εργολαβους,λαθρεμπορους καυσιμων και ολα τα γνωστα λαμογια που λυμενονται τη χωρα με τις ευλογιες των πολιτικων τους τεκνων,και δεν κατεβασει στο 20% τη φορολογια στον απλο επαγγελματια τοτε πραγματι μας περιμενει καταστροφη.
-
Ερχετε η καταστροφη ,,,
Εχω να πω με σιγουρια οτι - Το καλυτερο δοκιμαστηριο για ολα…..τα μεταλα ειναι ο Ελληνικος λαος,δεν βαρεθηκαμε τις δοκιμες? Αυτο το βιολι παιζεται χρονια τωρα, φυγε εσυ που εισαι κακος να ερθω εγω που ειμαι καλος και αγαπω τους Ελληνες να τους γλυτωσω απο σενα τον κακο κ.λ.π κ.λ.π -λεει μια σοφη παροιμια =Οποιος καλα καθεται και ποιο καλα γυρευει,ο διαολος του κολου του κουκια του μαγειρευει=.
-
Ερχετε η καταστροφη ,,,
Έχω δει μαστόρια που να κατηγορούνε τον προηγούμενο μάστορα επειδή δεν μπορούν αυτοί τώρα να κάνουν εύκολα την δουλειά τους.Αλλά μάστορα που να κατηγορά τον επόμενο που θα έρθει να φτιάξει κάτι δεν έχω ξαναδεί.Αυτό συμβαίνει τώρα.Όλοι κατηγορούν τον Τσίπρα κι ας μην έχει κυβερνήσει ακόμη.Άσε να έρθει κι αυτός στην εξουσία και θα δούμε τι θα γίνει.Τώρα δηλαδή με αυτούς που κυβερνάνε μήπως περνάμε καλά;Όποιος περνάει καλά ας τους ψηφίσει.
Περνανε καλα οι βολεμενοι του συστηματος. και αρκετα οι δημοσιοι υπαληλοι, που αμειβονται δυσαναλογα απο αυτα που προσφερουν. τουλαχιστον οι περισσοτεροι.
οι υπολοιποι υποφερουν. και σηκωνουν ολα τα βαρη.
δεν ξερω αν θα τα καταφερει ο τσιπρας , αλλα στην ουσια δεν χανουμε και τιποτα. Για μενα τουλαχιστον.
-
Ερχετε η καταστροφη ,,,
Περνανε καλα οι βολεμενοι του συστηματος. και αρκετα οι δημοσιοι υπαληλοι, που αμειβονται δυσαναλογα απο αυτα που προσφερουν. τουλαχιστον οι περισσοτεροι.
δεν ξερω αν θα τα καταφερει ο τσιπρας , αλλα στην ουσια δεν χανουμε και τιποτα. Για μενα τουλαχιστον.
Η ΕΛΛΑΔΑ ειταν ενα αμπελη. του Καραμανλη. ΜΗτσοτακη.Παπαντρεου. Και Επειναν το κρασακι του λαου. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ισως κατη προσφερη. με το δινατο λογο του Τολαχηστον. . Τετιους Λογους Θημαμε Απο Αλους οπου τορα Σωπενουν.–-- Λεβεντης.
Η , αυτος πως τον λεγαν οπου εκατσε το περιστερι στο κεφαλη του. Μαλον Πειγε να του ρειξη καμια κοτσουλια. καρατζαφερης αν θημαμε. Μηπος κανας κοντος Γιωρικας με μαυρο μουστακι μας χρειαζετε. ??η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Ερχετε η καταστροφη ,,,
αυτο που βλεπω εγω φιλοι μου, ειναι τον τσιπρα να πιανει λιγο κατω απο 30 %.
να μην πιανουν 3 % ανεξαρτιτοι και κουβελης.
δεν θα πηγαινει κανενας με τον τσιπρα για συνκυβερνιση μιας και χρειαζετε 35 + %.
επαναλαμβανομενες εκλογες ως οτου να περασει ελαχιστα η νδ και ολοι οι λυποι, πλην χ.α. ντου μαζι της (ποταμι, πασοκ, κλπ.και τα λογια τους μετα το νεο μνυμονιο, ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ ΧΟΡΑ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΕΚΛΩΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΙΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
περαστικα μας.
καλη χρονια να εχουμε!!!! -
Ερχετε η καταστροφη ,,,
τρεφεται αυταπατες οτι μπορει κατι να αλλαξει σ αυτη τη χωρα
μονο με ριζικες ανατροπες αλλαζει αυτη η κατασταση και αυτο
δε μπορει να το κανει καποιος απο αυτους
Παντως οπως και να χει πισσα και πουπουλα για τους κυβερνωντες
αυτα τα δυο υποκειμενα δε πρεπει να πανε μονο σπιτι τους αλλα με
καποιο τροπο πρεπει να τιμωρηθουν για το κακο που εκαναν στην
Ελληνικη κοινωνια -
Ερχετε η καταστροφη ,,,
Γιάννη, ξέρεις πού πήγε ο μισθός του δημοσίου υπαλλήλου? Ελάχιστοι από τους δημόσιους περνάνε καλά πλέον. Για σκέψου έναν καθηγητή που φεύγει από την Αθήνα για να πάει στον Έβρο, ή στα Δωδεκάνησα με 780 ευρώ? Τί να του μείνουν του ανθρώπου. Να πληρώνει το ενοίκιο για το σπίτι για την οικογένειά του που παραμένει στην Αθήνα, να πληρώνει ενοίκο για καινούριο σπίτι να μείνει αυτός, να πληρώνει μεταφορικά έξοδα για να πηγαινοέρχεται για να βλέπει την οικογένεια, χώρια τα τρέχοντα έξοδα για να ζήσει εκεί που δουλεύει. Ουσιαστικά μπαίνει μέσα άπατα. Απλά τον αναγκάζουν να πηγαίνει για να μαζεύει προυπηρεσία. Πολύ χάλι μιλάμε, σκέτη ομηρία.
-
Ερχετε η καταστροφη ,,,
τρεφεται αυταπατες οτι μπορει κατι να αλλαξει σ αυτη τη χωρα
μονο με ριζικες ανατροπες αλλαζει αυτη η κατασταση και αυτο
δε μπορει να το κανει καποιος απο αυτους
Παντως οπως και να χει πισσα και πουπουλα για τους κυβερνωντες
αυτα τα δυο υποκειμενα δε πρεπει να πανε μονο σπιτι τους αλλα με
καποιο τροπο πρεπει να τιμωρηθουν για το κακο που εκαναν στην
Ελληνικη κοινωνιαεκει πρεπει να πανε με πιτζαμουλες,για τον Μπενυ θα φτιαξουν απο ιστιο
-
Ερχετε η καταστροφη ,,,
Γιάννη, ξέρεις πού πήγε ο μισθός του δημοσίου υπαλλήλου? Ελάχιστοι από τους δημόσιους περνάνε καλά πλέον. Για σκέψου έναν καθηγητή που φεύγει από την Αθήνα για να πάει στον Έβρο, ή στα Δωδεκάνησα με 780 ευρώ? Τί να του μείνουν του ανθρώπου. Να πληρώνει το ενοίκιο για το σπίτι για την οικογένειά του που παραμένει στην Αθήνα, να πληρώνει ενοίκο για καινούριο σπίτι να μείνει αυτός, να πληρώνει μεταφορικά έξοδα για να πηγαινοέρχεται για να βλέπει την οικογένεια, χώρια τα τρέχοντα έξοδα για να ζήσει εκεί που δουλεύει. Ουσιαστικά μπαίνει μέσα άπατα. Απλά τον αναγκάζουν να πηγαίνει για να μαζεύει προυπηρεσία. Πολύ χάλι μιλάμε, σκέτη ομηρία.
Σε αυτο που αναφερεις σιγουρα εχεις δικιο. υπαρχουν και εξαιρεσεις.
αλλα υπαρχουν τελωνειακοι εφοριακοι, που εκτος μισθου περνουν και μιζες. υπαληλοι υπουργειων πολεοδομιας,
νομαρχιες ,υπαληλοι του δημου[δεν αναφερομαι σε αυτους που κανουν την βρωμικη δουλεια} αλλα σε αυτους που εχουν μπει σαν υπαληλοι καθαριοτητας και ειναι στα γραφεια. ο δημος θεσσαλονικης ειχει πανω απο 5000 και ζητημα 1000 να ειναι στην καθαριοτητα,της πολης. δεη δικαστικοι γιατροι με φακελακια και τοσοι αλλοι. -
Ερχετε η καταστροφη ,,,
ρε παιδια το προβλημα δεν ειμαστε εμεις ουτε ποιος επαιρνε τα περισσοτερα ολοι
ειμαστε πιονια ενος παιχνιδιου που παιζεται τα τελευταια 40 χρονια.
Στην πλατη μας γινοταν ολη αυτη η σκευωρια, κανεις μας οσα και να παιρνε δε τα
κλεψε του τα δωσανε για να μπορουν να συνεχισουν το παιχνιδι τους.
Ολοι εμεις που φτιαξαμε μια επιχειρηση κακο καναμε.
Γι αυτο σας λεω εστω και τωρα μην του δωσουμε την χαρα να νομιζουν οτι οι
μαλακες ευημερουν ακομη σ αυτη την χωρα -
Ερχετε η καταστροφη ,,,
Εχεται καταλαβει οτι ζουμε στην Ελλαδα?
Η ρεμουλα και ολο το συρφετο δεν εχει φυγει απο εδω , ειναι εδω ενωμενο δυνατο.
Ο Τσιπρας δεν προκειται να βγει και υποτευομαι οτι κανεις δεν θα βγαλει αυτοδυναμια ουτε και συνεργασιες θα μπορεσουν να γινουν και θα ξαναπαμε σε εκλογες.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Ερχετε η καταστροφη ,,,
φιλοι συναδερφοι ,,,,κοιτατε τη θα σας πω οχι τιποτα αλο ,,μην μου πητε πος δεν σας το ηπα ,,,,,,η καιναουργια κηβερνηση θα ειναι του ,,τσιπρα ,,,εγω παπαδοπουλο ειμαι ,,,,,,,,τσηπρας με αλους ,,,,λοιπον ,,μεχρι το πασχα,,,σε καποια στηγμη ,θα γινη σταση πληρομον ,,,,η ελλαδα θα βγη απο το ευρω ,,,,η κηβερνηση αυτην ,,,θα πεση μεχρη τον οκτωμβιο ,,,,μετα ,,θα πεση πολυ πεινα ,,,,η ελλαδα στο ελεος ,,,θα γινη μεγαλη σηραξη με την τουρκια ,,,μην μου πητε πος δεν σας τα ηπα ,,,να μηνη το ποστ μου να το εχουμε ,,,αλα πιος θα το δωση σημασια τοτε ,,,αφηστετα ,,,
Οι αναθυμιάσεις και μόνο,κάποιων υλικών,προκαλούν ενίοτε ανεπανόρθωτες εγκεφαλικές βλάβες.