καλημερα ανδρονικε οποτε μπορεις για ριξε μια ματια
-Νικος Αγρινιο-
-
Οτι δεν λινετε κοβετε ,ολα,
filoi moy ειμαι πολυ κουρασμενος ,,,με τους περισοτερους μηλησα στο τηλ ,,,,,,,,ΒΕΝΤΖΙΝΑ,,,,εσενα για να σου απαντησω ,,θελο προτα να μου πης αν ξερης καπιον εκει στα γιανενα ,που να ειναι κατι ,,,σαν πρακτηκος ,,,,,,να με κιταξη λιγο την μεση μου εχω κατι μικροπροβληματα ,,,,,,,,,,,περιμενω και την απαντηση σου την εχω ετημη ,,,,,,,,,,,,,,ΓΕΡΑΚΙ,,,,σου τα ηπα στο τηλ ,,,ΙΟΑΝΝΗς 59,,εισε σε λαθος σημειο ,,δεν εχει εκει τιποτα ,,,λαθος σημιο μου λεει ,,,,,,,,,,,,,,,,,ΚΟΣΜΑ ,ΣΟΥ ΤΑ ΗΠΑ ΣΤΟ ΤΗΛ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΦΑΝΗς ΣΟΥ ΤΑ ΗΠΑ ΣΤΟ ΤΗΛ,,,,,,,ΠΕΡΣΕΑ ,και σε εσενα σου τα ηπα στο τηλ ,,,και με το παραπανω ,,,και γραψε σχολιο ,,,πχ,,στη φωτο με το νερο ,,,σου ηπα τη εχει απο πανω πιο περα λιγο ,,,κτλ ,,,οπος και στης αλες ,,κτλ ,,,,,,,,,,,,,,,ΤΕΟ,,,στην προτη φωτο ,,,,,,δεν ειναι μεσα στον κικλο ,,οπος βλεπουμε την φωτο επικεντροσου ,,,αριστερα τοσο αριστερα ,που δεν φενετε ουτε στην ολοι φωτο ,,,,,στην 2,φωτο εχει παλια ,,,,οπος και στην 3 φωτο ,,,αλα οπος φαινετε η φωτο ,,,ειναι πιο πανω ακομα ,,πιο ψηλα δηλαδη ,,,πρεπη να εχει και πηγη ,,,πρεπη νομιζω δεν ηδα κι τοσο καλα ,,,,γιαφτο λεω νομιζω ,,,,,,ΑΛΑ 2 ΜΕΛΟΙ ΕΔΩ ,,,,,ΑΠΟ ΓΙΑΝΗΤΣΑ ,,,σας ηπα στο τηλεφονο ,,,,,,,,,007,,,κοιτα ,,,ποστ,,,,6,,,εχεις την προτη τριαδα με φωτο ,,,,,,εγω σου απαντο στην 2,,,τριαδα με φωτο ,,,στην προτη ,,,,δεν εχει ,,,στην 2,,,ειχε τα πηραν πριν χρονια ,,,,στην 3,,,οπος την βλεπουμε την φωτο ειναι ,αριστερα ,,,,,,,,,ΓΩΓΩ καρδιτσα ,,,σε απαντησα ,,,,πυθαγορα ,,,,,τα ηπαμε στο τηλ….και σου ηπα τη να κανης και περημενω ,,,,,,,,τελος τον φιλο απο δραμα τον ,,,ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΤΙΠΟΤΑ ,,,,,,,,,,,,,......ΤΕΛΟΣ ,,ΚΑΠΙΟ ΑΛΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ,,,ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ,,,ΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ,,,,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗς ,,,ΤΗ ΕΚΑΝΕς
-
filoi moy ειμαι πολυ κουρασμενος ,,,με τους περισοτερους μηλησα στο τηλ ,,,,,,,,ΒΕΝΤΖΙΝΑ,,,,εσενα για να σου απαντησω ,,θελο προτα να μου πης αν ξερης καπιον εκει στα γιανενα ,που να ειναι κατι ,,,σαν πρακτηκος ,,,,,,να με κιταξη λιγο την μεση μου εχω κατι μικροπροβληματα ,,,,,,,,,,,περιμενω και την απαντηση σου την εχω ετημη ,,,,,,,,,,,,,,ΓΕΡΑΚΙ,,,,σου τα ηπα στο τηλ ,,,ΙΟΑΝΝΗς 59,,εισε σε λαθος σημειο ,,δεν εχει εκει τιποτα ,,,λαθος σημιο μου λεει ,,,,,,,,,,,,,,,,,ΚΟΣΜΑ ,ΣΟΥ ΤΑ ΗΠΑ ΣΤΟ ΤΗΛ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΦΑΝΗς ΣΟΥ ΤΑ ΗΠΑ ΣΤΟ ΤΗΛ,,,,,,,ΠΕΡΣΕΑ ,και σε εσενα σου τα ηπα στο τηλ ,,,και με το παραπανω ,,,και γραψε σχολιο ,,,πχ,,στη φωτο με το νερο ,,,σου ηπα τη εχει απο πανω πιο περα λιγο ,,,κτλ ,,,οπος και στης αλες ,,κτλ ,,,,,,,,,,,,,,,ΤΕΟ,,,στην προτη φωτο ,,,,,,δεν ειναι μεσα στον κικλο ,,οπος βλεπουμε την φωτο επικεντροσου ,,,αριστερα τοσο αριστερα ,που δεν φενετε ουτε στην ολοι φωτο ,,,,,στην 2,φωτο εχει παλια ,,,,οπος και στην 3 φωτο ,,,αλα οπος φαινετε η φωτο ,,,ειναι πιο πανω ακομα ,,πιο ψηλα δηλαδη ,,,πρεπη να εχει και πηγη ,,,πρεπη νομιζω δεν ηδα κι τοσο καλα ,,,,γιαφτο λεω νομιζω ,,,,,,ΑΛΑ 2 ΜΕΛΟΙ ΕΔΩ ,,,,,ΑΠΟ ΓΙΑΝΗΤΣΑ ,,,σας ηπα στο τηλεφονο ,,,,,,,,,007,,,κοιτα ,,,ποστ,,,,6,,,εχεις την προτη τριαδα με φωτο ,,,,,,εγω σου απαντο στην 2,,,τριαδα με φωτο ,,,στην προτη ,,,,δεν εχει ,,,στην 2,,,ειχε τα πηραν πριν χρονια ,,,,στην 3,,,οπος την βλεπουμε την φωτο ειναι ,αριστερα ,,,,,,,,,ΓΩΓΩ καρδιτσα ,,,σε απαντησα ,,,,πυθαγορα ,,,,,τα ηπαμε στο τηλ….και σου ηπα τη να κανης και περημενω ,,,,,,,,τελος τον φιλο απο δραμα τον ,,,ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΤΙΠΟΤΑ ,,,,,,,,,,,,,......ΤΕΛΟΣ ,,ΚΑΠΙΟ ΑΛΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ,,,ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ,,,ΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ,,,,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗς ,,,ΤΗ ΕΚΑΝΕς
φιλε Ανδρόνικε μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον , εγω είμαι από ευβοια και στα γιαννενα εχω παει μια φορα πριν 25 χρονια !
-
filoi moy ειμαι πολυ κουρασμενος ,,,με τους περισοτερους μηλησα στο τηλ ,,,,,,,,,,,,,,,ΠΕΡΣΕΑ ,και σε εσενα σου τα ηπα στο τηλ ,,,και με το παραπανω ,,,και γραψε σχολιο ,,,πχ,, ,,,σου ηπα τη εχει απο πανω πιο περα λιγο ,,,κτλ ,,,οπος και στης αλες ,,κτλ ,,,,,,,,,,,,,,,
Φιλε μου τι να πω; Με εκπλησεις για άλλη μια φορα με αυτά που μου ειπες. Οντως τα πραγματα είναι ετσι όπως τα ειδες και σε ολες των περιπτώσεων που κουβεντιασαμε.
Απομενει να δουμε αν τα καταφέρουμε σε καποια από τις δουλειες για να δουμε αν μπορέσουμε και εμεις να σε βοηθήσουμε με τον τροπο μας. Θα προσπαθήσουμε.
Ξερω και αυτή είναι η αληξθεια ότι είναι πολυ δυσκολο επιβαρυντικο και κουραστικο να μπορέσεις να βοηθήσεις τοσο κοσμο με τετοιο τροπο γιατι ολοι εδώ μεσα λιγο πολύ εχουν κατι, σε βλεπω ότι παρα όλα αυτά εσυ το κανεις και αυτό σε τιμαει με το παραπανω.
Πιστευω ο Θεος ή το συμπαν εχει τον τροπο να στο ανταποδωσει. -
φιλοι συναδερφοι ,,ολοι μας μοχθουμε για κατι καλο ,,σας νιοθω ,,,σηνεχηζετε να στελνετε φωτο ,,,σας λεω κατι ,,οταν πατε στην δουλια ,,προτα θα βγαζετε φωτο ,και μετα θα κανετε ερευνα ,,,κονονας αυτο ,,,δεν ξερω αν θα μπορεσω ,,,παλι να βοηθησω ,,,δεν ξερω δεν εξαρτατε απο μενα ,,,μακαρι ,,επισης γκολτεν ΜΠΟΙ ,,,μια φωτο απο την δουλια αν εβγαλες πολυ θα ηθελα να δω ,,,για τον φιλο ,,που τορα με διαβαζη ,,που εστηλες πμ,,ειμαι πολη κουρασμενος ,,,που θες το κινητο μου κτλ να μηλησουμε ,,,,,,,βαλε βρε το δικο σου και σε περνω βαριεμε τορα ,ασεμε να πιο ενα τσιπρο ,,εχω και γουτ τσαπ απολα εχω ,,,,,,,και στον φιλο απο τρικαλα το ιδιο ,,,
-
φιλε ανδρονικε αν και δεν τα εχουμε πει ποτε,θα εκτιμουσα παρα πολυ αν μπορουσες να μμου πεις κατι και για το δικο μου θεμα….
θα ηθελα να ακουσω και την δικη σου αποψη
αν παλι οχι δεν πειραζει....
βαζω το λινκ για καλυτερα και ευχομαι να εχω νεα σου.....
να πω οτι το σημαδι δεν ειναι Χ καθως απο την πανω μερια του υποτιθεμενου Χ υπαρχει μια καμπυλη που ενωνει τις δυο γραμμες..
ευχαριστω εκ των προτερων
-
φιλε μου η δουλια υπαρχει ,εχει μεσα απο ολα,αλα ειναι πολυ δησκολη να παρθη ,,
Είχα μια αμφιβολία αλλά τώρα σιγουρεύτηκα.Επειδή είναι δύσκολο το μέρος ή επειδή φυλάγονται;Αυτό αν θέλεις να μου πεις και τέλος.Κι επειδή ήμαστε κοντά αν θέλει ο Θεός θα πάμε να δούμε το μέρος και μαζί,και μετά βλέπουμε.
-
λοιπον φικοι μου ,,δεν ξερω τη θα κανη η κορη ,του γκολτεν ,,αχ,μεχρι και το ανηψι ,,15 χρονον σημερα ,,στενοχορεθηκε μολις του το ηπα ,,τελος παντος ,,,ενδιαφερομε εντονα να αναλαβω της τυχες της σελιδας μονος μου ,,,αν αυτο γινη ,,θα αλαξουν πολλα πραγματα εδω ,,,πχ,εδω μεσα ετσι απο το πουθενα εχουν ερθη πολα τουβλα κοτρανια ολοκληρα απο μελη σε μελη ,,κτλ ,,ενοω γνομες ασχετες ,,,αλοι γραφουν σε θεμετα ασχετα με το θεμα ,κτλ ,,αυτα ,,,αν με το καλο η το κακο γινη ,,,,θα κοπουν ,χορις προηδοποιηση ,,,θα φευγη οπιο μελος πεφτη σε τετοια παραβαση θα τροη ισοβια ,,θα μου πητε και τη γινη ,μονος θα κατσης ,,,αν εδω ειναι πχ,500μελη ,,,θα μηνουν μονον ,ΨΑΧΤΗΡΙΑ αληθινα που τρεχουν στα βουνα που σκαβουν ,,που ξεδευουν στο τρεξιμο και μοχθουν στης ερευνες ,,και οχι του καναπε ,,,αφηστετο τορα ,,και θα παρακολουθω της εξελιξης ,,,
Η κατασταση απ οτι βλεπω εχει ξεφυγει και το θρασος ορισμενων οπως και η αφελεια καποιων αλλων ειναι τουλαχιστον αχαρακτηριστη
Αν κυριε αντρονικε εχεις βλεψεις να αναλαβεις τοσο εντονα την επιμελεια και την συνεχεια της σελλιδας επιβαλοντας τους δικους σου νομους και κανονες δικαιωμα σουΕπειδη ομως απο οτι γνωριζω προσωρινα η διαδοχη κατασταση του φορουμ ειναι γνωστη και υπαρχει αρχηγος πρεπει να σεβαστεις τουλαχιστον πρωτα απο ολα την σελλιδαρχισα που σε φιλοξενει οπως σεβεσαι και τους αγγελους σου
Οταν λοιπον με το καλο οι φιλοδοξιες σου γινουν πραγματικοτητα τοτε πραγματι θα εχεις το δικαιωμα να υποδυκνηεις τον τροπο λειτουργειας του φορουμ
Μην υποτιμας την νουμοσυνη της χριστινας εκτος και αν στο ειπαν και αυτο οι αγγελοι