αυτα και απο μενα … ευχαριστω ..
-
Οτι δεν λινετε κοβετε ,ολα,
filoi μου ,,,,να ειστε λιγο πιο σαφης ,,,,πχ ,,,σε σενα ,δημο ….θελο να βαζετε και το ονομα σας ,,,πχ,,,,γιοργος ,,,λαρισα ,,,αλα ,,,οταν θα ερθη η ορα ,,,συντομα ,,,,θα σας γραψω ,,,να μου δωσετε ενα ,,,τηλ ,,,η ,,,εγω ,,το γουατ τσαπ ,μου ,,,να μηλαμε ,,,,,θα σας πο μια μερα πιο πριν ,,και σηγκεκρημενη ορα ,,,που θα δωσω απαντησης ,,,,,κατα πασα πιθανοτητα βραδυ ,,,,10 ,,,με 11,,,αλα χρηαζομε ,,ονομα ,,και απο πια πολη ,,,,μικρο ονομα ,,
-
φιλε ανδρονικε αν και δεν τα εχουμε πει ποτε,θα εκτιμουσα παρα πολυ αν μπορουσες να μμου πεις κατι και για το δικο μου θεμα….
θα ηθελα να ακουσω και την δικη σου αποψη
αν παλι οχι δεν πειραζει....
βαζω το λινκ για καλυτερα και ευχομαι να εχω νεα σου.....
να πω οτι το σημαδι δεν ειναι Χ καθως απο την πανω μερια του υποτιθεμενου Χ υπαρχει μια καμπυλη που ενωνει τις δυο γραμμες..
ευχαριστω εκ των προτερων
μπαμπης καρδιτσα
-
@ΤΕΟ:
Κυριε Αντρονικε αυτες ειναι οι δουλειες που παλευω αρκετο καιρο,οταν και εφοσων μπορεσετε θα ηθελα να μου πειτε τι <βλεπετε>
Ευχαριστω!!!Θοδωρος λεγομαι κυριε Αντρονικε και μενω Θεσ/νικη που ειναι και οι δυο απο τις τρεις φοτω η αλλη ειναι στην Κερκυρα!!!
-
@metal:
φιλε αντρονικε θα σου ημουν υποχρεος αν μου ελεγες τα νουμερα του τζοκερ της πεμπτης εχει τζακ ποτ..
στειλτα σε π.μ για ευνοητους λογους.
σε εφχαριστω εκ των προτερων φιλε..πεξτε 4 - 10 - 16 - 38 - 43 θα το πεξω και γω. Μετα ας γελασουμε.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια