φιλε δημητρη δεν συμφωνο με το κραξημο που μας εριξες που βαλαμε φωτο,με λιγα λογια μας λες χαζους και *******
για δειξε μου γιωργη που το εγραψα αυτο που υσχιριζεσαι????
Οτι δεν λινετε κοβετε ,ολα,
φιλε δημητρη δεν συμφωνο με το κραξημο που μας εριξες που βαλαμε φωτο,με λιγα λογια μας λες χαζους και *******
για δειξε μου γιωργη που το εγραψα αυτο που υσχιριζεσαι????
φιλος στο ποστ 105
η αφελεια καπιον αλλων ειναι αχαρακτηριστη.
εγω οπως και προαναφερα το βλεπω για εμας που βαλαμε φωτο.
αν κανω λαθος και αναφερεσαι σε κατι αλλο που γνωριζης να με συμπαθας.
H πραγματικοτητα είναι ότι ο Κωστας μπορει αποδεδειγμένα να πει τι υπαρχει στο μερος που του ζηταει καποιος να κοιταξει. Ισως -και σιγουρα ετσι είναι- άλλες φορες περισσοτερο με περισσοτερες λεπτομεριες και άλλες φορες λιγοτερο. Τωρα άναλογα με την κριση του καθενος μπορει καποιος να πιστεψει ή όχι και τι γινεται με τον θυσαυρο στο μερος αν φυσικα υπαρχει. Προσωπικα δε με ενδιαφερει τι νομιζει ο καθενας πανω στο θεμα αλλα τι καταλαβαινω εγω είναι και αυτό που μετραει. Εμενα μου προσφερε βοηθεια σε ότι του ζητησα χωρις να αποσκοπει σε κερδος και σεβομαι ότι μου ειπε γιατι γνωριζω ότι η διαδικασια στην οποια μπαινει εχει και αντιτιμο σε κουραση για τον ιδιο. Ότι θα κατεληγε εδώ το πραμα ηταν το μονο σιγουρο και παντα γινεται ετσι σε ολες των παρομοιων περιπτώσεων. Οπως ειπα στο παρελθον τετοιου είδους θεματα που δεν είναι αποδεκτα από τη μαζα του κοσμου είναι για ορισμένους και δεν πρεπει να μεταδίδονται οπου να'ναι ανεξαιρέτως.
Αυτό όμως που μου κινει την περιεργεια είναι η επιθεση προς το ατομο του από ατομα που δεν πιστευουν σε τετοια αλλα γυροφερνουν να δημιουργησουν το πρόβλημα και σε εμας τους υπολοιπους χαλωντας όπως παντα το θεμα. Αυτοι ολοι θα πρεπει να μας σεβαστουν και να μας αφησουν στην ησυχια μας και να πανε να γραψουν εκει που θελουν και νομιζουν ότι ακουν τις αληθειες που θελουν αυτοι να ακουν.
Απεχεις λοιπον και δε με ενοχλεις και δε σε ενοχλω και αυτό είναι ολο.
Πορευομαστε με τον τροπο που θελουμε ομορφα και ωραια χωρις να χαλαμε τη ζαχαρενια μας
Τωρα σχετικα με το άλλο που εκανε πυραυλο τον Μητσο θα πω ένα τελευταιο.
Ο Κωστας θα συμφωνησω ότι βιαστηκε να εκφρασει τις αποψεις του ή τη θεληση του να αναλαβει τη σελιδα γιατι όπως ειπα τα πραγματα είναι φρεσκα και από την άλλη δε νομιζω να τίθεται τετοιο θεμα αφου η κορη του Παρη θελει να συνεχισει η ιδια.
Οποτε δεν τίθεται θεμα εκ των προτερων. Ισως να μη διαβασε τα σχετικα ποσταρισματα ή ισως να μη καταλαβε πως κυλανε τα πραγματα.
Δε χρειαζεται όμως να φτανουμε σε ακροτητες και σε βαριες κουβέντες για κατι τετοιο γιατι ο ανθρωπος μας αφησε ξαφνικα και σιγουρα κατι τετοιο δε θα το ηθελε και ο ιδιος.
Ας συνεχισουμε λοιπον στην ουσια του θεματος και ας συμετασχουν οσοι τους ενδιαφερει και οι υπολοιποι ας μας αδειασουν τη γωνια
διάβασα προσεκτικά 2 φορές τα ποστ που προηγήθηκαν
επικεντρωνομαι σε 2 σημεία ένα του Ανδρόνικου για τιν πρόταση να αναλάβει το φόρουμ . Ανδρονικε δεν υπαρχει θέμα διαχείρισης και ούτε πρόκειται να υπάρξει αυτό και για ολους τούς άλλους που κατά διαστήματα πετάνε αμφιβολίες και σπέρνουν μια ανευ λόγου συγχιση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ υπαρχει . για όσους κατάλαβαν κατάλαβαν
και ένα και το πιο σοβαρό το ότι ζήτησε χρήματα από μέλος για να του δόση προβλεψει για δουλεια
καλά είναι το μέλος που εικαζετε πώς του ζητήθηκαν χρήματα, και όπιο αλλο μέλος να το δηλώσει δημόσια
δεν έχει να κάνει με προσωπικές συμπαθειες η αντιπάθειες έχει να κάνει με την σοβαρότητα του ΦΟΡΟΥΜ
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1
ΜΑΛΙΣΤΑ! Δεν προλαβε να πεθανει ο πατερας μου βρεθηκαν και αντικαταστατες τωρα που ειναι ικανοι για ολα? Δλδ η κορη του ειναι ανικανη, επειδη πενθει ακομα τον πατερα της….
Ποιος σας εδωσε το θρασος κυριε ανδρονικε να μιλησετε με αυτο τον τροπο προς το προσωπο μου? Ποιος σας ειπε οτι θα αναλαβετε την σελιδα? Οι αγγελοι σας και οι θεοι σας σας δινουν αυτο το δικαιωμα?
Για προσεξτε λιγο τα λογια σας γιατι δεν ειμαι καθολου το μικρο και απροστατευτο κοριτσακι που δεν ξερει να περνει θεση οταν το προσβαλουν.
Ειπα να μην χαλασω το θεμα, μιας και δεν πιστευω στο υπερ περαν, αλλα κ.ανδρονικε συνεχηστε την "δουλεια" σας χωρις να ασχοληστε με το προσωπο μου, την σελιδα και την διαχειρηση της γιατι ειδαλλως το θεμα θα χαλασει απο ολες τις οψεις....
λοιπον φικοι μου ,,δεν ξερω τη θα κανη η κορη ,του γκολτεν ,,αχ,μεχρι και το ανηψι ,,15 χρονον σημερα ,,στενοχορεθηκε μολις του το ηπα ,,τελος παντος ,,,ενδιαφερομε εντονα να αναλαβω της τυχες της σελιδας μονος μου ,,,αν αυτο γινη ,,θα αλαξουν πολλα πραγματα εδω ,,,πχ,εδω μεσα ετσι απο το πουθενα εχουν ερθη πολα τουβλα κοτρανια ολοκληρα απο μελη σε μελη ,,κτλ ,,ενοω γνομες ασχετες ,,,αλοι γραφουν σε θεμετα ασχετα με το θεμα ,κτλ ,,αυτα ,,,αν με το καλο η το κακο γινη ,,,,θα κοπουν ,χορις προηδοποιηση ,,,θα φευγη οπιο μελος πεφτη σε τετοια παραβαση θα τροη ισοβια ,,θα μου πητε και τη γινη ,μονος θα κατσης ,,,αν εδω ειναι πχ,500μελη ,,,θα μηνουν μονον ,ΨΑΧΤΗΡΙΑ αληθινα που τρεχουν στα βουνα που σκαβουν ,,που ξεδευουν στο τρεξιμο και μοχθουν στης ερευνες ,,και οχι του καναπε ,,,αφηστετο τορα ,,και θα παρακολουθω της εξελιξης ,,,
απορω πως σε ανεχεται..η διαχιρειση..με τοσες προσβολες προς ατομα που δεν γνωριζεις..και τα στολιζεις με κοσμητικα επιθετα.και ενδιαφερεσε και εντονα να αναλαβεις την τυχη της σελιδας…..γκγκρκκρκρρργκρρ...τρομαρα μας.
Θα πω την γνωμη μου σχετικα με τον αντρονικο και ας μην αρεσει σε καποιους.Ο αντρονικος δεν ειναι ουτε κακος ουτε πονηρος, απλα αν προσεξετε τα γραπτα του εχει ενα θεμα με τον γραπτο λογο.Για αυτο θα ελεγα να ημαστε πιο συγκρατημενοι στις εκφρασεις μας για τον αντρονικο.Αυτος με τον τροπο του μονο να βοηθησει θελει.
μαλιστα με 2 κουβεντες και τελιοσαμε ,δεν θα κατσο να σχολιθω ,,,με αρκετους ασχετους εδω μεσα ,,απαντηση αλλη δεν δινω βαλτε στοπ,,κυριος δεν ημουν ποτες ,σοστος και απλος ναι λαικος και ανθροπος του παθους με θυσαυρους ,,,,,γιαφτο εφτασα να βρισκομε σε αλο επιπεδο ,,,και το παθος μου με εκανε ναι βαλο αυτο το θεμα να σας βοηθησω ,,θελο να βγουν ολα να μην μηνη τιποτα μεσα,,,,,,,διαφονουμε ,λογικο και το περιμενα εχετε αγνια ,,οι μιση τουλαχιστον ,,,οσον αφορα εσενα,,,γιανη 1967,,,εσυ τη θες ρε κι ανακατευεσε πιος σε μηλησε εσενα ,,,,τορα με σενα χριστηνα ,,,,ΗΠΑ ,,,ΑΝ ,,,αναλαβω εγω ,,,ΑΝ ,,περιμενω της εξηληξης κτλ ,,,,,,κτλ ,,,,,θα κανω αυτο κι αυτο κτλ ,,,,,,,,,ηταν ενα μηνημα για σενα ,,αλα δεν τοπιασες ,,ενοουσα ,,πος απο εδω και περα να εισε πολυ αυτηρη ,,να μην χαλαν θεμετα ,,κτλ ,,,ηξερα πριν ακομα το γραψω ,,,πολι καλα τη γινετε με την διαχηρηση ,,και ξερω πολυ καλα απο τον καθενα τη ατομο εισε ,,,κτλ ,,ακους εκει εγω την διαχηρηση ,,πρεπη να ειμαι τρελος ,,γιατι ατομα ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΑΧΗΡΗΣΗ ,,και σκοπημα το ηπα εδω σε αυτο το θεμα γιατι ,μολις τους απαντησα ,,ηξερα πος τα οργανα θα αρχησουν να λαλανε ,,,τελος παντος ,,κουρνιαχτος σκοτκη πουλις ,,τον πηρε ο αερας και τελιοσε ,,,τραβατε τον δρομο σας ,,θα βοηθησω εδω ,4 ατομα που εχουν δουλιες ,και θα βλεπο εδω τα καμοματα σας ,,παρτετο ,χαμπαρι ,,περπατατε στα βουνα ,,,να βρητε δουλιες προτα ,,τορα δεν θα σοσετε ποτες να της παρετε ,,ηπα τη συνβενη ,,,
Η κατασταση απ οτι βλεπω εχει ξεφυγει και το θρασος ορισμενων οπως και η αφελεια καποιων αλλων ειναι τουλαχιστον αχαρακτηριστη
Αν κυριε αντρονικε εχεις βλεψεις να αναλαβεις τοσο εντονα την επιμελεια και την συνεχεια της σελλιδας επιβαλοντας τους δικους σου νομους και κανονες δικαιωμα σου
Επειδη ομως απο οτι γνωριζω προσωρινα η διαδοχη κατασταση του φορουμ ειναι γνωστη και υπαρχει αρχηγος πρεπει να σεβαστεις τουλαχιστον πρωτα απο ολα την σελλιδαρχισα που σε φιλοξενει οπως σεβεσαι και τους αγγελους σου
Οταν λοιπον με το καλο οι φιλοδοξιες σου γινουν πραγματικοτητα τοτε πραγματι θα εχεις το δικαιωμα να υποδυκνηεις τον τροπο λειτουργειας του φορουμ
Μην υποτιμας την νουμοσυνη της χριστινας εκτος και αν στο ειπαν και αυτο οι αγγελοι
Φιλε ανδρονικε σε λεω φιλε για τελευτεα φορα το φιλε υπηρχε επιδη η συστασης του φιλου μου Παρη ειταν αριστες απεναντη στο ατομο σου και για αυτο μηλουσαμε .
Βλεπω λοιπον οτι εχης ηεφυγη τελειος αλα και δεν σεβεσε τιποτα .
Οσυ και αν ειναι η αγκελη σου μαθε να σεβεσε ανθροπους και να μην υποτιμας ουτε την νοιμοσινη κανενος πιος εισαι εσυ που θα κρηνης αν η χρυστηνα μπορει να διαχιριστη το φορουμ .
Λυπαμε παρα πολη για την συμπεριφορα σου και απο τωρα δεν θελω καμια σχεση μαζι σου .
Θα συμφονισω και με τον θειο τυρεμπορα αλα και με την χρηστηνα.
Μπραβω χρηστηνα κρατα γερα
Mαλλον πρεπει να κλεισει το θεμα εδω για να ηρεμησει το φορουμ.Ο καθενας ας κανει το χομπυ οπως νομιζει,ειτε τρεχοντας ειτε ξαπλωμενος φουμαροντας αργιλε κι αυτο να μην ενοχλει κανενα(μια παρατηρηση,τα μηχανηματα που με αυτα ψαχνουν ολοι,τα φτιαξαν ατομα που φαγαν τα ματια τους στο διαβασμα καθισμενοι σε μια καρεκλα).Και κλεινω με μια παρατηρηση.Δειτε απο την ωρα που εφυγε ο Παρης ποσες αναρτησεις εχουν ατομα που τους ειχε διαγραψει.Μαλλον κατι ηξερε ο αρχοντας.
οτι ειχα να πο το ηπα εκει που επρεπε ,εσεις επινενετε πος υποτημο την νοημοσινη ,,κι εξηγω στο πιο πανω ποσς,,φιλε μου εσυ που πηρες της καλες σηστασης ,απο τον παρη ,για μενα ,,οπος θες ,σβησε και της φωτο .μου της εστηλε 5 ειναι ,,σε πμ,,της εχω ,,,δεν ξερω πος της σβηνουν πες την διαχηρηση πος κανουν αφτου δεν ξερω ,,,
Για μενα δεν αντηπαραθεςη. Φορτοσαμε Με Πολα φωτο-ποστ Τον Ανδρονικο. Οπου ισως δεν προλαβενη. Ζειτησε Σοβαρες δουλιες. Του εδωσα Δουλια με 8 κασωνια. Να χορταση ολο το Φορουμ. Αν θελη λεπτομεριες , Τις Εχω. ΞΕΡΩ θημωσε ληγο με τα τελευταια. Και ΓΩ θα θημωνα. Ευχωμε να συνεχηση το εργο του. λιγω νερο στο κρασακι. Η Χριστινα Τον συμπαθη Οπου πειρε τα χναρια του Πατερα της ΠΑΡΗ . Αυτο νιωθω. ευχωμε Ανδρονικε να Συνεχησεις το εργο Σου. Πολες Πεταλουδες υπαρχουν οπου καποτε ειταν καμπιες.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια