μην κουραζεσαι μπολεκ, καποια ατομα δεν θελουν να μιλησει ο ανθρωπος, η εχουνε βαλει κοντερ στα ποστ τους, λες???
-
Οτι δεν λινετε κοβετε ,ολα,
…................................. ανθροπος του παθους με θυσαυρους ,,,,,γιαφτο εφτασα να βρισκομε σε αλο επιπεδο ,,,και το παθος μου με εκανε ναι βαλο αυτο το θεμα να σας βοηθησω ................................................................................................
Εδώ είναι το κλειδι και το μυστικο της υπόθεσης για ολους εκεινους που θελουν να φτασουν καπου και ας πιστευει ο καθενας ότι θελει.
Ο Κωστας εφτασε να βλεπει πραγματα λογω του παθους που ειχε για την ευρεση του θυσαυρου. Σχεδόν παντα ετσι συμβαινει. Η θεληση μπορει να φερει τα παντα αφήνοντας το μυαλο να δημιουργησει.
Τα περι σελίδας σεναρια ας μεινουν στην ακρη αφου ο Αντρονικος εξηγησε την κατασταση παραπανω και ας προσπαθησουμε να μαθουμε και να βοηθηθούμε.
Οποιος δε του αρεσει ο τροπος ή η τακτικη ας ακολουθησει διαφορετικο δρομο και ας ασχοληθεί με αλλα θεματα -
Ενα θα πω μονο
Μετα απο αυτο το ξενδιαντροπο ποσταρισμα του ακατανομαστου και μετα απο την απαντηση της χριστινας ειδα ποσοι πολοι πονατε το σαιτ με τις απαντησησεις σας για την στηριξη του
ου να μου χαθηται βρωμοψατηρια
τυρεμπορας ακυρο για συναντηση
παρτε τον αντρονικο
θα μεινω με την αναμνηση του φιλου μου που τοτε τον πρωτογνωρισα
αειντε γεια -
Εδώ είναι το κλειδι και το μυστικο της υπόθεσης για ολους εκεινους που θελουν να φτασουν καπου και ας πιστευει ο καθενας ότι θελει.
Ο Κωστας εφτασε να βλεπει πραγματα λογω του παθους που ειχε για την ευρεση του θυσαυρου. Σχεδόν παντα ετσι συμβαινει. Η θεληση μπορει να φερει τα παντα αφήνοντας το μυαλο να δημιουργησει.
Τα περι σελίδας σεναρια ας μεινουν στην ακρη αφου ο Αντρονικος εξηγησε την κατασταση παραπανω και ας προσπαθησουμε να μαθουμε και να βοηθηθούμε.
Οποιος δε του αρεσει ο τροπος ή η τακτικη ας ακολουθησει διαφορετικο δρομο και ας ασχοληθεί με αλλα θεματαΦίλε PERSEAS σέ βρίσκω πολύ σωστό στήν τοποθέτησή σου.
Συγχαρητήρια θερμά από τά βάθη τής ψυχής μου.
Μακάρι νά είχαν , πολλοί από εμάς τό θάρρος καί τό καθαρό ανοιχτό μυαλό σου.
Αλλά δυστυχώς έτσι είναι στή ζωή . . .ότι δέν τό φ τ ά ν ο υ μ ε τότε τό πολεμάμε.
Σού εύχομαι ό ,τι τό καλύτερο γιατί πραγματικά τό αξείζεις.
Σέ χαιρετώ Γιώργος. -
μην κουραζεσαι μπολεκ, καποια ατομα δεν θελουν να μιλησει ο ανθρωπος, η εχουνε βαλει κοντερ στα ποστ τους, λες???
καθε μηχανη σταματα. Αλλα οταν μεσα τις το νευρο ,, Ξαναπερνη Μπρος. Ο Ανρονικος θα ξαναβαλη τη μηχανη. Και το θελουν πολα Παιδια. ΕΔΩ.
Σοφα και τα λογια του Περσεα. –------------ Ουυστ, ΕΞω απο τη μπαραγκα μου, Να πατε αλου για παγωτο. Ανδρονικε. Ξαναβαλε τη Μηχανη> >>>>>>>>>η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Ενα θα πω μονο
Μετα απο αυτο το ξενδιαντροπο ποσταρισμα του ακατανομαστου και μετα απο την απαντηση της χριστινας ειδα ποσοι πολοι πονατε το σαιτ με τις απαντησησεις σας για την στηριξη του
ου να μου χαθηται βρωμοψατηρια
τυρεμπορας ακυρο για συναντηση
παρτε τον αντρονικο
θα μεινω με την αναμνηση του φιλου μου που τοτε τον πρωτογνωρισα
αειντε γειαΔεν υποστηρηζω Ανρδρονικους. Τους Υποστηριζε ο Goldmaniak με σεβασμο προς αυτους. Και επεμενε να μη του Χαλανε τη σεληδα του Ανδρονικου. . Αν βρεθη στη συναντηση ο Ανδρονικος . Εση υποχρεουσε νασαι Εκει. Εγω αδινατο . Αν και θα το ειθελα να βρεθω Μαζη σας. Ειναι ομορφο να γνωριζωμαστε απο κοντα. οπου και σε συναντησα > Και πολα αλα παιδια οπου Ειχα αρκετες κοντρες. ΠΧ. Panasss. μεσα Εδω να αγαπιομαστε , Και αν βρεθουμε απο κοντα ας βρειστουμε με φιλικο τροπο.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
@metal:
εσείς που το παίζετε έξυπνη πια η συνεισφορά σας στο φορουμ???
έχετε ξεμπροστιάσει λαμόγια που κατα καιρούς πήγαν να φανε τα λεφτά του κοσμάκη υπέχοντας ψεύτικες ελπίδες οπως εχει κανει πολλες φορες ο τυρεμπορας και κάποια αλλα μελή?
έχετε τρέξει με ατομικά εξωδα να δοκιμάσετε μηχανήματα και να βάλετε εδω μεσα της επιδόσεις για να ενημερονονται τα μελη???
το μονο που ξερετε να κανετε επιδη εχετε απογοητευτη που δεν βρίσκετε τιποτα ειναι να πιστεύετε σε Άγγελους διαβασμενα και τα λοιπα.
αλλα αυτο το χαλι δεν θα τελειώσει ποτε,παντα θα υπαρχουν η ασχετη (απογοητευμενοι) που θα πιστεύουν σε αυτα τα πραγματα.
θα παρακαλούσα ολλα τα μελή που εχουν διαφορετική αντίληψη τον πραγμάτων δηλ. τα( φυσιολογικά μελη) να μην ξανα ποσταρουν σε αυτο το θεμα γιατι δίνετε άξια και τροφη να συνεχισει αυτο το χαλι…επειδη εχω ποσταρει σ αυτο το θεμα και δε μ αρεσει η τοποθετηση που κανεις για τα μελη που συμμετεχουν στη συζητηση σε
παρακαλω Μεταλ χωρις ιχνος αντιπαραθεσης να διαφοροποιησης λιγο τα γραφομενα σου.ευχαριστω
-
εξηγησα στα 2,,,3 τελευτεα ποστ,,,τον λογο που ηπα για την διαχηρηση ,,,να και στην πραξη ,,με σηνεχηζουν να βρηζουν ,ενω το θεμα το τελιοσα εγω ,,,βεβαια δεν ηδρονο ,,,περσεα ,,εσυ εχεις τετοια σταση μονον και μονον ,,επιδη ,σε απεδηξα ,στην πραξη σε ολες της δουλιες ,,,,,,και θα νομιζουν πος ημαστε κολητη ,,,και να σου πο και κατι που δεν ξερης ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,σε βοηθησα τοσο πολυ ,,και θα σε βοηθησω κιαλο ,,,για εναν λογο μονον ,,μαθε λιπον ,,δεν θυμαμε ακριβος επιδη πριν 2,,,3 ,,χρονια δεν πεζη σημασια αυτο ,,,δοσαμε τα χερια ,,,καναμε χειραψια ,σε κερασα καφε ,,,ηρθες στο σπιτη μου ,φιλε ,,,εγω το ξερω εσυ δεν το ξερης ,,,μην με παρης τηλ ,γιαφτο ,,μονον οταν πας στην δουλια,,,,,,,,,,κι αν θημηθης ,,,τορα θα καταλαβης ,γιατι δεν ιδρονο ,,με της βρησιες που μου κανουν ,,,,ειναι τριχες για μενα ,,,κατα τα αλα ακομα πιστευουν πος εγω ενοουσα πος η κορη δεν μπορη ,να κανη κουμαντο ,και πος ηθελα να παρω την διαχηρηση ,,,κανουν πος δεν καταλαβαν ,,γιατι ειναι κοκαλογληφτες ,,,σηνεχηστε ,ευκερια να τεσταρω καπια πραγματα ,,ακομα δεν καταλαβενουν ,γιατι ηπα για την διαχηρηση ,,,και με το προτο πενανλτυ,,θα ειχαν καπιοι ασχετη εδω μεσα με το θεμα λιρες κτλ ,,,,δις ισοβια ,,,,,,οπος αυτο που γινετε τορα ,,,5 τελευτεες σελιδες εκτος θεματοε ,,περι θυσαυρον κτλ ,,,,να πο αι κατι τελευταιο ,,,,,με τον γκολτεν σε πολες τηλ που ειχα μαζι του ,,τα τελευταια 9,,,,10 χρονια ,,,συνφονουσε ,,,και αυτος μαζι μου ,πος το 60/100 εδω μεσα τον μελον δεν εχουν ιδια απο λιρες ανταρτες κι αλα πραγματα οι γνοσης τους ηταν πολι λιγες ,,,ειναι πολυ λογικο εδω μεσα λογο του χασματος απο αυτο το 60/100,να μην μπορω εγω να σηνονοηθω ,,ειναι σα να κουβεντιαζη ενας εληνας μουτος ,,με εναν πακιστανο ,,,οσο για τα ποστ μου ,,εχω βαλη εγω εδω οδηπορηκα και φωτο ,,,ηδηκα ,,,παλια στους ανταρτες ,,σημερα ψαχτηρια ,,δηλαδη ,,απευθηνομε παντα στο 60/100.,τοτες εσεις βγαζατε το λυκιο ησασταν φανταρι ,,,κτλ ,,,,για τα ποστ ,,,που δεν πολιγραφω ,,παντα ειμαι μεσα σε μονημη βαση ,,τη να γραψω τη να πο μπουρδες ,,,εγω εδω μηλαω μονον για δουλιες ,,,κι οχι μασλατια ,,,οτιδηποτε πλην απο δουλιες ,,,στα σημαδια ,,,εκει σεβομε το καθε σημαδι ,,δεν απανταω σε καπιον να βοηθησω ,,,γιατι ,,,δεν ειναι δουλιες αυτα δεν ειναι τιποτα τη να πο ,,αυτα ,,δεν εχω την αναγκη κανενος εδω ,,ουτε απο γνοσης τη πιος να με βοηθηση εμενα εδω ,,,πλακα κανουμε ,,,η να παρω καπια δουλια ,,εχω εγω ,καλες δουλιες δικες μου ,,,δουλιες οχι μπουρδες ,,μονον εσεις εχετε να παρετε απο μενα ,και να θελετε να δοσετε δεν μπορητε ,,,ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ 60/100,,,,δεν το προσβαλο ,,,οπος θα το βανταστουν σκοπιμα μερικη ,,απλα ειναι η αληθια ,,,,,και αυτο που παρατηρω εδω ,,,ηπηρχαν παλια μελοι εδω ,που ηπαρχουν ακομα αλα δεν μπενουν η μπενουν πολη αρια,,οπος ο σηντοπιτης μου ,,,ο γκεο ,,,ο λαζαρος,,,ο αγρινιοτης ,,ο νικ φρουιτ,,,κι αλοι πολυ ,,,ψαχτηρια ,,με πολλα οδηπορικα ,,,τα οδηπορικα ,,,ειναι το κριτηριο του μεγαλου του μεσαιου του μικρου και του ανηπαρκτου ψαχτηριου ,,,,,για κατι τετοια δεν μπενουν ,,,,κι οπος εχω δηλοση εδω πολλες φορες ,,,αν ηποθεσουμε πος εδω μεσα ειναι 1000,μελοι ,,γραφουν εδω ,,ασχετος τη γραφουν ,,,,,,,εξω,ηπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες ,,πχ,,στον δικο μου ομο ηπαρχουν περιπου κατα υπολογισμους ,,3000,ατομα που ο τελευτεος εχει κανη ,τουλαχιστον ,,30 οδηπορικα ,,,και τον κοσμο που ξερω εγω ,ανα την ελαδα ,ψαχτηρια ενοω ,,ουτε μπορητε να διανοηθητε ,,,με διο κινητα βουηζουν τα αυτια μου τη να πο ,,100τηλ την ημερα ,για δουλιες και φησηκα παντου ευπροδεκτος γιατι ξερουν οτι ειμαι πολυ σοστο ατομο ,,τελος παντος ,,,καλα περασατε ,,,5 μερες τορα ειχατε τζογο ετσι διαβαζατε ολααα,αυτα μια χαρα περνουσε η ορασας ,,,α να δουμε τορα πος θα νζογαρετε ,,,,,