Σε πολλές περιοχές έχουν τοποθετήσει μηχανισμούς που μιμούνται τις τουφεκιές. Μου είπαν όμως οτι μετά απο λίγο χρόνο τα γουρούνια συνιθίζουν τους ήχους και τους αγνοούν.
Στην αυστραλία αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα. Σε σχετικό ντοκυμαντέρ είδα οτι χρησιμοποιούν παγίδες.
Το πανηγύρι θα αρχίσει οταν εμφανιστούν οι φιλόζωοι και θα αρχίσει το θέμα να απασχολεί τα ΜΜΕ.
-
ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΟΤΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ
-
το καλυτερο το ειπε ο ΤΕΟ
θα φροντησω να σας αρτησω ολους εις γνωση σας και αιντε να πειτε μετα οτι δεν ειστε συνενοχοι . περα απο την πλακα ομως συναδελφοι δεν ξερω τι συμβαινει στα δικα σας μερη εδω το θεμα εχει γινει προβλημα με καταστροφικες επιπτωσεις
με ειδατε στην tv για τα διοδια τωρα θα με δειτε κοτσιδακια γουρνοουρων -
Ευτυχως στα δικα μου τα μερη δεν εχει τοσο μεγαλα κρουσματα απο αγριγουρουνα.εχει μεγαλες παρεες κυνηγων οπου κυνηγανε αγριογουρουνα και δεν εχουνε αφησει ουτε τριχα.Μητσο παντως καλα ειπε ο φιλος ο ΤΕΟ.φερε μας κανα 2 αγριγουρουνα και πεσ'τους μαζι τα φαγαμε..αυτοι αυτην την λεξη μας την ειπανε σε αλλα θεματα οι καλοι μας οι πολιτικοι…
-
λιακο για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα και για να μην σας κουραζω
ο θηροφυλακας καλα κανει και γιαυτο πληρωνεται απο εμας συμπεριλαμβανομενου και εμενα γιατι ειμαι νομιμος αδειουχος εδω και 35 χρονια για να προστατευει τα ζωντανα απο τους λαθροθηρες σαν και του λογου μου
εγω ειμαι ιδιοκτητης μιας περιουσιας που μου αφηνει 30000χλ εισοδημα ετησιως και συγκεκριμενα αμπελιου
εδω και 3 χρονια και ειδικα την φετινη χρονια δεν τρυγισα καθολου και δεν ειναι μονο αυτο κατεστρεψαν και το αμπελι σκιζοντας τα κεφαλαρια τραβωντας τα σταφυλια για να φανε
υποψιν οτι το αμπελι που αρκετοι απο εσας θα το ειδατε αν ηρθατε στην συναντηση στον αγιο κων/νο ειναι περιφραγμενο με συναζι
γενομενης συζητησης με δασαρχειο και κυνηγετικη ομοσπονδια και επισκεψη στον χωρο απο τις αρμοδιες αρχες η καταληξη ηταν οτι τα θηραματα (καταστροφεις) πρεπει να προφυλασονται αλλα ο ιδιοκτητης δεν εχει το δικαιωμα να προφυλασει την περιουσια του και αν το κανει θα θεωρηθει παρανομοςμε με ολες τις επιπτωσεις του νομου
δεν μου ειπαν ομως αν ηταν δικη τους περιουσια πως θα αντιδρουσαν???? η θα αντιδρουσατε???
δεν ειναι μονο το εισοδημα αλλα και ο κοπος 30 ετων
γιαυτο μην βιαζεστε να απαντησετε30000 το χρονου + τα τυρια = μητσους περιζητητους γαμπρος
-
Τα παιδια και οι γονεις ξερουν να διαβαζουν τις προειδοποιητικες πινακιδες που θα βαλεις!!!
Εξαλλου νομιζω οτι το ρευμα που χρησιμοποιουν σε περιφραξεις τετοιες,ειναι υψηλης συχνοτητας για να μην σκοτωνει!!!δεν σκοτωνει το ξερω αλλα και μονο να σε χτυπησουν καποιες χιλλιαδες βολτ φτανει
οσο για τα παιδακια αντε να τα μαζεψεις στην εξοχη
ειναι λιγακι μπερδεμα γιατι η ζημια γινεται το καλοκαιρι που εχει κοσμο ειδαλως θα το ειχα κανει -
Κατι σε περιφραξη με ηλεκτροφορο συρμα ισως βοηθησει?
μητσο μην κανεις καμια μ@λακ ενας εξυπνος σε ενα χωριο εβαλε ρευμα κατευθιαν απο το ρολοι στο χερουλι της πορτας και τον εστειλε τον αλβανο που πηγε να τον κλεψει. τον βρηκε την αλλη μερα οταν πηγε. και βρηκε τον μπελα του.
-
μητσο μην κανεις καμια μ@λακ ενας εξυπνος σε ενα χωριο εβαλε ρευμα κατευθιαν απο το ρολοι στο χερουλι της πορτας και τον εστειλε τον αλβανο που πηγε να τον κλεψει. τον βρηκε την αλλη μερα οταν πηγε. και βρηκε τον μπελα του.
οχι ρε μανο αλλο λεει ο λυκος
μπορεις να βαλεις ηλεκτροφορα συρματα προστατευτικα σαν περιφραξη αλλα οχι να σκοτωνουν -
Χτυπα ενα και τα υπολοιπα στηλτα στην κηδεια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μονο ετσι θα τα διοξεις.
Εδω πανω με το που θα γινει μια ζημια σε καποια καλιεργεια σε χωραφι απο γρουν ολες η ομαδες των κυνηγων απο τα γυρο χωρια θα στησουν καρτερι δεν αφηνουν τιποτε.
Μονο ετσι θα μπορεσεις να τα ξεφορτοθεις λεγοντας και σε αλλες παρεες οτι στο χωραφι μου εχει κι ολα στην ζουλα μεταξυ σας ,απλα να τα χτυπησουν.
Εμενα ενα τριφυλι μου το γυρνουσαν καθε μερα ως που εφαγε την σφαιρα και υσηχασε και αναγκαστικα μετα να το γυριζω εγω το τριφυλι χαχαχαχαΕίμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Χτυπα ενα και τα υπολοιπα στηλτα στην κηδεια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μονο ετσι θα τα διοξεις.
Εδω πανω με το που θα γινει μια ζημια σε καποια καλιεργεια σε χωραφι απο γρουν ολες η ομαδες των κυνηγων απο τα γυρο χωρια θα στησουν καρτερι δεν αφηνουν τιποτε.
Μονο ετσι θα μπορεσεις να τα ξεφορτοθεις λεγοντας και σε αλλες παρεες οτι στο χωραφι μου εχει κι ολα στην ζουλα μεταξυ σας ,απλα να τα χτυπησουν.
Εμενα ενα τριφυλι μου το γυρνουσαν καθε μερα ως που εφαγε την σφαιρα και υσηχασε και αναγκαστικα μετα να το γυριζω εγω το τριφυλι χαχαχαχαελεγα και γω δεν θα πεταχτει το ανηψουδ????
να μ φερεις την μπουμπου στην συναντηση γιατι αν θυμασαι εκει την ειχες πρωτοφερει μωρακι -
ελεγα και γω δεν θα πεταχτει το ανηψουδ????
να μ φερεις την μπουμπου στην συναντηση γιατι αν θυμασαι εκει την ειχες πρωτοφερει μωρακιΑπο οτι δειχνουν τα πραγματα θα την εχω μαζι αλλα θα σου την χρεωσω το βραδυ διοτι εχω κατι συζηγικες υποχρεωσεις και μετα εχω να κανω και κοπανα με τον απογονο Τακη και τον plavo Γιαννακη στα κρυφα μολις κοιμηθουν τα αμορε μας χαχαχαχαχαχα
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Απο οτι δειχνουν τα πραγματα θα την εχω μαζι αλλα θα σου την χρεωσω το βραδυ διοτι εχω κατι συζηγικες υποχρεωσεις και μετα εχω να κανω και κοπανα με τον απογονο Τακη και τον plavo Γιαννακη στα κρυφα μολις κοιμηθουν τα αμορε μας χαχαχαχαχαχα[/QUOTE
αχ ερμα και τα τρια!!!!
εγω ρουφιανος δεν ειμαι αλλα ξανθια λενα και βαγγελιω ειμαι υποχρεομενος να τις ενημερωσω