εβαλα αυτην την επικεφαλιδα για να μου πειτε ποσο ειμαι παραλογος
εγραψα χθες οτι πηγαινω 100/100 παρανομα για γουρουνια
οντως πηγαινω
πριν ομως απο οποιονδηποτε χαρακτηρισμο αναλυσετε αν θελετε την λεξη θηροφυλακας
-
ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΟΤΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ
οντως πηγαινω
πριν ομως απο οποιονδηποτε χαρακτηρισμο αναλυσετε αν θελετε την λεξη θηροφυλακαςαυτος που φυλαει καποιον χορο για να μην μπουνε τα ζωα και κανουν ζημια.
-
το λεει και η λεξη θηρο φυλακας θηραμα και φυλακας αρα φυλαει τα θυραματα απο παρονομους κυνηγους
κακο παιδι χα χαχα και δυστηχους εχει και πολλους και ασχετους ιδιος απο πολεις μεγαλες που χτυπανε οτι βρεισκουν μπροστα τους χαχαχα 18χτουρες για κοτσιφια μια μερα 2 αθηναιοι πολλοι γελιο τους λεει ο φιλος μου κρυψτες γιαιτ το προστημο ειναι μεγαλο με δανεικα θα γυρισεται ελεος χαχααχαχ τωρα εσυ τη εκανες δεν ξερω αλλα καποια μαμακια θα εκανες για να γραφεις χααχααχαχ -
μητσο αγροφυλακας υπηρχε πριν 30-40 χρονια.αυτος εκανε δουλεια. τωρα ειναι ποιο εξελιγμενα πραγματα. δασαρχειο… και δουλευει μονο με τηλεφωνα καρφωτα. προσωπικα εγω δεν εχω δει ποτε ποτε στο βουνο. μονο μια φορα σταματιμενοι μεσα στο αυτοκινητο σε ενα σταυροδρομι μια κοπελα με εναν τυπο κανανε μπιρι μπιρι με καφεδακι μεσα στο αμαξι κατα τις 10 το πρωι. κρυμα δεν ειναι να εβγεναν εξω μεσα στο κρυο ...
-
Δεν θελω να προσβαλω κανεναν,αλλα το να κυνηγας νυχτα δεν δινεις την ευκαιρια στο θηραμα.
Ποιος απ τους κυνηγους δεν εχει κυνηγησει νυχτα?Ολοι μας…Αλλα ποιο το ωφελος,να χορτασεις κρεας?Ευχαριστηση?
Αρα ολοι αυτοι που βγαζουνε αδειες,εκτρεφουνε τα σκυλια τους,χαλανε τα τζιπακια και ειναι καθε βδομαδα στα συνεργεια ειναι οι μ@λ#κ$ της παρεας? -
λιακο για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα και για να μην σας κουραζω
ο θηροφυλακας καλα κανει και γιαυτο πληρωνεται απο εμας συμπεριλαμβανομενου και εμενα γιατι ειμαι νομιμος αδειουχος εδω και 35 χρονια για να προστατευει τα ζωντανα απο τους λαθροθηρες σαν και του λογου μου
εγω ειμαι ιδιοκτητης μιας περιουσιας που μου αφηνει 30000χλ εισοδημα ετησιως και συγκεκριμενα αμπελιου
εδω και 3 χρονια και ειδικα την φετινη χρονια δεν τρυγισα καθολου και δεν ειναι μονο αυτο κατεστρεψαν και το αμπελι σκιζοντας τα κεφαλαρια τραβωντας τα σταφυλια για να φανε
υποψιν οτι το αμπελι που αρκετοι απο εσας θα το ειδατε αν ηρθατε στην συναντηση στον αγιο κων/νο ειναι περιφραγμενο με συναζι
γενομενης συζητησης με δασαρχειο και κυνηγετικη ομοσπονδια και επισκεψη στον χωρο απο τις αρμοδιες αρχες η καταληξη ηταν οτι τα θηραματα (καταστροφεις) πρεπει να προφυλασονται αλλα ο ιδιοκτητης δεν εχει το δικαιωμα να προφυλασει την περιουσια του και αν το κανει θα θεωρηθει παρανομοςμε με ολες τις επιπτωσεις του νομου
δεν μου ειπαν ομως αν ηταν δικη τους περιουσια πως θα αντιδρουσαν???? η θα αντιδρουσατε???
δεν ειναι μονο το εισοδημα αλλα και ο κοπος 30 ετων
γιαυτο μην βιαζεστε να απαντησετε -
οντως πηγαινω
πριν ομως απο οποιονδηποτε χαρακτηρισμο αναλυσετε αν θελετε την λεξη θηροφυλακαςεισαι…..εισαι.....ο θυροφυλακας που θα σε πιασει...παει για προαγωγη....δασαρχης..κετευθειαν..
-
Αλλο να κυνηγας,και αλλο να προστατευεις την περιουσια σου.Επρεπε να το γραφες απο την αρχη.Το θεμα ειναι η πολιτεια με τους νομους που εχει σε βγαζουνε παρανομο
Και δεν εισαι ο μονος,με καταστροφες απο θηραματα.Προσφατα ενας φιλος του κατεστρεψανε 30-40 μελισσια,αρκουδα.Και παλευει να παρει ενα μικρο ποσο αποζιμιωσης..Η περιφημη ΜΚΟ Ακτουρος αφαντη -
ολα τα θεματα ειναι διαφορετικα αλλο αρκουδα αλλο αμπελι δυστηχως γινονται και αυτα δεν κατοικουμε μονοι μας σε αυτο το πλανητη ουτε μας ανηκει και δυστηχως οι νομοι μας ειναι μπαμπαλαιοι σε ολα φυσικα επρεπε το κρατος να αποζειμοινοι τετοιες περιπτωσης γιατι και τα ζωα δεν φταινε τροφη ηθελαν και εφαγαν αλλα εδω μας περνουν τα σπιτια και τα λαφτα μεσα απο τα παντελονια μας πιαστο το αυγο και κουρεψτο αδικα μιλαμε …..
-
Αλλο να κυνηγας,και αλλο να προστατευεις την περιουσια σου.Επρεπε να το γραφες απο την αρχη.Το θεμα ειναι η πολιτεια με τους νομους που εχει σε βγαζουνε παρανομο
Και δεν εισαι ο μονος,με καταστροφες απο θηραματα.Προσφατα ενας φιλος του κατεστρεψανε 30-40 μελισσια,αρκουδα.Και παλευει να παρει ενα μικρο ποσο αποζιμιωσης..Η περιφημη ΜΚΟ Ακτουρος αφαντηνομιζω οτι στον δικο σου χωρο-χωραφι δεν χρειαζεσαι αδεια ουτε κηνηγιου. post 5
φιλε το εγραψα εγω επειδη ξερω τι προβληματαρα εχει ο μητσος. τουλαχιστον δεν πληρωνει τρακτερ,του το οργονουν τα γουρουνια.
-
Έχει γεμίσει ο τόπος από γουρούνια,μέχρι και μπροστά από τ'αυτοκίνητα περνάνε για να πάνε στα καλαμπόκια.Δεν καταλαβαίνουν τίποτα.Πριν δέκα χρόνια μου είχε πει ένας Ρουμάνος ότι στην πατρίδα του μπαίνουν κοπάδια στα καλαμπόκια και κάνουν ζημιές,κι ότι τα διώχνουν χτυπόντας γκάζια για να φοβηθούν.Κι εγώ είχα πει ότι μακάρι να ήταν τόσα πολλά και στην Ελλάδα,θα χορταίναμε κυνήγι.Έλα όμως που έγινε κι αυτό κι έχουν γίνει σε μερικές περιοχές μάστιγα.Κάνε τη δουλειά σου τυρέμπορα γιατί αλοιώς θα σε καταστρέψουν.Και δεν είναι ανάγκη να βγάζεις ντουντούκες.
-
το μονο που βλεπω και καταλαβαινω απο το διαβασμα εδω αλλα και σε αλλα νηματα ειναι μια αντιπαραθεση μισολογα κοντρες μεταξυ ειδεικων.αναθεμα με αν θα παρουμε γνωση και βοηθεια εμεις οι νεοι.
Οι κοιμισμενοι ειναι εργατες και συνεργοι σε αυτα που γινονται στον κοσμο.ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
-
Έχει γεμίσει ο τόπος από γουρούνια,μέχρι και μπροστά από τ'αυτοκίνητα περνάνε για να πάνε στα καλαμπόκια.Δεν καταλαβαίνουν τίποτα.Πριν δέκα χρόνια μου είχε πει ένας Ρουμάνος ότι στην πατρίδα του μπαίνουν κοπάδια στα καλαμπόκια και κάνουν ζημιές,κι ότι τα διώχνουν χτυπόντας γκάζια για να φοβηθούν.Κι εγώ είχα πει ότι μακάρι να ήταν τόσα πολλά και στην Ελλάδα,θα χορταίναμε κυνήγι.Έλα όμως που έγινε κι αυτό κι έχουν γίνει σε μερικές περιοχές μάστιγα.Κάνε τη δουλειά σου τυρέμπορα γιατί αλοιώς θα σε καταστρέψουν.Και δεν είναι ανάγκη να βγάζεις ντουντούκες.
γιατι να μην βγαζω gogo ντουντουκες????
αναγκαζομαι να ειμαι παρανομος για τους λογους μου και δεν εχω θεμα να το βροντοφωναξω εφοσων δεν εχω καμοια κρατικη υποστηριξη και καποια στιγμη ισως μπορει να το πληρωσω το τιμημα διαφυλαξης της περιουσιας μου
οι καταστροφεις ομως οσο και να το θελουν οι (υπαληλοι μας-θηροφυλακες-δασαρχειο) δεν θα μεινουν στο απυροβλητο
δεν θα μηνει νυχι