δεν το συζηταω αν δεν βλεπεις τα λαθη στην περιπτωση ενος καταστατικου που δεν σταθηκε με κατι νεο,και δεν μου μοιαζη νομικου,αλλα παναη συνταξη λοιπουν οι νομολογιες
-
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
δεν το συζηταω αν δεν βλεπεις τα λαθη στην περιπτωση ενος καταστατικου που δεν σταθηκε με κατι νεο,και δεν μου μοιαζη νομικου,αλλα παναη συνταξη λοιπουν οι νομολογιες
Δεν νομιζω οτι ειναι ο καταληλος χωρος να λυθουν τετοιου ειδους ζητηματα
Αντι να καθεσαι και να γραφεις τις ενστασεις σου προγραμματισε την συγκεντρωση και να τα πουμε απο κοντα ολα -
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Σύμφωνα με αυτό το καταστατικό που αναρτήθηκε όπως το διαβάζω καταλαβαίνω ότι δε μπορώ να συμμετάσχω και εγώ, αλλά και αρκετοί άλλοι. Εφόσον τα μέλη πρέπει να είναι κάτοχοι δηλωμένου στο όνομά τους ανιχνευτή μετάλλων, όσοι από μας δεν έχουμε κάποιο ανιχνευτή στην κατοχή μας αποκλειόμαστε.
Μα θα μου πει κάποιος: τόσα χρόνια ψαχτήρι δεν έχεις ανιχνευτή, έστω ένα δισκάκι? Κι' όμως δεν έχω στο όνομά μου. Έχουμε δύο ανιχνευτές στην παρέα, αλλά είναι δηλωμένοι σε άλλα ονόματα των παιδιών της παρέας. Επομένως κάποιοι σαν εμένα που το χόμπυ τους είναι πιο πολύ η ραβδοσκοπία ή να το πούμε καλύτερα η αναζήτηση θησαυρών με ραβδοσκοπία, και όχι τόσο η αναζήτηση με τοπικούς ανιχνευτές μετάλλων, αποκλείονται εκ' των πραγμάτων από τον σύλλογο.
Γνώμη μου είναι μήπως να συζητηθεί αν γίνεται νομικώς να αλλάξει η επωνυμία του συλλόγου, ώστε στον τίτλο να περιλαμβάνει και κάτι που να έχει σχέση με ραβδοσκοπία και φυσικά να εμπλουτισθούν και με τις αντίστοιχες δραστηριότητες οι σκοποί του συλλόγου. -
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Σύμφωνα με αυτό το καταστατικό που αναρτήθηκε όπως το διαβάζω καταλαβαίνω ότι δε μπορώ να συμμετάσχω και εγώ, αλλά και αρκετοί άλλοι. Εφόσον τα μέλη πρέπει να είναι κάτοχοι δηλωμένου στο όνομά τους ανιχνευτή μετάλλων, όσοι από μας δεν έχουμε κάποιο ανιχνευτή στην κατοχή μας αποκλειόμαστε.
Μα θα μου πει κάποιος: τόσα χρόνια ψαχτήρι δεν έχεις ανιχνευτή, έστω ένα δισκάκι? Κι' όμως δεν έχω στο όνομά μου. Έχουμε δύο ανιχνευτές στην παρέα, αλλά είναι δηλωμένοι σε άλλα ονόματα των παιδιών της παρέας. Επομένως κάποιοι σαν εμένα που το χόμπυ τους είναι πιο πολύ η ραβδοσκοπία ή να το πούμε καλύτερα η αναζήτηση θησαυρών με ραβδοσκοπία, και όχι τόσο η αναζήτηση με τοπικούς ανιχνευτές μετάλλων, αποκλείονται εκ' των πραγμάτων από τον σύλλογο.
Γνώμη μου είναι μήπως να συζητηθεί αν γίνεται νομικώς να αλλάξει η επωνυμία του συλλόγου, ώστε στον τίτλο να περιλαμβάνει και κάτι που να έχει σχέση με ραβδοσκοπία και φυσικά να εμπλουτισθούν και με τις αντίστοιχες δραστηριότητες οι σκοποί του συλλόγου.Κανονικα ομως και οι βεργες πρεπει να ειναι δηλωμενες, ας ειναι και απο συρμα εφοσον ειναι προς χρηση
για αναζητηση μεταλλων φιλε πλατανια (ασχετα εαν δεν το κανει κανενας ραβδοσκοπος)… πολυχρονος κιολας!PS
-
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Γνώμη μου είναι μήπως να συζητηθεί αν γίνεται νομικώς να αλλάξει η επωνυμία του συλλόγου, ώστε στον τίτλο να περιλαμβάνει και κάτι που να έχει σχέση με ραβδοσκοπία και φυσικά να εμπλουτισθούν και με τις αντίστοιχες δραστηριότητες οι σκοποί του συλλόγου.Ποιός σας το είπε αυτό;
-
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Γνώμη μου είναι μήπως να συζητηθεί αν γίνεται νομικώς να αλλάξει η επωνυμία του συλλόγου, ώστε στον τίτλο να περιλαμβάνει και κάτι που να έχει σχέση με ραβδοσκοπία και φυσικά να εμπλουτισθούν και με τις αντίστοιχες δραστηριότητες οι σκοποί του συλλόγου.κωστα χρονια πολλα για χθες.
δεν μπορει να ειναι ισχειη αυτο, πχ εγω δεν εχω δισκακη καθολου ,σωνει και καλα πρεπει να παρω δισκο ?,μου αρεση η ερευνα να περπαταω στο βουνο και να βρησκω σημαδια και να βγαζω φωτο.
αυτο με κανη λιγοτερο ψαχτηρη απο ενα που θα εχει δισκακη ?
για να στειθη ενας συλλογος σαν τον δικο μας θελει δουλεια και γνωσεις σχετικα με το καταστατικο.
θα βρεθη η ακρη.ε
-
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Παιδια , μην τρελενεσται
Η ονομασια του συλογου δεν προκειται να ειναι αυτη , απλα τα παιδια καναν αυτο
Πεταξτε ιδεες για την ονομασια ,που θα περιλαμβανει τα ΠΑΝΤΑ
Επισης , οπως και ο Γιωργης (007) , πειτε ιδεες ως προς τον σκοπο του συλλογου …. δηλ , τι ειναι αυτο που θα ηθελε ενα μελος απο τον συλλογο που ανοικει
Για παραδειγμα εγω θα ελεγα .... νομικη καλυψη σε ολα τα μελοι , αδεια ανυχτευτη απο τον συλλογο και οχι απο το υπουργειο , επιστημονικα σεμηναρεια , κλπ......ευχαριστω
-
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Καλησπέρα! Παραθέτω τις σκέψεις μου για τη δημιουργία του συλλόγου:
- ο σύλλογος θα πρέπει να προστατεύει τα μέλη του. Δηλαδή βασικός σκοπός του συλλόγου πρέπει να είναι η νομική του κάλυψη και κατ΄ επέκταση των μελών.
- Πιο νομικό πλαίσιο θα χρησιμοποιηθεί? Το ελληνικό ή το κοινοτικό? (εξού και η ερώτηση για τα δικαιώματα του βουλγαρικού συλλόγου στην Ελλάδα. Αν μπορεί ο εκεί σύλλογος με τα μέλη του να συμμετέχει σε μια συνάντηση επί ελληνικού εδάφους με την μετακίνηση ανιχνευτών από εκεί εδώ, ΝΟΜΙΜΑ. Δεν ενδιαφέρει η καταγωγή του μέλους)
- Πιθανώς για την ελεύθερη και ασφαλή διακίνηση των ανιχνευτών να χρειάζεται ο σύλλογος να έχει στην κατοχή του <<δικούς του>> ανιχνευτές μετάλλων. Κατ΄ επέκτασή να κάνει και έρευνα όχι μόνο στο υποτιθέμενο δοκιμαστήριο αλλά και οπουδήποτε αλλού.
- Απαραίτητη μνεία στους σκοπούς, η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομίας και η συμβολή στην ανάδειξη της.
- Το Συντονιστικό Συμβούλιο κατά πόσο υπόλογο είναι νομικά για το σύλλογο και τα μέλη
- Διευκρίνιση αν το εντευκτήριο θα φέρει φορολογικά στοιχεία
Υπάρχουν πολλά θέματα τα οποία θα πρέπει να καταγραφούν στο καταστατικό πέρα από τα τυπικά, ώστε να κάνει όλους μας πιο εύκολη την συμμετοχή αλλά και να δοθούν, ας πούμε, δικαιώματα στο σύλλογο που θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν όχι μόνο στο παρόν αλλά και μελλοντικά.
Συμφωνώ και επαυξάνω ότι πρώτα πρέπει να ψάξει το θέμα νομικός και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με την παρουσία του νομικού, ώστε να βγουν και καλά αποτελέσματα.
Κώστας
-
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Πενηνταρισαμε αντε και στα 100 …......
1 - dimitrisps
2 - 007
3 - metal
4 - Rallyman
5 - Stampa
6 - Storm
7 - Manos gr
8 - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
9 - stam
10 - forester1967
11 - PAPI
12 - soulis1
13 - goldenboy
14 - midas
15 - ntonie
16 - panikas
17 - Dimos_vol
18 - laki strike
19 - karagiannis
20 - σεβαχ
21 - isobitis
22 - GOLDENEARING
23 - VAGSAS
24 - Alexisgr
25 - Hfaistos-69
26 - ΓΕΩΡΓΙΟΣ
27 - bill2u
28 - virus
29 - ΒΕΝΖΙΝΑΣ
30 - VAN
31 - johnis
32 - dsltrip
33 - kokos
34 - GoldHunter
35 - bolek
36 - kostas33drama
37 - SOUPERNOVA
38 - τοξοτης
39 - ayapia
40 - fandomas
41 - taxydromos
42 - taxma1981
43 - niknok
44 - lawland
45 - CHRIS01
46 - DIMISGRS
47 - zakos
48 - amfipolitis
49 - ntraaxtar1
50 - yogi13 -
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Πενηνταρισαμε αντε και στα 100 …......
1 - dimitrisps
2 - 007
3 - metal
4 - Rallyman
5 - Stampa
6 - Storm
7 - Manos gr
8 - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
9 - stam
10 - forester1967
11 - PAPI
12 - soulis1
13 - goldenboy
14 - midas
15 - ntonie
16 - panikas
17 - Dimos_vol
18 - laki strike
19 - karagiannis
20 - σεβαχ
21 - isobitis
22 - GOLDENEARING
23 - VAGSAS
24 - Alexisgr
25 - Hfaistos-69
26 - ΓΕΩΡΓΙΟΣ
27 - bill2u
28 - virus
29 - ΒΕΝΖΙΝΑΣ
30 - VAN
31 - johnis
32 - dsltrip
33 - kokos
34 - GoldHunter
35 - bolek
36 - kostas33drama
37 - SOUPERNOVA
38 - τοξοτης
39 - ayapia
40 - fandomas
41 - taxydromos
42 - taxma1981
43 - niknok
44 - lawland
45 - CHRIS01
46 - DIMISGRS
47 - zakos
48 - amfipolitis
49 - ntraaxtar1
50 - yogi13louki …..51
-
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Παιδες δε νομιζω οτι πρεπει να δηλωνουμε ο καθε ενας το ονομα του…ολοι θελουμε να γινει ο Συλλογος, σιγουρα χρειαζονται καποια ιδρυτικα μελοι, ειχαμε δηλωσει και παλια και ειχαμε γραφτει και σε χαρτι...απο εκει και περα τι γινετε ομως! Ειναι τρελα δυσκολο κομματι ειδικα στην Ελλαδα να γινει τετοιο πραγμα!!! μακαρι ομως να βγει ακρη και το ευχομαι!!!
-
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Παιδες δε νομιζω οτι πρεπει να δηλωνουμε ο καθε ενας το ονομα του…ολοι θελουμε να γινει ο Συλλογος, σιγουρα χρειαζονται καποια ιδρυτικα μελοι, ειχαμε δηλωσει και παλια και ειχαμε γραφτει και σε χαρτι...απο εκει και περα τι γινετε ομως! Ειναι τρελα δυσκολο κομματι ειδικα στην Ελλαδα να γινει τετοιο πραγμα!!! μακαρι ομως να βγει ακρη και το ευχομαι!!!
Σωστα μηλαει ο Λεωνιδας , δεν θελουμε αλλα ονοματα , ΙΔΕΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ , ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ
ευχαριστω
-
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Πριν μερικα χρονια που ειχαν γινει και αλλες προσπαθειες σε αλλη σελιδα ειχα μιλησει με ενα μελος το οποιο ειχε αναφερει σε γνωστο του Μεγαλοδικηγορο [ολοι τον γνωριζουμε] και του ειχε πει οτι, τετοιος συλλογος ειναι πολυ δυσκολο εως απιθανο να γινει στην Ελλαδα για καποιους λογους… οποιο καταλαβε καταλαβε... μακαρι να μπορεσουμε να το αλλαξουμε αυτο...
-
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Πριν μερικα χρονια που ειχαν γινει και αλλες προσπαθειες σε αλλη σελιδα ειχα μιλησει με ενα μελος το οποιο ειχε αναφερει σε γνωστο του Μεγαλοδικηγορο [ολοι τον γνωριζουμε] και του ειχε πει οτι, τετοιος συλλογος ειναι πολυ δυσκολο εως απιθανο να γινει στην Ελλαδα για καποιους λογους… οποιο καταλαβε καταλαβε... μακαρι να μπορεσουμε να το αλλαξουμε αυτο...
Φίλε από τότε που μπήκαμε στα μνημόνια πολλά πράγματα,που θεωρητικά ήταν αδύνατο να συμβούν,άλλαξαν .
Στο συγκεκριμένο θέμα πιστεύω ότι αν δεν υπάρχει άμεσο ενδιαφέρον κέρδους,από τους Γερμανούς και τους λοιπούς που λυμαίνονται αυτή τη χώρα,τίποτα δεν θα αλλάξει και θα παραμείνει ως έχει.
Αν οι Γερμανοί βάλουν στο μάτι τα αρχαία μας,μην σας φανεί παράξενο να δείτε και 40 τέτοιοι σύλλογοι να δημιουργούνται.
Το τελευταίο που θα σκεφτούν είναι εμάς και το χόμπι μας.