Συναδελφοι καλημερα και χρονια καλα σε ολους τους εορταζοντες
Θελετε συλλογο η οχι????
Αν ναι!!! ας κατσουμε επιτελους να συζητησουμε σοβαρα
Δεσμευτικα απεναντι στον προεδρο της Βουλγαρικης ομοσπονδιας οτι θα ανακινησω το θεμα του συλλογου εν οψη μιας πανευρωπαικης ομοσπονδιας
Περιμενω απαντησεις προτασεις και προπαντων συμμετοχες
Αν οχι!!!! ειμασται αξιοι της τυχης μας
Τυρεμπορας
-
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
-
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Δεν νομιζω οτι υπαρχει συναδελφος ο οποιος δεν θελει την δημιουργια συλλογου… τωρα το κατα ποσο μπορει ο καθενας
μας να βοηθησει ειναι ενα αλλο θεμα. Πιστευω ομως οτι ο καθενας μας μπορει, εστω και με την υπογραφη του οπως ξανα ειπα παλιοτερα.
Ας αρχισουν οι συζητησεις λοιπον, να συσταθει μια επιτροπη και αν πρεπει να ψηφιστει προεδρος να γινει και αυτο.
Να μαζευτει καποιο ποσο οτι μπορει ο καθενας, να οριστει δικηγορος για τις περαιτερω γραφιοκρατικες εργασιες ως εκπροσωπος ωστε να
ξεκινησουν οι απαραιτητες διαδικασιες με το αρμοδιο υπουργειο/α.PS
-
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Δεν νομιζω οτι υπαρχει συναδελφος ο οποιος δεν θελει την δημιουργια συλλογου… τωρα το κατα ποσο μπορει ο καθενας
μας να βοηθησει ειναι ενα αλλο θεμα. Πιστευω ομως οτι ο καθενας μας μπορει, εστω και με την υπογραφη του οπως ξανα ειπα παλιοτερα.
Ας αρχισουν οι συζητησεις λοιπον, να συσταθει μια επιτροπη και αν πρεπει να ψηφιστει προεδρος να γινει και αυτο.
Να μαζευτει καποιο ποσο οτι μπορει ο καθενας, να οριστει δικηγορος για τις περαιτερω γραφιοκρατικες εργασιες ως εκπροσωπος ωστε να
ξεκινησουν οι απαραιτητες διαδικασιες με το αρμοδιο υπουργειο/α.συμφωνω απολυτα !
-
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Πριν 2 χρόνια δώσαμε ξανά τον αγώνα μας και εγώ από την
πλευρά μου τον δικό μου με την συνάντηση της Αθήνας κ.τ.λ
από οικονομικής πλευράς υπερβολικά δύσκολο αλλά από ηθικής
πλευράς και αγώνα για τα δικαιώματα του χόμπι μας , δεν θα
μπορούσα να απουσιάζω . ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ .Πανο μην σε ανυσηχει το οικονομικο
Δεν ειναι τοσο τα χρηματα αλλα η θεληση -
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
κατ αρχην , χρονια πολλα στους κωσταδες και τις ελενες.
μητσο, εγω την προσπαθεια την εκανα τοτε, τελειωσε για μενα αυτο το θεμα.
ολα τα παιδια τοτε ειχαν ερθει για να υπογραψουν στην αθηνα.
κολησε αν θυμαμαι καλα,στο οτι ειχαμε μονο 22 κι οχι 70 υπογραφες εκεινο το βραδυ (αρκετες για την ιδρυση),
και στο οτι δεν ειχαμε παρων εναν δικηγορο επιπεδου ….... η .......... ( δεν αναφερω τα ονοματα για ευνοητους λογους). δεν μπαινω σε περισσοτερες λεπτομερειες.
το καταστατικο το εχετε, αν δεν το εχετε να στο ξαναστειλω, ειναι ελεγμενο απο δικηγορο, δεν ειναι αντισυνταγματικο (αυτο που ενδοιαφερει για να περασει πρωτοδικειο).
μπορειτε να αλαξετε την εδρα και να συμπληρωσετε καποιες τροποποιησεις που μπορει να μου ειχαν διαφυγει.
και ειναι ξεκαθαρο, αναφερεται σε κατοχους ανιχνευτων μεταλλων, και το ονομα υπαρχει, ΠΑνελληνιος Συλλογος Κατοχων Ανιχνευτων Μεταλων.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ -
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Μολις μιλησα με τον Παναγιωτη
Το καταστατικο ειναι ετοιμο και θα ειναι στην διαθεση μας μπορει και σημερα
Ειμαι της αποψης επαναλαμβανω οτι τετοιου ειδους θεματα δεν λυνονται μεσα απο φορουμ αλλα απο κοινου συναντηση
Ο Παρης να ανοιξει ενα θεμα και μεσα απο εκει να δηλωσουν συμετοχη οσοι ενδιαφερονται
Το θεμα ειναι πολυ απλο αρκει και εμεις οι ιδιοι να αναλαβουμε τις ευθυνες μας
Περιμενω ημερομηνια τοπο και συμετοχες -
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
μηπως θα επρεπε να περιμενεις εως Σ/Κ για να το δουν
το θεμα οι περσοτεροι1 - dimitrisps
2 - 007
3 - metal
4 - Rallyman
5 - Stampa
6 - Storm
7 - Manos gr
8 - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ