Ζγουρομαλλα μην επιμενεις αφου ξερεις πολυ καλα οτι στα γηπεδα και στα παρκα δεν υπαρχουν λεφτα
-
Δοκιμαστήριο Δυτικής Στερεάς Ελλαδος
ααα αν και με την 200 δεν ειδατε τιποτα,δεσε την κεραια στον λαιμο του χειριστη και φουντο στην παραλια
Παρη δεν νομιζω οτι εφταιγε τοσο ο χειριστης…εχω παραδειγμα με ενα αλλο μηχανημα 34 χιλιαδων ευρω που σε καποια συγκερκιμμενα σημεια δουλευε και σε αλλα οχι, παρολο που το τεσταραν σε πραγματικο κενο που το βλεπαν με τα ιδια τους τα ματια.
Εν παση περιπτωση Παρη, εγω εαν θα εδινα καποιες δεκαδες χιλιαδες ευρω, θα ειχα την απαιτηση να βλεπει τα παντα και σε ολων των ειδων τα εδαφοι...αλλιως δεν θα συμβιβαζομουνα! τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...για να μην μας λενε οτι τα βγαζουμε ολα αχρηστα.Πολυ απλα, δεν κανουν για το χομπυ μας.
-
εδω και κανα μηνα εχω ερθει σε επαφη με ενα γεωλογο και χρονια χειριστη γεωφυσικων μηχανηματων (γεωηλεκτρικα .μαγνητομετρα gpr κλπ) για μια ερευνα.καταληγω στα εξεις συμπερασματα.υπαρχουν γεωφυσικα για καθε περιπτωση και ιδιεταιροτητα ΓΕΩΦΥΣΙΚΗΣ ερευνας .χρειαζονται ιδιεταιρες θεωρητικες γνωσεις και μεγαλη εξασκηση και ερευνα χωρις το αγχος της παρανομιας.καλυτερα αποτελεσματα εχεις με συνδιασμο μηχανηματων ..τα αργιλωδη χωματα μεγαλο προβημα .καλυτερα για ελλαδα γεωηλεκτρικα και μαγνητομετρα (με λογισμικο απεικονισης ολα).με αλλα λογια πολυ χρημα και χρονος κοπος.καλυτερα να αγορασεις υπηρεσιες ερευνας αν μια περιπτωση που σε ενδιαφερερει εχει καποια βαση
-
@Hfaistos-69:
Λέων μια ερώτηση στο δοκιμαστήριο σου υπάρχουν πυλώνες υψηλής εκεί κοντά αν ναί, σε πόση απόσταση είναι
Εχει φιλε,κατευθειαν απο Καστρακι 420.000volt…και ειναι περιπου στα 500+μετρα...και τι εγινε ομως...?? ειναι αρκετα μακρια για να μην επηρεαζει τοσο τα μηχανηματα ωστε να μπορουν να δουλεψουν ικανοποιητικα.
-
Το αν είναι ικανοποιητικά τα 500 μέτρα που λές δεν το γνωρίζω αν είναι ικανή απόσταση ασφαλείας για να μην υπάρχουν επηρεασμοί στα μηχανήματα, απλά έχω την εντύπωση ότι το μαγνητικό πεδίο που απλώνεται εκεί γύρω μπορεί να τα επηρεάσει σε κάποιο βαθμό γι΄ αυτό σε ρώτησα έτσι απο περιέργεια. Το λέω αυτό διότι κάπου διάβασα σε ένα ξένο σάιτ ότι οι πυλώνες υψηλής (αυτής της κατηγορίας) μπορούν να επηρεάσουν μηχανήματα απο πάρα πολύ μεγάλη απόσταση δεν θυμάμε που το βρήκα για άλλο έψαχνα και τυχαία έπεσα πάνω σ΄ αυτό το σάιτ που κάναν πειράματα επιστημονικά σχετικά με την απόσταση ασφαλείας που πρέπει να έχουν οι συσκευές για να λειτουργούν χωρίς παρεμβολές, εάν το βρώ θα το ανεβάσω για να το δείτε έχει πολύ ενδιαφέρον …..
-
Τι να σου πώ τώρα αναφέρω ότι διάβασα και το μεταφέρω διότι έχει πιστεύω μεγάλη σημασία στην απόδοση του (κάθε) μηχανήματος, αν είναι έτσι όπως τα λένε αυτοί υπάρχουν ειδικές τεχνικές μέτρησης αποτελεσματικότητας το ψάχνω μόλις το βρώ θα δείς ότι έχει πολύ ενδιαφέρον η ιστορία ίσως να ανατρέπονται τα πάντα ….
-
Συμφωνώ απόλυτα και εγώ με αυτά που λές και μένα μου αρέσει δεν το συζητώ είναι κορυφή απο πλευράς οργάνωσης και προδιαγραφών στόχων, αντικείμενα κλπ, το ανέφερα μόνο και μόνο για να γνωρίζουμε το τι γίνεται σχετικά με πιθανές παρεμβολές που μπορεί να υπάρξουν απο αυτή την αιτία …