Ιουλιε ψαχνεσε η μου φενετε ?
-
Δοκιμαστήριο Δυτικής Στερεάς Ελλαδος
Γιατι ειναι δυνατον να μην ειναι μελη του φορουμ???? Απλα πραματα, δεν κατηγορησα καποιον για να χω στοιχεια κ τα λοιπα.
Και αν ειναι μελη τι με αυτο? Δεν σημαινη τιποτα για το φορουμ, τοσος κοσμος υπαρχη εδω μεσα θα υπαρχουν κ καποιοι που ειναι μη συζητας!!!!!!!!!!!!!!! -
Εσυ θα παραμεινης εντελως χαζος, αν ψαχνεις ευκαιρια για να με πικαρης βρες κατι αλλο, γιατι ουτε οφ σα'ι'ντ δεν μπωρεις να βγεις, βγαινης κατευθειαν εκτος γηπεδου,
α'ι'ντε κουφιοκεφαλε ''Μπουφο''εκτός από το να βρίζεις έχεις και άλλη ικανότητα;;;; :36_2_15: :36_2_15: :36_2_15:
η ενδοπαλαμική ταχυπεοκρουσία δεν πιάνετε σαν ικανότητα
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Ιουλιε ψαχνεσε η μου φενετε ?
μάλλον από όλα !
Απογονε ενταξη δεν λεει ετσι
Του την ειπες λιγω ασχημα μην σινεχιστη σε παρακαλωδεν τον έβρισα όμως :36_1_53:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
μμμμμμμ!!!!!!!!!!! μου βαλες κ φατσουλες μωρε Αβερελ. https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQwroKw-WCBPlmhkAVqv9lumFE-3xprPUV_eKkElzBNBYeQ1_qwlQ
-
με την αξία μου σήμερα κέρδισα πολλά, οπότε δεν μπορείς να χαλάσεις καμια διάθεσή μου!!!!
απλά πάντα για εμένα θα είσαι μικρόςΈνα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Σούλη από ότι βλέπω σήμερα θα είναι η τελευταία μέρα μου !
κουράστηκα να κυνηγάω το όνειρο!!!!!!!!Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Καλημερα να ευχαριστησω τους αδελφους Τσιγκα απο τα Τρικαλα που μου δωσαν την ευκαιρια να δοκιμασω τις ικανοτητες μου στην ραβδοσκοπια κ του οκμ ' Αποτελεσμα πικρα ενω δουλεβω ηλεκτρονικη ραβδοσκοπια στο δοκιμαστηριο τους δεν ειχα την γεννητρια μαζι μου κ δοκιμασα μονο την τυχη μου στην φυσικη με αποτελεσμα αποτυχια στο κενο που ηταν ενα πλαστικο μπετονι απο πετρελαιο στο 1,80 ' αλουμινιο στο 1,20 κ το μονο στοχο που επιασα ακριβως κεντρο ηταν στους 50 ποντους στοχος απο μαντεμι συμπερασμα γ μενα κ διαπιστωση εαν ειχα την γεννητρια μαζι μου οτι ισως αυτο που ειχε γραψει ο elviς να ημουν σιγουρος οτι η ραβδοσκοπια δεν δουλεβει πανω απο μισο μετρο μιλαω γ προσωπικη εμπειρια , τωρα το οκμ ειδε το κενο ακριβως κεντρο στην δευτερη μετρηση ειδε το ανασκαμενο στο αλουμινιο οχι την φλουδα του δηλ το μεταλο σημειωση εχω μονο το μικρο μπαστουνι ' καλη εμπειρια ευχαριστη συνεννοησημοι ηρεμοι τα αδελφια κ το δοκιμαστηριο τους απο τα πιο δυσκολα που εχω περασει επειτε συνεχεια στο δοκιμαστηριο τις Κατερινης με τον κουμπαρο μου κ τον Σουλη , Εχω πολλα να μαθω ακομη απο την ραβδοσκοπια κ ειχα υποχρεωση να ευχαριστησω τα αδελφια Τσιγκα εμπορους ανιχνευτων γ τον χρονο τους
βρε τοπα σου το ειπα να βρεθουμε μαζη με τους τσιγκεους να σε μαθω ποσ ραβδοσκοπουν χωρης γενητριες αχαχχχααχ