Μπραβο παιδια παντα επιτυχιες ευχομαι
-
Δοκιμαστηριο sideras
Κανενα προβλημα φιλε, απλα εγω αν προσεξες το δοκιμαστηριο που ηταν με το κιτρινο το εχω χαλασει, το ανεβασα σημερα συγκεκριμμενα για ενημερωση.
Σε ευχαριστω φιλε μου , και οσον αφορα το κιτρινο , εγω παταω γερα στα ποδια μου , δεν ειμαι απο τους ραβδαδες που πιανουν ΜΟΝΟ κιτρινο φυσικα η με ηλεκτρονικη υποβοηθηση !οτι πιασω και απο εκει και περα ,προσπαθω να το ξεκαθαρησω ! ο κυριως αγωνας μου ηταν το να βαρεσω την καρδια του οποιου στοχου εχω πιαση !!
-
Δοκιμαστηριο sideras
Παλαια ρωσικη φιλοσοφια, οσο αναφορα την κατασκευη αυτη.. το μηχανημα αυτο, οντως πολυ δυνατο.. γιωργο, συνχαρητηρια. το αξιζες και βαση του χαρακτηρα σου..
!!! Καλημερα φιλτατε Χρηστο ,πραγματικα μια εκπληξη το σχολιο σου !! πιστευα οτι ηταν αρκετα δυσκολο ,ως αδυνατον ,να καταλαβη καποιος το ολο συστημα κατασκευης (χωρις βεβαια να υπαρχη προθεση να το αποκρυψω ),ΜΠΡΑΒΟ αγαπητε Χρηστο !!! πραγματι ,λογω του ανησυχου πνευματος , ακολουθησα την Ρωσικη σχολη και φιλοσοφια επι των θεματων , παραψυχολογια-παραφυσικη-κοσμοενεργεια .Εξ αυτου , γαμος , συγγενεις ,φιλοι και ετσι μετα απο ενα και πλεον χρονο ερευνων και συζητησεων με εναν ανηψιο ηλεκτρονικο ,καταφεραμε και παντρεψαμε την ηδη υπαρχουσα φιλοσοφια -οπως σωστα αναφερες- με την ποιο εξελιγμενη πλεον τεχνολογια ,και ιδου το αποτελασμα !! Περαν αυτων ,και παλι ΜΠΡΑΒΟ !! και σε ευχαριστω για το σχολιο σου .
-
Δοκιμαστηριο sideras
μια ερωτηση.αυτος που επιασε τους στοχους γνωριζε που ηταν οι στοχοι πριν το τεστ???
Γεια σου φιλαρακι , ο ανηψιος μου σαν πρωτος χειριστης , και για να μου δειξη καποιες λεπτομερειες , οχι το δοκιμαστηριο δεν ηξερε , αλλα και που ειναι η Κορινθος αγνοουσε , βρε φιλαρακι ,τριτη φορα ηρθε στην Ελλαδα το παληκαρι
-
Δοκιμαστηριο sideras
Γεια σου φιλαρακι , ο ανηψιος μου σαν πρωτος χειριστης , και για να μου δειξη καποιες λεπτομερειες , οχι το δοκιμαστηριο δεν ηξερε , αλλα και που ειναι η Κορινθος αγνοουσε , βρε φιλαρακι ,τριτη φορα ηρθε στην Ελλαδα το παληκαρι
και η τιμη του μηχανηματος ποια ειναι? χρεαζεται ραβδοσκοπικες ικανοτητες να το δουλεψει καποιος? ποιος ειναι ο κατασκευαστης του?
-
Δοκιμαστηριο sideras
Προς το παρων δεν εχω βαλη θεμα πωλησης !! δεν αποκλειω την κατασκευη για καποια , κατ επιλογη ατομα , αν γεινη κατι τετοιο ,οποιοι απο αυτους ενδιαφερθουν , θα εχουν τις οποιες πληροφοριες θελουν σε οτι αφορα την κατασκευη , και το κοστος της Υ.Γ. Καποιες ερωτησεις περι συχνοτητων και λεπτομερειες κατασκευης , θα μου επιτρεψεται να μην τις απαντησω τοσο χαλαρα και χυμα σε δημοσια θεα
-
Δοκιμαστηριο sideras
εγω θα ρωτησω για την κεραια αν ειναι μικροκυματικη και τιποτα αλλο
Δεν νομιζω να λειτουργουσε μια μικροκυμματικη κεραια στο αντικειμενο, μονο με τυπου γεωφωνου μπορεις υποτιθεται να ραβδοσκοπισεις
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Δοκιμαστηριο sideras
Αν θελεις απαντας… απο τι εξαρταται η <κατ επιλογη ατομα> που λες?... δηλ να υποθεσω οτι τα χρηματα καποιων
ενδιαφερομενων για την κατασκευη δεν περνανε, ή πρεπει να ειναι γνωστοι και φιλοι?Face control σε τετοια περιπτωση δεν εχω ξαναδει :36_19_2:... οπως και να χει, καλες επιτυχιες να εχετε και καλες πωλησεις!.
PS