αχχαχαχαχαχαχα….
-
Δοκιμαστηριο sideras
Σωστα…αλλα γνωριζουν ομως οτι εκει κοντα υπαρχει στοχος στο χωρο και οι πιο πολλοι πιστευω θα πανε λαου λαου...εξω ομως που ισως κανεις ερευνα καπως βιαστικα μη σε δουνε και δωσεις το μερος αλλαζει...επισης εχει μεγαλη ευαισθησια απο το πλαι ο δισκος...αυτο για το οταν σηκωνεται απο το εδαφος πανω στο στοχο (π.χ στοχος στα 60 + 20 πανω απο το εδαφος)
PS
-
Δοκιμαστηριο sideras
@Geo:
Σημερα δοκιμασα και εγω ενα DEUS με το μεγαλο πηνιο. Στο δοκιμαστηριο εχω 1 κουτι αναψυκτικου 330μλ στους 60 ποντους, αλλο ενα στους 80 ποντους και ενα μπρουτζινο κοματι 15 χ3 ποντους στο 1,15 περιπου. Το Deus τα πηγε αρκετα καλα αλλα μεχρι εκει. Επιασε το κουτακι στους 60 ποντους και μαλιστα καμια 20ρια ποντους σηκωμενο απο την επιφανεια. Το GTI 2500 το πιανει αλλα οχι με τοσο "ευρος". Το Fisher CZ7, CZ70, CZ20 den to pianoyn kauoloy. Τα ασχημα ξεκινανε απο εδω και περα. Δεν πηρε κανενα αλλο στοχο. Δηλαδη εδειξε οτι ειναι ενα πολυ καλο vlfικο αλλα χωρις καμια διαφορα απο μερικα αλλα κορυφαια της αγορας (π.χ spectra V3). Μαζι μου ειχα και ενα TDI SL με τον 12αρη δισκο. Το συγκεκριμενο επιασε το κουτακι στους 60 ποντους περιπου το ιδιο με το DEUs αλλα επιασε και το κουτακι στους 80 ποντους. Οποτε η διαφορα φανηκε…
Ο διαχωρισμος του δεν μου αρεσε. Σε ενα αλλο σημειο που ειχα 10 χαλκινα νομισματα στους 30....35 ποντους τα επιανε αλλα τα εβλεπε σαν σιδηρο.
Αυτα προς το παρον απο το σουπερ μηχανημα.....Ξεχασα να πω πως η δοκιμη σε καθε στοχο γινοταν σε ολες τισ συχνοτητες.
Φιλε Geo το GTI φοραγε το μεγαλο δισκο 12.5 η τον μικρο 9.5??
-
Δοκιμαστηριο sideras
@Geo:
Σημερα δοκιμασα και εγω ενα DEUS με το μεγαλο πηνιο. Στο δοκιμαστηριο εχω 1 κουτι αναψυκτικου 330μλ στους 60 ποντους, αλλο ενα στους 80 ποντους και ενα μπρουτζινο κοματι 15 χ3 ποντους στο 1,15 περιπου. Το Deus τα πηγε αρκετα καλα αλλα μεχρι εκει. Επιασε το κουτακι στους 60 ποντους και μαλιστα καμια 20ρια ποντους σηκωμενο απο την επιφανεια. Το GTI 2500 το πιανει αλλα οχι με τοσο "ευρος". Το Fisher CZ7, CZ70, CZ20 den to pianoyn kauoloy. Τα ασχημα ξεκινανε απο εδω και περα. Δεν πηρε κανενα αλλο στοχο. Δηλαδη εδειξε οτι ειναι ενα πολυ καλο vlfικο αλλα χωρις καμια διαφορα απο μερικα αλλα κορυφαια της αγορας (π.χ spectra V3). Μαζι μου ειχα και ενα TDI SL με τον 12αρη δισκο. Το συγκεκριμενο επιασε το κουτακι στους 60 ποντους περιπου το ιδιο με το DEUs αλλα επιασε και το κουτακι στους 80 ποντους. Οποτε η διαφορα φανηκε…
Ο διαχωρισμος του δεν μου αρεσε. Σε ενα αλλο σημειο που ειχα 10 χαλκινα νομισματα στους 30....35 ποντους τα επιανε αλλα τα εβλεπε σαν σιδηρο.
Αυτα προς το παρον απο το σουπερ μηχανημα.....Ξεχασα να πω πως η δοκιμη σε καθε στοχο γινοταν σε ολες τισ συχνοτητες.
γιωργο αν θυμασε, αυτα τα αποτελεσματα με το ντεους τα πηρες με χειροκινητη εξισοροπιση εδαφους, η στο αυτοματο?
-
Δοκιμαστηριο sideras
@TSAPI.:
γιωργο αν θυμασε, αυτα τα αποτελεσματα με το ντεους τα πηρες με χειροκινητη εξισοροπιση εδαφους, η στο αυτοματο?
Εαν θυμαμαι καλα ηταν στο 90…. εκτος και ηταν αλλο.....
Ο πανος που το πειραζε θα μας πει...
Παντως με τα τοσα που ακουσα.... ξενερωσα!!!! -
Δοκιμαστηριο sideras
Η εξισοροπιση εγινε αυτοματη (προκαθορισμενη τιμη στα 90 που ειναι και η ποιο σταθερη συμφωνα με τα λεγομενα του κατασκευαστη) και χειροκινητη, χωρις διαφορετικο αποτελεσμα απο αυτα που ανεφερε ο Γιωργος Geo…
Σημασια εχει, οταν καποιος αγοραζει κατι να γνωριζει τι ειναι αυτο που πληρωνει και οχι τι θα ηθελε να ειναι.PS
-
Δοκιμαστηριο sideras
και παλι βρισκεσται πολυ μακρια απο τον απολυτο χειρισμο του εργαλειου.
χωρις να θελω να προσβαλω ψαχουλια με μεγαλη εμπειρια οπως ο geo ο stampa και αρκετους αλλους!!
δεν το εχετε στιψει οσο πρεπει!αν και δεν το εχω στα χεριαμου το εργαλειο! <αυτο για τους βρωμοστομους περι μιζας!!>και τα συναφη λογια του αερα!
εχω να πω σχετικα με το δοκιμαστηριο του σιδερα οτι αν υπηρχε χειριστης εμπειρος με χειροκινητο ελεγχο και με το κομπιουτερακι δεν
θα υπηρχε τεστ να μην βγει!εχω δει χειριστη με εμπειρια βγαλμενων απο το χωμα !αντικειμενων που εμαθε το μηχανημα στο βουνο ψαχνωντας και οχι σε τεστ να κανει θαυματα!
-
Δοκιμαστηριο sideras
Εδω δεν θα απαντησω γιατι δεν θελω να συμμετεχω στην διαφημηση του.
Οταν ξεμπερδεψω απο τις δουλειες θα σε παρω τηλ να σου πω μερικα πραγματα για αυτο μιας και εγω ουτε λεω ουτε πιστευω πως εισαι παπαγαλακι.
Προσωπικα κραταω μονο οτι ανηκει στην ελιτ των τοπικων, σε ποια θεση???? ειναι αλλη ιστορια.Φιλικα…
-
Δοκιμαστηριο sideras
Δεν χρειαζεται να αποδειξει κανεις τιποτα και σε κανεναν, κουβεντες θα λεγονται και ας βγαλει ο οποιοσδηποτε τα συμπερασματα του…
Το κοματι τις πωλησης, ειναι κοματι που το χειριζεται οπως θελει ο καθε πωλητης συμφωνα με τα πιστευω του, τις αναγκες του,
κατα ποσο γνωριζει αυτο που πουλαει και κυριως κατα ποσο θα ειναι ειλικρινης απεναντι στους πελατες ωστε μακροχρονια να γινουν οι σταθεροι του πελατες....PS
-
Δοκιμαστηριο sideras
θα ηθελα να συμπληρωσω εδω οτι πιθανον να μην εξαντληθηκαν οι ρυθμισεις των stampa και Geo στο μηχανημα.
συνηθως αυτο που δεν κατανοουν οι χειριστες του Deuς ειναι οτι για να εχεις το μεγιστο βαθος θα πρεπει να το λειτουργεις στο χωρις κινηση!
Γνωριζουμε απο εμπειρια φιλουμας αλλα και απο συμβουλες του αντιπροσωπου τα εξης.
με τη σωστη ρυθμιση του ground αλλα και της ταχυτητας και φυσικα σε λειτουργια χωρις κινηση
ο ανιχνευτης εχει 15 τα εκατο παραπανησιο βαθος!επισης εκει στη λειτουργια χωρις κινηση υπαρχει μια λεπτη ρυθμιση με το zero.
ολλες αυτες οι ρυθμισεις αν γινουν σωστα πιστευω οτι σιγουρα θα ειχε την κοκακολα στα 80 εκατοστα ανετα η τουλαχιστον θα την γρατζουναγε οριακα!
Επισης θα ηθελα να σας τονισω οτι με τη χρηση των ακουστικων της εταιριας ,και οπως το δουλεψανε στο δοκιμαστηριο του φιλου σιδερα χασανε τα εξης προτερηματα που θα ειχαν με τη χρηση του τηλεκοντρολ.
Πρωτον δεν εχεις σιγη σιδηρου .
Δευτερον δεν εχεις προγραμμα χωρις κινηση που σημαινει 15 τα εκατο κατω σε βαθος!!<απωλεια τεστ χρυσου>>!!
Τριτον δεν μπορεις να ρυθμισεις την ταχυτητα που μετραει πολυ.
Τεταρτον δεν βλεπεις τη μεταλοποιηση του εδαφους. -
Δοκιμαστηριο sideras
θα ηθελα να συμπληρωσω εδω οτι πιθανον να μην εξαντληθηκαν οι ρυθμισεις των stampa και Geo στο μηχανημα.
συνηθως αυτο που δεν κατανοουν οι χειριστες του Deuς ειναι οτι για να εχεις το μεγιστο βαθος θα πρεπει να το λειτουργεις στο χωρις κινηση!
Γνωριζουμε απο εμπειρια φιλουμας αλλα και απο συμβουλες του αντιπροσωπου τα εξης.
με τη σωστη ρυθμιση του ground αλλα και της ταχυτητας και φυσικα σε λειτουργια χωρις κινηση
ο ανιχνευτης εχει 15 τα εκατο παραπανησιο βαθος!επισης εκει στη λειτουργια χωρις κινηση υπαρχει μια λεπτη ρυθμιση με το zero.
ολλες αυτες οι ρυθμισεις αν γινουν σωστα πιστευω οτι σιγουρα θα ειχε την κοκακολα στα 80 εκατοστα ανετα η τουλαχιστον θα την γρατζουναγε οριακα!
Επισης θα ηθελα να σας τονισω οτι με τη χρηση των ακουστικων της εταιριας ,και οπως το δουλεψανε στο δοκιμαστηριο του φιλου σιδερα χασανε τα εξης προτερηματα που θα ειχαν με τη χρηση του τηλεκοντρολ.
Πρωτον δεν εχεις σιγη σιδηρου .
Δευτερον δεν εχεις προγραμμα χωρις κινηση που σημαινει 15 τα εκατο κατω σε βαθος!!<απωλεια τεστ χρυσου>>!!
Τριτον δεν μπορεις να ρυθμισεις την ταχυτητα που μετραει πολυ.
Τεταρτον δεν βλεπεις τη μεταλοποιηση του εδαφους.georges εργαλια δικασου δεν εχεις????αλλα πουλας σ ολος μυαλο χαχαΧΑΧΑ
-
Δοκιμαστηριο sideras
Ολα αυτα ειναι για συγκεκριμενο σημειο ερευνας, λιγα τετραγωνικα δηλ ή γνωριζοντας το σημειο του στοχου του
δοκιμαστηριου να παει καποιος απο πανω να δει αν τον πιανει.
Πιστευω…. τους περισσοτερους φιλους τους ενδιαφερει στο searching τι γινετε, στο ξεκαρφωτο, μιας και η αληθεια βρισκεται καπου εκει εξω και οχι στα δοκιμαστηρια που
εν πασει περιπτωσει ειναι μονο για ενδειξεις για το εαν το μηχανημα ειναι για φουντο ή οχι.Δεν υπαρχει λογος να αγορασει μηχανημα καποιος για να τσεκαρει λιγα τεραγωνικα, επερνε και ενος φιλου να κανει τη δουλεια του.
PS
-
Δοκιμαστηριο sideras
Ολα αυτα ειναι για συγκεκριμενο σημειο ερευνας, λιγα τετραγωνικα δηλ ή γνωριζοντας το σημειο του στοχου του
δοκιμαστηριου να παει καποιος απο πανω να δει αν τον πιανει.
Πιστευω…. τους περισσοτερους φιλους τους ενδιαφερει στο searching τι γινετε, στο ξεκαρφωτο, μιας και η αληθεια βρισκεται καπου εκει εξω και οχι στα δοκιμαστηρια που
εν πασει περιπτωσει ειναι μονο για ενδειξεις για το εαν το μηχανημα ειναι για φουντο ή οχι.Δεν υπαρχει λογος να αγορασει μηχανημα καποιος για να τσεκαρει λιγα τεραγωνικα, επερνε και ενος φιλου να κανει τη δουλεια του.
Πανο εχεις δικιο οταν πας στο δοκιμαστιριο και γκρινιαζη λιγο ολι λενε πιανη τον στοχο. οταν πας στο βουνο και γκρινιζη λιγο λενη δεν εχει τιποτα,,,,,,
-
Δοκιμαστηριο sideras
καραγιαννη δεκτα και τα αστεια!
stampa με το μηχανημα φιλαρακια εδω που ειναι περιπατητες στρεματων εχουν κανει θαυματα!
εξαλου εχω μιλησει αρκετες φορες για αγρια αντικειμενα που βρεθηκαν σε παρθενα πεδια ερευνων.ακομα και στα 90 εκατοστα βαθος!Αλλα ομως αν δουμε την αποψησου ως σωστη τοτε κανενας δεν εχει σωστα αποστατικα και ειναι για κλαματα !!
και επαυτου δεν αξιζει να ασχολουμαστε με κανενα τοπικο ειτε βιελεφικο ειναι ειτε παλμικο!
οπως επισης αν περιμεναμε ολλοι να παρουμε το δανεικο δισκο απο ενα φιλομας καθε φορα που βγαινουμε για ερευνα ….....Θα ανερεσουμε τωρα τη βασικη αρχη των τοπικων?
ισως καλο ειναι να πουμε απο αρχης τι εστι τοπικο και τι αποστατικο.και τη χρηση των μηχανηματων για καθε περιπτωση.αν ενας χειριστης δεν ειναι ικανος να κανει 2-3 απλα πραγματακια με βαση τη γνωστη σωστη λειτουργια στο χειρισμο
ωστε να παρει τα μεγιστα του μηχανηματοςτου ??
η μηπως γνωριζεις καποιο αυτοματο μηχανημα που να κανει τα ιδια παντα σε σχεση με βιελεφικο μηχανημα?
ολλα θελουν και καποια ρυθμιση .και εγω σου λεω οτι υπαρχει και αλλο μυστικο που εχει βγει απο χρηστη πανω στο μηχανημα ....που δεν το λεει ουτε ο ιδιος ο κατασκευαστης απλα γιατι δεν το γνωριζει.
μονο ενας περιπατητης ψαχουλης που εχει και ορεξη για σκαψιμο θα σου δωσει τα μεγιστα στο χειρισμο ενος μηχανηματος.
-
Δοκιμαστηριο sideras
και φυσικα επαυτου που λετε σωστα!
οτι οτιδοιποτε γκρινιαζει θα πρεπει να σκαβετε! με την μονη διαφορα οτι με το Deus μπορεις να ξεχωρισεις αν αυτο το σημα που το ονομασατε γκρινιασμα ειναι μια πετρα γεματη μεταλλο η ενα κατακαθαρο αυθεντικο μεταλλο.πραγμα που δυσκολα γινεται με τα αλλα βιελεφικα. αυτο επιτυγχανεται με τον ταχυτατο επεξεργαστη που διαθετει .
οπως εχετε δει στα βιντεοτου η ταχυτητα αποκρισης και διαχωρισμου σε κοντινα μεταλλα διαφερετικα μεταξυτους ειναι πολυ γρηγορη. -
Δοκιμαστηριο sideras
καραγιαννη δεκτα και τα αστεια!
stampa με το μηχανημα φιλαρακια εδω που ειναι περιπατητες στρεματων εχουν κανει θαυματα!
εξαλου εχω μιλησει αρκετες φορες για αγρια αντικειμενα που βρεθηκαν σε παρθενα πεδια ερευνων.ακομα και στα 90 εκατοστα βαθος!Αλλα ομως αν δουμε την αποψησου ως σωστη τοτε κανενας δεν εχει σωστα αποστατικα και ειναι για κλαματα !!
και επαυτου δεν αξιζει να ασχολουμαστε με κανενα τοπικο ειτε βιελεφικο ειναι ειτε παλμικο!
οπως επισης αν περιμεναμε ολλοι να παρουμε το δανεικο δισκο απο ενα φιλομας καθε φορα που βγαινουμε για ερευνα ….....Θα ανερεσουμε τωρα τη βασικη αρχη των τοπικων?
ισως καλο ειναι να πουμε απο αρχης τι εστι τοπικο και τι αποστατικο.και τη χρηση των μηχανηματων για καθε περιπτωση.αν ενας χειριστης δεν ειναι ικανος να κανει 2-3 απλα πραγματακια με βαση τη γνωστη σωστη λειτουργια στο χειρισμο
ωστε να παρει τα μεγιστα του μηχανηματοςτου ??
η μηπως γνωριζεις καποιο αυτοματο μηχανημα που να κανει τα ιδια παντα σε σχεση με βιελεφικο μηχανημα?
ολλα θελουν και καποια ρυθμιση .και εγω σου λεω οτι υπαρχει και αλλο μυστικο που εχει βγει απο χρηστη πανω στο μηχανημα ....που δεν το λεει ουτε ο ιδιος ο κατασκευαστης απλα γιατι δεν το γνωριζει.
μονο ενας περιπατητης ψαχουλης που εχει και ορεξη για σκαψιμο θα σου δωσει τα μεγιστα στο χειρισμο ενος μηχανηματος.
Θα σου ξαναθυμισω τοτε λοιπον οτι οταν εγω το ειχα και το τεσταριζα τι κανει τι δεν κανει ολοι το εβλεπαν μονο στα λινκ….τοτες!.
Δεν μιλαω εγωιστικα αλλα λεω αληθειες... δεν ειπα ποτε οτι δεν αξιζει τα λεφτα του αντιθετα, ειπα πως ειναι ενα απο τα καλυτερα vlf που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη,
οπως και αλλα vlf, μετα αλλαζουμε κατηγορια μηχανηματων.Οσο για τα αποστατικα... οι περισσοτεροι γνωριζουν οτι πολλα δουλευουν με προυποθεσεις... μεχρι εκει ομως, εκτος κι αν εφτιαξες εσυ κατι που δεν ειναι για κλαματα και κανει την διαφορα απο τα υπολοιπα, τοτε πες μου να το αγορασω εγω.
Την αποψη μου για τις μυστικες ρυθμισεις την ξερουν οσοι με γνωριζουν ειτε προσωπικα ειτε τηλεφωνικα σε συζητησεις μας
Αναφερεσαι σε μενα χωρις να το ξερεις...σε δικαιολογω!
PS
-
Δοκιμαστηριο sideras
και φυσικα επαυτου που λετε σωστα!
οτι οτιδοιποτε γκρινιαζει θα πρεπει να σκαβετε! με την μονη διαφορα οτι με το Deus μπορεις να ξεχωρισεις αν αυτο το σημα που το ονομασατε γκρινιασμα ειναι μια πετρα γεματη μεταλλο η ενα κατακαθαρο αυθεντικο μεταλλο.πραγμα που δυσκολα γινεται με τα αλλα βιελεφικα. αυτο επιτυγχανεται με τον ταχυτατο επεξεργαστη που διαθετει .
οπως εχετε δει στα βιντεοτου η ταχυτητα αποκρισης και διαχωρισμου σε κοντινα μεταλλα διαφερετικα μεταξυτους ειναι πολυ γρηγορη.Να ρωτησω κατι αλλο που σε ξαναρωτησα κι αλλη φορα αλλα δεν απαντησες?…τι εγινε εκεινο που ελεγες << τα κονσερβοπαφιλα που στελνουν στην Ελλαδα ειναι κομενα >> και το σταματαω εδω γιατι οπως ειπα ξανα, δεν υπαρχει λογος να αποδειξω τιποτα και σε κανεναν.... εσυ?
PS