Φίλε, δεν στραβώνω σχεδόν ποτέ
Δεν υπάρχει θέμα συγχνώμης, απόψεις ανταλλάσσουμε,
αρκεί να υπάρχει αλληλοσεβασμός και πολιτισμός
-
Ναρκες,
Πάλι καλά που δεν είπε κάποιος να χρησιμοποιηθούν μπακαλοτορπίλες … (Εκρηκτικές συνδεόμενες σωλήνες που χρησιμοποιούνται κατά κόρον για διάνοιξη διαδρόμου στο ναρκοπέδιο) .
Συμφωνώ macgyver ότι είναι μια οργανωμένη αλλά επικίνδυνη μέθοδος. Επειδή συμφωνούμε στο τυράκι αναφέρομαι πλέον στις μπακαλοτορπίλες που πλησιάζει λίγο πολύ στην απόβαση της Νορμανδίας στο κώμιξ μικρός ήρωας και σε πολλές πολεμικές ταινίες.
Όλες οι παραθέσεις μου ήταν περί ναρκών – παγιδεύσεις και οι διαφωνίες μου . -
Ναρκες,
Κατ αρχήν φίλε macgyver να διευκρινήσω ότι δεν επιθυμώ να πάρω τυχόν ειδίκευση ούτε εσένα ούτε του spartakos1967
Συμφωνώ για το τρυπάκι που λες και χαίρομαι που γέλασες πάρα πολύ
Πρόσεξε λοιπόν τι λες εσύ "καταρχας να παρουμε την περιπτωση οτι η δουλια στεκει η σοβαροτερη περιπτωση ειναι των ναρκων που δεν παιζουμε και αναλαμβανει ειδικος για εντοπισμο και ανακτηση 2ον το υποτιθεμενο ναρκοπαιδιο μην σε γελαει κανενας δεν το καταλαβαινεις με το ματι ουτε εχει εφανη συρμα παγιδευσης αλιως δεν ειναι παγιδευση οι αντιαρματικες και ιδιου τυπου σαν αυτες οχηματων θαβονται κατω απο την επιφανεια του εδαφους απο 1 ως 3 εκατοστα και δεν ξεχωριζει τιποτα αν εισαι τυχερος μονο στις κατα προσωπικου μπορεις να εντοπισεις τις 3 ακιδες του πυροκροτητη της εκτοξευσης οποτε δυσκολο αν δεν τις ανακτησεις", και διάβασε τι γράφει ο selini στην αναφορά που πήγε και είδε ο ίδιος. Επαναλαμβάνω ότι μιλάω ΕΠΙ της υποθέσεως και ΜΟΝΟΝΕπίσης λες για το αδύνατον της "κίνησης γέφυρα"
Το μόνο που θα πω είναι ότι τα χρήματα πάνε στα χρήματα,και εξηγώ:
Eάν τα κιβώτια έχουν αξιόλογο περιεχόμενο,όλα γίνονται,βεβαίως,όταν διαθέσεις και συ χρήμαΧαίρομαι που τα είπαμε και που σ έκανα και γέλασες
Ένας σκαπανέας είναι πάντα σκαπανές και ποτέ δε θα υποτιμηθεί. Δε διαφωνώ τα όσα λές. Διαφωνώ σχετικά με το δράκο της ιστορίας τη και καυτή του φλόγα.
-
Ναρκες,
Σκεπτομαι μην ειναι και μυθος περι παγιδευσης, ωστε να μην τα πλησιαζει κανεις.. Θυσιαστε απο αποσταση ενα τηλεχειριζομενο αυτοκινητακι, ωστε και εκρηξη να γινει, και ασφαλης θασαστεθασαστε και θα τα μαζεψετε αργοτερα με την ησυχια σας..και ας γκρεμιστει το σπηλαιο..υπομινγ ναχετε να το ξελακωσετε..,
-
Ναρκες,
<small>@spartakos1967:</small><br><blockquote>Πάλι καλά που δεν είπε κάποιος να χρησιμοποιηθούν μπακαλοτορπίλες … (Εκρηκτικές συνδεόμενες σωλήνες που χρησιμοποιούνται κατά κόρον για διάνοιξη διαδρόμου στο ναρκοπέδιο) .<br />Συμφωνώ <strong><a href=""http://www.psaxtiria.net/forum/member/5808-macgyver"" target="_blank">macgyver</a></strong> ότι είναι μια οργανωμένη αλλά επικίνδυνη μέθοδος. Επειδή συμφωνούμε στο τυράκι αναφέρομαι πλέον στις μπακαλοτορπίλες που πλησιάζει λίγο πολύ στην απόβαση της Νορμανδίας στο κώμιξ μικρός ήρωας και σε πολλές πολεμικές ταινίες.<br />Όλες οι παραθέσεις μου ήταν περί ναρκών – παγιδεύσεις και οι διαφωνίες μου .<br /></blockquote>Ετσι ειναι φιλε μονο με μοακαλοτορπιλη καθαριζει σιγουρα ναρκοπαιδιο και κανει ασφαλη διαδρομο αλλα και ενας τυπος τηλεκατευθυνομενου βληματος τυπου μιλαν που πεταει σε υψος 50 εκατοστα και παραγει ωστικα κυματα που κανει τις ναρκες να εκρυγνωνται αλλα μιας και κανουμε και πλακα απο την νταλικα και μετα σου αρεσε?
-
Ναρκες,
Σκεπτομαι μην ειναι και μυθος περι παγιδευσης, ωστε να μην τα πλησιαζει κανεις.. Θυσιαστε απο αποσταση ενα τηλεχειριζομενο αυτοκινητακι, ωστε και εκρηξη να γινει, και ασφαλης θασαστεθασαστε και θα τα μαζεψετε αργοτερα με την ησυχια σας..και ας γκρεμιστει το σπηλαιο..υπομινγ ναχετε να το ξελακωσετε..,
"Ο φόβος φυλάει τα έρημα"
Φόβος=φαντάσματα κτλ…την υπόθεση την έχει ο πολύς αρχιμπράβος τάδε ή δείνα...σούπερ ουάου παγιδεύσεις
Επί της πραγματικότητας:όλα έχουν την αχίλλειος πτέρνα, για κάθε Τροία υπάρχει ένας Οδυσσέας -
Ναρκες,
θα μου επιτρεψετε να κανω μια παρεμβαση ,νομιζω οτι ειναι πολυ σοβαρο το θεμα για να συζητιέται ετσι στον αερα την στιγμη που βρεθηκε η απόκρυψη και δεν εχω κανενα λογο να πιστευω το αντίθετο συμφωνα με τα λεγομενα ,ειναι πολυ σοβαρο το θεμα για να ασχοληθουν οι παρατηρητές του φορουν και οχι μονο και τα στοιχεια ειναι αρκετα για να γινη η ζημια .αποψη μου ευχαριστω
-
Ναρκες,
θα μου επιτρεψετε να κανω μια παρεμβαση ,νομιζω οτι ειναι πολυ σοβαρο το θεμα για να συζητιέται ετσι στον αερα την στιγμη που βρεθηκε η απόκρυψη και δεν εχω κανενα λογο να πιστευω το αντίθετο συμφωνα με τα λεγομενα ,ειναι πολυ σοβαρο το θεμα για να ασχοληθουν οι παρατηρητές του φορουν και οχι μονο και τα στοιχεια ειναι αρκετα για να γινη η ζημια .αποψη μου ευχαριστω
Φιλε thomas ακομη πιστευεις οτι ηδουλια υφισταται;
-
Ναρκες,
Φιλε thomas ακομη πιστευεις οτι ηδουλια υφισταται;
φιλε μαγκαιβερ γειατι πιστευεισ οτι σου λεο ψεματα,ετσι μου ειρθε διλαδι και το εβγαλα απ το μιαλο μου και το κοπανισα μεσα για ναχουμε να λεμε,,τι ειναι αυτα που λεσ…δευτερον ειμαι μελοσ στην σελιδα απο το2010 και καθιμερινοσ μπενο και ακουο και βλεπο ιστοριεσ,,ξερο τι καπνο φουμαρι ο καθενασ,,,αυτο γεια καλο το λεο,,, πραμα που εσυ εισαι φρεσκοσ ακομα στο φορουμ,,,,και τριτον ροτισα ποσ τα περνισ απο εκει και οχι οτι το εβαλα το θεμα γεια να διξο τι??απλα μια ιδεα να πει καπιοσ καλο ειναι εσυ το εκανεσ κιπριακο,4τον παμε γεια αλα δεν εχο αναγκι απο το να διχνομε ..ισα ισα εδο ειναι ιντερνετ και τα βλεπει ολοι οι γη,,γειαυτο δεν ανεβαζο πολα θεματα εδο μονο αμα μινο απο ιδεεσ και πιστεψεμε εδο σε αυτοιν τι σελιδα εχει πολα διαβασμενα ατομα,ευχαριστω γεια το θεμα,
-
Ναρκες,
φιλε μαγκαιβερ γειατι πιστευεισ οτι σου λεο ψεματα,ετσι μου ειρθε διλαδι και το εβγαλα απ το μιαλο μου και το κοπανισα μεσα για ναχουμε να λεμε,,τι ειναι αυτα που λεσ…δευτερον ειμαι μελοσ στην σελιδα απο το2010 και καθιμερινοσ μπενο και ακουο και βλεπο ιστοριεσ,,ξερο τι καπνο φουμαρι ο καθενασ,,,αυτο γεια καλο το λεο,,, πραμα που εσυ εισαι φρεσκοσ ακομα στο φορουμ,,,,και τριτον ροτισα ποσ τα περνισ απο εκει και οχι οτι το εβαλα το θεμα γεια να διξο τι??απλα μια ιδεα να πει καπιοσ καλο ειναι εσυ το εκανεσ κιπριακο,4τον παμε γεια αλα δεν εχο αναγκι απο το να διχνομε ..ισα ισα εδο ειναι ιντερνετ και τα βλεπει ολοι οι γη,,γειαυτο δεν ανεβαζο πολα θεματα εδο μονο αμα μινο απο ιδεεσ και πιστεψεμε εδο σε αυτοιν τι σελιδα εχει πολα διαβασμενα ατομα,ευχαριστω γεια το θεμα,
Φιλε δεν πιστευω οτι λες ψεματα απλα πιστευω οτι ετσι στα μεταφερανε η παρεα σου αλλα δεν μπορεσες να πας το ιδιο συνεβηκε με μενα σε μια περιπτωση που ο φιλος μου τα ειπε σιγουρα που εγω τα μετεφερα σε καποιον οπως μου τα ειπε και οταν πηγαμε ηταν τα πραματα διαφορετικα επισης σε παραπεμπω στην αρχη του νηματος σου που λεω για σενα οτι σε θεωρω σοβαρο με τα ποσταρισματα σου μετα αν εξελιχθηκε αλιως και δεν πιστεψα αυτη την δουλεια τι νακανω να μην πω την γνωμη μου?δεν νομιζω να σε προσβαλα ουτε να σε εθιξα πουθενα φιλε μου ξαναλεω οτι μεχρι τωρα τα ποστ σου τα θεωρουσα σοβαρα
-
Ναρκες,
Η ημερομηνία εγγραφής ενός μέλους δεν συνάδει με την εμπειρία που έχει.
Το οτι κάποιος μπορεί να έκανε εγγραφή το 2015 δεν σημαίνει απαραίτητα οτι είναι αρχάριος, ούτε κάποιος που γράφτηκε στην σελίδα το 2010 πάει να πει οτι είναι έμπειρο ψαχτήρι και έχει όλες τις λύσεις..σπιρακο δεν το ενοο ετσι οποσ το ενοισ εσυ,,και βεβεα αυτο που λεσ εσυ εισχιι