Καλησπερα στο φορουμ,,ενας φιλος μου εχει βρει σπιλια που ειταν σφραγισμενη με πετρα και απο πανο χομα και εναν κισο,εκει στο συμειο εφτασε μετα απο υποδιξι χαρτη,εφτασε εκει και εκανε 5 μερεσ να την βρι την ισοδο,αφου την βρικε μεσα δεν ειταν μπαζομενει αλα εμπενεσ και περπατουσες 5 μετρα στροφι δεξια και μια ευθια 15μετρα και σταματα,τορα στο ζουμι…..μολισ παρεισ τιν στροφι περπατασ 7με 8 μετρα και μετα εχει αμουδα στρομενι κατο και στο τελοσ τησ σπιλιασ διλαδι καμια 7με 9 μετρα φενοντε τα κοιβοτια 3 αριστερα και αλα τρια δεξια,,το χαρτι γραφι προσοχει ναρκεσ στην αμουδα πατισε εκει μεσα με τα μιχανιματα και βουιζι ο τοποσ κατο απο την αμουδα και φοβουνται να φτασουσ στο τελοσ με κινδινο να γινει μπαμ..,,εροτισι αυτι που ταβαλαν και φιγαν τα εβαλαν με δολο να πανε αλι να τα παρουνε και μπαμ,οι οι ναρκεσ ειναι ναρκεσ απεμλοκισ και βγενουν με τα χερια,,την ταποσανε με την ιδια πετρα και θα παμε μαζι σε κανα μινα τορα,αλα εχει ξανασιμβι τετια δουλια σε κανεναν,,,,σκεψου να μιν εχεισ χαρτια να μπεισ εκει κατα τυχει και να πασ βουρ πανω στον θανατο,,γιαυτο πεδες ολα καλα αλα και τα ματιασας οχι δεκατεσερα χιλια τεσερα,ευχαριστω.:16_7_210:
-
Ναρκες,
λογικα φιλε αυτος που τις εβαζε ηξερε και να τις βγαλει. βρες εναν απο τον στρατο να κανει αυτην την δουλεια να σε βοηθησει στα συγουρα.(πολλε φορες ο μονοφαγας δεν τρωει τπτ).
δωκιμασες ακρι ακρι? βαλε καμια ταβλα οικοδομης απο πανω για να περασεις.
δεν σινηστω τπτ γιατι με αυτα δεν παιζουν. -
Ναρκες,
Να προσεχετε γιατι ολα τα λεφτα του κοσμου δεν αξιζουν μπροστα στην ζωη σας.
Παντα για ολα τα εμποδια υπαρχουν λυσεις.
Μια λυση ειναι ναρκαλιευτης δευτερη αναριχηση με γατζους στο ταβανι και αλλες πολλες αλλα αυτο το αλλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα
να εχει ναρκη κατω απο τα κιβωτια εκει θελει προσοχη ευχομαι αισιο τελος. -
Ναρκες,
λογικα φιλε αυτος που τις εβαζε ηξερε και να τις βγαλει. βρες εναν απο τον στρατο να κανει αυτην την δουλεια να σε βοηθησει στα συγουρα.(πολλε φορες ο μονοφαγας δεν τρωει τπτ).
δωκιμασες ακρι ακρι? βαλε καμια ταβλα οικοδομης απο πανω για να περασεις.
δεν σινηστω τπτ γιατι με αυτα δεν παιζουν.καλα τα λεσ μανο ετσι ειναι,καπια ακρι θα βγει.
-
Ναρκες,
Οι ναρκες μετα απο πολα χρονια και διαβρωση ισως ειναι ασταθεις ουτε μαδερι μονο εναερια που ειπε ο βασιλης αν θελετε ερχομαι εγω αν δεν θελετε αλον τοτε καμια 10αρια βαρβατα τσομανοσκυλα πεταξετε στο τελος κρεας και αφηστετα να σας κανουν την δουλεια
δεν θα γινει τισ ποπισ μετα το μπαμ,δεν ξερεισ ποσ ειναι παγιδευμενα και τι ζιμια θα γινει,κατι θα γινει,αριτερα και δεξια ειναι λακουβα διο επι διο επει εναμισι βαθοσ μεσα κροκαλα και απο πανο σαπια μαδερια οι κορμοι απο πανο τα κοιβοτια τρια σκεπασμενα με λιομενο ιλικο δεν ξερο τι ειναι σαν σεντονι σκοροφαγομενο,ετσι ειναι και στα διο,δεν φτανι που γα….σε να τα βρεισ εχεισ αλα τορα στο μιαλο σου,
-
Ναρκες,
Οι ναρκες μετα απο πολα χρονια και διαβρωση ισως ειναι ασταθεις ουτε μαδερι μονο εναερια που ειπε ο βασιλης αν θελετε ερχομαι εγω αν δεν θελετε αλον τοτε καμια 10αρια βαρβατα τσομανοσκυλα πεταξετε στο τελος κρεας και αφηστετα να σας κανουν την δουλεια
Α ρε γιαννη μεσα στο μυαλο μου εισαι….......Αυτο σκεφτομουνα και εγω.........
-
Ναρκες,
αυτα τα ελικοπτερακια με τους 4 ελικες και με μαγνητη νεοδινιουμ 100 κιλα βαρος να σηκωνει. με μια καμερα επανω και εισαι απο εξω βλεπεις απο την καμερα και τα σηκωνεις ενα ενα. και εχουν gps επανω και ακουλουθουν μονα τους την διαδρομη για τον γυρισμο. (για να μην σου φυγει δεξια αριστερα.) δεν ξερω για το βαρος. υπαρχει ενα τετοιο εδω παντος. αν θες να ρωτησω. ποσα κιλα νανε το κουτι?
-
Ναρκες,
Kαλημερα,μακαρι να ειστε τυχεροι και να πανε ολα καλα.πιστευω οτι καπου εκει θα υπαρχει και το σχεδιο για τις ναρκες.ψαξτε λιγο μηπως και βρειτε καποιο σημαδι μεσα η εξω απο τη σπηλια.θεωρω λιγο δυσκολο να ειχαν το σχεδιο τοποθετησης των ναρκων μονο στο μυαλο τους!!!!
καλυτερη ερευνα για τυχον σημαδια που θα σας βοηθησουν να εντοπισετε το σχεδιαγραμα των ναρκων!!! -
Ναρκες,
Kαλημερα,μακαρι να ειστε τυχεροι και να πανε ολα καλα.πιστευω οτι καπου εκει θα υπαρχει και το σχεδιο για τις ναρκες.ψαξτε λιγο μηπως και βρειτε καποιο σημαδι μεσα η εξω απο τη σπηλια.θεωρω λιγο δυσκολο να ειχαν το σχεδιο τοποθετησης των ναρκων μονο στο μυαλο τους!!!!
καλυτερη ερευνα για τυχον σημαδια που θα σας βοηθησουν να εντοπισετε το σχεδιαγραμα των ναρκων!!!Δηλαδη εσυ αμα ειχες το σχεδιο απο τις ναρκες θα πηγαινες?
Αμα δεν ητανε σωστο η εκανες λαθος εκτιμηση του σχεδιου?
Αδερφε η μανουλα σου μια φορα σε εκανε….και ζουμε ΜΟΝΟ μια φορα.......ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ δεν εχουνε καμια αξια αμα εισαι αρωστος η πεθαμενος......
Εγω ειπα μερικους τροπους στο παλλικαρι να παει να τα παρει (σε μηνυμα).
Επισης οποιος εχει παρομοιες δουλειες...υπαρχει ειδικο συνεργειο για αυτη τη δουλεια αρκει να εχει ο αλλος τη διαθεση να τα μοιραστει.
Καλλιο 5 και στο χερι παρα δεκα και καρτερι......... -
Ναρκες,
μαλλον δεν καταλαβες ακριβως το νοημα της αναρτησης μου.εγω εγραψα οτι δεν μπορει να εβαλαν τις ναρκες στην τυχη!!!ειναι τοιδιο να ξερεις που υπαρχουν και το ιδιο να μην ξερεις?τωρα τον τροπο να τις εξουδετερωσουν ειναι αλλο θεμα…..εγω δεν ανεφερα πουθενα κατι τετοιο!!!!!!!!!!!!!!!!!μιλησα μονο για σχεδιαγραμα ΟΧΙ για αφοπληση ναρκων!!!!!!!!!
-
Ναρκες,
μαλλον δεν καταλαβες ακριβως το νοημα της αναρτησης μου.εγω εγραψα οτι δεν μπορει να εβαλαν τις ναρκες στην τυχη!!!ειναι τοιδιο να ξερεις που υπαρχουν και το ιδιο να μην ξερεις?τωρα τον τροπο να τις εξουδετερωσουν ειναι αλλο θεμα…..εγω δεν ανεφερα πουθενα κατι τετοιο!!!!!!!!!!!!!!!!!μιλησα μονο για σχεδιαγραμα ΟΧΙ για αφοπληση ναρκων!!!!!!!!!
Ρε συ καταλαβα τι εγραψες…..ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ...αμα ειχες το σχεδιο θα περναγες αναμεσα?
ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΙΖΕΣ??? -
Ναρκες,
Δεν βοηθαει η κουβεντα μας τον ενδιαφερομενο,οποτε δεν τη συνεχιζω.Ελπιζω ο συναδερφος να κερδισε κατι απο τις αναρτησεις μας!!!!!
ναι βρε εσυ…δε σου τη "λεω" προς θεου.......απλα συζηταμε....μακαρι ο συναδερφος να τα παρει και να τα χαρει αυτος και η οικογενεια του.(Ας φτιαξει και κανα εκκλησακι η να κανει μια δωρεα σε καποιο φιλανθρωπικο ιδρυμα.)