:36_2_9: :36_2_9: :36_2_9: :36_2_9: :36_2_9: :36_2_9: :36_2_9:
:36_2_19: :36_2_19: :36_1_50: :36_1_50: :36_1_50:
-
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
Φιλε σαββα δεν απαντησες στην ερωτηση που σου εκανε το παρακατω μελος και την επαναφερω μιας εγω εχω την ιδια απορρια.
@dimitrisps:Eχουμε μιλησει Σαββα εδω και πολυ καιρο
Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι θελεις???
Εχεις το τελειο αποστατικο εχουν περασει μηχανακια εκατονταδων χιλλιαδων γιουρο οπως λες
Τι σοι συνεργασια ζητας και απο τι μηχανακι την στιγμη που ολοι λιγο πολυ ξερουμε τι εχει ο καθενας
Τι σοι βοηθεια μπορουν να σου προσφερουν τα διαφορα σκουπακια η τα παλμικακια μπροστα σε αυτα που εχουν περασει απο εκει???? -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
@savvasf1:
Με πιστευεις συγουρα?,γιατι οι αλλοι εδω σαν κλικα φοβουνται μην χασουν πελατες που βγαζουν μεροκαματο
πελατης ειναι απροσωπος…....και εισαι επιχειρηματιας οταν τον λες πελατη!!!!
Οταν το λες φιλο τον εχεις δει και τον εχεις εξηγησει απο κοντα την λειτουργεια αυτου που του πλασαρεις......και τελος για μεροκαματο δουλευουμε ολοι ...Ναι και κοιμομαστε ηρεμοι και ξυπναμε ηρεμοι με συνειδηση!!! Και τα προβληματα μας εχουμε και τις αναποδιες μας και ολα μας!
Ποια κλικα????? Εχεις ξεφυγει σε αλλη διασταση........ -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
πελατης ειναι απροσωπος…....και εισαι επιχειρηματιας οταν τον λες πελατη!!!!
Οταν το λες φιλο τον εχεις δει και τον εχεις εξηγησει απο κοντα την λειτουργεια αυτου που του πλασαρεις......και τελος για μεροκαματο δουλευουμε ολοι ...Ναι και κοιμομαστε ηρεμοι και ξυπναμε ηρεμοι με συνειδηση!!! Και τα προβληματα μας εχουμε και τις αναποδιες μας και ολα μας!
Ποια κλικα????? Εχεις ξεφυγει σε αλλη διασταση........σε εχω δει εσενα ρε λαμογιο να κυκλοφορας κιτρινι λαμποργκηνη
με 8 τσουπρες δυμετρες μεσα , εκει τα τρως αυτα που βγαζεις απο της πωλησεις των 50 μηχανηματων που πουλας τη μερα ?????? χαχαχαχαχαχαχαχα:36_2_7: :36_2_35: :36_2_35:
-
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
σε εχω δει εσενα ρε λαμογιο να κυκλοφορας κιτρινι λαμποργκηνη
με 8 τσουπρες δυμετρες μεσα , εκει τα τρως αυτα που βγαζεις απο της πωλησεις των 50 μηχανηματων που πουλας τη μερα ?????? χαχαχαχαχαχαχαχα:36_2_7: :36_2_35: :36_2_35:
Eτσι και χωρεσε 8 δυμετρες μεσα σε μια λαμποργινη
του κανω δωρο αλλη μια
Ρε Παναη εγω με το ζορι θα χωραω εκει μεσα
χαχαχααχαχαχαχαχα -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
@gate:
του κανω δωρο αλλη μια
χαχαχααχαχαχαχαχαΑυτο σε πειραξε εσενα…...το οτι οδηγουσα λαμποργκινη δεν σε πειραξε???? χιχιχιχιχιχι αλλα τι περιμενεις απο Γαβρο......να τα βαλη με Παοκτση....χιχιχιχιχ χαχαχαχαχ
-
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
πορτοκαλιζει η λαμποργινη…..δεν ειναι ακριβως κιτρινη!
Η φτωχεια θελει καλοπεραση φιλε μου........χαχαχαχαχαχαναι εχω λιγο στραβομαρα , και γιατι να το κρηψουμεν αλοστε .
@gate:
του κανω δωρο αλλη μια
χαχαχααχαχαχαχαχαγαυρε σου εχει κουρκουτιανει το μιαλο σου απο το κοκκινο .
αν δεν τα φουσκονα τα πραγματα οι περισωτεροι θα το πηστευαν
και θαψαχναν τον Αντρεα με τη Λαμπορκινη . -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
ναι εχω λιγο στραβομαρα , και γιατι να το κρηψουμεν αλοστε .
γαυρε σου εχει κουρκουτιανει το μιαλο σου απο το κοκκινο .
αν δεν τα φουσκονα τα πραγματα οι περισωτεροι θα το πηστευαν
και θαψαχναν τον Αντρεα με τη Λαμπορκινη .Εδω Παναη εχεις δικιο
ασε που θα μπορουσε την αλλη μερα να του την πεσει η εφορια
χαχαχαχαχαχα -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
μονο τετοια οδηγαμε…...χιχιχιιχιχ
μην ψαρωνεις με το τσαντακι...χαχαχχααΑυτη ειναι η φατσα μου για οσους δεν ξερουν!!! Δεν εχω να κρυψω τιποτε.....χαχαχαχαχχα
Ρε Ανδρέα, σε περίμενα μεγαλύτερο ηλικιακά. Τα γραφόμενά σου δείχνουν γνώσεις και ωριμότητα. Εμείς είμαστε παπούδες μπροστά σου. Στην ηλικία σου περίπου ξεκίνησα το χόμπυ, πρίν καμιά δεκαπενταριά χρόνια.
-
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
Ρε Ανδρέα, σε περίμενα μεγαλύτερο ηλικιακά. Τα γραφόμενά σου δείχνουν γνώσεις και ωριμότητα. Εμείς είμαστε παπούδες μπροστά σου. Στην ηλικία σου περίπου ξεκίνησα το χόμπυ, πρίν καμιά δεκαπενταριά χρόνια.
Τωρα εχω γινει 2πλος σε ογκο…...χαχαχαχ
Μικρος ειμαι .....27 χρονων
Γι αυτο καμια φορα βραζει το αιμα.....πιστευω καταλαβαινεις <παππου πλατανια> χιχιχιχιχιχι