απλα νικολα εξω μην ψαχνεις για τετοια,και αν ανακαλυψης καποιο σιγουρα ελληνας θα κρυβετε απο πισω
-
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
ΠΑΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕΜΕ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΤΙΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΑΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΜΕΝΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΩΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΑΛΙΑΣ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΟΝΤΑΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΠΕΙΟΙΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΧΑΛΚΟ,ΜΠΡΟΥΤΖΟ,ΣΙΔΕΡΟ,ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ,Η ΛΙΡΑ ΕΧΕΙ ΧΑΛΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΤΖΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΡΕΛΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ
-
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
@savvasf1:
ΠΑΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕΜΕ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΤΙΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΑΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΜΕΝΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΩΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΑΛΙΑΣ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΟΝΤΑΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΠΕΙΟΙΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΧΑΛΚΟ,ΜΠΡΟΥΤΖΟ,ΣΙΔΕΡΟ,ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ,Η ΛΙΡΑ ΕΧΕΙ ΧΑΛΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΤΖΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΡΕΛΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ
καλησπερα σε ποιο νομο εισαι ?
-
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
ιστορια με την μερσεντες του στρατηγου ΝΤΕΒΕΤΣΙ την οποια την εχουνε θαμενει εδω στην ροδο και εχει μεσα 180 ραβδους ολη η ελλαδα ψαχνει για αυτο,μου εντοπιζει εργενη απο 1500 μετρα το μιχανημα για να τελειοποιειθει περασανε 5 χρονια,η μπαταρια του ηρθε παραγγελεια μεσα απο την νασα απο αμερικη με 4 χρονια εγγυηση,απλα σκαβω μονο εαν ειναι 100% συγουρο κατι,φερτε τα μηχανακια σας στο <<πεδιο βολης>>να τα δοκιμασετε γιατι 2 μιχανακια αξιας 100000 ευρω τα οποια φερανε αλλα πεδια μου βγαζανε κορμους απο δεντρα και πετρες στρογγυλες,πεταμενα λεφτα
savvasf1 προσεχουμε τι γραφουμε για να εχουμε ησυχο το κεφαλι μας -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
δεν καταλαβατε τι λεει ο φιλος ο θαλασσινος!
λεει οτι το μηχανημα εχει σχεση με μαστορα απο την Νασα και οτι εκανε 4 χρονια να καταλιξει τι χρειαζεται για να δουλεψει σωστα στην Ελλαδα .
επισης λεει οτι εχει βγαλει αλλα το παληκαρι δεν εχει τοσο ανεση να μιλησει για πιο πολλα εδω.και γιαυτο η αθανασια λεει οτι ακουστε καλα και ηρεμα.
-
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
Eχουμε μιλησει Σαββα εδω και πολυ καιρο
Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι θελεις???
Εχεις το τελειο αποστατικο εχουν περασει μηχανακια εκατονταδων χιλλιαδων γιουρο οπως λες
Τι σοι συνεργασια ζητας και απο τι μηχανακι την στιγμη που ολοι λιγο πολυ ξερουμε τι εχει ο καθενας
Τι σοι βοηθεια μπορουν να σου προσφερουν τα διαφορα σκουπακια η τα παλμικακια μπροστα σε αυτα που εχουν περασει απο εκει????