Κατα τα λεγομενα του αρχηγου, τη δουλεια την εχει σχεδον ετοιμη… οποτε γιατι να αλλαξει χαρτια και πληροφοριες.....
Α ρε αρχηγε.... τοσο ανεβασμα που σε κανω μολις τα βρεις θα με κερνας για 10 χρονια τσιπουρο
:36_2_1::36_2_1:
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για στους συναδελφους ,,φιλε μου γκεο κοιτα ,,εχω πει εδω μεσα ,οπος και προσοπικα ,πος εισε απο τους πολυ σοβαρους ανθροπους του επαγκελματος ,,και αξιζης πολλα ,,,τορα μακαρι να τη βγαλο τη δουλια και θα σε βγαλο εγω τσιπουρω τετοιο που σε κερασα και σου αρεσε ,,500κιλα να εχεις ,,και φυσικα θα σε βοηθησω ,και αυτο το λεω γιατι αν θημασε μολις προτομπικα στους ανταρτες ,πια ηταν τα πιστευωμου,,για να βγαλης λιρες ,,δεν πρεπη να σκεφτεσε πονηρα ,θα εισε παντα καθαρος ,,παντα οταν πας σε δουλια να πινης αγιονερο,,,και να βοηθησης κοσμο με αυτα που θα βρης για να στεργιοσουνε σε μενα αυτα που τα βρυκα ,,αυτα προτοεγραψα ,,γιαφτο γκεο θα σε βοηθησω ,,,,,,,,,,,,τουλαχιστον εσενα με την τοσο ενασχολισησου ,θα χρηαστης βοηθηα ,,,τοραφιλε μου παναη ,,κοιτα το κιμενοσου δεν το ποληκαταλαβα ,,πος τα γραφης ετσι τη αν περνο απο δωθε και αποκιθη ,,μιλα πιο καθαρα αν δεν μπορης στηλε ,,πμ,,τη να σου πο ,,εγω παντος τη δουλια του γυφτου δεν την ψαχνο στη λαρισα μερια ,,,τη αλο γραφης δεν θημαμε τορα ,,αν ειμε απο δω δεν καταλαβενο ,,,ξαναπεστα ,,,,τορα για τον καραπιπερι ,,,κοιτα,η δουλια ειναι σε εξελιξη ,,δεν μπορω να πο τιποτα ,,οταν θα ανεβασουμε το θεμα με τον γκολτεν ,,συντομα και να τα βγαλο ακομα ,,,θα προτηνο στον γκολτεν να το φκιαξη ετσι το θεμα που να λαβουν μερος στη σηζητηση,μονο οσοι ξερουν κατι και εχουν να προσθεσουν,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
γιοργο ξεχασα να σου πο εψες πηγα με τον στενο μου σηνεργατη μια βολτα καπου εδω κοντα που εχει ψομι καλο οπος εμαθα ,οχι λιρες,,,αλα ειχε τοσο λασπη που δεν μπορεσαμε να φτασουμε εκει που θελαμε ,,θα ξαναπαμε ,να δουμε τη πεζη,,,και θα σε καλεσο να ρθης και ση να παμε εδω κοντα ,,,,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Φιλε Ανδρωνικε καλη τυχη ευχομαι εκ πρωτης!!!
Περαν τουτου ομως θελω να σε ρωτησω αν ξερεις την πραγματικη ιστορια του Καραγιωργη????
Δεν πεθανε οπως πολλοι νομιζουν στο εξωτερικο αλλα επεστρεψε με αλλο ονομα.
Τις δουλειες που με τα χερια του ειχε βαλει,τις εβγαλε!!(τις ευκολες τουλαχιστον),ελπιζω να εχεις πεσει σε μια απο τις δυσκολες…
Αν παντως τα βρεις(που στο ευχομαι)πες το μας,οχι τιποτα αλλο,να μας δωσεις περισσοτερες ελπιδες..
Οσο για τη ναρκη που βρηκες,διαβασε αυτο:
Κατά την διεξαγωγή έργων για την Εγνατία Οδό στην περιοχή Καστοριάς εργάτης βρήκε δύο μεγάλες οβίδες από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Δεν θα ήταν είδηση αν οι πυροτεχνουργοί που τις εξέτασαν δεν διεπίστωναν ότι περιείχαν χρυσές λίρες Αγγλίας που γέμιζαν δύο τενεκέδες! Ο εργάτης δεν γνωρίζω αν έχει συνέλθει ακόμα όπως και ο πρώην ιδιοκτήτης του οικοπέδου Καστοριανός γουναράς που του το είχε απαλλοτριώσει το Κράτος για να περάσει η Εγνατία Οδός. -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
file αλεξ κοιτα,,,οσο για το θεμα της εγναντιας το ξερω απο περιση ,,ευχαριστο παντος γιατι λεγετε κινηση βοηθηας,,,,,,,,τορα ,επιδη δεν μπορω να βρω αλα λογια ,γιατι αυτο θα φανη εγοηστικο ,,,εχω μεγαλη εμπιρια ,οταν λεο ναρκα ενοω ναρκα ,και ηταν σε αποθηκη οπλησμου ,τιποτα αλο μεσα εδω στοπ,,,,,,,,,,,τορα για τον γυφτο θα χερομουν πραγματικα να ηπαρχει ατομο που να γνοριζη κατι παραπανο απο μενα ,για να μαθο κατι που δεν το ξερω ,,,,αλο δεν νομιζο πος υπαρχει ,,,,,,,εχω ασχολιθη τοσο που δεν το χοραη νους ανθροπου ,,,μην πιστευης αυτα που λενε πος εζησε και ηρθε και ολα αυτα ,αυτα ειναι για τα μπαζα,,,,,,θα ηθελα να το κουβεντιασουμε το θεμα ομος ,,και θα σου πο οτι απορια εχεις ,,μονο μην πης που εχει λιρες,,,,,,,α,και κατι ακομα το μονο που δεν εκανα ακομα ειναι το εξης ,,,,εγω θα το πο και ας με λετε τρελο εσεις ,,,,ο μαγος που εχω ειναι πολυ δυνατος εχει τεραστια δηναμη ,,,,δεν θα πο αλα για αυτον ,,,μου λεει και θα το κανο ,,,θελη να παμε σε ενα μερος που ηταν ο γυφτος ,δηλαδη ,,,,οταν λεμε μερος ενοουμε ,,,οσο ενα δοματιο αρκη να εκατσε και πεντε λεπτα ,,,και πρεπη απαρετητος να εχω και ενα συγκενικο του προσοπο οπιοδηποτε ,,,,,,,εκει μεσου του συγενηκουτου,,προσοπου ,θα καλεση το πνευμα του γυφτου να μιληση ,,,αυτο γινετε να ξερης ,,,απο κει και περα μπορης να φανταστης μονοσου,,,,,,πες τορα για το γυφτο εσυ τη εχεις να πης και ασε μενα ,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
αντρονικε, ελεγα να γραψω το πρωι γιατι εχω σβηστο το φως ( ολα τα μηχανηματα και οι υπολογιστες ειναι στην κρεβατοκαμαρα και εχω σβηστα φωτα)
αλλα δεν πειραζει πληκτρο-πληκτρο θα σου γραψω
ειναι μια ομαδα στην περιοχη που ασχολειται με το ιδιο θεμα που ασχολεισαι.
υπεθεσα μηπως εισαι στην παρεα και αν περνουσες απο την περιοχη να βρισκομασταν. που ξερεις καποια στοιχεια μπορει να σου ταιριαζανε απο τα δικα μου χαρτια. ειναι μεγαλη δουλεια δεν ειναι για τα δοντια μουτωρα για την γεφυρα μου ειχε πει προ 15-16 χρονια ενας παππους στην περιοχη σου για μια γεφυρα που εχει χαλασει, δεν υπαρχει και δεν φαινεται.
καθομασταν στο υψωμα και μου εδειχνε το σημειο που πατουσε η γεφυρα, μου εδειχνε ενα μονοπατι που γυρνουσε αριστερα μολις πατουσε η γεφυρα στο βουνο και χωρουσε ενα μουλαρι μονο να περασει, καποια σκαλισματα στην μια πλευρα τησ γεφυρας, φιδι ψαρι και μαχαιρι αν θυμαμαι καλα ( τα εχω γραμμενα απο τοτε και προχθες τα βρηκα ψαχνωντας για κατι αλλο)
επισης μου ειπε για καποιο χωριο που εγκαταλειφτηκε απο αρωστια'δεν ξερω αν δενουν αυτα στα δικα σου στοιχεια, εγω δεν τον εδωσα βαση τοτε τον παππου, τα στοιχεια που σου γραφω ειναι υπαρκτα, τα ειδα εκτος απο τα σκαλισματα στην γεφυρα που εχει χαλασει
αυτα δεν βλεπω αλλο στα σκοταδια και αυτος ειναι ενας λογος που δεν γραφω πολυ αλλα καθομαι και παρακολουθω περισσοτερο
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
γκεο να σου θημησω μου ειχες ταμα να μου εξηγισης ,,γιατι τα κομπιουτερ εχουν τα γραματα μπερδεμενα ,,καλα ο ενας λογος ειναι να δισκολευη εμενα ,,τον αλον δεν ξερω
Επειδη οι πρωτοι υπολογιστες!!!! ηταν φοβερα αργοι, δεν προλαβαιναν ενα γρηγορο χειριστη, οποτε μπερδεψαν τα πληκτρα προκριμενου να αργει να τα βρει και να μην φρεναρει το συστημα….
Αυτα χονδρικως... -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
giorgo οκ,,,,,,,,,,,,,τορα παναη κοιτα ,εχεις εναν τροπο να τα γραφης ετσι ,,που να μην καταλαβενο,,,,,δηλαδη,,,αν εισε απο δω ,αν εισε απο κει ,,αν ερθης απο δω ,,κτλ,,,,τη απο κει και απο δω χρυσεμ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,εγω απο καρδιτσα ειμαι απο που εισε ,,,,,τορα για καραπιπερι δεν με βοηθανε αυτα του παππου,,,,για το γυφτο θελο να μαθη τη λες που δεν μπορω να καταλαβω ,,,,,,,,,,,,,,,,,τορα για τον αλεξ φιλε μου γκεο που λες πος ειναι γινεκα ,,δεν ξερω εσυ πος το ξερης μιλατε ,,,αλα και να ειναι ,το νοημα ιδιο ειναι ,,,εγω αλεξ ,λεει αλεξ θα τον λεω ,,,,,,,,,,,,,,και περιμενο ,.να μου πη για τον γυφτο ,,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
παναη κοιτα ,ξαναδιαβαζω τη λες ,,,μια παρεα στην περιοχη που ασχολουμε εγω ,,,πος το ξερης δεν ανησηχω απλα δεν ξερω τη θελης να πης ,,τορα για τα χαρτια που εχεις εσυ δεν ξερω βγαλτα να σου πο ,,,,ασε θα τα ξερω πιστευω ,,,αν δε μπορης τιποτα απο αυτα ,,πες γιατι ειναι μεγαλη η δουλια για τα δοντια σου ,πες την ιστορια της ,,,,,μην μασας ο ανθροπος ειναι θηριο,,,,θα μας βοηθηση και ο αλεξ που ξερη για το γυφτο ,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
τορα για τον γυφτο θα χερομουν πραγματικα να ηπαρχει ατομο που να γνοριζη κατι παραπανο απο μενα ,για να μαθο κατι που δεν το ξερω ,,,,αλο δεν νομιζο πος υπαρχει ,,,,,,,εχω ασχολιθη τοσο που δεν το χοραη νους ανθροπου ,,,μην πιστευης αυτα που λενε πος εζησε και ηρθε και ολα αυτα ,αυτα ειναι για τα μπαζα,,,,,,θα ηθελα να το κουβεντιασουμε το θεμα ομος ,,και θα σου πο οτι απορια εχεις ,,μονο μην πης που εχει λιρες,,,,,,,…...................................................
πες τορα για το γυφτο εσυ τη εχεις να πης και ασε μενα ,,
χθες ετυχε να καθησουμε με ανταρτη και να πει καποια πραγματα για καραγιωργη.
ειπε πως στην περιοχη κατω ολυμπου ολες οι αποκρυψεις καραγιωργη σχετικες με λεφτα αλλαξαν τοποθεσια οταν εφυγε απο ελλαδα.εβριζε και ξαναεβριζε τον καραγιωργη και αυτους που τα αλλαξαν μερος γιατι οπως ειπε θα τα εβρισκε το κομα και θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα.
επισης ανεφερε πως δεν τον πιεσαν πολυ και τον πιστεψαν ευκολα οσον αφορα γενικα τις αποκρυψεις.
σε αυτο βοηθησε το οτι αυτοι που ειχαν τα λεφτα, πρωτα βαλαν φωτια και καταστρεψαν πολλες απο τις αποθηκες οπλισμου και ρουχισμου του κοματος της περιοχης. -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Aνδρωνικε οπως ειπε και ο Geo,ειμαι γυναικα(λυπαμαι αν σε απογοητευω).
Οσα σου ειπα για τον Καραγιωργη τα ξερω απο πρωτο χερι(τον πατερα μου)που τον γνωρισε,καθως και απο τον φιλο του πατερα μου που ετρεχε μαζι του(με τον Καραγιωργη εννοω) σε διαφορα μερη της Ελλαδας για να δουν ποιες δουλειες παρθηκαν και ποιες οχι..Επιμενω λοιπον στο οτι ευχομαι εκει που ψαχνεις να ειναι απο τις δυσκολες δουλειες που εβαλε γιατι μονο αυτες δεν εχει βγαλει!!
Επισης να σε ρωτησω αν στα κολαουζα που βρηκες(στο τελικο απο αυτα)ειχε μεσα λιρες η διαμαντακια,ετσι ξερεις πως οντως ηταν γνησιο αλλα και τελικο(απο οσο ξερω ετσι τα εφτιαχναν).Ετσι ηταν και καποια που βρηκε ο πατερας μου.
Τωρα οσον αφορα αυτο που λες περι εμπειριας (πως εχεις)δε το αμφισβυτω,καθε αλλο!!!