<<<<<<<<<<<<<<,γιατι η πουτανα η λιρα ειναι τοσο δυσκολη που θελη πολες δηναμης να ενοθουν ,αστο τορα οπος ειναι και θα τα ξαναπουμε>>>>>>>>>.
ναι ρε γαμωτο η ρουφιανα.!!
χαχαχα.!!!:011::011::011::19:
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Επι της ευκαιριας τοτε να ριξω μια ιδεα προταση του χρονου να οργανωθει μια εβδομαδα κατασκηνωση στα βουνα οπου θα υπαρχουν μερικες γνωστες περιπτωσεις θυσαυρων.
Να γινεται καθε μερα ερευνα -δοκιμες στα μηχανηματα ,επιδειξη ,ισως με παρουσια αντιπροσωπων και με δικα τους μηχανηματα για δοκιμες, και διαφορα τετοια πραγματα!
Το βραδυ μπαρμπεκιου ιστοριες γυρω απο την φωτια κλπ.
Ολα αυτα βεβαια θελουν οργανωση και οπως παντα απο τους λιγους …για σκεφτειτε το ομως ...μια τετοια συναντηση ισως και με τα φωτα της δημοσιοτητας??!!:idea::info:Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Επι της ευκαιριας τοτε να ριξω μια ιδεα προταση του χρονου να οργανωθει μια εβδομαδα κατασκηνωση στα βουνα οπου θα υπαρχουν μερικες γνωστες περιπτωσεις θυσαυρων.
Να γινεται καθε μερα ερευνα -δοκιμες στα μηχανηματα ,επιδειξη ,ισως με παρουσια αντιπροσωπων και με δικα τους μηχανηματα για δοκιμες, και διαφορα τετοια πραγματα!
Το βραδυ μπαρμπεκιου ιστοριες γυρω απο την φωτια κλπ.
Ολα αυτα βεβαια θελουν οργανωση και οπως παντα απο τους λιγους …για σκεφτειτε το ομως ...μια τετοια συναντηση ισως και με τα φωτα της δημοσιοτητας??!!:idea::info:Εσυ καλα τα λες. Τα φωτα της δημοσιοτητας τα ρωτησες??? :011::011:
Αυτα δεν ρυθμιζονται. Ειναι μονιμα στραμενα στην πιστα που λεγεται ΕΚΛΟΓΕΣΦιλικα :011::011::011:
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Ε ενταξει τοτε δεν τρεχει τιποτα σβηνουμε τα φωτα και αναβουμε τα καρβουνα …ποιο ρομαντικα και τους αφηνουμε αυτους στον υπνο τους !:011:
Θα μεινουν περισσοτερες μπριζολες για μας!:011:Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Γειά σας παιδιά κ απο μένα διαβάζω τις ιστορίες σας είναι όλες σημαντικές.Γνωρίζω πολύ λίγα πράγματα γι αυτό μόνο θα σας παρακολουθώ.Μου έχει κάνει εντύπωση ο Αντρόνικος με ότι λέει κ γράφει.Νομίζω ότι είναι το πρώτο :19: του φόρουμ.Απλά τα χώνει χύμα αλλά νομίζω έχει αρκετές γνώσεις.Ευχαριστώ για τη φιλοξενία!
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
μαλκοτση γιασου,ευχαρηστο για την παρατηρηση ,,,αλα να ξερης εδω ηπαρχουν και αλη με γνοσης ,,κατι αλο,,βλεπο εισε κενουργιο μελος ,,πος ξεχορησες μονο εμενα ,εγω σαν προτη ματια ,βλεπο πος εισαι μορφομενο ατομο φαση τη γραφη που κανης ,,,για τον καραγιοργη ξερης τιποτα να πης ,,,τα αλα ειναι λοια,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
επισης φιλε μαλκοτσι 7 9 ,εδω μεσα εχω πη πολα για καραγιοργη ,,ροταω κατακερους ,καπιος που ξερη κανα δουλια του καραγιοργη και αλα διαφορα ,,,και δεν απανταη κανης ,,ουτε ακουσαν ουτε εχουν ιδεα ,,,σε πληροφορο ,,ξερης ποση ασχωλουντε με διαφορες δουλιες του καραγ,,,σε διαφορα μερη ,,,και εδω μεσα δεν ακουσα λεξη ,,,,,,,μονον εγω λεω κοιτα 40 σελιδες ευτασα ,,,,,αλα δεν με πειραζη ,,,εχω εμπιστοσινη στον εαφτομου ,,,ξερης τη κοτσια και τη μηχανημα πρεπη να ,και εμπιρια ,για να βρης καταφυγιο αποκρυψη χρηματων,,,,,του καραγιοργη,,,,,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
@malkotsi:
Γειά σας παιδιά κ απο μένα διαβάζω τις ιστορίες σας είναι όλες σημαντικές.Γνωρίζω πολύ λίγα πράγματα γι αυτό μόνο θα σας παρακολουθώ.Μου έχει κάνει εντύπωση ο Αντρόνικος με ότι λέει κ γράφει.Νομίζω ότι είναι το πρώτο :19: του φόρουμ.Απλά τα χώνει χύμα αλλά νομίζω έχει αρκετές γνώσεις.Ευχαριστώ για τη φιλοξενία!
φιλε καλως ορισες.. ειναι αληθεια αυτο που λες πραγματι ο ανδρονικος εχει τις ποιο πολες γνωσεις στο θεμα καραγιωργη. αλοστε ειναι και ο επιτιμος στην σελιδα. ελπιζω η φιλοξενια μας να σου αρεσει..
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Φίλε Αντρόνικε κ φίλε Αγρινιώτη καλησπέρα Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενίας σας.Αντρόνικε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Είμαι νέο μέλος ναί αλλά δε γνωρίζω πολλά περί του αντικειμένου.Κάποια ιστορία με έκανε να ψάξω κ εγώ αυτό το φόρουμ πληροφοριακά να μάθω βασικά θέματα.Εσείς είστε έμπειροι απ'ότι βλέπω όλοι κ ποιό πολύ εσύ Αντρόνικε.Κάποια στιγμή θα σας αναθέσω κ ΄γω την έκθεσή μου κ θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας.όσο για το πώς σε ξεχώρισα Αντρόνικε είναι ολοφάνερο πως είσαι μύγα μες στο γάλα κ πιστεύω πως έχεις πολλές γνώσεις.Για τον Καραγιώργη δε ξέρω σχεδόν τίποτα μόνο απ'ότι διάβασα εδώ μέσα.Ευχαριστώ
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
και βεβαια εχουμε αποδειξης για την ναρκη που πατησε ο καραπιπερης.για το χωριο χαλικι..για το νοσοκομειο..για την καλυβα που εμεινε…εδω θα τα δειτε ολα...ακομα και την αξονικη τομογραγεια στον εγκεφαλο που τον εκαναν εχουμε...να δειτε πως εχουμε ντουκουμεντα...
τελικα ποιος την πατησε την ναρκη.ο γυφτοδημος η ο καραπιπερης?