ερερ,δεν καταλαβες την ερωτηση ,,,,,λεω ,,,,αν τα βρησκης ,,,,και αν μπορης να τα παρης ,,,,ενοω εκει που θα τα δης θα σκαψης και οντος θα τα πιασης στα χεριασου ,,,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
ela patrida ,κοιτα ,δεν ειναι θεμα διαβασμενα ,δεν υπαρχουν λιρες διαβασμενες ,,,για το συγκεκρυμενο αλλουειναι το κουμπι δε θελο τορα να πο ,,,ασε ξερω εγω ,,θα υθελα πολυ να κανο τη σηζητηση εγω με τον ερερ ,και κατσε να δης αλλα βλεπο απο τη στηγμη που ειπε οτι ειναι μαγος ,,δεν πολυεμφανηζετε ,,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
και σε σενα κυριε διηκητα ,,,,γκολτεν ασε να κανο κουβεντα ,εχε εμπιστοσινη ,,,αλα δε βλεπο να γυνετε ,,,,ενοω ξερω τη πρεπη να ροτησο ,και απο της απαντησης θα καταλαβενο ,,,βεβεα το πεδι ,δεν το περναμε στρατοδικιο ,,επιδη το θεμα με ενδιαφερι ,,,,θελο να αποδηξω αν οντος ειναι μαγος ,αλα φοβαμε πος δεν θα απανταη ,,,να δης στης 2 ευκολες που εκανα ,,πηρα απαντηση οπος ,ο,γογως το μεσημερι με τους νεους αγροτες ,,για να δουμε
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Φυγαμε απο τα ελικοπτερακια και πιασαμε τους μαγους ομως οι κιτρινομυτες πουθενα?Δεμου λετε ρε παιδες μπορει να παιζει κατι αλλο? οπως ναεχουν μεινει μονο πονηρες αποκρυψεις που να μεινουν για παντα εκει γιατι δεν εχουν κουδουνια να τις ακουσουμε,ουτε κορνα να κορναρουνε?:035::035:
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για στον φιλο αγρινιοτη ,καλα οταν εισαι ετημος στηλε μηνημα ,εγω αλοστε θα σε παω σε 2 ΣΙΓΟΥΡΕΣ δουλιες ,1 μια ειναι ,στο νοσοκομιο ,και η αλλη ειναι στο παλιο νοσοκομιο ,,,α,,μιας και θα ειμαστε ,ευκερια να κοψης και κανα ραμα ,οσο εμεις θα σκαβουμε ,,,,,και 1 ευκερια για μενα να αποδηξω πος ο αντρονικος ,,,,,δεν τροη μουσμουλα,,,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για τον γκεο ,,φιλεμου κοιτα ,μια και τορα αλαξαμε και τηλ.,εψες δεν γινοτανε ,,σου προτηνο για αποψε ,τη ορα μπορης ,9 9,30,,,.ειναι η προτη σηναντηση ,και δεν θα ηθελα ,,να σε βγαλο εξω στο μερια ,,να σε δωσο μια χουφτα ασιμ και χαλκο ,,,και τον στενο μου συνεργατη να τα παραχωσετε 1 εδω 1 εκει ,και να ερθω να τα μαζεψω για να θης ,και να γραψης εδω .τελος παντος τορα ελα με το καλο να πιουμε κανα κρασι ,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για τον γκεο ,,φιλεμου κοιτα ,μια και τορα αλαξαμε και τηλ.,εψες δεν γινοτανε ,,σου προτηνο για αποψε ,τη ορα μπορης ,9 9,30,,,.ειναι η προτη σηναντηση ,και δεν θα ηθελα ,,να σε βγαλο εξω στο μερια ,,να σε δωσο μια χουφτα ασιμ και χαλκο ,,,και τον στενο μου συνεργατη να τα παραχωσετε 1 εδω 1 εκει ,και να ερθω να τα μαζεψω για να θης ,και να γραψης εδω .τελος παντος τορα ελα με το καλο να πιουμε κανα κρασι ,
Θα σε παρω τηλ. Καπου εκει αφου παρω πρωτα τα μικρα απο το TAE KWON DO
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
λοιπον επιτιμε μετα τις εκλογες πεσμου. το βλεπεις αυτο το θηρειο περναω περνω τον διερμηνεα μετα τον γκολτ και κατεβαινοντας ερχομασται σε σενα διαλεξε ποιο σημειο θελεις δηλαδη ποιο ειναι το καλυτερο απο αυτα που εχεις και φτασαμε..
καλα βρε αγρινιωτη,γιατι θες και εμας μαζι σου με το υπερμηχανημα??
θα μας βγαλεις ακτινογραφιες??
:011::011::011: -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
gia σε ολους εψες σηναντηθηκα με τον γκεο,ειμαι ευτηχης ,γιατι ειναι το προτο μελος που σηναντο απο κοντα και ετσι εχω παψη και γω να ειμαι αορατος ,,η εντηποσημου ,,προκειτε για εναν πολυ αξιολογο σηνομιλιτη και ανθροπο ,και με πολες γνοσης στη λητουργια των μηχανηματων ,οπος επισης αυτο που διαβασα εντονα ειναι πως δεν προκιτε να ριξη την παρεα ,,σηζητησαμε πολλα ,πλην τη δουλια του γυφτου ,πιστευω η φιλοξενιαμου πινοντας 8 πενηνταρια ντοπιο τσιπουρου και καλο μεζε και η γνοριμια του μαζιμου ,νατον ευχαριστησαν ,κατι ακομα για τον γκεο ,,,κοιτα οπος καταλαβες ειμαι πολυ περπατημενος με πολλα μετοπα ,μη σου φανη παραξενο να παμε και σε δουλια μαζι ,γιατι η πουτανα η λιρα ειναι τοσο δυσκολη που θελη πολες δηναμης να ενοθουν ,αστο τορα οπος ειναι και θα τα ξαναπουμε
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
λοιπον στην λαρισα κατι που λει οτι θα γινει το ελα να δεις και τις πινιος το σιδηρουν κεκλειδωμα..
Αυτο το θεωρω σιγουρο. Εγω θα κλεισω συντομα δωματιο γιατι δεν εχω ορεξη για περιπετειες. Και εαν κρινω απο την προηγουμενη συναντηση που με πηρε 4 το πρωι, φανταστειτε εδω που συμφωνα με πληροφοριες θα ερθει πολυς καινουριος (παλιος) κοσμος. Αμ τον Ανδρονικο που τον βαζεις…. Εαν μας αρχισει με τις ιστοριες του (οπως εκανε εμενα χθες) αντε να ξεμπερδεψουμε :011::011::011:
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
gia σε ολους εψες σηναντηθηκα με τον γκεο,ειμαι ευτηχης ,γιατι ειναι το προτο μελος που σηναντο απο κοντα και ετσι εχω παψη και γω να ειμαι αορατος ,,η εντηποσημου ,,προκειτε για εναν πολυ αξιολογο σηνομιλιτη και ανθροπο ,και με πολες γνοσης στη λητουργια των μηχανηματων ,οπος επισης αυτο που διαβασα εντονα ειναι πως δεν προκιτε να ριξη την παρεα ,,σηζητησαμε πολλα ,πλην τη δουλια του γυφτου ,πιστευω η φιλοξενιαμου πινοντας 8 πενηνταρια ντοπιο τσιπουρου και καλο μεζε και η γνοριμια του μαζιμου ,νατον ευχαριστησαν ,κατι ακομα για τον γκεο ,,,κοιτα οπος καταλαβες ειμαι πολυ περπατημενος με πολλα μετοπα ,μη σου φανη παραξενο να παμε και σε δουλια μαζι ,γιατι η πουτανα η λιρα ειναι τοσο δυσκολη που θελη πολες δηναμης να ενοθουν ,αστο τορα οπος ειναι και θα τα ξαναπουμε
Γεια σου Πατριδα. Τα περι δουλειας θα τα πουμε σιγα σιγα και χαλαρα. Εγω θελω να πω ενα… Μπραβο, ωραιο τσιπουρο, ειχες δικιο.
Θα σε τηλ συντομα