το γελιο ειναι μακροζωηα
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Το γελιο μπορει να μακρενει τη ζωη :19: ομως οποιος τα βρισκει ,<πουντος αυτος>γελαει καλυτερα
καλιτερα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα….............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
για σε ολους ,αγρηνιοτη για πες το λογο για τα γελια ,οσο για τη σηναντηση οπου θες πες μονο ,για και στον βας και στον ερερ παιδια δεν θα μπορεσο αποψε να σηνεχησο ,μεχρι αργα οπος κανο ος σηνηθος ,θα παο να κοιταξω μιαδουλια εδω κοντα ,στα γυρο χορια ,ετσι για να ξεκαυλοσο ,να περαση και λιγο η ορα και να φυγο λιγο απο το ζαλισμα καθε μερα παμε και παμε δουλια μιλαμε τορα οχι λιρα ετσι για κανα ψιλο νομισμα ,,,,ναστε καλα ολοι
Ανδρονικε ειταν πολα ποστ μαζεμενα και ετσι οπως τα λες και με το μοναδικο αυτο τρωπω που εκφραζεσε με επιασαν τα γελεια. μην το βλεπεις αναποδα παντος στην συναντηση και βεβαια εσυ θα εχεις τον πρωτο λογο και θα μας πεις και θα μας δειξεις. και αν θα εχουμε το χρονο μετα ολοι εμεις η ραβδοσκοποι θα δειξουμε με την σειρα μας τα δικα μας επιτευματα..
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
ανταξη αγρινιοτη καταλαβα ,,να σου πο και αυτο να ξαναγελασης ετσι να κοπη κανα ραμα ,,,οσον αφορα για το σχολιοσου ,,τη να κανω ηπα και αλη φορα ,ετσι μπορω και γραφω ,το δημοτηκο αυγα και κουτοπλα πιγενε ο πατερας μου στο δασκαλο για να το βγαλο ,κοντεψα να παο φανταρος ,ασε ,,,,
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
προς ολους που γραψατε παραπανο ,εσεις μια χαρα κοιμαστε ,εγω τορα γυρησα μια ψευτοδουλια ,κατι γνοστη απο ενα χοριο του νομου ,πηγα ,,,οχι για λιρα,,,,,τιποτα σπουδεο κατι λιγα χ,.λ,,,,,α μπακουρακια ,
ελα ρε πρωτε σε χασαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εμεις δεν κοιμωμαστε αλλα τουτην εποχη μεχρι ν'αρχισει ο τρυγος λιγο λασκα τα πραγματα
κι'οπως καταλαβενεις κολυμπαμε λιγο στο νετ και μετα,
τη νυχτα …...........................
ασε σου λεω επεσα και σε κατι σκουριες και γαργαλατα
τα νεα σου πες μας! -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
gia,στον ερερ,κοιτα φιλεμου ,τη νεα να σου πο ,θα ξεκοινησο με το εξης ,επειδη οπος λες εισε κενουργιος και φενετε ,δεν λεει τιποτα κενουργιος και παλιος,μην με λες προτο ,τιποτα ολοι ειμαστε το ιδιο εδω μεσα ,μιας και λες για τριγο ,καταλαβενο ,εχω εναν φιλο απο το χωριομου που αυτο το σαβτοκυριακο θα κατεβη στην κορινθο να αγοραση κανα 2000τονοι σταφυλια σουλτανινα ,αλα δεν ξερω που ακριβος ,παη λαικες και εχει ψυγιο ,,,,τορα τη αλλο να σου πο θελο να ξερης ,πος ασχολουμε πολλα χρονια με τα πραγματα αυτα περασα πολα και καλα και κακα,εξοδα αγχος ξενηχτια ,κινδινους γιατι ασχολουμε με ολα καταλαβενης οπος ολοιμας ,,,δεν ειναι η ορα τορα να σου πο καποιες ιστοριες ,,εχω κοινηγηση πολυ τη λιρα εχω παη παντου εχω μηληση με ανταρτες της τοτε εποχης αρκετους ,και να σου λεει ο αλλος στο ταδε μερος εχω 1 κιβοτιο να μην πας ,,,να γαμνιεσε ,στο βουνο να σε πιανη βροχη να μην μπορης να βγης με το αμαξι και αλα,και στο τελος εκει που σου ειπε ,να εχει ενα πιστολι ,το αφησε γιατι δεν ειχε σφερες πιστευω εγω ,,,,να του το πας και να σου λεει διπλα απο το πιστολι ειχα το κιβοτιο ,,εγω γαμ,,,και αυτος ειχε της αναμνησητου ,που ειδελε ,,,αστα δεν ειναι ευκολο να βρης λιρες μην ακους πολα ,υπαρχουν σιγουρα ,,αυτες που ειναι χαμενες ,,και καποις ηδηκες περηπτοσης ,,,και μην ακους πολα για τα μηχανηματα ,,,ενοω ,,,ολα καλα ειναι ,,δεν υπαρχει για μενα μηχανημα που θα ειναι 1 κιβοτιο ,και να μην το πιαση ,,το θεμα που ειναι ,,,στο χηρησμοτου ,,προσεχε ,οταν πας σε δουλια για λιρες ,και δεν εχει ,,το μηχανημα ,μηλαο για ραβδοσκοπηκο ,,και δεν εχει καπου θα δειξη ,,να ξερης σε πετρομα και βαλε ,,εκει αυτος που το χηρηζετε πρεπη να εχει την αναλογη εμπιρια του μηχηνηματος ,,αν οχι σκαβης τιποτα μετα φτεη το μηχαν,,.εχω ασχολουμε με μια δουλια του καραγιοργη αν τον εχεις ακουστα ,η του γυφτο,,,δημου το κανονηκοτου ,,,και αυτη θα χτηπησω εχω γραψη εδω πολα ,μπορης να γυρησης πισο της σελιδες να μαθης ,,,αυτα φιλεμου ,,,πιστευω να σε καλιψα